Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με mio moov 200 και δορυφόρους
Γεια σας!! ειμαι καινουργιος στην παρεα και εχω ενα σοβαρο προβληματακι νομιζω με το καινουργιο μου GPS....προχθες αγορασα το mio moov 200..το φορτησα σπιτι μου και στην συνεχεια πηγα σε μια τεραστια αλανα για να πιασω σημα.....γυρω δεν υπηρχαν ουτε δεντρα ουτε κτιρια ουτε τιποτα...μονο ουρανος......τρεις ωρες αργοτερα δεν ειχα καταφερει τιποτα.....το σημα σε ολους τους δορυφορους ηταν μηδεν! πιστεψα οτι εφταιγε το συγκεκριμενο μοντελο....και πηγα και το αλλαξα...και σημερα παλι τα ιδια!....και το πιο απιθανο ειναι οτι το ειχα συνεχεια στην σκεπη του αυτοκινιτου μου!.....και ακινητο!....τωρα θελω τα φωτα σας επιγοντως γιατι φοβαμαι οτι δεν θα το ξαναπαρουν πισω αμα χρειαστει!.....ευχαριστω εκ των προτερων!respect1....ξεχασα να πω οτι σημερα εδω στα γιαννενα ειχε λιακαδα!
ChrisAthens
10-01-09, 20:40
Είναι πολύ περίεργο αυτό, κανονικά θα έπρεπε να βρει αμέσως δορυφόρους!
Κάνε του ένα reset (το κουμπάκι τέρμα δεξιά και πάλι τέρμα αριστερά)
καλώς ήλθες
ρε συ του εχω κανει πολλες φορες reset αλλα γινεται παλι το ιδιο...και μαλιστα το πιο αστειο ειναι το εχω αντικαταστασει 2 φορες το ιδιο μοντελο GPS αλλα γινεται το ιδιο!....μηπως φταιει το οτι το αγορασα απο media markt??
kaneis allos kamia idea???? plz help!..den kserw ti na kanw!
To πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιεί δεν κάνει αναζήτηση δορυφόρων??? Το έβαλες να ψάξει χειροκίνητα???worry1
ρε κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκει κανεναν δορυφορο.....το σημα και των 20 ειναι μηδεν! χειροκινιτα τι εννοεις?? πως το κανω? δεν εχει τετοια επιλογη το συγκεκριμενο mio!
Αν θέλεις σε παρακαλώ κόψε το ρε, δεν είναι ότι ευγενικότερο να ζητάς βοήθεια και να αποκαλείς έτσι τους συνομιλητές σου. Ξέρω δεν έχεις σκοπό να προσβάλλεις, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο.
Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω εσένα ρωτάω...γιατί το Destinator που έχει η δική μου συσκευή κάνει χειροκίνητη αναζήτηση και μπορείς να επιλέξεις θύρα και ταχύτητα σύνδεσης...Ηard Reset δεν κάνει???
κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκει κανεναν απο τους 20 δορυφορους...χειροκινητα πως το κανεις...δεν νομιζω πως εχει κατι τετοιο σαν επιλογη...hand reset εχω κανει 200 φορεs αλλα τπτ.....και σορρυ για το ρε!
ChrisAthens
13-01-09, 21:47
Όταν βλέπεις τις μπάρες των δορυφόρων, στο κάτω μέρος τους δείχνει τον αριθμό κάθε δορυφόρου? Αν δείχνει τον αριθμό, τότε βρίσκει τους δορυφόρους αλλά δεν τους κλειδώνει, αν όχι, τότε δεν βρίσκει καν το GPS της συσκευής και επειδή συνήθως πολλά PNA δεν έχουν χειροκίνητη ρύθμιση του GPS, μάλλον θα πρέπει να το επιστρέψεις εκεί που το πήρες.
Λοιπόν δες εδώ πως κάνει Ηard Reset το Moov 330 (πιθανολογώ ότι είναι ο ίδιος τρόπος για την συσκευή σου)....
http://www.hardreset.eu/mio_moov_330_hard_reset_soft_reset_en.html
Το Ηard Reset θα το αφήσεις για το τέλος....
Πρώτα ρίξε μια ματιά στο User Manual της συσκευής σου (στα Αγγλικά) που βρήκα εδώ http://www.zegetron.gr/downloads/Moov-200-300-Device-Manual-EN.pdf και δες εάν μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στις σελίδες 94-95 (σελιδοδείκτης) (Setting your GPS mode)
Επίσης στην σελίδα 28 (του σελιδοδείκτη) γράφει :
For more information about GPS, refer to the
GPS Navigation - Frequently Asked Questions guide on the
MioMore Desktop DVD.
Δεν ξέρω εάν όλα αυτά θα βοηθήσουν αλλά μου φαίνεται περίεργο δύο καινουργιες συσκευές να μην κλειδώνουν κανένα δορυφόρο!!!!
ετσι ακριβως οπωσ τα λες ειναι....δλδ μου λεει σε ολους τους αριθμους 0
κατω απο καθε δορυφορο....το ερωτημα που προκυπτει ειναι να αλλαξω τελειως μαρκα σησκευης?...εχω παρει δυο ιδια με ακριβως το ιδιο προβλημα...υπαρχει περιπτωση να εχω πεσει πανω σε ελαττωματικη παρτιδα??
φιλε peterant ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια....υπαρχει ενα μεγαλο κακο ομως....δεν υπαρχουν στο δικο μου gps αυτες οι ρυθμισεις!!...επισης το hard reset ο εχω κανει 2-3 φορες αλλα ματαιος κοπος...εχω απελπιστει!worry1worry1worry1
Τι να σου πω φίλε μου ...μάλλον έπεσες στην περίπτωση!!!
Για κοίτα και πουθενά αλλού....
παντως ακομα μπορω να το επιστρεψω πισω και να παρω τα λεφτα μου πισω...υπαρχει καμια καλυτερη εναλλακτικη στα ιδια λεφτα η και λιγο περισσοτερα??
ChrisAthens
13-01-09, 23:01
Για κοίτα αυτό
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13731
Και αυτό επίσης http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=154
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.