PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PN

spichri
09-07-06, 22:47
Κύριοι καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα από το dest pn να επιλέξω σαν default είτε το ελληνικό είτε το αγγλικό πληκτρολόγιο; όταν δηλαδή ξεκινώ τη διαδικασία πληκτρολόγησης διεύθυνσης και το πληκτρολόγιο ξεκινά στα αγγλικά να μη χρειάζεται κάθε φορά να πατάω 2-3 φορές μέχρι να φτάσει στα ελληνικά αφού περάσει από αγγλικά μικρά και αριθμητικό κτλ

sinapias
10-07-06, 08:38
υπαρχει τροπος να λαμβανουμε αλλο φωνητικο μηνυμα στην πρωτη ειδοποιηση και αλλο στην δευτερη?

sinapias
10-07-06, 08:57
η δυνατοτητα αυτη θα βοηθουσε οταν τα σημεια ειναι κοντα να ξεχωριζουμε την δευτερη ειδοποιηση απο την πρωτη ειδοποιηση του επομενου σημειου

spichri
10-07-06, 18:20
paidia mporei kapoios na apantisei stin erotisi mou?
pos kanoume default to elliniko pliktrologio sto pn?

MinOtaVrS
10-07-06, 19:07
Κύριοι καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα από το dest pn να επιλέξω σαν default είτε το ελληνικό είτε το αγγλικό πληκτρολόγιο; όταν δηλαδή ξεκινώ τη διαδικασία πληκτρολόγησης διεύθυνσης και το πληκτρολόγιο ξεκινά στα αγγλικά να μη χρειάζεται κάθε φορά να πατάω 2-3 φορές μέχρι να φτάσει στα ελληνικά αφού περάσει από αγγλικά μικρά και αριθμητικό κτλ

Nai na peiraxeis to keybaord.ini kai na baleis tous ellhnikous xarakthres mprosta apo tous agglikous...

MinOtaVrS
10-07-06, 19:08
υπαρχει τροπος να λαμβανουμε αλλο φωνητικο μηνυμα στην πρωτη ειδοποιηση και αλλο στην δευτερη?

Oxi !! Den sto epitrepei to programma..

sinapias
10-07-06, 22:10
μηπως γνωριζεις αν στο dest 6 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

MinOtaVrS
11-07-06, 11:00
μηπως γνωριζεις αν στο dest 6 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Oyte sto 6 yparxei... :cry:

zeppelin
11-07-06, 15:24
Νομίζω ότι αυτό αλλάζει με την επιλογή γλώσσας του interface του Destinator

gkoliropoulos
05-10-06, 13:46
κατι ασχετο με το θεμα επειδη δεν εχω ιδεα σε ποια θεματικη ενοτητα μπορω να το βαλω μηπως καποιος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω ελληνικη γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο του pda μου??? και δεν ενοω το πληκτρολογιο που εμφανιζετε στο pn.

MinOtaVrS
05-10-06, 14:18
κατι ασχετο με το θεμα επειδη δεν εχω ιδεα σε ποια θεματικη ενοτητα μπορω να το βαλω μηπως καποιος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω ελληνικη γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο του pda μου??? και δεν ενοω το πληκτρολογιο που εμφανιζετε στο pn.

Kapoios edw mesa eixe anevasei sto brnet ro infomanos Gr keyboard..

panosha
05-10-06, 14:47

Αφού ψήφισες Joannita και είσαι νέος δες τα mail σου.

gkoliropoulos
05-10-06, 18:25

ευχαριστω παρα παρα πολυ και πραγματικα πρωτη φορα στα αρκετα χρονια που εχω στο ιντερνετ βλεπω τετοια εξυπηρετηση και τοσο αμεση. ευχαριστω και παλι

pazo
05-10-06, 19:22
paidia mporei kapoios na apantisei stin erotisi mou?
pos kanoume default to elliniko pliktrologio sto pn?

Ρίξε μια ματιά κι εδώ, αν ακόμα δεν έχεις λύσει το πρόβλημα.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1531

Φιλικά, pazo.

panosha
05-10-06, 22:11

ευχαριστω παρα παρα πολυ και πραγματικα πρωτη φορα στα αρκετα χρονια που εχω στο ιντερνετ βλεπω τετοια εξυπηρετηση και τοσο αμεση. ευχαριστω και παλι
Αυτό είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φόρουμ, που με κράτησε και 'μένα εδώ από τον Απρίλιο.
Keep walking

MinOtaVrS
05-10-06, 22:25
Αυτό είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φόρουμ, που με κράτησε και 'μένα εδώ από τον Απρίλιο.
Keep walking

SWSTOTATOS !!!

Polla mpravo axizoun omws kai ta paidia ths NGI gia to ameristo support alla kai gia thn stoikotita pou deixnoun polles fores me tis anohtes symperifores mas

=D> =D>