PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με το Telesystem 8 800

ΓΙΑΝΝΗΣ7
06-01-09, 16:00
Αγόρασα αυτή τη συσκευή γιατί μου άρεσε στην όψη και γιατί είχε το Igo. Προηγουμένως είχα το Rye 43 0 5 το οποίο βγήκε μάπαcristmaswacko
Δυστηχώς όμως και τώρα έχω πάλι αρκετά προβλήματα. Συνέχεια με βάζει σε μονόδρομους δεν έχει την Νίκαια, την Ηλιούπολη, τη Βάρκιζα και πιθανόν και άλλες περιοχές. Ξέρει κανείς μήπως τι πρέπει να κάνω για να έρθει στα ίσα του; ( Μόνο να αγοράζω μπορώ γιατί δεν ξέρω απο Η/Υ. Να είναι καλά και ο γιος μου που μου γράφει τα κείμενα.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

wilmot
06-01-09, 17:27
Το πρόβλημα που περιγράφεις αφορά στον χάρτη και όχι στισ δυνατότητες του προγράμματος ή της συσκευής. Οπότε πρέπει να στραφείς στον καλύτερο χάρτη που είναι αυτό της gi αν και αρκετοί από δω μέσα θα σου πουν να μην βιαστείς να αλλάξεις πρόγραμμα γιατί πολλά θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.... Αφού έχεις συσκευή λοιπόν μην πάρεις άλλη απλώς βάλε destinator που έχει τον παραπάνω χάρτη.

Αν και από ότι κατάλαβα δεν σε βλέπω και πολύ έμπειρο, οποτε μάλλον το πας για καινούρια συσκευή με το εν λόγω πρόγραμμα!!!!

maddoctor
20-03-09, 16:55
Καλύτερα να ξεχάσεις την όποια αναβάθμιση για κάμποσο καιρό, αφού η Naviextras ακόμα δεν μπορεί να φτιάξει μία εφαρμογή που να βλέπει σωστά την συσκευή. Εγώ έχω την 8600 και έχω πολλά προβλήματα μαζί τους. Έτσι
1) Το Toolbox δεν δουλεύει σωστά
2) Δικαιούμαι δωρεάν αναβάθμιση στους χάρτες (υπόψη έχει την πρώτη έκδοση που είναι προπολεμικοί) και δεν την δίνουν
Λογικά και εσύ θα είσαι στην ίδια μοίρα, οπότε ή μαθαίνεις να ζεις με αυτή την συσκευή ή την πουλάς και πέρνεις μία που να έχει "σωστή" υποστήριξη.