Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με την καταχώρηση κλειδιού στην ngi
chris_de_ze
06-01-09, 12:49
Μου έκαναν δώρο μόλις το Σάββατο 3/1/2009, ένα MLS DESTINATOR 4800BT Bluetooth + Europe (αγορασμένο από τον Κωτσόβολο, Λ. Κηφισίας).
Την ίδια μέρα, έκανα εγγραφή λογαριασμού (account) στο http://www.ngi.gr/eshop_keys.php, και μετά προσπάθησα να κάνω και εγγραφή (Καταχώρηση κλειδιού) του συγκεκριμένου PNA που αγόρασα, ώστε να κατεβάσω καινούριους χάρτες.
Αλλά μόλις έκανα καταχώρηση του License Key (βλ. sticker on the User Manual), μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
"Η άδεια που καταχωρήσατε (LICENSE KEY), δεν είναι έγκυρη ή δεν βρίσκεται στο συστημά μας ακόμα. Παρακαλούμε δείτε πάλι τον κωδικό ή επαναλαβάτε τη διαδικασία μετά απο 24 ώρες(1).
System said:License key is not valid"
Ξαναπροσπάθησα σήμερα (6/1/2009), δηλ. μετά από 3 μέρες, να ξανακάνω εγγραφή του κλειδιού και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με παραπάνω.
Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος από την ngi να μου πεί τί συμβαίνει?
Έστειλα και μήνυμα (email) στην ngi, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.
Έστειλα και μήνυμα (πμ) στο χρήστη Zeppelin (που όπως είδα στο φόρουμ είναι στέλεχος της ngi), αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.
Ευχαριστώ
Καλή Χρονιά
Χρήστος
Αθήνα
ΥΓ: Ως νέος χρήστης gps, διαβάζοντας το κατά τα άλλα καταπληκτικό φόρουμ (συγχαρητήρια για αυτό), με έκπληξη διαπίστωσα πόσα πολλά προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει διάφοροι κάτοχοι συσκευών για tην εγγραφή τους στο site της ngi! Μια διαδικασία που είναι αυτονόητη και πρέπει να γίνεται ταχύτατα (όπως σε τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις άλλων εταιριών), εδώ αποτελεί ...κατόρθωμα!
UPDATE EDIT: Διαβάζοντας τα threads σε αυτή την ενότητα, κάπου διάβασα ότι προτάθηκε σε κάποιον ότι πρέπει να αλλάξει το ψηφίο "3" σε "7" στην 3η ομάδα αριθμών του κλειδιού. Έκανα και εγώ το ίδιο και...voila η καταχώρηση έγινε ΕΠΙΤΥΧΗΣ και το μήνυμα άλλαξε σε "Τα κλειδιά σας καταχωρήθηκαν επιτυχώς στο συστημά μας!" !!!!
Έχω όντως εκπλαγεί!!!
Είδες? Για όλα υπάρχει λύση αν το ψάξεις λίγο.. the best1
chris_de_ze
06-01-09, 16:02
Ευχαριστώ χρήστη beagle.
10 (με τόνο) στο φόρουμ!
Μεταξεταστέες οι Geointelligence και MLS?
ΥΓ1: Αν είναι να φάει κάποιος 3 μέρες να ψάχνει σε όλο το ελληνικό Internet για το πώς θα κάνει επιτυχώς την εγγραφή του σε ένα site, τότε πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται! Λίγο περισσότερο customer care και user friendliness εκ μέρους της εταιρίας προς τους χρήστες/αγοραστές/καταναλωτές ίσως δεν θα έβλαπτε. Και αν η όλη διαδικασία είναι απόρροια θέματος privacy, τότε ας ήταν το κλειδί σε σφραγισμένο φάκελο ή καταχωρημένο στη μνήμη της συσκευής (και όχι σε εμφανές sticker στο manual). Αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, ας ενημέρωνε η εταιρία με ανακοίνωση τη διόρθωση. Εγώ πάντως άλλο προιόν από τις 2 αυτές εταιρίες δεν πρόκειται να αγοράσω. Κάποια στιγμή πρέπει και ο ίδιος ο καταναλωτής να καταλαβαίνει κάποια πράγματα (είναι και η μόνη δύναμη που ούτως ή άλλως έχει), για να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην αγορά. Γενικά, αν κοιτάξουμε γύρω μας, μόνοι μας δεν συντηρούμε τις περισσότερες "προβληματικές" καταστάσεις που και οι ίδιοι ακόμα πολλές φορές κατηγορούμε?
ΥΓ2: Δηλ. αφού αγοράσεις κάτι, μετά...you are alone on your own! (ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ αυτό).
Αν πάντως έπαιρνες ένα τηλέφωνο τη Gi θα σε βοηθούσαν αμέσως. Ίσως αυτές τις μέρες όχι λόγω γιορτών αλλά γενικότερα είναι πολύ εξυπηρετικοί..
Την πιθανότητα οι εργαζόμενοι της εταιρείας να έχουν άδεια δεν την εξετάζεις? Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να μην έχει δει κάποιος το e-mail του, ειδικά τέτοιες ημέρες... Και γιατί θα πρέπει μια εταιρεία να απαντά 24 ώρες την ημέρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο? Ας μην είμαστε και παράλογοι!
Ίσως αυτές τις μέρες όχι λόγω γιορτών..
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, φυσικά και την εξέτασα όπως φαίνεται και στο quote. Οπότε υποθέτω πως δεν κατάλαβες τι είπα ή δεν αναφέρεσαι σε εμένα..
Όχι beagle... στον chris_de_ze πήγαινε η απάντηση.
Νομίζω ο υπεύθυνος είναι αυτός που έβαλε λάθος κωδικό στη συσκευασία ή αν έφυγαν κάποιες συσκευές για τα καταστήματα και στη συνέχεια έγιναν αλλαγές να γίνει ανάκληση για διόρθωση ή ενημέρωση των καταστημάτων...
Ευχαριστώ χρήστη beagle.
10 (με τόνο) στο φόρουμ!
Μεταξεταστέες οι Geointelligence και MLS?
ΥΓ1: Αν είναι να φάει κάποιος 3 μέρες να ψάχνει σε όλο το ελληνικό Internet για το πώς θα κάνει επιτυχώς την εγγραφή του σε ένα site, τότε πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται! Λίγο περισσότερο customer care και user friendliness εκ μέρους της εταιρίας προς τους χρήστες/αγοραστές/καταναλωτές ίσως δεν θα έβλαπτε. Και αν η όλη διαδικασία είναι απόρροια θέματος privacy, τότε ας ήταν το κλειδί σε σφραγισμένο φάκελο ή καταχωρημένο στη μνήμη της συσκευής (και όχι σε εμφανές sticker στο manual). Αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, ας ενημέρωνε η εταιρία με ανακοίνωση τη διόρθωση. Εγώ πάντως άλλο προιόν από τις 2 αυτές εταιρίες δεν πρόκειται να αγοράσω. Κάποια στιγμή πρέπει και ο ίδιος ο καταναλωτής να καταλαβαίνει κάποια πράγματα (είναι και η μόνη δύναμη που ούτως ή άλλως έχει), για να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην αγορά. Γενικά, αν κοιτάξουμε γύρω μας, μόνοι μας δεν συντηρούμε τις περισσότερες "προβληματικές" καταστάσεις που και οι ίδιοι ακόμα πολλές φορές κατηγορούμε?
ΥΓ2: Δηλ. αφού αγοράσεις κάτι, μετά...you are alone on your own! (ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ αυτό).
Θεωρώ υποχρέωση μου να σχολιάσω την κριτική αυτή. Λυπούμαι κατ’ αρχάς για το γεγονός αυτό καθ’ εαυτό. Επιθυμία μας είναι, όλοι οι πελάτες να είναι ευχαριστημένοι, όσο αυτό είναι δυνατόν. Υπάρχουν όμως κάποιοι αντικειμενικοί λόγοι τους οποίους θέλω να αναφέρω επιγραμματικά:
1. Η τεχνική υποστήριξη της GI μετά από πολλούς και πολύ κουραστικούς μήνες δουλειάς υπολειτούργησε τις ημέρες των εορτών λόγω αδειών.
2. Επίσης μετά την 1/1/2009, την τεχνική υποστήριξη του Destinator, την ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η MLS κατόπιν κοινής συμφωνίας. Οι γνωστές όμως αναπόφευκτες καθυστερήσεις (νέο site της MLS) μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε για κάποιο μικρό ακόμη διάστημα με το παλαιό καθεστώς.
3. Τις αδυναμίες του site μας τις γνωρίζουμε και για τον λόγο αυτό είναι σε φάση επανασχεδιασμού.
4. Από τις 3/1 έως τις 6/1 μεσολάβησε μόνο μία εργάσιμη ημέρα, στην οποία η τεχνική υποστήριξη, με ελάχιστο προσωπικό, δέχθηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων.
5. Οι χάρτες με τους οποίους ήταν ήδη εφοδιασμένο το συγκεκριμένο GPS θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ καλοί και λειτουργικοί. Μερικές ημέρες χωρίς αναβάθμιση (χωρίς χρέωση) δεν δικαιολογούν κατά την ταπεινή μου γνώμη την αντίδραση αυτή. Αφήνω επομένως τους συμμετέχοντας στο forum να κρίνουν κατά πόσο το ύφος της κριτικής είναι δίκαιο.
6. Δεσμεύομαι να ενημερώσω για τον λόγο που προκάλεσε το πρόβλημα αυτό.
Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά
chris_de_ze
07-01-09, 01:36
Ευχαριστώ θερμά το χρήστη "maximi01" για την επέμβαση/απάντησή του.
Αν δεν κάνω λάθος (από κάποιο άλλο του post σε κάποιο άλλο thread) πρέπει να είναι ο CEO της Geointelligence.
(...όπως καταλάβατε έχω διαβάσει πάνω από το μισό φόρουμ μέσα σε 3 μέρες για να προσπαθήσω να καταλάβω τί γίνεται)!
Η τοποθέτηση/επέμβασή του, αληθινά τιμά όχι μόνο τον ίδιο προσωπικά αλλά και την εταιρία που αντιπροσωπεύει. Συγχαρητήρια.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.
Συγνώμη αν το αρχικό μου post ήταν/θεωρήθηκε "υπερβολικό", αλλά φανταστείτε έναν νεοεισαγόμενο χρήστη τεχνολογίας GPS και "χαρούμενο" στην αρχή κάτοχο ενός προιόντος που (κατά γενική ομολογία από όσα διάβασα μέσα σε αυτό το φόρουμ) έχει τους πιο καλούς και ενημερωμένους ελληνικούς χάρτες, να καταλήγει στη συνέχεια "εκνευρισμένος" προσπαθώντας 3 μέρες να βγάλει μια άκρη, αφού πρώτα περιήγήθηκε και σε άλλα σχετικά με το αντικείμενο ελληνικά fora (τα οποία όμως δεν φτάνουν σε ποιότητα και ενημέρωση αυτό εδώ το forum).
Όσο για την "αντίδραση και το ύφος της κριτικής" δεν πήγαζε τόσο από την ποιότητα των ήδη εγκατεστημένων στη συσκευή χαρτών και την οπωσδήποτε άμεση ενημέρωσή τους αλλά από την (πολυήμερη) προσπάθεια επιτυχούς εγγραφής του κλειδιού του προιόντος. Το να κάνει κάποιος άμεση εγγραφή ενός νόμιμα αγορασμένου προιόντος είναι νομίζω μια ενέργεια που τελικά (για πολλούς/διάφορους λόγους) αποβαίνει προς όφελος (και συμφέρον) της εταιρίας που το διαθέτει (και κάτι τέτοιο πρέπει να το επιθυμούν/επιδιώκουν πρώτα από όλα οι ίδιες οι εταιρίες).
Καλή Χρονιά
ΥΓ1: Το site της ngi όντως θέλει επανασχεδιασμό. Τουλάχιστον οι σελίδες καταχώρησης κλειδιών για PNA και PDA έπρεπε να είναι ξεχωριστές/διαφορετικές.
ΥΓ2: Το thread αυτό, άσχετα με το πώς ξεκίνησε στην αρχή, ας μείνει τουλάχιστον, έτσι όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια, ως μια ικανή απόδειξη για το πραγματικό ενδιαφέρον μιας εταιρίας στην υποστήριξη των προιόντων της (έστω και καθυστερημένα). Ευχαριστώ όλους που απάντησαν.
thodorisgti
22-01-09, 01:09
χαιρετω το καταπληκτικο επιτελειο και τα μελη του φορουμ!!!
ωσ νεο μελοσ και γω(κατοχοσ mls 4810bt +Ευρωπη) να σασ ευχηθω καλη συνεχεια στο να βοηθατε εμασ τουσ καινουργιουσ χρηστεσ.
Να σημειωσω και εγω οτι ειχα το ιδιο προβλημα με τον chris de ze και να ρωτησω ποιεσ ειναι οι διαφορεσ του νεου χαρτη 2008,Q4 σε σχεση με τον παλαιοτερο?
Άρα θα υποθέσω πως το πρόβλημά σου λύθηκε όπως και του chris de ze. Σχετικά με τις αλλαγές στο νέο χάρτη δες εκεί: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13586
Καλώς ήρθες
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.