Επιστροφή στο Forum : ΠΑΡΕΑ - ΚΡΑΣΙ - ΚΟΨΙΔΙΑ και Destinator
Λοιπον ...
μην αρχίσετε όλοι να κτυπάτε ....
Απλό θέμα επικοδομητικής συζητήσεως είναι ....
Λόγω Θερινής ραστώνης !!!!!
:shock: :D :D :D :wink:
vasiliadis1
07-07-06, 12:29
εγώ όμως απο ότι διαπιστώνω όλα τα κοψίδια είναι νότια, εμείς τίποτα, lysias, polis και οι υπόλοιποι μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι? :roll:
Λοιπόν ΒΒ,
εγώ και για πάνω δεν έχω πρόβλημα ... άλλωστε καιρό έχω να δω τα ΑΓΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΧΩΜΑΤΑ !!!!!
(και το τριαντάφυλλο θα είναι μπλεεεεεεεεεεε)
χαχαχαχαχαχχαχα
σε έφαγα κυρ- Μινώταυρε !!!!
san ti na kanoyme gia pes na stro8oyme les :wink:
Egw eimai mesa oriste topo kai xrono mexri thn allh Kyriakh tha eimai edw meta tha diakopevw se perioxes ths Pelloponisou kai ths Samou argotera ...
Mono oriste thn hmeromhnia syntoma..
Egw eimai mesa oriste topo kai xrono mexri thn allh Kyriakh tha eimai edw meta tha diakopevw se perioxes ths Pelloponisou kai ths Samou argotera ...
Mono oriste thn hmeromhnia syntoma..
αν περασεις και απο τα μερη μας φιλε Mino,ριξε μας μια ειδοποιηση να σε περιποιηθουμε καταληλως :lol: :lol: :D :D
Εγω είπα οτι είμαι μέσα. Ορίστε μέρα και ώρα (κατα προτίμηση βραδινή γιατί με τη ζεστη...)
Και για να μην το αφήνουμε στο Γενικό καποιος , κάπου, καποτε. Υπάρχει ενδιαφέρον για την Πεμπτη 13 Ιουλίου?
Και για να μην το αφήνουμε στο Γενικό καποιος , κάπου, καποτε. Υπάρχει ενδιαφέρον για την Πεμπτη 13 Ιουλίου?
Tha eisai Athina ?
Κυριακή 16 Ιουλίου αναχωρώ για ΙΤΑΛΙΑ
Σάββατο θα είμαι Αθήνα ...
κ. Μινώταυρε αν (λέω αν) θες σφύρα κλέφτικα ... και το βλέπουμε με θετικό βλέμμα το θέμα ... Το μόνο πρόβλημα είναι το ΜΩΒ rose !!!!!! :lol: :lol:
Σου κάνει μαι φρέσκια - φρέσκια τσουκνίδα ? ( έχει και ιαματικές ιδιότητες !!!!)
Μπουά χαχαχαχαχαχαχα!
Οχι για Θεσσαλονίκη μιλούσα. Μινο κατέβηκες Αθήνα?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.