Επιστροφή στο Forum : Οίκοι ανοχής και στριπτιτζάδικα
Πέρασα τους οίκους ανοχής (96 σημεία) που υπάρχουν στο bourdela.com και τα στριπτιτζάδικα (18 σημεία)
Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία dat και bmp για να τα βάλετε στα Αγαπημένα σας από το κάτωθι link:
http://rapidshare.de/files/24839928/destinator6-adult-POI.zip.html :wink:
Zak για τους gay δεν θα περασεις τιποτα????? :lol: :lol:
Επισης καλο θα ητανε να περασεις και τα ****μπαρα. :lol:
Στους οικους ανοχης εχεις συμπεριλαβει και τις δημοσιες υπηρεσιες??
:lol: :lol:
Παντως αν και διαφωνω καθετα με αυτου του ειδους την δουλεια, ειναι φοβερα πρωτοτυπη, που πηγες και το σκεφθηκες??? ωραιος (οσον αφορα την πρωτοτυπια :wink: )
SavvasBlue
04-07-06, 13:22
Πέρασα τους οίκους ανοχής (96 σημεία) που υπάρχουν στο bourdela.com και τα στριπτιτζάδικα (18 σημεία)
Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία dat και bmp για να τα βάλετε στα Αγαπημένα σας από το κάτωθι link:
http://rapidshare.de/files/24839928/destinator6-adult-POI.zip.html :wink:
:D :D :D Εισαι απιστευτος!!! Με διαφορα το πιο πρωτοτυπο post που εχω δει τελευταια!!!! Παντως αν ηθελες να κανεις ολοκληρομενη δουλεια επρεπε να περασεις και ολες τις δημοσιες υπηρεσιες οπως λεει και ο φιλος kbantikos :D.
vasiliadis1
04-07-06, 13:27
Τα μέλη του forum απο την θεσσαλονίκη ΑΠΑΙΤΟΥΝ μαζί με την αναβάθμιση του Ιουλίου να αναρτηθεί στο forum και αρχείο με τους οίκους ανοχής για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..... :D :D
παντα τετοιααααααααα :wink:
Παντως αν ηθελες να κανεις ολοκληρομενη δουλεια επρεπε να περασεις και ολες τις δημοσιες υπηρεσιες οπως λεει και ο φιλος kbantikos :D.
δεν είχα τι να κάνω και είπα να κάνω κάτι να φάω την ώρα μου..έτσι κάθησα και πέρασα τους οίκους. Σχετικά με τις δημόσιες υπηρεσίες ας κάνει τπτ και η ngi.. εκτός και αν θέλει να με προσλάβει να περνώ σημεία.. δεν έχω κανένα πρόβλημα... :D
εχώ καταχωρήσει και 3-4 οικους στην θεσσαλονίκη αλλά και στον βόλο.
Παντως αν ηθελες να κανεις ολοκληρομενη δουλεια επρεπε να περασεις και ολες τις δημοσιες υπηρεσιες οπως λεει και ο φιλος kbantikos :D.
δεν είχα τι να κάνω και είπα να κάνω κάτι να φάω την ώρα μου..έτσι κάθησα και πέρασα τους οίκους. Σχετικά με τις δημόσιες υπηρεσίες ας κάνει τπτ και η ngi.. εκτός και αν θέλει να με προσλάβει να περνώ σημεία.. δεν έχω κανένα πρόβλημα... :D
εχώ καταχωρήσει και 3-4 οικους στην θεσσαλονίκη αλλά και στον βόλο.
Σε λίγο κάλυψη 100%.. :lol: :lol:
vasiliadis1
04-07-06, 18:18
προς αποφυγή οικογενειακών προβλημάτων υπενθυμίζω πως κατα την πλοήγηση σε τέτοια σημεία ενδιαφέροντος να απενεργοποιείτε την φωνητική ειδοποίηση όταν βρίσκεστε με την γυναίκα σας :lol:
Τα μέλη του forum απο την θεσσαλονίκη ΑΠΑΙΤΟΥΝ μαζί με την αναβάθμιση του Ιουλίου να αναρτηθεί στο forum και αρχείο με τους οίκους ανοχής για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..... :D :D
Edw panw exei poli liga perasmena ..
Den yparxei theos
Akoma kai ekei h Athinaiokratia se oloths to megaleio..
Empros karntasia spefsate na perasete ola ta moldava se dat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Peran ths plakas
Vre zak afou exeis orexi den pernas kai kanena epikindino shmeio ths ethniki odou.... :wink:
vasiliadis1
04-07-06, 18:45
Μιnotavrs γιατί τώρα τελευταία μας γράφεις γκρίκλις και μας δισκολεύεις :shock:
Μιnotavrs γιατί τώρα τελευταία μας γράφεις γκρίκλις και μας δισκολεύεις :shock:
Mia zwh grafw Greeklish kai se polla fora einai to megalo parapono pollwn) :(
Alla pws na kanw alliws einai ena kataloipo 13 xronwn ..
Blepeis ta prwta xronia ths enasxolhshs moy me to NET (sto endoxo BBS to 1993) den yphrxan ellhnikes grammatoseires kai etsi ta greeklish htan monodromos .
Otan edeeise o Vasilakis o Portas na mas yposthrixei sta Ellhnika to Swthrio etos tou 1998 to kako eixe ginei .....
Ase pou otan grafw Ellhnika synythws den einai gia kalo :lol:
Ektos kai ean kati einai episimo (like updates) kai to opoio prepei na ginei sitcky ...
Vre zak afou exeis orexi den pernas kai kanena epikindino shmeio ths ethniki odou.... :wink:
μωρέ και όρεξη έχω και ελευθερο χρόνο έχω... αλλά τα στίγματα δεν μπορώ να τα περάσω σε csv αρχείο και έτσι κάθομαι και τα περνάω ένα ένα μέσα από το destinator. :( και τα μπουρδέλα ένα ένα τα πέρασα... και ο υπάρχων χάρτης δεν έχει τα σημεία με στις Ε.Ο χιλιομετρικά. σου πετάει ένα ξερώ ΕΟ Αθηνών Λαμιας και τέλος.
Ευελπιστω στον νέο χάρτη να υπάρχει λεπτομέρεια.
μωρέ και όρεξη έχω και ελευθερο χρόνο έχω... αλλά τα στίγματα δεν μπορώ να τα περάσω σε csv αρχείο και έτσι κάθομαι και τα περνάω ένα ένα μέσα από το destinator. :( και τα μπουρδέλα ένα ένα τα πέρασα... και ο υπάρχων χάρτης δεν έχει τα σημεία με στις Ε.Ο χιλιομετρικά. σου πετάει ένα ξερώ ΕΟ Αθηνών Λαμιας και τέλος.
:lol:
:lol:
πονηρό το γέλιο σου ... :lol:
8) 8)
vasiliadis1
05-07-06, 11:08
για να καταλάβουμε και εμείς, τα χαμόγελα τί σημαίνουν,οτι στην ανανέωση θα υπάρχει η αρίθμηση των εθνικών οδών? :roll:
μακάρι να είναι κάτι τέτοιο.. χαλαρά έχω κάτσει και τα έχω περάσει ένα ένα... πρέπει να βρω και εγώ τρόπο να περνώ τον χρόνο μου. :D
ελα ρε zak κανε το χατηρι στα καρντασια μας!!!
vasiliadis1
05-07-06, 11:55
zak θέλουμε καταγραφή και των 'σπιτιών' στην θεσσαλονίκη, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, στο κάτω κάτω έλα στην θεσσαλονίκη για μία επιτόπια καταγραφή,
talentscout
09-07-06, 17:10
LoL :!: Αυτα ειναι!
vasiliadis1
14-07-06, 23:56
μακάρι να είναι κάτι τέτοιο.. χαλαρά έχω κάτσει και τα έχω περάσει ένα ένα... πρέπει να βρω και εγώ τρόπο να περνώ τον χρόνο μου. :D
zak81 τί γίνεται? μας ξέχασες? κάτι μας υποσχέθηκες :lol:
όχι... απλά περιμένω τους νέους χάρτες.
όχι... απλά περιμένω τους νέους χάρτες.
Ισως να περιμένουμε αρκετά όμως :lol: :lol:
Ισως να περιμένουμε αρκετά όμως :lol: :lol:
To nou sou sto skoini esy .... :P :P
vasiliadis1
15-07-06, 17:36
μάλλον κάποιοι ξέρουν κάτι που δέν ξέρουμε οι υπόλοιποι! ΝΕΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :?: :lol:
πείτε ΤΩΡΑ την αλήθεια :twisted:
μάλλον κάποιοι ξέρουν κάτι που δέν ξέρουμε οι υπόλοιποι! ΝΕΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :?: :lol:
Hremia !!! :lol: :lol: :lol:
To nou sou sto skoini esy .... :P :P
Εγώ το έχω αγοράσει!! (καλά εσύ δεν είσαι διακοπές?? Ασε το laptop και κάνε καμιά βουτιά :lol: :lol: )
vasiliadis1
16-07-06, 22:39
mipos o minotavrs exei kai to laptop dipla stin omprela kai tin petseta :?: :D
to forum prokali eksartisi :?:
Hremia !!! :lol: :lol: :lol:
Μάλλον με τους ολυμπιακούς του πεκίνο μας βλέπω :shock: :shock:
vasiliadis1
17-07-06, 00:42
φίλε petros εγώ είμαι αισιοδοξος, μέχρι την Παρασκευή νομίζω πως θα αρχίσουμε να τους κατεβάζουμε απο το e-shop :wink:
mipos o minotavrs exei kai to laptop dipla stin omprela kai tin petseta :?: :D
to forum prokali eksartisi :?:
Το Laptop μου παει οντως παντου .. :P :P :P
Aλλα οχι στην παραλία (γεμιζει αμμο και μετα αντε να το καθαρίσεις) :lol: :lol: :lol:
Πάρε του καμιά αντιαμμοτική θήκη για να το έχεις και εκεί μαζί σου. :wink: Κάπου θα βρεις.
Πάρε του καμιά αντιαμμοτική θήκη για να το έχεις και εκεί μαζί σου. :wink: Κάπου θα βρεις.
xexexe :lol: :lol: :lol:
Tha tou balw kai mia alysida na to desw se ena dentro mhn mou to faei kanenas ...
:lol: :lol:
Peran ths plakas kai gia na mhn eimaste kai off topic exei kaneis mazepsei kanena epikindino shmeio peran twn OA ?
τι γινεται ?θα δουμε αναβαθμιση των χρησιμοτατων αυτων σημειων
το Sirocco εκλεισε εγινε BABY O και το ανατολη ξανανοιξε
Βάλε και καμία διεύθυνση να την περάσουμε.
τι γινεται ?θα δουμε αναβαθμιση των χρησιμοτατων αυτων σημειων
Για την δημιουργία βάσης χρήσιμων σημείων:
Είναι κάτι που είναι προγραμματισμένο να γίνει με τη τεχνολογία του Map Server. Πρώτα όμως έχει προταιρεότητα η αναφορά λαθών!
.. και πόσο συχνά θα ανανεώνουμε;..
Ειδικά για τα POI είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να γίνει πραγματικότητα: συχνότερα updates!
Είναι στα "προσεχώς".. για το πότε θα είναι έτοιμη.. δεν ξέρω..
:)
παιδια θελετε να φροντισω για τα συγκεκριμενα χρησιμα καθοτι εχω "επαφή" ?
go 4 it :wink:
vasiliadis1
25-09-06, 23:18
οταν εννοείς επαφή σπύρο..? :lol:
θα μου παρει λιγο χρονο 1θα βαλω ονοματα και διευθυθνσεις
2 τιμες ποτου και χορου απλου η πριβε
3 τις κοπελες με τα ονοματα τους ναι το ξερω και αυτο
εχω στενη επαφη με το θεμα οταν λεω στενη πιο στενη δεν γινεται αν στο πω αρουκο λιανα το φορουμ θα γινει ακαταλληλο
vasiliadis1
25-09-06, 23:31
:shock: :shock: θελουμε εναν σαν και σένα στην ξελογιαστρα θεσσαλονίκη 8) 8)
καλα η σαλονικα λεει εχω ερθει παλιοτερα στην καλαμαρια
εχω στενη επαφη με το θεμα οταν λεω στενη πιο στενη δεν γινεται αν στο πω αρουκο λιανα το φορουμ θα γινει ακαταλληλο
Μερικές ερωτήσεις:
Θα έχει και τηλέφωνα των κοριτσιών;Τόσο στενή;
Αν βγάλουμε κάρτα NGI θα έχουμε έκπτωση;
Οι κοπέλες χρησιμοποιούν Χάρτες της ΝGI και PN ή άλλο λογισμικό;
Παρακαλώ να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
Σπύρο, κατ' αρχήν συγνώμη γιά τη φωτογραφία, στη μία δεν ήσουνα, στην άλλη φαινόσουνα μισός και δεν είχες βγεί καλός. Γι αυτό έμεινες απ' έξω στο τελικό μοντάζ. Δεν πειράζει, ακολουθούν και άλλες συναντήσεις.
Στο θέμα μας τώρα, θα σού κάνει πάνω από μήνα να έχουμε μιά ολοκληρωμένη κάλυψη ? Ελπίζω να προλάβουμε το update του Νοεμβρίου...
Παιδία να καταχωρίσουμε και τα στίγματα από τις κοπέλες που δεν είναι επαγγελματίες αλλά δουλευουν στο σπίτι τους και με 80-120 euro κάνουν τα πάντα ή θα τις κάψουμε ; :lol:
vasiliadis1
26-09-06, 19:06
ΚΑΨΤΕΣ ΚΑΨΤΕΣ :smt026
ΚΑΨΤΕΣ ΚΑΨΤΕΣ :smt026
Τό νού σου στίς φωτιές εσύ :twisted: .
Τί σου έκαναν τά μπουμπουκάκια; :-k επειδή παντρεύτηκες; ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ γι' αυτό ασε να φάμε καί λίγο μουσακά! :smt008 !!! Ολο φασόλια-φασόλια... :mrgreen:
vasiliadis1
27-09-06, 00:03
καλο θα είναι οπως υπαρχει το "ειδικό οχημα" του zeppelin να υπάρχει και κάποιος άλλος "ειδικός" που θα επισκευθεί τα σημεία για να καταγράψει ακριβώς το στίγμα καθώς και την ποιότητα του σημειου ενδιαφέροντος... :lol: :lol:
Νομίζω πως ο σπυρος ειναι ο καταλληλότερος.... :lol:
εχθες ξεκινησε η καταγραφη επισημως.Επισκεφτηκα με το PDA το ανατολη.Κατεγραψα το σημειο και αφου ειχα μια πρωτη "επαφη" θα γραψω και εντυπωσεις 200 και κατι ευρωπουλα εκαναν φτερα.Περι την 6η πρωινη που ανεχωρησα δια την οικιαν μου.παρακαλειτε η NGI oπως μου κοψει μισθο για τον κοπο,το χρημα και οτι αλλο αφηνω εκει.........
φιλακια σπυρος
Αξιζαν τουλαχιστον τα φτερα που εβαλες στα 200 ευρωπουλα και πεταξαν μακρια; 8)
Toulaxiston axizan ton kopo ta 200 europoula ? :lol: :lol:
vasiliadis1
30-09-06, 22:29
εχθες ξεκινησε η καταγραφη επισημως.Επισκεφτηκα με το PDA το ανατολη.Κατεγραψα το σημειο και αφου ειχα μια πρωτη "επαφη" θα γραψω και εντυπωσεις 200 και κατι ευρωπουλα εκαναν φτερα.Περι την 6η πρωινη που ανεχωρησα δια την οικιαν μου.παρακαλειτε η NGI oπως μου κοψει μισθο για τον κοπο,το χρημα και οτι αλλο αφηνω εκει.........
φιλακια σπυρος
εγω θα προτεινα το αρχειο με τα σημεια ενδιαφεροντος να τα παρέχεις με μηνιαία συνδρομή. Ολοι θα γινουν συνδρομητές και θα κανεις και αποσβεση σε συντομο χρονικο διαστημα. :smt025
Ή μηνιαία συνδρομή,πού θες και ένα τσουβάλι λεφτά (άσε τον κόπο :oops: ) ή αλλιώς τα συγκεντρώνεις από εδώ (http://www.bourdela.com/) που προσπαθεί να είναι όσο ενημερωμένο μπορεί.
Παιδία να καταχωρίσουμε και τα στίγματα από τις κοπέλες που δεν είναι επαγγελματίες αλλά δουλευουν στο σπίτι τους και με 80-120 euro κάνουν τα πάντα ή θα τις κάψουμε ; :lol:
Βάλε τα σημεία να βάλουμε τα review!..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
προτιμω την επιτοπια ερευνα,να εχω επαφη με το αντικειμενο
vasiliadis1
01-10-06, 22:26
προτιμω την επιτοπια ερευνα,να εχω επαφη με το αντικειμενο
σε αυτό εχει απολυτο δικιο ο σπυρος. 8)
Μηπως να ανοιγαμε ενα λογαριασμο για να καταθετουμε οσα χρηματα μπορει ο καθένας σαν στηριξη προς το εργο του σπυρου?
Τελικα το προτζεκτ "ναυαγησε";;;;
Κριμα..... ειχε τοσο ενδιαφερον!!! :-D
Αν θελετε Beta Tester....Εδω!
Θα χαρω να βοηθισω :)
ασχετο....
Διεγραψαν και το zip-ακη απο το ripidshare
Κριμα... :(
και να ηταν το μονο που εχουν διαγραψει... :twisted:
vasiliadis1
16-10-06, 14:51
το project δέν εχει ναυαγήσει φιλε μου! απλά ο σπυρος ετοιμάζει εδω και λίγες μέρες ενα project για την τεταρτη στην θεσσαλονίκη...... 8) 8)
Απο εβδομάδα θα τον ζορίσουμε να ξεκινήσει και πάλι τις επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος :lol: :lol:
Τελικα το προτζεκτ "ναυαγησε";;;;
Κριμα..... ειχε τοσο ενδιαφερον!!! :-D
Αν θελετε Beta Tester....Εδω!
Θα χαρω να βοηθισω :)
ασχετο....
Διεγραψαν και το zip-ακη απο το ripidshare
Κριμα... :(
το ξανά ανέβασα... :wink:
http://rapidshare.de/files/36958288/adult-poi.zip.html
πουσε ρε alex τι κάνεις ρε ;
Οταν δεν κατευαζει κανενας ενα αρχειο για 30 η 60 ημερες, το διαγραφουν.
Μηπως να φτιαχναμε εναν FTP server και να πεταγαμε εκει τα ΡΟΙ που φτιαχνουμε;;;;
εχουμε ftp server αλλα εχει παρατηρηθει οτι σβηνουν διαφοροι τα αρχεια που ανεβαινουν
δεν ναυαγησε το θεμα απλα θα βαλω update αφου επισκεφτω 2,3 σημεια τι να βαζω update καθε μηνα για ενα ενα?
Μηπως να φτιαχναμε εναν FTP server και να πεταγαμε εκει τα ΡΟΙ που φτιαχνουμε;;;;
Δεν χρειάζετε να ψάχνεις φίλε,
το έχω ανεβάσει στο ftp της ngi μαζί με όλα τα άλλα poi :wink: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1994
Εχει γινει ηδη ... :wink:
tora pou vgike to 6 ipomoni se 2 meres stelno update
to svisane pali :cry:
to brika sto allo thread okie dokie
lolites tis nixtas i m cuming :smt025
ιδου το πολυποθητο update κατοπιν επιτοπιου ερευνας και μετα απο πολυ ιδρωτα κοπο και χρημα σας τα δινω τελειως δωρεαν http://rapidshare.com/files/26337363/Strip.rar.html
ιδου το πολυποθητο update κατοπιν επιτοπιου ερευνας και μετα απο πολυ ιδρωτα κοπο και χρημα σας τα δινω τελειως δωρεαν http://rapidshare.com/files/26337363/Strip.rar.html
ola kala re Spyreto alla grapse mas kai 2-3 protaseis... :-D :-D
Tosh plhrwmenh gnwsh mhn thn kratas gia parti sou :lol: :lol:
ela athina esy
kai tha se pao sta kalytera
ela athina esy
Egw na erthw to nosokomeio poios to plhrwnei meta apo tis thganies pou tha faw den xerw.. :-D
mastoris than.
16-04-07, 20:24
ela athina esy
Egw na erthw to nosokomeio poios to plhrwnei meta apo tis thganies pou tha faw den xerw.. :-D
όταν φας τις τηγανιές, δώσε το σημείο στα dangerous, για να προσέχουμε. :D
ela athina esy
na xaro skliro antra
ela athina esy
όταν φας τις τηγανιές, δώσε το σημείο στα dangerous, για να προσέχουμε. :D
:bow :bow :bow :bow :bow :lol:
ela athina esy
na xaro skliro antra
Pantrepsou kai ta leme... 8) :lol:
spyraz τι λες να φτιαξουμε και ένα POI με τα ξεν/χια που πηγαίνουν τα citytours ?
http://www.citytours-gr.com :wink:
μολις επισκεφτηκα το εν λογω site.proxorimeno se vrisko.start the engine.me endiaferei kia prosopika to thema .elpizo na ksereis ti enoo prosopika
μολις επισκεφτηκα το εν λογω site.proxorimeno se vrisko.start the engine.me endiaferei kia prosopika to thema .elpizo na ksereis ti enoo prosopika
:smt055 :smt054 :smt046
το ΤΗΓΑΝΙ ...το ΤΗΓΑΝΙ .. ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ... :shock:
το ΤΗΓΑΝΙ ...το ΤΗΓΑΝΙ .. ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ... :shock:
Foraw kranos exw lavei ta metra mou !! :-D :-D
ego eimai eleutheros ki oti thelo kano
ego eimai eleutheros ki oti thelo kano
kane oti theleis twra giati se ligo kairo se vlepw me ta blue xapakia sthn tsepi apo tin poli eleftheria :lol: :lol: :lol:
den exo anagi apo tetoia .o spyros einai duracel
2 απο τα hotel ειναι αυτα:
http://www.residencegeorgio.com
http://www.royalolympic.com
ενημερωτικά στο πρώτο αυτή την περίοδο μένει αυτη :lol:
http://www.princessoflondon.com/node/1216
τώρα λεπτομέριες κτλ... στο site www.bourdela.com μια και το σιτε της ngi δεν ειναι για πορνοκαταστάσεις. :lol:
eisai sigouros ?auta einai kanonika hotels kai malista polyteleias
eisai sigouros ?auta einai kanonika hotels kai malista polyteleias
μα καλά που ζεις.... :lol:
http://img440.imageshack.us/img440/3379/untitled2uc4.jpg
katalava o koukos aidoni tha mou rthei ama to kano auto
katalava o koukos aidoni tha mou rthei ama to kano auto
what you pay is what you get. :wink:
άλλο το σπασπένο D6 που ειναι τσάμπα και άλλο το Original που το πληρώνεις :wink:
fantazomai oti gia na ta ksereis tha exeis idian peira
fantazomai oti gia na ta ksereis tha exeis idian peira
δεν ειναι κουβέντες αυτες τώρα για το συγκεκριμένο forum.
kala yparxei kai to pm ama thes
telos panton steile ki alla an exeis
kala yparxei kai to pm ama thes
εχεις pm
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.