PDA

Επιστροφή στο Forum : σχετικά με το destinator......

vasilis_gr
30-06-06, 13:10
γεια σε ολους...............ας μου πει καποιος πως μπορώ να κατεβάσω το destinator 6 και απο που?δεν ημουν χρηστης προηγουμενης εκδοσης

MinOtaVrS
30-06-06, 13:31
γεια σε ολους...............ας μου πει καποιος πως μπορώ να κατεβάσω το destinator 6 και απο που?δεν ημουν χρηστης προηγουμενης εκδοσης

Tha sou ferw ena paradeigma kai an to katalabeis kalws...

Eisai spiti sou kathese vlepontas muntial kai xtypaw thn porta sou..

Mou anoigeis loipon kai se rwtaw an mporeis na mou peis pou exeis filagmena ta kosmhmata kai ta xrhnmata mesa sto spiti sou gia na ta parw ...

Esy ti kaneis se afth thn periptwsh ?

Den xerw na sou apanthsw alla tha sou pw ti kanei h NGI sthn periptwsh sou

YPOMONH !!!! :wink:

fokion
30-06-06, 14:43
γι' αυτο και εγω αποφασισα να ΜΗΝ το κατεβασω απο πουθενα και να περιμενω επισημως την NGI να το παρουσιασει............ ετοιμο, δοκιμαζμενο στο βαθμο του εφικτου και να μπορω να παιρνω τηλεφωνο και να τους....... πρηζω :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vasiliadis1
30-06-06, 18:12
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ, :D , θα κυκλοφορήσει πρίν τον Σεπτέμβρη :?:

ceftelos
30-06-06, 19:58
Οποιος κανει υπομονη βγαινει κερδισμενος στο τελος!!!!!! :wink:

MinOtaVrS
30-06-06, 19:59

Kai epimonh filtate kai epimonh... 8)

ceftelos
30-06-06, 20:03

Kai epimonh filtate kai epimonh... 8)

Ο νοων νοειτω!!!! :wink:

Γιάννης
30-06-06, 22:04

Tha sou ferw ena paradeigma kai an to katalabeis kalws...

Eisai spiti sou kathese vlepontas muntial kai xtypaw thn porta sou..

Mou anoigeis loipon kai se rwtaw an mporeis na mou peis pou exeis filagmena ta kosmhmata kai ta xrhnmata mesa sto spiti sou gia na ta parw ...

Esy ti kaneis se afth thn periptwsh ?

Den xerw na sou apanthsw alla tha sou pw ti kanei h NGI sthn periptwsh sou

YPOMONH !!!! :wink:

δηλαδη εσυ ολα τα προγραματα τα εχεις γνησια?

ωραιο το παραδειγμα σου αλλα ολοι εχουμε κλεψει κοσμηματακια...
για αυτο οσοι εχουν λερωμενη την φωλια τους ειναι ατυχες να χρησημοποιουν τετοιου ειδους παραδειγματα. δεν ξερω αν με νοεις.

για αυτο το καλυτερο ειναι σε τετοιες ερωτησεις ειναι, η να μην απανταμε καθολου, η αρκει ενα απλο "δεν ξερω" γιατι διαφορετικα οι "φιλοσοφικες" απαντησεις παραπεμπουν στην παροιμια που λεει: δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατεις.

τα αγαθα copies κτωνται.

MinOtaVrS
30-06-06, 22:18
δηλαδη εσυ ολα τα προγραματα τα εχεις γνησια?

ωραιο το παραδειγμα σου αλλα ολοι εχουμε κλεψει κοσμηματακια...
για αυτο οσοι εχουν λερωμενη την φωλια τους ειναι ατυχες να χρησημοποιουν τετοιου ειδους παραδειγματα. δεν ξερω αν με νοεις.

για αυτο το καλυτερο ειναι σε τετοιες ερωτησεις ειναι, η να μην απανταμε καθολου, η αρκει ενα απλο "δεν ξερω" γιατι διαφορετικα οι "φιλοσοφικες" απαντησεις παραπεμπουν στην παροιμια που λεει: δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατεις.

τα αγαθα copies κτωνται.

Δεν ξερω που το πας και δεν καταλαβαινω και τον λογο της επιθεσης σου..

Μεταφερεις κομπλεξ προς το προσωπο μου η ειναι η ιδεα μου

Εγω δεν πηγα ποτε σε κανενος την εταιρια να ζητησω σπασιμο αν θελω κατι τετοιο το σπαω μονος μου ας ειναι καλα η γλωσσα μηχανης και τα τοσα ετοιμα ξεκλειδωτηρια..

Μην μπερδευεσε και να μην κανεις τον δικηγορο σε κανεναν..

Οταν απαντησω σε εσενα και δεν σου αρεσει η απαντηση μου στειλε μου PM ολα τα αλλα ειναι λαλακιες και εντυπωσιασμοι ...

Απο τσαμπα μαγκες χορτασαμε..

Ο καθενας εχει την ιστορια του η οποια τον ακολουθει κατα ποδας και δοξα ο θεος δεν εχω αναγκη να αποδειξω κατι σε εσενα αλλα με αναγκαζεις..
Οι πραξεις και τα γεγονοτα κανουν τους μαγκες και οχι οι αναιτιες επιθεσεις..

Εγραψα και επροχθες καποια πραγματα σε αλλο topic αλλα φαινεται οτι δεν το πηρες το message ...

Γιάννης
02-07-06, 17:21
Δεν ξερω που το πας και δεν καταλαβαινω και τον λογο της επιθεσης σου..

Μεταφερεις κομπλεξ προς το προσωπο μου η ειναι η ιδεα μου

Εγω δεν πηγα ποτε σε κανενος την εταιρια να ζητησω σπασιμο αν θελω κατι τετοιο το σπαω μονος μου ας ειναι καλα η γλωσσα μηχανης και τα τοσα ετοιμα ξεκλειδωτηρια..

Μην μπερδευεσε και να μην κανεις τον δικηγορο σε κανεναν..

Οταν απαντησω σε εσενα και δεν σου αρεσει η απαντηση μου στειλε μου PM ολα τα αλλα ειναι λαλακιες και εντυπωσιασμοι ...

Απο τσαμπα μαγκες χορτασαμε..

Ο καθενας εχει την ιστορια του η οποια τον ακολουθει κατα ποδας και δοξα ο θεος δεν εχω αναγκη να αποδειξω κατι σε εσενα αλλα με αναγκαζεις..
Οι πραξεις και τα γεγονοτα κανουν τους μαγκες και οχι οι αναιτιες επιθεσεις..

Εγραψα και επροχθες καποια πραγματα σε αλλο topic αλλα φαινεται οτι δεν το πηρες το message ...

1.τι σε κανει να νομιζεις οτι μεταφερω κομπλεξ προς το προσωπο σου?
η υπαρχει λογος και το νομιζεις?

2.ποιος ζητησε σπασιμο?

3.και εμεις χορτασαμε απο τσαμπα μαγκες αλλα και απο φιλοσοφους.

4.δεν το εκανα επιθετικα, αλλα και εσυ ρε παλικαρι μη δινεις συμβουλες που δεν τις εφαρμοζεις ο ιδιος πρωτα. (αυτο ειναι που με πειραξε).

MinOtaVrS
02-07-06, 18:51
1.τι σε κανει να νομιζεις οτι μεταφερω κομπλεξ προς το προσωπο σου?
η υπαρχει λογος και το νομιζεις?

2.ποιος ζητησε σπασιμο?

3.και εμεις χορτασαμε απο τσαμπα μαγκες αλλα και απο φιλοσοφους.

4.δεν το εκανα επιθετικα, αλλα και εσυ ρε παλικαρι μη δινεις συμβουλες που δεν τις εφαρμοζεις ο ιδιος πρωτα. (αυτο ειναι που με πειραξε).

Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι υπερ της open source κοινότητας και κατά των εταιριών που υπερχρεώνουν ένα πρόγραμμα και δεν σέβονται τον πελάτη τους (η ΝGI όμως δεν είναι σαν αυτούς) .

Το απέδειξα κιόλας και το αποδεικνύω κάθε μήνα με τα update που εσύ βάζεις στο Destinator σου , χωρίς (εγώ η ο grimak) να έχουμε κάποιο όφελος.

Δεν ζητήσαμε ούτε ζητάμε ευχαριστώ, δάφνες και αβροφροσύνες τo μόνο που θέλουμε είναι τουλάχιστον να μας σέβονται, εσύ όμως με κάνεις να επαναλαμβάνομαι, και να νιώθω ότι είμαι κανένα 10χρονο ...

Για άλλη μια φορά ο Ωχαδελφισμος του Έλληνα σε όλο της το μεγαλείο, αντί να θέλει να του χαρίσουν περισσότερα πρόβατα προτιμά να ψοφήσουν τα πρόβατα του γείτονα.

Όταν με είχες ανάγκη με ρώταγες για βοήθεια μέσω pm η μέσω ερωτήσεων στα διάφορα νήματα , τώρα που έκανες την δουλειά σου το παίζεις υπερασπιστής των αδύνατων.

Σου εξήγησα κάποια πράγματα αλλά δεν θες να τα καταλάβεις ..

Αν σε πείραξε αυτό για τις «συμβουλές που έδωσα» θα μπορούσες να είσαι λίγο ποιό προσεκτικός σε αυτά που έγραψες η να μου εστελνες ενα pm .

Εσύ ομως ήθελες να προκαλέσεις λάθος εντυπώσεις.

Δεν μπορεί να είμαστε στο ίδιο Forum τόσους μήνες και με το που μπήκε κάποιος προχθές με ένα message όλο κι όλο να γράφεις αυτά που γράφεις για μένα...

Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να σκεφτώ και να πιστέψω ότι έχεις πρόβλημα μαζί μου.

Μου γράφεις «ποιος ζήτησε σπάσιμο» για το ποιος ζήτησε σπάσιμο διάβασε το πρωτο message αυτού που υπερασπίστηκες με τόσο θέρμη που γράφει:
«γεια σε ολους...............ας μου πει καποιος πως μπορώ να κατεβάσω το destinator 6 και απο που? δεν ημουν χρηστης προηγουμενης εκδοσης»

Για οτι και αν με κατηγορείς δεν νομίζω να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο δεν πήγα ποτέ σε κανένα forum εταιρίας και να ζητήσω να μου πουν που θα κατεβάσω την έκδοση της χωρίς να δικαιούμαι update γιατί δεν ήμουν προηγούμενος χρήστης ...

Η ΝGI αποδεδειγμένα έχει δείξει ανοχή σε πολλά τέτοια άλλα επειδή είναι η μοναδική εταιρία που το κάνει αυτό (πραγματικά με έχει κάνει να αναρωτιέμαι για το πως τα καταφέρνει) ενιωσα την αναγκη να εκφρασω τις σκεψεις μου που ουτε προσεβαλαν τον χρήστη αλλά ουτε και εσενα προσωπικά..

Μου λες οτι δεν το εκανες επιθετικα, και οτι "δεν εφαρμοζω τις συμβουλες μου" απο ποτε ξερεις εσυ τι εγω εφαρμοζω και τι οχι?

H απαντηση μου sto πιο πανω ποστ μου δεν σε καλυψε επρεπε να ξοδεψω τοση φαια ουσια ... :shock: :lol:

Τι να πω κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου για να μην υπαρχει κανενα μελανό σημειο απο τα υπονοούμενα σου και δεν θα ήθελα να συνεχίσω το flame ...

Να περνάς καλά

Φιλικά
Μπάμπης

ΥΓ Θα σε παρακαλούσα για οποιοδηποτε λογο να μου στείλεις PM δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε το topic ..

polis
03-07-06, 18:37
πεστα χρυσοστομε μαζι σου 8) 8) 8) 8)

Braker
03-07-06, 18:51
Χρησιμοποιώντας το Destinator 6 στο A201 εδώ και μερικές ημέρες μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερο από το PN. Ελαφρώς ποιο γρήγορο (αργεί μόνο όταν είναι να βγω από το πρόγραμμα), το μενού είναι σαφώς ποίο εύχρηστο και το καλύτερο είναι τα πλήκτρα τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και τα πατάς με τα δάκτυλα. Το μόνο κακό που βρήκα είναι ότι όταν πάω να γράψω Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία.

MinOtaVrS
03-07-06, 19:14
Χρησιμοποιώντας το Destinator 6 στο A201 εδώ και μερικές ημέρες μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερο από το PN. Ελαφρώς ποιο γρήγορο (αργεί μόνο όταν είναι να βγω από το πρόγραμμα), το μενού είναι σαφώς ποίο εύχρηστο και το καλύτερο είναι τα πλήκτρα τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και τα πατάς με τα δάκτυλα. Το μόνο κακό που βρήκα είναι ότι όταν πάω να γράψω Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία.

Den einai kako afto me ta kefalaia alla an se peirazei giati den xrhsimopoieis to keyboard tou ppc sou..

Kane minimize to original keybord kai kalese me kapoio koumpi syntomefshs to diko sou greek keyboard apo to ppc sou.. :wink:

Braker
04-07-06, 08:36
Ευχαριστώ.. αα και οι δρόμοι όσοι τελειώνουν σε σίγμα είναι γραμμένοι με σίγμα μικρό (σ) και όχι με σιγμα τελικό (ς).

MinOtaVrS
04-07-06, 14:51
Ευχαριστώ.. αα και οι δρόμοι όσοι τελειώνουν σε σίγμα είναι γραμμένοι με σίγμα μικρό (σ) και όχι με σιγμα τελικό (ς).

Ayto einai ptesma ...

To sirf pou den upostirizete ( ?) einai to provlima

bebes
05-07-06, 08:17
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση:
Το destinator 6δουλεύει κανονικά στο Mio 168, ή θα χρειαστώ πιο σύγχρονο μηχάνημα;
Ρωτάω γιατί διαβάζω οτι είναι πολύ πιο γρήγορο κλπ, μήπως έχει και πιο πολλές απαιτήσεις απο το σύστημα :roll:

Ευχαριστώ

MinOtaVrS
05-07-06, 09:14
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση:
Το destinator 6δουλεύει κανονικά στο Mio 168, ή θα χρειαστώ πιο σύγχρονο μηχάνημα;
Ρωτάω γιατί διαβάζω οτι είναι πολύ πιο γρήγορο κλπ, μήπως έχει και πιο πολλές απαιτήσεις απο το σύστημα :roll:

Ευχαριστώ

Doulevei AXIOPREPESTATA !!!

SavvasBlue
05-07-06, 11:34

Ayto einai ptesma ...

Aληθεια φιλε Mino υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με την υποστηριξη Sirf? Μου φαινεται πολυ παραξενο να το υποστηριζει το ΡΝ και οχι το 6. Δεν μπορω ειλικρινα να σκεφτω καποια λογικη εξηγηση.

MinOtaVrS
05-07-06, 11:47

Ayto einai ptesma ...

Aληθεια φιλε Mino υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με την υποστηριξη Sirf? Μου φαινεται πολυ παραξενο να το υποστηριζει το ΡΝ και οχι το 6. Δεν μπορω ειλικρινα να σκεφτω καποια λογικη εξηγηση.

Apo oso xerw sta idia eimaste ..

Twra stis diakopes tha asxolithw ektenestera ... :wink:

vasilis_gr
05-07-06, 20:52
εχει δικιο ο γιαννης....γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.......

vasilis_gr
05-07-06, 21:03
α,μπαμπη και κατι αλλο.ασε τις υποθεσεις τις ιστοριουλες και τα παραδειγματα....

MinOtaVrS
05-07-06, 21:16
α,μπαμπη και κατι αλλο.ασε τις υποθεσεις τις ιστοριουλες και τα παραδειγματα....

θα σε παρακαλεσω πολύ να αρκεστεις στις ειρωνιες, και να κοψεις το Μπαμπης..

Μπαμπης ειμαι για τους Φιλους και εσυ δεν εχεις κερδισει ακομα αυτο το δικαιωμα ..

Αν θες να το κερδισεις αποδειξετο με πραξεις ...

Εγω εδω θα ειμαι μεινε στο forum και θα δεις και το ποιος ειμαι και το αν ειμαι τοσο μαλακας οσο με παρουσιαζει ο Γιαννης και νομιζεις ο ιδιος..

Τα λεμε..

kbantikos
05-07-06, 23:26

Eχουμε γεμισει αχρηστα post και χρηστες που δεν σεβονται τον εαυτο τους και τους αλλους, η κοινη μοιρα καθε forum που εχει κινηση

grimak
06-07-06, 11:01
Βασιλάκη, δεν μας τα λες καλά................
Αν και νέος στο φόρουμ, ξεκινάς με ειρωνείες και προκαλείς!
Καλά θα είναι, (αν βέβαια θέλεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ παίρνοντας και δίνοντας βοήθεια σε άλλα μέλη) να είσαι λίγο ποιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και για ποιόν τα γράφεις.

Ελπίζω να τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία, και να συνεχίσουμε με ποιο εποικοδομητικά πόστ.... :wink:

χμμμμμμμμμμμμμμμμ...

Καλοι μου κύριοι....

προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Λοιπόν για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους...

1. Δεν είναι λογικό να ζητάς απο Εταιρεία που εμπορεύεται νόμιμο προιον να σου συστήσει τρόπο να χρησιμοποιήσεις το εν λόγω είδος άνευ αδείας !!!
2. Όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ έχουμε χρησιμοποιήσει δοκιμαστικό ή BETA λογισμικό ... αλλά οι πλέον σώφρονες έχουν αποδόσει το αντίτιμο των αδειών στις Εταιρείες που το εμπορεύονται (όταν αυτές έχουν το λεγόμενο FAIR PLAY) και δεν είναι τύπου Μικρού και Μαλακού !!!
3. Περι της εταιρείας NGI, ως έχων προσωπική εμπειρία, με την μέχρι τούδε ενασχόλησή μου με το Λογισμικό που αντιπροσωπεύουν - προωθούν - υποστηρίζουν δικαιούμαι να παραθέσω την άποψή μου η οποία μόνο θετικά -προς το παρόν !- στοιχεία έχει και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.
4. Ο κ. Βασίλης προφανώς -και συγνώμη για την άποψη- δεν γνωρίζει ίσως μερικά θέματα και προφανέστατα είναι ιδιαιτέρως νεαράς ηλικίας .. πράγμα που του επιτρέπει (sic) να εκφράζεται και να παραθέτει απόψεις οι οποίες δικαιολογούνται λόγω του ορμητικού και νεαρού της ηλικίας του ... Μακάρι να ημουν και εγώ αρκετά χρόνια νεώτερος και να αντιδρούσα και εγώ έτσι .!!!!
5. Δεν είμαι και ούτε ποτέ ήμουν τιμητής κανενός και ιδιαίτερα Εταιρειών ...απλά παραθέτω τα γεγονότα όπως εγώ - ως τρίτος- τα βλέπω ...

Συγνώμη για τον Χρόνο σας .
Ευχαριστώ

vasiliadis1
06-07-06, 12:38
τελος ρε παιδιά :wink: πάμε παρακάτω, θα την κοπανήσετε ΠΣΚ? :D
(έτσι για να αλλάξουμε θέμα)

MinOtaVrS
06-07-06, 12:50
τελος ρε παιδιά :wink: πάμε παρακάτω, θα την κοπανήσετε ΠΣΚ? :D
(έτσι για να αλλάξουμε θέμα)

H τοποθετηση του φίλου Karma αν μη τι άλλο ηταν αψογη και με βρισκει 100% σύμφωνο ..

ΠΣΚ θα ειμαι Βραυρώνα (με πολλες ενδιαμεσες στάσεις)

ΖΗΤΩ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ !!!

vasiliadis1
06-07-06, 13:00
εμείς όπως και τα προηγούμενα πσκ θεσσαλονίκη διοτι περιμένουμε γεννητούρια :D :D :D :D :D

MinOtaVrS
06-07-06, 13:07
εμείς όπως και τα προηγούμενα πσκ θεσσαλονίκη διοτι περιμένουμε γεννητούρια :D :D :D :D :D

Αντε με το καλο και σιδεροκεφαλος !! :lol:

vasiliadis1
06-07-06, 13:12
σκέφτομαι μετά απο καμιά 15αριά χρόνια πως θα εξηγώ το παιδί πως κάποτε όταν θέλαμε να πάμε σε κάποιον προορισμό ανοίγαμε τον χάρτη και ψάχναμε ή ρωτούσαμε τους περαστικούς!! προιστορικές εποχές!

fokion
06-07-06, 13:52
Στα παιδια μας???? εγω απο τωρα και εχω ξεσυνηθησει.... οταν με ρωτανε που ειναι αυτη η περιοχη κοιταω το DEST 'η το OZI οχι χαρτη :D :D :D :D :D :D

Και στο θεμα μας...
το 6 που θα λανσαρει η NGI σε 9 :D :D :D :D :D :D μερες εχει ΚΑΙ νεους χαρτες μαζι??
Συγνωμη αν το εχετε απαντησει ηδη....

( κατι καποιου καποιος εγραψε ιτι οι χαρτες εχουν φυγει ηδη για.... τυπωμα?? :D :D :D :D :D :D )

MinOtaVrS
06-07-06, 14:55
Στα παιδια μας???? εγω απο τωρα και εχω ξεσυνηθησει.... οταν με ρωτανε που ειναι αυτη η περιοχη κοιταω το DEST 'η το OZI οχι χαρτη :D :D :D :D :D :D

Και στο θεμα μας...
το 6 που θα λανσαρει η NGI σε 9 :D :D :D :D :D :D μερες εχει ΚΑΙ νεους χαρτες μαζι??
Συγνωμη αν το εχετε απαντησει ηδη....

( κατι καποιου καποιος εγραψε ιτι οι χαρτες εχουν φυγει ηδη για.... τυπωμα?? :D :D :D :D :D :D )

AA και για να μην ξεχνιωμαστε επειδη τωρα στην αδεια η 1000αρα adsl θα ειναι εκτος ...

Θα παρακαλεσω τους εκλεκτους φιλους μου (για ποιους χτυπαει η καμπανα που μενουν καπου ψηλα στην Αθήνα :lol: ) να μου κατεβασουν τους χαρτες γιατι με την 56αρα του Νοtebook μου δεν με βλεπω να τους παιρνω αυτο το καλοκαιρι.. .. :lol:

Σε ανταποδωση κερναω σπιτικο κρασί ... :wink:

petros
06-07-06, 15:41

Μπαμπης ειμαι για τους Φιλους και εσυ δεν εχεις κερδισει ακομα αυτο το δικαιωμα ..

Εγω εδω θα ειμαι μεινε στο forum και θα δεις και το ποιος ειμαι και το αν ειμαι τοσο μαλακας οσο με παρουσιαζει ο Γιαννης και νομιζεις ο ιδιος..

Τα λεμε..

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΡΜ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ....
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, PLEASE.... 8) 8)

petros
06-07-06, 15:43

Αν δεν κάνω λάθος η NGI θα δώσει σε 9 μέρες ΜΟΝΟ τους χάρτες και όχι το 6....

MinOtaVrS
06-07-06, 18:23

Τα λεμε..

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΡΜ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ....
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, PLEASE.... 8) 8)

Petros για να καταλάβω αυτό που γράφεις πιο πάνω για ποιον προορίζεται ?

Αν είναι για μένα θα πρέπει να ξέρεις οτι το ζήτησα πολλές φορές αλλα όταν σε εκθέτουν επανειλημμένος μέσω του topic (ενω εχει μαλλιάσει η γλώσσα σου να μιλάς για PM) δεν μπορείς να αφήσεις ασχολίαστες τις κατηγορίες που σου προσάπτουν ...

Τουλάχιστον έτσι έχω μάθει εγώ αν τώρα εσύ μπορείς τις κατηγορίες και τις απαντάς με PM ενώ ο άλλος σου ανταπαντάει δημόσια απο το topic ΕΥΓΕ !!

Εγώ δυστυχώς ούτε μπορώ ούτε έχω μάθει έτσι και δυστυχώς για τους άλλους ο Πολιτισμός μου τελειώνει κάπου εκεί ...

kbantikos
06-07-06, 18:30
Θα παρακαλεσω τους εκλεκτους φιλους μου (για ποιους χτυπαει η καμπανα που μενουν καπου ψηλα στην Αθήνα :lol: ) να μου κατεβασουν τους χαρτες γιατι με την 56αρα του Νοtebook μου δεν με βλεπω να τους παιρνω αυτο το καλοκαιρι.. .. :lol:

Ειναι η ωρα των εκλεκτων φιλων να κερασουν εκεινοι κρασι μαζι με τους χαρτες :wink:
Κατα τα αλλα Μπαμπη το προβλημα με την μεταφορα των αρχειων δεν λυθηκε απο το ppc στο pc
Mπορεις να βοηθησεις?

MinOtaVrS
06-07-06, 20:43

Ειναι η ωρα των εκλεκτων φιλων να κερασουν εκεινοι κρασι μαζι με τους χαρτες :wink:
Κατα τα αλλα Μπαμπη το προβλημα με την μεταφορα των αρχειων δεν λυθηκε απο το ppc στο pc
Mπορεις να βοηθησεις?

Θα κατεβασω οτι σχετικα συνεργα εχω ... :lol:

grimak
07-07-06, 00:03
Mπορεις να βοηθησεις?
Αυτή τη φορά θα φέρουμε κι εμείς τα σχετικά... :wink:

Καλά μην τσακώνεστε για το ποιός θα κεράσει κρασί, μπορούμε να την κάνουμε τρείς μέρες την συνάντηση και να κεράσουμε όλοι... :wink: :D

MinOtaVrS
07-07-06, 00:30
Mπορεις να βοηθησεις?
Αυτή τη φορά θα φέρουμε κι εμείς τα σχετικά... :wink:

Καλά μην τσακώνεστε για το ποιός θα κεράσει κρασί, μπορούμε να την κάνουμε τρείς μέρες την συνάντηση και να κεράσουμε όλοι... :wink: :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αααααααααααααααα!!!!
Κρασάκι ε?
και κοψιδακι ε?
ίσως και κανα τζατζικάκι ε?
Λοιπόν Μινόταυρε ΠΡΟΣΕΧΕ !!!!
Δεν ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΘΕ τίποτε που δεν μπορούμε να πραγμαστοποιήσουμε!!!
ΤΑΧΙΣΤΑ δημιουργείς το κλίμα (τραπέζι , κρασάκι, κοψιδάκι, τζατζικάκι κ.λ.π.) και καλείς -δίνοντας στίγμα-. τους συνδαιτημόνεςςςςςςςςςςςςς ςς !!!!!
Δεν λέμε τέτοια πράγματα με ελαφριά καρδία !!!
Α!! όλα και όλα ...
Τώρα για την νέα γενεά....
Εγω προσωπικά όταν ξεκίνησα την ιστορία με το GPS , έκανα 1 εβδομάδα να μάθω πως στο καλό δουλεύει το PPC και το λογισμικό του ( και παναθεμά με είμαι -υποτίθεται - επαγγελματίας πληροφορικάριος).
Οι γιοί μου μόλις 15 λεπτά.....
Επομένως καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ !!!
Αντε και σε καλές παραλίες !!!! :D

Vasiliadis ....Καλως να δεχθείς εσύ και η συμβία σου το νέο μέλος...
Να το χαρείς και να το νουθετήσεις με τις καλλίτερες ιδέες... και να μην μείνεις στο ένα ε? Η ελλάδα χρειάζετε ΠΟΛΙΤΕΣ. :D
Προσωπικά έχω 4 !!! :D :D :D :D
Για τους κ.κ. της NGI ->
ΘΕΛΩ ΤΟ DEST 6 πριν την 15η Ιουλίου. !
Καλοί μου άνθρωποι ! Δεν το ζητώ ... το απαιτώ ! :D
Ταξιδεύω για ΙΤΑΛΙΑ και δεν μπορώ εγώ ο φτωχός Έλλην να κυκλοφορώ με το PN και οι έξυπνοι Ιταλοί με Dest 6.
Είναι θέμα prestige όπως και να το κάνουμε !!!! :lol:

vasiliadis1
07-07-06, 09:52
άντε ρε karma 4 εε? άσε, εγώ είμαι μέσα στην αγωνία και το άγχος, (είναι και το πρώτο βλέπεις), το jps έχει βαρεθεί να βλέπει όλο την ίδια διαδρομή (σπίτι - διαβαλκανικό, διαβαλκανικό-σπίτι)
Όσο για κάτι ουζάκια και κοψίδια που διαβάζω, προς τα πού θα γίνουν βόρεια ή νότια :lol: :?: και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή :!: :lol:

vasiliadis1
07-07-06, 09:57
7 και σήμερα για τους χάρτες???? 8)

MAKIS32
07-07-06, 10:56
Όσο για κάτι ουζάκια και κοψίδια που διαβάζω, προς τα πού θα γίνουν βόρεια ή νότια :lol: :?: και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή :!: :lol:

Εγω παντως αν θελετε οργανώνω το νότιο. :lol: :lol:

Αγαπητε ΒΒ
ελπίζω το ρε να μην αναφερεται σε εμένα ε? :D
Ναι ... 4 ... και είμαι ευτυχής 8)
οσο για τα ... κρασάκια και τα συναπαραμαρτούντα (!!!) και εγώ για νότο μιλώ .. αν και βόρειος την καταγωγή.... (τι κάνουν οι γυναίκες :cry: )
προς το παρόν καλό ΣΒΚ σε όλους !!!

MinOtaVrS
07-07-06, 11:20
Αγαπητε ΒΒ
ελπίζω το ρε να μην αναφερεται σε εμένα ε? :D
Ναι ... 4 ... και είμαι ευτυχής 8)
οσο για τα ... κρασάκια και τα συναπαραμαρτούντα (!!!) και εγώ για νότο μιλώ .. αν και βόρειος την καταγωγή.... (τι κάνουν οι γυναίκες :cry: )
προς το παρόν καλό ΣΒΚ σε όλους !!!

Plaka plaka twra pou katevainw katw etoimaste kamia synanthsh melwn na ta poume kai apo konta...

:lol: :lol: :lol:

Λοιπόν...
κ. Μινόταυρε ....
(το σωστό είναι Μινώταυρος)

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....(και το ζήτημα τροφής και παρέας είναι αρκούντως σοβαρό)

Τέλος ... όλο λόγια .. λόγια .. λόγι α...
Κανονίστε το ... και εδώ είμαστε όλοι ....
ααα και όταν λέμε ΜΕΛΗ τι ενοούμε ???
ROTARY , Lions ... ή EKALH TENIS CLUB ????
:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Να και μια ιδέα ... ανοίγω πάραυτα καινούργιο θέμα ....

ΚΡΑΣΑΚΙΑ-ΚΟΨΙΔΑΚΙΑ- ΠΑΡΕΑ (και συζήτηση για το παρόν και μέλλον).....

όποιος θέλει ακολουθεί !!!!! :D

petros
07-07-06, 12:13
Plaka plaka twra pou katevainw katw etoimaste kamia synanthsh melwn na ta poume kai apo konta...

Λοιπόν όλοι θα κρατάτε ένα τριαντάφυλλο στο χέρι στον τόπο συνάντησης για να μπορέσουμς να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. (χρώμα το τριαντάφυλλο ΜΩΒ-άντε να δούμε πως θα τα βρείτε χι,χι,χι,χι :lol: :lol: )

MinOtaVrS
07-07-06, 20:10

Λοιπόν όλοι θα κρατάτε ένα τριαντάφυλλο στο χέρι στον τόπο συνάντησης για να μπορέσουμς να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. (χρώμα το τριαντάφυλλο ΜΩΒ-άντε να δούμε πως θα τα βρείτε χι,χι,χι,χι :lol: :lol: )

Atyxhses mister ...

o khpos mou diatheti Mov triantafilia .... :P :P

Karma kai loipoi syggeneis kai filoi , akouo protaseis gia thn exormisi proteinw na exei oposdhpote Thalassa kai na exei prosvash sthn Attiki Odo .. :P

petros
10-07-06, 20:29

Atyxhses mister ...

o khpos mou diatheti Mov triantafilia .... :P :P

Karma kai loipoi syggeneis kai filoi , akouo protaseis gia thn exormisi proteinw na exei oposdhpote Thalassa kai na exei prosvash sthn Attiki Odo .. :P

ΜΙΝΟ μήπως θα τα βάψεις ?? :shock:
(Καλή συνάντηση και μην το ρίξετε μόνο στα ούζα αλλά και σε καμιά συζήτηση με νέες ιδέες !!!! καλό??)