PDA

Επιστροφή στο Forum : νεα αναβαθμιση 330 EU +360 EUROPE+ GREECE

nmamag
19-12-08, 12:51
FAQ

http://service.mio.com/Skin/2006/onepixel.gifhttp://service.mio.com/Skin/2006/onepixel.gif Question: (2008-12-18) New Map Update for Mio Moov 330 Eastern Europe/ 360 Europe Plus (with Greece Map sd card model)Answer:About this patch, update map data to 2008.07

1.First, please download and read the document to know how to run the update(pdf file)

2. Then download the map update file to your PC
Moov 330 (350MB)

Moov 360 6 files (1.5GB)
http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx

joys
19-12-08, 14:13
σειρα σε παρακαλω αυτη η πληροφορια που εχεις για το mio 360 eu + greece ειναι σιγουρη γιατι χτες αγορασα ενα 360 ευ+greece .Eιναι απο την mio update? Αν εχεις ενα λινκ απο καπου πιο επισημα θα με βοηθουσες πολυ. THANKS

panosha
19-12-08, 14:48
Νομίζω όσοι έχουν δικαιώματα μπορούν να τα κατεβάσουν νόμιμα από εκεί που πρέπει.

joys
19-12-08, 15:34
Φιλε Πανο εχω κανει register τη συσκευη στην mio αλλα αυτο το update ψαχνω να το βρω και δεν το βρισκω γιαυτο ρωταω το φιλο απο που το βρηκε .Παρεπιπτοντως ξιαφνιαστηκα κιολας ,γιατι εχθες πηρα τη συσκευη και σημερα ειδα update, και μου ηρθε καπως περιεργο.

nmamag
19-12-08, 16:35
λοιπον εχω αγορασει την 360 europe + εδω και μερες και χθες βραδυ κατεβασα και εγκατεστησα την νεα αναβαθμιση.Υποψη οτι ηδη μια φορα επεστρεψα ενα μιο 360 europe+ πισω και πηρα καινουργιο γιατι κρασαρε και δεν εκανε autozoom.
τα αρχεια θα τα βρειτε http://service.mio.com/ διαλεγοντας eastern europe english οπως αναφερουν ειναι για εκδοση που κυκλοφορει στη ελλαδα με τον ελληνικο χαρτι σε sd card.
σημειωση : στην αναβαθμιση πλεον τρεχει ο χαρτης europe ελληνικα και γραφει 2008.07

george1973gr
21-12-08, 00:49
όλα καλά με την αναβάθμιση του 360 , αλλά για μια ακόμα φορά δεν μου δίνει επιλογή δακτυλίου......

mictsan
21-12-08, 02:21
παιδια αυτο το update μπορω να το πεσασω και το moov200 που εχω και εχει πιο παλια εκδοση απο αυτη?

kst18
22-12-08, 22:40
Μόνο για τα μοντέλα με SD card είναι η αναβάθμιση;;

gravis
27-12-08, 01:34
η αναβαθμιση αναφερετε σε οσους εχουν την SD card μεσα, μετα επιλεξτε τον χαρτη της ευρωπης και οχι τον παλιο τον Greece 04

leftergr
05-01-09, 13:31
Μπορεί κάποιος που έχει κάνει την τελευταία αναβάθμιση του 360 , να μας πει τι ακριβώς αλλάζει ; Εκτός από την ενσωμάτωση του χάρτη της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χάρτη έχει δει καμία άλλη αλλαγή ;
Το μόνο που παρατήρησα εγώ είναι ότι πλέον όταν το ανοίγω , δεν κάνει zoom out στο χάρτη της Ελλάδας , αλλά έχει κρατήσει την ρύθμιση που είχε όταν το έκλεισα . Δεν έχω δοκιμάσει αν πλέον μπορεί να δουλέψει χωρίς την SD κάρτα με τον χάρτη της Ελλάδας μέσα .
Αποφυγή δακτυλίου βέβαια , ακόμα δεν βλέπω στις επιλογές , περίεργα πράγματα . cristmastongue

Μια παρατήρηση σχετικά με το MIOMAP . Δεν θα ήταν πιο λογικό , πόλεις , οδοι κτλ σε άλλες χώρες , να εμφανίζονται με λατινικούς χαρακτήρες , και όχι με την γλώσσα που έχει κάθε χώρα ή έστω να υπήρχε επιλογή να μπορείς να δείς με λατινικούς χαρακτήρες . Πχ στην Βουλγαρία που επισκέπτομαι συχνά , τα ονόματα εμφανίζονται με κυριλλικούς χαρακτήρες . Αν θες να κάνεις μια αναζήτηση , θα πρέπει να αλλάξεις της επιλογές της γλώσσας σε βουλγάρικα , και μετά να ψάξεις . Θα έπρεπε όμως κανονικά να μπορούσες να αλλάξεις μόνο το πληκτρολόγιο , και όχι και όλα τα μενού ( γιατί άντε μετά να βρείς άκρη ) cristmaslol

Φιλικά Λευτέρης

yannis4
20-01-09, 17:53
Καλησπέρα σε όλους

αγόρασα πρόσφατα ένα Mio Moov 360 Europe Plus με την SD κάρτα για Ελλάδα και εγκατέστησα επιτυχώς την αναβάθμιση.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που σε πρόσφατο ταξίδι στην Αθήνα διαπίστωσα μερικά σοβαρά προβλήματα με τις διαδρομές.

Αναφέρω δύο παρακάτω αφού τα απλοποίησα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να τα αναπαράγει:

1) Αδυναμία πρόσβασης σε δρόμους: Δώστε για παράδειγμα προορισμό: Τρωών 32 ( είναι Πετράλωνα)
απαντάει "Δεν βρέθηκε διαδρομή" ακόμη και αν βρίσκεσαι 500 μέτρα πιο πέρα

2) Παράλληλη μεταφορά διαδρομής σε άλλο δρόμο (κουφό). Δώστε σημείο εκκίνησης : Βασ. Σοφίας 99
Προορισμός : Βασ. Σοφίας 95
Σχηματίζει την διαδρομή παράλληλα επί της Μιχαλακοπούλου

Τα παραπάνω φαίνονται να σχετίζονται με το νέο χάρτη (Europe Full NPC 2008.07 (gre)), γιατί αν αλλάξω χάρτη και φωρτώσω τον παλιό (Greece (gre) 2008.04 από την κάρτα) δεν εμφανίζονται.

Σε άλλες διαδρομές δουλεύει θαυμάσια. Πολλά από τα προβλήματα φαίνονται στο κέντρο εντός του δακτυλίου αλλά επιλογή δακτυλίου δεν υπάρχει.

Αν κάποιος έχει την αναβάθμιση στο ίδιο μοντέλο θα μπορούσε να επιβεβαιώσει .

και πάλι χαιρετισμούς σε όλους

yannis4
21-01-09, 01:27
Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν με τη νέα αναβάθμιση (2008-12-18) New Map Update for Mio Moov 330 Eastern Europe/ 360 Europe Plus (with Greece Map sd card model)
η οποία έκανε την εμφάνισή της σήμερα με ημερομηνία 20-1-2009.
Τελική έκδοση Build 2.3.1850744

Επίσης, περιλαμβάνει Δακτύλιο, το οποίον βρίσκουμε από το
Προτιμήσεις->Επιλ. Διαδρομής-> Σελίδα 3
Δακτύλιος στις ζυγές ημέρες
Δακτύλιος στις μονές ημέρες

Tsoper
21-01-09, 11:58
Εμας με το 330 GR, γραμμενους μας εχουν? Εχει να βγει Update απο τον Αυγουστο αν θυμαμαι καλα.

filip9
23-01-09, 04:29
προχθες αγορασα και γω το mio 360. μπορεις yannis 4 η οποιος αλλος γνωριζει να μου πει πως βαζουμε την New Map Update for Mio Moov 330 Eastern Europe/ 360 Europe Plus στην sd? η καπου αλλου?
με απλη αντιγραφη και επικολληση? με το miomore desktop?
η με καποιο αλλο προγραμα.

επισης να πω ενα γεια σε ολο το navimania αφου ειναι και το
πρωτο μου μηνυμα εδω

ευχαριστω

koala
23-01-09, 14:13
Kαλως ηρθες,το κατεβαζεις συνδεεις το mio με το pc και τρεχεις το .exe του update απο το pc..θα περιμενεις μεχρι να σε ενιμερωση οτι εγινε η αναβαθμιση

filip9
23-01-09, 14:55
φιλε μου koala το αρχειο το κατεβασα οπως μου εγραψες, αλλα το exe του update δεν μπορω να το βρω!! στην σελιδα του mio (http://service.mio.com)

leftergr
23-01-09, 22:50
Έκανα σήμερα και εγώ το update του 360 που το αναβαθμίζει σε build 2.3.1850744 . Βέβαια στο pdf που βρίσκεται μαζί με τα αρχεία του update αναφέρει ότι το GPS αναβαθμίζεται σε build 2.2 κάτι , που είναι η προηγούμενη αναβάθμιση . Τέλος πάντων όλα πήγαν καλά , και είδα και εγώ πλέον τις επιλογές για τον δακτύλιο the best1 .

Αυτό όμως που πρόσεξα , κοιτώντας μέσα στα licences των χαρτών , είναι ότι πλεόν αναφέρετε ο χάρτης της Ελλάδας σαν :
copyright Giniusmap , Release 2008.04 .
Ενώ πρίν την αναβάθμιση που το είχα τσεκάρει έλεγε :
copyright NGI , Release 2008.07

Σημαίνει κάτι αυτό ; Μήπως στην συγκεκριμένη αναβάθμιση , περάστηκαν πάλι οι παλιότεροι χάρτες ;;;

Επίσης μια άλλη ερώτηση . Το patch Local search που έβγαλε τώρα η MIO , τι είναι ακριβώς γιατί δεν έχω καταλάβει blink1 . Χώρια ότι προσπαθησα να το εγκαταστήσω , αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος μετά που θα διαβάσει την συσκευή , και κλείνει .

Φιλικά Λευτέρης

yannis4
27-01-09, 09:06
Τα ίδια προβλήματα που αναφέρει ο Λεφτέρης τα πρόσεξα και εγώ μετά την αναβλαθμιση στο 2.3.1850744

Πράγματι ο χάρτης Ελλάδος είναι ο μοναδικός που αναφέρει ημερομηνία 2008.04 , όλες οι άλλες χώρες έχουν 2008.07
Αυτό συνέβεαινε και μετά προηγούμενη αναβάθμιση (12-2008)

Και επίσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει το update για το localsearch (βγάζει σφάλμα κάπου στο τέλος) αλλά απ'ότι καταλαβαίνω αυτό έχει περιορισμένη εφαρμογή (μάλλον αφορά σύνδεση μέσω κινητού στην MIO για κατέβασμα POI)

Ίσως πρέπει να στείλουμε ένα ερώτημα στην MIO
yannis4

yannis4
27-01-09, 15:22
προχθες αγορασα και γω το mio 360. μπορεις yannis 4 η οποιος αλλος γνωριζει να μου πει πως βαζουμε την New Map Update for Mio Moov 330 Eastern Europe/ 360 Europe Plus στην sd? η καπου αλλου?

Φίλε filip9 για τα updates του mio moov 360 europe plus ξεκινάμε από το Eastern Europe http://www.mio.com/ee/ και μετά επέλεξε Support, μετα το μοντέλο 360 κλπ

filip9
27-01-09, 19:08
yannis4 απο την διευθυνση που μου εδωσες διαλεξα το moov360 και στην συνεχεια κλικ στο maps απο εκει κατεβασα το (2009-01-19)%20New%20Map%20Update%20for%20Mio%20Moov%20330% 20Eastern%20Europe%2f%20360%20Europe%20Plus%20(wit h%20Greece%20Map
κτλ και στην συνεχεια κατεβασα το Patch_LocalSearch_v1.00.0009.exe τα βαζω και τα 2 σε ενα φακελο και τρεχω το Patch_LocalSearch_v1.00.0009.exe αφου πρωτα συνδεσω το360 στο pc. η αναβαθμιση σταματα στο 98%. τι δεν κανω σωστα?
υποψην το ιδιο παθαινω και σε ακομα μια ακριβως ιδια συσκευη 360. help me!
ευχαριστω

filip9
27-01-09, 19:16
ξεχασα να σου γραψω οτι η υπαρχουσα εκδοση και των δυο
mio moov 360 που εχω ειναι
(mio map 2008 v1.0 build 2.1025308)

yannis4
27-01-09, 21:02
Το update του localsearch που κατέβασες έχει ήδη αναφερθεί ότι δεν δουλευει το ίδιο κάνει σε εμένα και στον leftergr.
Το σημαντικό update με το χάρτη και το δακτύλιο είναι το άλλο δηλ το

(2009-01-19) New Map Update for Mio Moov 330 Eastern Europe/ 360 Europe Plus (with Greece Map sd card model)

Θα σε οδηγήσει σε μια ιστοσελίδα με δύο επιλογές (μια για 330) και μια
Moov 360 6 files (1.5GB)
με έξι αρχεία . Κατέβασέ τα και μετά την αποσυμπίεση τρέξε το patch.exe

filip9
27-01-09, 23:23
κατεβασα ακριβος οτι μου εγραψες.
μολις ομως η αναβαθμιση φτανει μετα απο 10 λεπτα περιπου στο 98% μου βγαζει uptate eror.
δεν ξερω τι na φταιει;

yannis4
28-01-09, 23:55
Το μόνο που μένει κατά τη γνώμη μου και ιδίως αν το κάνει και σε δύο διαφορετικά μηχανήματα είναι

α) να ελέγξεις αν έκανες αυτό που γράφουν οι οδηγίες

Before use this patch, please install the Microsoft .NET Framework Version 2.0
on your PC first, you can get it from below link
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

β) μετά απ' όσο θυμάμαι εγώ έκανα το update με το διακόπτη στη θέση on και την κάρτα (με τον ελληνικό χάρτη) μέσα.

yannis4

sin77
29-01-09, 13:28
Απλα να ρωτησω κατι παιδια. Εχω και εγω το 360 με τιν καρτα ελλαδας σε sd. Δεν εχω κανει ακομα την αναβαθμιση αλλα εχω ειδη κατεβασει το patch και το εχω ετοιμο. Ερωτηση. Ολη αυτη η αναβαθμιση γινεται πανω στο χαρτη EUROPE, σωστα;;;;;; ΟΧΙ στη καρτα sd της Ελλαδας. Δηλαδη μετα την αναβαθμιση θα χρησμιμοποιω το χαρτη Ελλαδας ΟΧΙ απο την καρτα αλλα απο το χαρτη Ευρωπης που περιεχει την Ελλαδα;;; Γνωριζει κανεις τι ειδους ανανεωση ειναι αυτη και αν αξιζει τον κοπο;;

Ευχαριστω

sin77
29-01-09, 13:35
Κατι ακομα που ξεχασα...αν ξερει κανεις...στη σελιδα της MIO υπαρχει μια ακομα ανανεωση με ημερομηνια 21/1/09 για το MIO CONNECT. Εχει κανεις κατεβασει αυτη την αναβαθμιση; Ας μας διαφωτισει..:)

yannis4
29-01-09, 14:26
Αγαπητέ sin77
τα πλεονεκτήματα του update εξηγούνται λίγο παραπάνω σε αυτό το θέμα. Το βασικό είναι κατά τη γνώμη μου ότι λύνει το πρόβλημα του δακτυλίου. Όσο για το MIO CONNECT όπως επίσης ειπώθηκε δεν μπόρεσε να το εγκαταστήσει κανείς αλλά αφορά τη σύνδεση στο site της ΜΙΟ μέσω κινητού κλπ

Επίσης Μετά την αναβάθμιση του χάρτη δεν χρειάζεται πλέον η Ελληνική κάρτα SD.

sin77
05-03-09, 08:57
Εκανα και εγω την αναβαθμιση του MIO 360 μου επιτυχως. Ενα που παρατηρω και θελω να το τεκμηριωσω μαζι σας ειναι οτι ο χαρτης της Ελλαδας στην καρτα (αυτος που χρησιμοποιουσα δηλλαδη μεχρι πριν την αναβαθμιση) ειναι ιδιος ακριβως με αυτον που αναβαθμιστηκε και ειναι ενσωματωμενος στο γενικο χαρτη της Ευρωπης. Δεν παρατηρησα καμια επιπλεον ενημερωση -τουλαχιστον εδω που μενω- στο χαρτη Ελλαδας που δηθεν αναβαθμιστηκε. Οι διαφορες ειναι, οπως αλλοι προειπαν, στην αποφυγη δακτυλιων που προστεθηκαν, και σε κατι μικροδιαφορες του στυλ Σημεια ενδιαφεροντος κατα το μηκος καποιας διαδρομης κλπ. Περιμενα ΕΝημερωση στον ιδιο το χαρτη..

Εχει κανεις παρατηρησει καμια διαφορα;;

Ειτε χρησιμοποιω το χαρτη Ελλαδας απο την καρτα, ειτε απο τον αναβαθμισμενο χαρτη Ελλαδας-Ευρωπης, λειτουργει το ιδιο και εξισου καλα.

ευχαριστω.

overgr
23-04-09, 09:10
Γεια χαρά,

βγήκε νέα αναβάθμιση στο site της Mio. Δυστυχώς μου βγάζει update fail. Τη δοκίμασε κανένας άλλος?

cfubill
26-04-09, 22:00
Γεια χαρά,

βγήκε νέα αναβάθμιση στο site της Mio. Δυστυχώς μου βγάζει update fail. Τη δοκίμασε κανένας άλλος?

Αγαπητέ overgr

και εγώ προσπάθησα να κάνω update με την νέα έκδοση και περίπου στο 14% της ενημέρωσης μου έβγαλε fail
Έστειλα mail στο support και περιμένω απάντηση. Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω

cfubill
27-04-09, 21:31
Τελικά η Mio απάντησε ότι το καινούργιο update MioMap 2008 δεν είναι συμβατό (compatible) με το Mio Moov 360 Greece αλλά με το Mio Moov 360 που κυκλοφορεί στην Ανατολική Ευρώπη.

Δεν νομίζετε όμως ότι χρειάζεται update και το ελληνικό???

overgr
27-04-09, 22:35
Τι σημαίνει Μιο 360 Greece? Full Europe δεν είναι το 360?