PDA

Επιστροφή στο Forum : Ένας από τους πολλούς

dgial
31-07-05, 13:14
Καλησπέρα.Κάνοντας πλοήγηση από το σπίτι μου στην Λαμπρινή στο Γαλάτσι με προορισμό την Κοιλάδα Αργολίδος,και ενώ έχω βάλει αποφυγή τις ακτοπλοϊκες γραμμές,αυτό με πάει από Πειραία-Αίγινα-Πόρο και μετά στον Γαλατά.Ότι και να κάνω δεν μου αποφεύγει τις ακτοπλοϊκες γραμμές.Καλό μου ακούγετε κάτι το οποίο έχει πει και κάποιος άλλος να επιλέγουμε και εμείς το δρόμο(πχ από αττική οδό-νεα εθνική αθ.κορινθου κτλ).Μαζί με την αποφυγή να έχουμε και επιλογή.

ahilleas
01-08-05, 13:47

ahilleas
01-08-05, 13:56
Φίλε μου έχεις την επιλογή της οργάνωσης διαδρομής.

zeppelin
01-08-05, 16:44
Τελικά δεν είναι πρόβλημα του χάρτη, αλλά του προγράμματος. Το δοκίμασα με μία παλαιότερη έκδοση που βρήκα (3.0.75 ΧΧΧΧΧVI) και δουλεύει κανονικά

dgial
02-08-05, 10:43
Φίλε μου έχεις την επιλογή της οργάνωσης διαδρομής.
Αυτό το γνωρίζω και μου έχει λύσει τα χέρια στην δουλεία με τις παραδόσεις αλλά,όταν δεν έχω χρόνο να ελέγξω την διαδρομή,δεν ξέρω καν που πέφτει αυτό το μέρος και από πληροφορίες και μόνο γνωρίζω που περίπου είναι,τότε τί :?:

ahilleas
02-08-05, 20:41
Εγώ αναφέρθηκα στο σημείο που λες ότι θέλεις εκτός από την αποφυγή, να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις από ποιόν δρόμο θέλεις να σε πάει. Αν δεν ξέρεις καθόλου την περιοχή, τότε πως θα γνωρίζεις ποιόν δρόμο να του προτείνεις ?? (Αν θέλεις ψάχνεις και λίγο τον χάρτη μέσα από το PDA ή το PC σου από την κονσόλα).

dgial
03-08-05, 13:34
Αυτό το κάνω. Αν έχει πρόβλημα το πρόγραμμα όπως τώρα και δεν λέει με τίτοτα να με πάει σωστά με τις αποφυγές που του έχω βάλει,θέλω και μια δεύτερη επιλογή.