PDA

Επιστροφή στο Forum : Τηλέφωνα στα POI

talentscout
27-06-06, 17:10
Ολα δουλευουν ρολοι :!:
παιδια στις προηγουμενες σελιδες ειχα ρωτησει κατι που τελικα εμεινε αναπαντητο..(προσοχη στο ηφος της ερωτησης,"δεν απαιτω" απλα παρακαλω καποιον/α
δεν ειναι τιποτα,απλα ενα check up να γινει!
Destinator 6 λοιπον menu/χρησιμα/βενζιναδικα(π.χ.)/επομενο/ολες οι θεσεις βενζιναδικα/ενέργ./πρηροφοριες
"Σας βγαζει σε κανενα τηλεφωνο στις πρηροφοριες? "
Αν οχι στο πρωτο,δοκιμαστε σε κανα 2-3 ακομα..θυμαμαι παλιοτερα με PN μου εβγαζε στα περισσοτερα και το τηλεφωνο (και οχι μονο στα βενζιναδικα φυσικα) ενω τωρα που χρησιμοποιω τους ιδιους χαρτες εν μου βγαζει :cry:

MinOtaVrS
27-06-06, 17:39
Ολα δουλευουν ρολοι :!:
παιδια στις προηγουμενες σελιδες ειχα ρωτησει κατι που τελικα εμεινε αναπαντητο..(προσοχη στο ηφος της ερωτησης,"δεν απαιτω" απλα παρακαλω καποιον/α
δεν ειναι τιποτα,απλα ενα check up να γινει!
Destinator 6 λοιπον menu/χρησιμα/βενζιναδικα(π.χ.)/επομενο/ολες οι θεσεις βενζιναδικα/ενέργ./πρηροφοριες
"Σας βγαζει σε κανενα τηλεφωνο στις πρηροφοριες? "
Αν οχι στο πρωτο,δοκιμαστε σε κανα 2-3 ακομα..θυμαμαι παλιοτερα με PN μου εβγαζε στα περισσοτερα και το τηλεφωνο (και οχι μονο στα βενζιναδικα φυσικα) ενω τωρα που χρησιμοποιω τους ιδιους χαρτες εν μου βγαζει :cry:

Σε ενα τεστ που εκανα μολις τωρα , ειδα οτι για τα ιδια βενζιναδικα (Αegean περιοχης Θεσσαλονικης) και στο ΡΝ και στο 6 δεν υπαρχει τηλεφωνο αρα καλα κανει και δεν στα βγαζει :) ... :wink:

talentscout
27-06-06, 17:55
MinOtaVrS μα εμενα μου εβγαζε ρε συ,και οχι μονο βενζιναδικα,δημαρχεια-εφοριες-γερμανος-γρηγορης κ.α. γι'αυτα που προανεφερα ομως ειμαι 100% σιγουρος οτι εβγαζε..anyway δεν τρελενομαι κιολας 8) αλλα οπως και να το κανεις ολοι μας σχεδον εχουμε μια δοση τελειομανιας :!: εχω αδικο :?: :!: :P

MinOtaVrS
27-06-06, 20:00
MinOtaVrS μα εμενα μου εβγαζε ρε συ,και οχι μονο βενζιναδικα,δημαρχεια-εφοριες-γερμανος-γρηγορης κ.α. γι'αυτα που προανεφερα ομως ειμαι 100% σιγουρος οτι εβγαζε..anyway δεν τρελενομαι κιολας 8) αλλα οπως και να το κανεις ολοι μας σχεδον εχουμε μια δοση τελειομανιας :!: εχω αδικο :?: :!: :P

Sta be3nzinadika ths thessalonikis den vgazei thlefwna 10000%

Afta eferes paradeigma & afta epsaxa... :wink:

zeppelin
28-06-06, 11:41
Τα τηλέφωνα βγαίνουν αν πατήσεις στο εικονίδιο πάνω στο χάρτη!

MinOtaVrS
28-06-06, 12:24
Τα τηλέφωνα βγαίνουν αν πατήσεις στο εικονίδιο πάνω στο χάρτη!

Axa..

Etsi nai ..

Giati stis plhrofories den deixnei thlefwna ..

Me liga logia loipon tha prepei na einai energopoihmena ta farmakeia sta POI gia na ta doume .,. :wink:

Aftos einai genikos kanonas gia ola ta POI ?

zeppelin
28-06-06, 12:40
Ναι συμβαίνει σε όλα τα POI

MinOtaVrS
28-06-06, 14:24
Ναι συμβαίνει σε όλα τα POI

pragmatika den to hxera.. :lol:

talentscout
28-06-06, 17:58
:wink:
Παντως εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι τα εβλεπα και στις πληροφοριες απο το μενου..
στον χαρτη οντως φαινοντε (δεν το ειχα προσεξει) αλλα ετσι δεν βολευει και τοσο.

akismal
28-06-06, 19:33
Παντως εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι τα εβλεπα και στις πληροφοριες απο το μενου..
στον χαρτη οντως φαινοντε (δεν το ειχα προσεξει) αλλα ετσι δεν βολευει και τοσο.

Σ εμενα γιατι δε φαινονται ρε παιδια? Εχω το ΜΙΟ 168 με 2003ςε και Destinator 6.0.0.24556.

akismal
28-06-06, 19:45

Σ εμενα γιατι δε φαινονται ρε παιδια? Εχω το ΜΙΟ 168 με 2003ςε και Destinator 6.0.0.24556.

Ακυρο παιδιά το βρήκα