Επιστροφή στο Forum : Αποκοπή χάρτη στο Destinator Console
Ενώ σε όλους τους χάρτες των ευρωπακών χωρών έχω τη δυνατότητα να κάνω αποκοπή χάρτη χρησιμοποιόντας το Destinator Console στο notebook, η αντίστοιχη επιλογή είναι ανενεργή όταν επιλέγω χάρτη της Ελλάδας (GreeceG ή GreeceE).
Βλέπω μόνο μια γενική φωτογραφία της Ελλάδας και τίποτε άλλο.
Με ποιό τρόπο μπορώ να δω τους Ελληνικούς χάρτες στο Notebook ?
Για κοίτα εδώ:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=20
thaks zeppelin
αλλά η τιμή στο viewer exist είναι 1 και η αποκοπή δουλεύει για όλες τις χώρες εκτός όμως από την Ελλάδα
καμιά άλλη ιδέα ?
όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να κάνετε αποκοπή των ελληνικών χαρτών στο pc σας χωρίς να έχετε συνδεδεμένο το PDA ?
Άλλαξε στο C:\DestinatorApps\Installer\Console\MapsGreece.ini τη τιμή cutting σε 1
Zeppelin thanks again
Αλλάζοντας την τιμή cutting σε 1
ενεργοποιήθηκε η αποκοπή και στους Ελληνικούς χάρτες
στον "GreeceE" που είναι "English map of Greece" διαβάζω τους δρόμους με αγγλικούς χαρακτήρες ΟΚ
στον "GreeceG" όμως που είναι "Greek map of Greece" οι χαρακτήρες δεν είναι Ελληνικοί ούτε αγγλικοί αλλά μάλλον ακαταλαβίστικοι.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να δούμε Ελληνική Γραμματοσειρά ?
Zeppelin thanks again
στον "GreeceE" που είναι "English map of Greece" διαβάζω τους δρόμους με αγγλικούς χαρακτήρες ΟΚ
στον "GreeceG" όμως που είναι "Greek map of Greece" οι χαρακτήρες δεν είναι Ελληνικοί ούτε αγγλικοί αλλά μάλλον ακαταλαβίστικοι.
Σώσε το ακόλουθο κομμάτι σε ένα αρχείο με το όνομα fonts.reg και κάνε double-click αυτό το αρχείο. Μετά κάνε restart και voil
Άψογος φίλε ssarl. Και τα Γαλλικά επίσης!
Θα διαφωνήσω Herc, ο ssarl δεν είναι άψογος
αλλά ΑΨΟΓΟΣ
thanks
Zeppelin thanks again
Σώσε το ακόλουθο κομμάτι σε ένα αρχείο με το όνομα fonts.reg και κάνε double-click αυτό το αρχείο. Μετά κάνε restart και voilá...
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
"Tahoma,0"="Tahoma,161"
"Tahoma Bold,0"="Tahoma Bold,161"
Φιλε ssarl και παλι γεια.
Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος ,γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος?
Ευχαριστω. :oops: :oops:
Zeppelin thanks again
Σώσε το ακόλουθο κομμάτι σε ένα αρχείο με το όνομα fonts.reg και κάνε double-click αυτό το αρχείο. Μετά κάνε restart και voilá...
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
"Tahoma,0"="Tahoma,161"
Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος ,γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος?
1. Ανοίγες το notepad
2. Κάνεις copy το παραπάνω κείμενο που είναι στο πλαίσιο και το κάνεις paste στο notepad.
3. Σώζεις το κείμενο σαν fonts.reg (και όχι txt ή κάτι άλλο)
4. Κάνεις double click στο κείμενο που έσωσες (fonts.reg)
5. Απαντάς ναι στην ερώτηση περί συγχώνευσης πληροφοριών στο registry
6. Κάνεις restart
Εναλλακτικά δώσε μου ένα e-mail να σου στείλω έτοιμο το αρχείο, ή μπορεί να το ανεβάσουν οι άνθρωποι της NGI στο site τους.
Ενημέρωσα το μητρώο, αλλά πάλι βγάζει περίεργους χαρακτήρες στον Ελληνικό Χάρτη. Μήπως χρειάζεται απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση η κονσόλα μετά την ενημέρωση του μητρώου ?
Ενημέρωσα το μητρώο, αλλά πάλι βγάζει περίεργους χαρακτήρες στον Ελληνικό Χάρτη. Μήπως χρειάζεται απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση η κονσόλα μετά την ενημέρωση του μητρώου ?
Κανονικά πρέπει να παίξει όπως είναι με απλό restart (δεδομένου πάντα ότι τα fonts του χάρτη της κοσνόλας είναι τα Tahoma).
Zeppelin thanks again
"Tahoma,0"="Tahoma,161"
1. Ανοίγες το notepad
2. Κάνεις copy το παραπάνω κείμενο που είναι στο πλαίσιο και το κάνεις paste στο notepad.
3. Σώζεις το κείμενο σαν fonts.reg (και όχι txt ή κάτι άλλο)
4. Κάνεις double click στο κείμενο που έσωσες (fonts.reg)
5. Απαντάς ναι στην ερώτηση περί συγχώνευσης πληροφοριών στο registry
6. Κάνεις restart
Εναλλακτικά δώσε μου ένα e-mail να σου στείλω έτοιμο το αρχείο, ή μπορεί να το ανεβάσουν οι άνθρωποι της NGI στο site τους.
Ευχαριστω πολυ ssarl.
Τωρα ειναι ολα o.k
Παιδιά, έχω το ίδιο προβλημα με την κονσόλα του PN.
Δεν είχα δει την ημερομηνία αυτού του ποστ και το έκανα για το PN αλλά δεν δουλεύει. Μάλλον αυτό το ποστ είναι για D3
Κανένα νέο; μου βγάζει αλαμπουρνέζικα στον ελληνικό χάρτη ενώ ο αγγλικος είναι οκ.
Πειράζει που πέρασε στο registry αυτήν τη ρύθμιση; Την διαγράφω κάπως;
Ευχαριστώ.
Το πρόβλημα στη κονσόλα του PN συνεχίζει να υπάρχει. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο.
[quote=iliovas]Zeppelin thanks again
Σώσε το ακόλουθο κομμάτι σε ένα αρχείο με το όνομα fonts.reg και κάνε double-click αυτό το αρχείο. Μετά κάνε restart και voil
παιδιά να είστε όλοι καλά για τις απαντήσεις σας.Καταπληκτικό κόλπο αυτό με την αποκοπή του χάρτη.Έχω βάλει μόνο το κομμάτι της Δυτικής Μακεδονίας περίπου 4,1mb και το dest πετάει στον υπολογισμό της διαδρομής :D 8) =D>
manolismagriplis
19-01-08, 15:14
Πρώτον οι χάρτες που έχει το CD είναι Version 2005.Q4.3732.
Αν δεν έχω βλέψη μόνο για το μέγεθος, γιατί να κάνω να κάνω αποκοπή σε έναν πολύ παλαιότερο χάρτη?
Δεύτερον η Ελληνική γραμματοσειρά παρότι έχει γίνει η ενημέρωση του registry για την Tahoma γραμματοσειρά (με επανεκκίνηση), κάθε άλλο αρά Ελληνική είναι.
Υπάρχει κάτι νεότερο στην επίλυση του προβλήματος ?
Σας ευχαριστώ
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.