Επιστροφή στο Forum : Ελληνικό Gadget Εντοπισμού Οχημάτων με SMS και Destinator PN
Ύστερα από σπατάλη χρόνου και κυρίως χρήματος ψάχνοντας(μέσω Internet, εκτός Ελλάδος) για μία συσκευή που θα τοποθετούσα στο αυτοκινητό μου και θα ήθελα να με ειδοποιεί σε περίπτωση μετακίνησής του, στο κινητό μου τηλέφωνο με συντεταγμένες, βρήκα τελικά ένα 100% ελληνικό προϊόν πραγματικά ποιοτικό.
Στην αρχή αναλώθηκα σε εντελώς αναξιόπιστες λύσεις. Τελικά με αυτό εδώ(http://www.autotech.gr/products.php?pcategoryid=27&productid=26) σταμάτησα να ψάχνω!
Το συγκεκριμένο Locator(Autotech VLU201) περιέχει ενσωματωμένο δέκτη GPS και GSM/GPRS πομποδέκτη!!!.
Έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από πακέτο τσιγάρων. Το εγκατέστησα στο αυτοκινητό μου πανεύκολα(τροφοδοσία από τον "αναπτήρα" ή απ'ευθείας από την μπαταρία του αυτοκινήτου).
Το οπλίζω και αφοπλίζω από το κινητό μου με SMS ή αναπάντητες κλήσεις!!! και αυτό "κρατάει" τον τρέχων στίγμα του οχήματος και αν αυτό μετακινηθεί στέλνει αυτόματα SMS στο κινητό μου(εδώ είναι το καλύτερο!) με έτοιμο SMS Format που αναγνωρίζει το DestinatorPN.
Στο Qtek2020 που έχω πατάς το κουμπί που εμφανίζεται και σε πάει στο χάρτη στην οδο που βρίσκεται το αυτοκίνητο την τρέχουσα στιγμή :twisted: . Φυσικά να πάσα στιγμή μπορώ με ερώτημα να μάθω το στίγμα όποτε θέλω :wink: και πέρα από αυτό λειτουργεί και σαν συναγερμός αυτοκινήτου.
vasiliadis1
23-06-06, 13:17
καλό, αλλααα πόσο κοστίζει? :lol:
polu sumantiko oti einai oti einai elliniko. pados asxeta apo thn timh emena me kathisixazei oti tha exw service ana pasa stigmi.
Ειναι φοβερο μπραβο φιλε μου!!!!
SavvasBlue
23-06-06, 15:11
Πραγματικα φοβερο... :) :)
που το εχεις εγκαταστησει ακριβως?
Εγώ το έβαλα πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, κάτω από το ταμπλό του αυτοκινήτου, μαζί με την κεραία και δεν φαίνεται τίποτα. Φίλος μου το έβαλε στο πορτμπαγκαζ και έβγαλε μόνο την κεραία στην εταζέρα.
Καλη φαση! Κατι μου λεει οτι εισαι gadget maniac! :)
Gadget Maniac οχι. Απλά όταν έχεις χάσει δυο φορές αυτοκίνητο, τη μία από κλοπή και την άλλη από γερανό της τροχαίας, για να γλυτώσεις το εγκεφαλικό :shock: , κάνεις ότι μπορείς!
Αν μη τι αλλο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ... και η τιμη αυτού ποσο σου πηγε ?
vasiliadis1
23-06-06, 21:29
ναι ρε παίδες! τι τιμή πρέπει να μάθουμε! εγώ δίνω έως 200 € :lol: :lol: :lol:
Ειναι φοβερο μπραβο φιλε μου!!!!
Να μη χάσεις εσύ..! Τώρα πατσίσαμε.. :wink:
Περιμένουμε τιμή... :?: :?:
Παιδιά καλημέρα.
Εγώ το πήρα κομπλέ (συσκευή + κεραία διπλή + software προγραμματισμού) 378 + ΦΠΑ :D .
Το εγκατέστησα μόνος μου και έβαλα ένα SIMάκι cosmokarta. Θα ανεβάσω φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μου, για δείτε την εγκατάσταση.
Επίσης όποτε έχουν καινούργιο update στο firmware της συσκευής, μου το στέλνουν με email και το περνάω σε ένα λεπτό μόνος μου μέσω του laptop :wink: .
Ανάλογα με το πού θα το τοποθετήσεις σου δίνουν αντίστοιχη κεραία(με μακρύ ή κοντό καλώδιο).
vasiliadis1
24-06-06, 11:32
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ :twisted:
Ποιό σπασμένο, αφού το software προγραμματισμού το δίνουν δωρεάν!
Παιδιά καλημέρα.
Εγώ το πήρα κομπλέ (συσκευή + κεραία διπλή + software προγραμματισμού) 378 + ΦΠΑ :D .
Το εγκατέστησα μόνος μου και έβαλα ένα SIMάκι cosmokarta. Θα ανεβάσω φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μου, για δείτε την εγκατάσταση.
Επίσης όποτε έχουν καινούργιο update στο firmware της συσκευής, μου το στέλνουν με email και το περνάω σε ένα λεπτό μόνος μου μέσω του laptop :wink: .
Ανάλογα με το πού θα το τοποθετήσεις σου δίνουν αντίστοιχη κεραία(με μακρύ ή κοντό καλώδιο).
Την εγγατάσταση την έκανες μόνος σου, το softwear δεν χρεώνετε!!!
450 euro είναι πάρα πολλά φίλε :x :cry:
Πιστεύω μία τιμή γύρω στα 200-250 euro θα ήταν οκ.
Πιστεύω μία τιμή γύρω στα 200-250 euro θα ήταν οκ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ?
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΔΩΣΑ 120 ΓΙΑ GPS BLUETOOTH, 350 ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ POCKET PC(S100 METAXEIRISMENO) ΜΕ BLUETOOTH KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ 30EURO ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ SMS TO ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ...
Εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις και πως το βλέπει ο καθένας...
Kαι εγω πιστευω οτι τα 450 ειναι πολλα.Και ασχετα αν η εγκατασταση ειναι ευκολη δεν στην κανουν αυτοι.Αρα αν δεν μπορεις να την κανεις εσυ θελεις και αλλα χρηματα.Παντως αυτα τα λεφτα τα δινω εγω για να εχω ασφαλισμενο κατα κλοπης το αμαξι μου για 10-15 χρονια
vasiliadis1
24-06-06, 18:33
ακριβώς, επειδή αυτή είναι η δουλειά μου ,πιστεύω πως με 400-500 ευρώ είναι καλύτερο να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου σε ασφαλιστική εταιρία για κλοπή και όχι μόνο!
νομίζω πως πρέπει να δουμε τι συσκευή πρέπει να βάλουμε στο αυτοκίνητο που να στέλνει και σήμα gps, ένα σπασμένο πρόγραμμα , και όλα λύθηκαν :wink:
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ :twisted:
τι σπασμενο?????
καπου ειχα δει ενα παρομοιο μονο που ειχε και καμερα και μικροφωνο
και ειχε την δυνατοτητα να σου δειχνει σε πραγματικο χρονο και συνεχομενα
που βρισκεται το αυτοκινητο με ποσο τρεχει κλπ, εικονα απο την καμερα,
αυτο που ειχα δει ειχε την καμερα κρυμενη καπου εκει που ειναι το κοντερ
και σου εδειχνε τον οδηγο, αρκετα απο το εσωτερικο του αυτοκινητου,και ηχο απο το μικροφωνο.
(σε pc αυτα... δεν ξερω για κινητο. ισως σε καποιο 3g να βγαινει κατι καλο)
φανταζεσαι να δεις σε πραγματικο χρονο πως η γυναικα σου σου σε εχει κανει ταρανδο...!!!!???? :lol:
η να νοικιασεις κανενα οχημα για τις διακοπες σου και να γινεις ρομπα!!!
ακριβώς, επειδή αυτή είναι η δουλειά μου ,πιστεύω πως με 400-500 ευρώ είναι καλύτερο να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου σε ασφαλιστική εταιρία για κλοπή και όχι μόνο!
νομίζω πως πρέπει να δουμε τι συσκευή πρέπει να βάλουμε στο αυτοκίνητο που να στέλνει και σήμα gps, ένα σπασμένο πρόγραμμα , και όλα λύθηκαν :wink:
εναν δεκτη gps, ενα gsm modem με data sim και απο προγραματα
κανουν μεχρι και τα πιο απλα του ειδους. πχ gps track maker.
δεκτες gps για την συγκεκριμενη εφαρμογη νομιζω εχει και η garmin
και thalesnavigation.
αλλα αν ασχολεισαι λιγο με ηλεκτρονικα δεν ειναι δυσκολο να το φτιαξεις
πολυ οικονομικοτερα.
vasiliadis1
24-06-06, 23:15
λεφτά, όρεξη και χρόνο να έχεις και όλα γίνονται!
Λοιπον εγω λεω το εξης δεν μαζευομαστε ολοι μαζι να δουμε τι μπορει να κανει ο καθενας και να το φτιαξουμε.Εγω ας πουμε τα παω καλα με τον προγραμματισμο.Αντε περιμενω ιδεες
Λοιπον εγω λεω το εξης δεν μαζευομαστε ολοι μαζι να δουμε τι μπορει να κανει ο καθενας και να το φτιαξουμε.Εγω ας πουμε τα παω καλα με τον προγραμματισμο.Αντε περιμενω ιδεες
χειμωνα γινονται αυτα.
τωρα το καλοκαιρι ουτε λεφτα ουτε χρονος ουτε διαθεση δεν υπαρχει... :lol:
το παραπανω συστημα με την καμερα και το μικροφωνο
το ειχα δει πριν 7-8 χρονια απο μια εταιρια που στο τοποθετουσε
στο αυτοκινητο και τα υπολοιπα τα αναλαμβαναν αυτοι εναντι συνδρομης.
δεν πληρωνες τα μηχανηματα αλλα αν σταματουσες την συνδρομη
επρεπε να τα δωσεις πισω, η να τα πληρωσεις για να τα κρατησεις.
ειχα "συνεργαστει" κατα καποιο τροπο μαζι τους στο θεμα του χαρτη.
τοτε δεν εβρισκες καλο χαρτη της ελλαδας συβατο με gps ουτε στα πιο
τρελα σου ονειρα...
παντως απο την εμπειρια μου, ενα τετοιο συστημα πρεπει να φτιαχτει
με ποιοτικα υλικα και οχι της πλακας.
αν φτιαχτει φθηνιαρικο ειναι 1000% σιγουρο οτι θα δουλευει αψογα οσο δεν το χρειαζεσαι, και οταν το χρειαστεις πραγματικα... θα σε πουλησει!
πως λεμε οτι αν σου πεσουν τα κλειδα στον δρομο σιγουρα απο
κατω τα περιμενει ενα φρεατιο υπονομου...
ε κατι τετοιο.
ασε που δεν ειναι και εγγυημενη λυση κατα της κλοπης.
πρεπει να εχει σημα και το gps και το gsm για να δουλεψει.
και αντε το gsm δουλευει παντου και κανεις ενα download τα data,
με το τελευταιο στιγμα του gps που θα δεις σιγα μη βρεις το αμαξι.
ακομα και τηλεφωνο να σε παρει μεχρι να ξυπνησεις, το
αμαξι θα κυκλοφορει στην αλβανια με χαρτια κιολας..
αυτα τα συστηματα ειναι ελεγχο επαγγελματικων οχηματων.
φορτηγα κλπ. να ξερεις που λουφαρει ο οδηγος σου και τετοια...
για κλοπη καλυτερα ασφαλεια, αλλα και αυτοι οταν ειναι να πληρωσουν
σου βγαζουν το λαδι.
vasiliadis1
25-06-06, 08:53
για κλοπη καλυτερα ασφαλεια, αλλα και αυτοι οταν ειναι να πληρωσουν
σου βγαζουν το λαδι.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ 8) :lol:
450 euro δεν ειναι και λιγα αλλα παλι αν σκεφτεις οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο για να υπαρχει ανταγωνισμος η τιμη μπορει να ηταν πολυ πιο πανω ..
Vasiliadis kati mou leei oti eisai asfalisths ? :lol: :lol:
vasiliadis1
25-06-06, 20:34
Vasiliadis kati mou leei oti eisai asfalisths ? :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: αν έίναι αντιδεολογικό να έχω το λογοτυπο του γραφείου μου, ή ΄τέλος πάντων δέν πρέπει να κάνουμε διαφήμιση το βγάζω, ειλικρινά , :cry: :lol:
Με τις λίγες ηλεκτρονικές γνώσεις που έχω, το εγκατέστησα μόνος μου. Σε μαγαζί με car-audio που ρώτησα εκ των υστέρων μου ζητησαν 20euro. Τώρα όσο αναφορά τις ασφαλιστικές εταιρίες, εντάξει ας σοβαρευτούμε λίγο...
Αν υπάρχει έστω κι ένας που δεν έχει κακή εμπειρία με ασφαλιστικές, ας βγει να το πεί.
Εμένα η ασφαλιστική μου εταιρία που έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει το σύστημα αυτό στο αυτοκινητό μου, με έχει ακόμα στο περίμενε για μείωση ασφαλίστρων ολικής κλοπής από το επόμενο εξάμηνο :( .
Πάντως με κομπογιανίτικες και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας λύσεις παιδεύτικα αρκετά και συνολικά τα ποσά που είχα διαθέσει μέχρι τώρα είναι τουλάχιστον 5 με 6 φορές παραπάνω από το ποσό που διέθεσα για να έχω αυτήν την λύση.
Τέτοιο σύστημα δεν είχε και η marvel που πουλήθηκε...και το είχε και 200ευρώ, μήπως την αγόρασε η εν λόγω εταιρία, λέω μήπως...
Τέτοιο σύστημα δεν είχε και η marvel που πουλήθηκε...και το είχε και 200ευρώ, μήπως την αγόρασε η εν λόγω εταιρία, λέω μήπως...
Την είχα δει και την κατασκευή της "Marvel" και ουδεμία σχέση έχει με το VLU201.
To τελευταίο έχει ενσωματωμένο GSM/GPRS module και δέκτη GPS και δεν έρχεται σε κομμάτια(προέλευσης κουκουρούκου) όπως αυτό που ανέφερες όπου έπρεπε να συνδέσεις και εξωτερικό κινητό τηλέφωνο.
Η εταιρία που κατασκευάζει το VLU201(μην φανεί οτι προμοτάρω κιόλας!) είναι στην αγορά εδώ και 22 χρόνια και έχει τεράστιο κατάλογο προϊόντων που κατασκευάζουν οι ίδιοι.
Κι εγώ πήγα σε αυτούς ύστερα από συστάσεις(όντας παθών) και αρκετό ψάξιμο.
Όσο για την Μarvel, αυτοί δεν είχαν καν ταχυδρομική διεύθυνση και έδρα, αν υπήρξαν ποτέ ως εταιρία. Λέω αν...
re paides mpika kai egw eida to site tis en logo etairias kai meta mou mpike h idea na vrw kai tipota allo paromio.To apotelesma htan apogoiteutiko :( :(
Oloi thelane sundromes kai kourafeksala mono autoi den theloune. :?: duo einai ta tina :
h oi tupoi einai asxetoi apo marketing
h to mono pou tous endiaferei einai ontos h xara tou trelou epistimona pou dimourgei(pragma duskolo stis meres mas)
pados opws kai na exei emena me sumferei :D :D :D :D
afou skeftome na paw na to parw :wink:
Pados ama to parw tha sas pw entipwseis.
A kai epidei kati skampazw kai egw apo hlektronika paides diskolo mou fenete na mazeutoume na to kanoume monoi mas.oles autes oi etairies exoun oloklira tmhmata ereunas apo pisw pou trone mines mexri na vgaloun kati aksiologo.
Emeis oute se 10 xronia den prokite na vgaloume kati an exoume epikoinonia mono apo to forum.
Pados egw psinome na dokimasoume :lol:
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
ΣΤΟ SITE TOYΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ VLU200 ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ FLEET MANAGEMENT, ΜΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ AVL ME ΧΑΡΤΗ.
:o Πως μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες στο forum? Νομίζω ότι μονο με link σε ιστοσελίδα μπορούν να εμφανιστούν :? .
Ξέρει κανείς από ποιόν εξαγοράστηκε η marvel-tech και που μπορούμε να βρούμε πλέον τα προιόντα της?
Καλό το VLU αλλά πανάκριβο.
Ξέρει κανείς από ποιόν εξαγοράστηκε η marvel-tech και που μπορούμε να βρούμε πλέον τα προιόντα της?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟ LADA ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ MERCEDES...
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. :lol:
ΤΟ "ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ..." ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ AUTOTECH(ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!), ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ VLU201 :) ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΩ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ + SUPPORT + UPGRADES + 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟ LADA ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ MERCEDES...
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. :lol:
ΤΟ "ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ..." ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ AUTOTECH(ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!), ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ VLU201 :) ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΩ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ + SUPPORT + UPGRADES + 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Η marvel-tech ήταν η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και όχι ο κατασκευαστής ο οποίος, αν θυμάμαι καλά, έχει site στην Τσεχία. Αν το βρω θα σας ενημερώσω.
Δυστυχώς, για μένα τα 400 ευρώ φαίνονται υπερβολικά για κάτι που μπορείς να βρείς στη μισή (και κάτω) τιμή, και κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Αν κάποιος βρει το διεθνές site των προιόντων που εισήγαγε η marvel-tech παρακαλώ να ενημερώσει.
Η marvel-tech ήταν η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και όχι ο κατασκευαστής ο οποίος, αν θυμάμαι καλά, έχει site στην Τσεχία. Αν το βρω θα σας ενημερώσω.
Δυστυχώς, για μένα τα 400 ευρώ φαίνονται υπερβολικά για κάτι που μπορείς να βρείς στη μισή (και κάτω) τιμή, και κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Αν κάποιος βρει το διεθνές site των προιόντων που εισήγαγε η marvel-tech παρακαλώ να ενημερώσει.
TO ΞΕΤΥΛΙΓΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ "MARVEL" ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ,
AKOMA KAI TA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ" ΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ SITE", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM :x .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ "MARVEL".
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ SITE" ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΔΙΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΙΤ ΣΕ ΠΛΑΚΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ GPS, ΧΩΡΙΣ GSM, XΩΡΙΣ SOFTWARE, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
(ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ), ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αυτή είναι η άποψή μου.
ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ "MARVEL" ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ,
AKOMA KAI TA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ" ΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ SITE", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM :x .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ "MARVEL".
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ SITE" ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΔΙΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΙΤ ΣΕ ΠΛΑΚΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ GPS, ΧΩΡΙΣ GSM, XΩΡΙΣ SOFTWARE, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
(ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ), ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Κατ' αρχάς, χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα.
Με τη Marvel-tech ούτε σχέση έχω ούτε καν έχω αγοράσει κάποιον προιόν τους. Δεν διαφωνώ ότι η εν λόγω εταιρία, ας πούμε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό στο χώρο. Το κιτ όμως που πουλούσε έκανε ότι κάνει και αυτό το VLU. Είχε και gps και συνδεόταν με κινητό και έκανε ακριβώς ότι κάνει και το VLU που με τόσο πάθος υποστηρίζεις.
Το site του κατασκευαστή το είχα βρει τυχαία κάποια στιγμή, απλώς βάζοντας στο google τον τύπο του συναγερμού που πουλούσε η marvel-tech. Αν θυμάται κανείς πως λεγόταν, το ξαναβρίσκουμε εύκολα.
Αυτά, δεν σκοπεύω να παραπλανήσω κανέναν, λέω απλώς τη γνώμη μου για το VLU, το οποίο μπορεί να είναι καλό αλλά να μη μας πιάνουν και τον κ... :wink:
Φιλικά.
ΥΓ: προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι κανόνας του φόρουμ. Όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
Μήπως εσυ είσαι της Autotech??? Αν και είσαι νέος στο forum (4 post για την Autotech), μπήκες δυναμικά…..
Καλά θα είναι να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Μην γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
Καλά θα είναι να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
+1
+1
Σε φωνακλα πεσαμε!!!! :lol: :lol:
+ 1 ,και απο μένα :wink:
Έχετε δίκιο για τα κεφαλαία γράμματα και ζητώ ταπεινά συγνώμη 8) .
Το ότι έχω κάνει 4 posts στο forum δεν σημαίνει ότι είμαι νέος.
Το forum το παρακολουθώ αρκετό καιρό.
Προς τον συμφορουμίστα psaraks:
Νομίζω ότι αυτά που παρέθεσα στο προηγούμενο post είναι απόλυτα σωστά και τεκμηριωμένα.
Το επιβεβαιώνεις και εσύ άλλωστε λέγοντας ότι η "εταιρία" αυτή δεν ήταν κάτι σοβαρό στο χώρο(απορώ όμως γιατί επιμένεις!) και χρησιμοποιώντας ποια σωστή ωρολογία,
ότι είναι απλά ένα κιτ το οποίο ερχόταν με ξεχωριστό GPS, ξεχωριστό κινητό τηλέφωνο, χωρίς κουτί κατάλληλο για automotive, χωρίς απομονωμένες εισόδους, εξόδους κλπ. (Αρα με κόστος πολλαπλάσιο από αυτό που αναφερόταν και σίγουρα κυμαινόμενο με τόσα εξωτερικά εξαρτήματα)
Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Όσο για τις δυνατότητες, σου λέω το εξής και κλείνω:
θα μπορούσε ο καθένας απο εμάς να χρησιμοποεί αντί για DestinatorPN εγκατεστημένο σε PocketPC, διάφορες εφαρμογούλες αμφιβόλου προελεύσεως(από επιτήδειους)
που λειτουργούν στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα με αμφιβόλου ποιότητας σκαναρισμένους χάρτες κι να υποστηρίζει ότι κάνουν την ίδια δουλειά με το Destinator, στη μισή και παρακάτω τιμή.
Δεν το κάνουμε όμως γιατί ξέρουμε την ποιότητα του πρώτου ακόμα και σε σύγκριση με τα αντίστοιχα επώνυμα προϊόντα. Κι αυτό γιατί το ψάξαμε, μάθαμε και αυτή τη στιγμή συζητάμε σε αυτό το forum.
Το ίδιο σου λέω να κάνεις και τώρα.
Συγνώμη και πάλι για τα κεφαλαία
Εγω εχω να καταθεσω την εξης εμπειρια που ειχα οχι απο το προιον αφου δεν το εχω αγορασει αλλα απο την εταιρεια. Τα συμπερασματα δικα σας.
Μολις ειδα το σχετικό μήνυμα την Παρασκευή 23/6 τηλεφώνησα στην εταιρεία για να μάθω την τιμή (η οποία αργοτερα γραφτηκε και εδω) γιατι πραγματικα μ ενδιεφερε και προσωπικα αν η τιμη που γραφτηκε αργοτερα εδω ειναι η πραγματικη, προσωπικά δεν την βρισκω υπερβολικη προκειμενου να διαφυλαξει κανεις το αυτοκινητο του. Εδω δίνουμε τοσα και περισσοτερα για ενα ηλιθιο κινητο. Μίλησα λοιπόν συνολικα με 4 (τεσσερεις)!!!!! διαφορετικούς ανθρώπους που ο ενας με περνούσε στον αλλο μόλις ρωτούσα για την τιμη του προιόντος, αφου είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως είναι δημόσια εταιρεία :lol: Τέλος ενας ευγενικός (αληθεια) ανθρωπος μου είπε ότι στο λογιστήριο δεν είναι κανείς και ο κύριος Κ.... δεν θυμάμαι όλο το όνομα (προφανως ο ιδιοκτήτης) λείπει μου ζήτησε τηλεφωνο και όνομα για να επικοινωνήσουν μαζί μου την Δευτέρα (εκεί σκέφτηκα οτι ίσως ζητούσα κάτι που ήταν απόρητο :lol: ) Ε!!! όσο τους είδατε εσεις τους είδα κι εγω. Το όλο σκηνικό μου θύμισε εκείνο το ανεκδοτο (για οσους το ξερουν) που λέει " μπορει π@$$%%.. να μην εχουμε απο οργανωση ομως παμε καλα...." :lol:
Τωρα αν αυτη είναι η εταιρεια και αγγελος να ειναι το προιόν εγω τουλαχιστον επαψα να το θελω.
Εγω εχω να καταθεσω την εξης εμπειρια που ειχα οχι απο το προιον αφου δεν το εχω αγορασει αλλα απο την εταιρεια. Τα συμπερασματα δικα σας.
Μολις ειδα το σχετικό μήνυμα την Παρασκευή 23/6 τηλεφώνησα στην εταιρεία για να μάθω την τιμή (η οποία αργοτερα γραφτηκε και εδω) γιατι πραγματικα μ ενδιεφερε και προσωπικα αν η τιμη που γραφτηκε αργοτερα εδω ειναι η πραγματικη, προσωπικά δεν την βρισκω υπερβολικη προκειμενου να διαφυλαξει κανεις το αυτοκινητο του. Εδω δίνουμε τοσα και περισσοτερα για ενα ηλιθιο κινητο. Μίλησα λοιπόν συνολικα με 4 (τεσσερεις)!!!!! διαφορετικούς ανθρώπους που ο ενας με περνούσε στον αλλο μόλις ρωτούσα για την τιμη του προιόντος, αφου είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως είναι δημόσια εταιρεία :lol: Τέλος ενας ευγενικός (αληθεια) ανθρωπος μου είπε ότι στο λογιστήριο δεν είναι κανείς και ο κύριος Κ.... δεν θυμάμαι όλο το όνομα (προφανως ο ιδιοκτήτης) λείπει μου ζήτησε τηλεφωνο και όνομα για να επικοινωνήσουν μαζί μου την Δευτέρα (εκεί σκέφτηκα οτι ίσως ζητούσα κάτι που ήταν απόρητο :lol: ) Ε!!! όσο τους είδατε εσεις τους είδα κι εγω. Το όλο σκηνικό μου θύμισε εκείνο το ανεκδοτο (για οσους το ξερουν) που λέει " μπορει π@$$%%.. να μην εχουμε απο οργανωση ομως παμε καλα...." :lol:
Τωρα αν αυτη είναι η εταιρεια και αγγελος να ειναι το προιόν εγω τουλαχιστον επαψα να το θελω.
Γειά σας. Ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές βλέπω ότι αυτό το topic έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Εγώ προσωπικά που επικοινώνησα μαζί τους(και πήγα στην εταιρία τους) αλλά και δύο φίλοι που έχουν βάλει το μηχάνημα στα αυτοκίνητά τους, βρήκαμε άμεση εξυπηρέτηση και πραγματική ευγένεια από τους ανθρώπους της. Το σημαντικό όμως είναι ότι πάντα έχω τηλεφωνική υποστήριξη όποτε και αν τους πάρω τηλέφωνο(και πραγματικά τους έχω πρήξει! :lol: ). Πιθανόν να έτυχε...
speedtouch
03-07-06, 19:33
Εγω τους εστειλα email με καποιες ερωτησεις πανω στο συγκεκριμενο προιον και δεν με απαντησαν. Περασε +1 εβδομαδα. Μαλλον εχουν πολυ δουλεια 8)
Εμενα παντως με πηραν τηλεφωνο χθες αφου ειχαν περασει 10 ημερες απο το δικο μου τηλεφωνο.Καλα δεν ειναι;
Γεια σας και πάλι. Εχω μία VLU201 στην κατοχή μου εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα πρόχειρα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και από τις πρώτες δοκιμές που έκανα, μπορώ και βλέπω το αυτοκίνητό μου στο Destinator PΝ αλλά και στο SP μεσω SMS που στέλνει η VLU όποτε το ζητήσω. Θα προσπαθήσω να τη συνδέσω με μαγνητικές επαφές στις πόρτες για να μου στέλνει SMS σε περίπτωση παραβίασης. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα...
Παίδες ξέρετε εαν το AVL έχει την δυνατότητα να βγάλει σήμα NMEA στη σειριακή θύρα, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν GPS πλοήγησης (για όσο είσαι μέσα στο αυτοκίνητο) ;
Παίδες ξέρετε εαν το AVL έχει την δυνατότητα να βγάλει σήμα NMEA στη σειριακή θύρα, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν GPS πλοήγησης (για όσο είσαι μέσα στο αυτοκίνητο) ;
Sorry, εννοώ την συσκευή Autotech VLU201
Καλημέρα σε όλους.
Η VLU201 αλλά και η VLU200, έχουν σειριακή έξοδο, με τη δυνατότητα παροχής σήματος ΝΜΕΑ. Το σήμα μπορεί να οδηγηθεί απευθείας σε car-PC ή mini-PC, που διαθέτουν σειριακή θύρα ή USB. Αντίστοιχα το λογισμικό πλοήγησης που θα "τρέχει" στο PC, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να διαβάζει δεδομένα από τις αντίστοιχες θύρες.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Φωτογραφίες εγκατάστασης:
http://www.autotech.gr/support.php
Γεια σας και πάλι. Εχω μία VLU201 στην κατοχή μου εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα πρόχειρα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και από τις πρώτες δοκιμές που έκανα, μπορώ και βλέπω το αυτοκίνητό μου στο Destinator PΝ αλλά και στο SP μεσω SMS που στέλνει η VLU όποτε το ζητήσω. Θα προσπαθήσω να τη συνδέσω με μαγνητικές επαφές στις πόρτες για να μου στέλνει SMS σε περίπτωση παραβίασης. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα...
Δηλαδή το πακέτο των 450? δεν περιλαμβάνει κανένα είδος αισθητήρα? (Ούτε τον αισθητήρα κίνησης που είχε η άλλη της marvel-teck?)
Μπορεί να κόψει τον κινητήρα ή κάτι τέτοιο?
Πόσο εύκολη είναι η εγκατασταση των μαγνητικών επαφών στις πόρτες κτλ?
Παιδιά ρίξτε μια ματιά κι εδώ:
http://www.elser.gr/index.asp?cid=8&lid=101&lg=
Έχει καμιά σχέση με αυτά που συζητάτε; Ξέρει κανείς κάτι; Τιμή;
Δηλαδή το πακέτο των 450? δεν περιλαμβάνει κανένα είδος αισθητήρα? (Ούτε τον αισθητήρα κίνησης που είχε η άλλη της marvel-teck?)
Μπορεί να κόψει τον κινητήρα ή κάτι τέτοιο?
Πόσο εύκολη είναι η εγκατασταση των μαγνητικών επαφών στις πόρτες κτλ?
Οι μαγνητικές επαφές(οι οποίες κοστιζουν περιπου 1-2 euro) είναι πανεύκολες στην τοποθέτηση και συνδέονται απ'ευθείας στις εισόδους της VLU.
Αντίστοιχα μέσα από το διαθέσιμα ρελέ, μπορείς να κόψεις τον κινητήρα ή την μπαταρία. Αισθητήρα κίνησης δεν έχω δοκιμάσει, ακόμα... Θα κοιτάξω να πάρω ένα από αυτούς που έχω εγκαταστήσει στο συναγερμό στο σπίτι μου.
Εδώ και 20 ημέρες περίπου που έχω την VLU201 παίζει απροβλημάτιστα.
Καλές διακοπές
Παιδιά ρίξτε μια ματιά κι εδώ:
http://www.elser.gr/index.asp?cid=8&lid=101&lg=
Έχει καμιά σχέση με αυτά που συζητάτε; Ξέρει κανείς κάτι; Τιμή;
Paidia pira thl kai rwtisa times sthn Elser.to ena mhxanaki ksekinaei apo 600 kai to allo 800 EURO :shock:
Gia na entopiseis to oxhma sou me SMS sou xrewnoun 1 EURO to kathe erwtima me SMS. !!!! XAXAXAXAXA !!!!! :lol: :lol: :lol:
Trexw na to parw amesos :P :P
Ρε παιδιά για μένα που έχω Αcer N35 πως μπορώ στο PN να εισάγω συντεταγμένες και να με οδηγήσει στο σημείο; Φαντάζομαι ότι τα sms δουλεύουν μόνο σε pda phones
[quote=silence]Γεια σας και πάλι. Εχω μία VLU201 στην κατοχή μου εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα πρόχειρα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και από τις πρώτες δοκιμές που έκανα, μπορώ και βλέπω το αυτοκίνητό μου στο Destinator PΝ αλλά και στο SP μεσω SMS που στέλνει η VLU όποτε το ζητήσω. Θα προσπαθήσω να τη συνδέσω με μαγνητικές επαφές στις πόρτες για να μου στέλνει SMS σε περίπτωση παραβίασης. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα...
Εδώ και 20 ημέρες περίπου που έχω την VLU201 παίζει απροβλημάτιστα.
Καλές διακοπές
Μπορείς να μας πεις πως δουλεύει με τα sms? Πόσο χρεώνονται;
Οι μαγνητικές επαφές(οι οποίες κοστιζουν περιπου 1-2 euro) είναι πανεύκολες στην τοποθέτηση και συνδέονται απ'ευθείας στις εισόδους της VLU.
Αντίστοιχα μέσα από το διαθέσιμα ρελέ, μπορείς να κόψεις τον κινητήρα ή την μπαταρία.
Δεν καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται δηλαδή καλωδίωση για να συνδεθούν οι μαγνητικές επαφές και τα ρελέ στην συσκευή? Αν ναι δεν μου φαίνεται και τόσο πανεύκολο.
Μπορεί μήπως να πάρει σήμα (να ενεργοποιηθεί) από τον ήδη εγκατεστημένο συναγερμό?
Αισθητήρα κίνησης δεν έχω δοκιμάσει, ακόμα... Θα κοιτάξω να πάρω ένα από αυτούς που έχω εγκαταστήσει στο συναγερμό στο σπίτι μου.
Η εταιρία δεν διαθέτει κάποια έτοιμη λύση για αυτό?
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο GSM για εντοπισμό θέσης σε περίπτωση που το GPS δεν λειτουργεί?
Δεν αμφιβάλλω φαίνεται καλή λύση (και προσιτή) αλλά το βλέπω δύσκολο να έχει κανείς τη διάθεση, σε καινούργιο αυτοκίνητο, να ψάχνει πατέντες με καλώδια και δικούς του αισθητήρες.
Εφόσον υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού στο αυτοκίνητο, μπορούμε σε μία από τις 4 ψηφιακές είσοδους της VLU201 να συνδέσουμε την έξοδο του συναγερμού μέσω interface που συνοδεύει τη συσκευή VLU201.
Την πληροφορία της θέσεως του συνδρομητή GSM μέσω των κυψελών, την γνωρίζουν αποκλειστικά οι παροχείς κινητής τηλεφωνίας και δεν είναι διαθεσιμη στους συνδρομητές.
manolis1976
18-08-06, 16:22
πολυ καλο φαινεται αυτο και σε σχεση με αλλα που ειχα δει (φθηνοτερα περιπου 150 ευρω κοστος) μου φαινεται πιο μαζεμενο.
Την πληροφορία της θέσεως του συνδρομητή GSM μέσω των κυψελών, την γνωρίζουν αποκλειστικά οι παροχείς κινητής τηλεφωνίας και δεν είναι διαθεσιμη στους συνδρομητές.
εχει και φοβερη ακριβεια ε..!!
Παιδια θελω να ρωτησω το εξης:
Τη συνδεσμολογια την αναλαμβανει η εταιρεια autotech και ειναι μεσα στη τιμη του προιοντος;
Και επισης οταν πρωτοηρθε αυτο το θεμα στο φως εστειλα κι εγω ενα ερωτημα με mail στην εταιρεια autotech για να μου απαντησουν σε καποια λιγα ερωτηματα που ειχα.Ξερετε ποια ηταν η απαντηση που πηρα;
Κ Α Μ Ι Α
Ακομα και σημερα μετα απο 3 μηνες δεν εχω παρει Κ Α Μ Ι Α απαντηση.
Και επειδη απ'οσο εχω καταλαβει η εταιρεια εχει φωνη στο forum με τον χρηστη autotech περιμενω την απαντηση του
Παιδια θελω να ρωτησω το εξης:
Τη συνδεσμολογια την αναλαμβανει η εταιρεια autotech και ειναι μεσα στη τιμη του προιοντος;
Και επισης οταν πρωτοηρθε αυτο το θεμα στο φως εστειλα κι εγω ενα ερωτημα με mail στην εταιρεια autotech για να μου απαντησουν σε καποια λιγα ερωτηματα που ειχα.Ξερετε ποια ηταν η απαντηση που πηρα;
Κ Α Μ Ι Α
Ακομα και σημερα μετα απο 3 μηνες δεν εχω παρει Κ Α Μ Ι Α απαντηση.
Και επειδη απ'οσο εχω καταλαβει η εταιρεια εχει φωνη στο forum με τον χρηστη autotech περιμενω την απαντηση του
Γεια σας και καλό φθινόπωρο,
Λυπόμαστε αν εκ παραδρομής δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε σε κάποια από τα δεκάδες e-mails(που αφορούν την VLU201) που λαμβάνουμε καθημερινά και ζητούμε ειλικρινά συγνώμη. Ειλικρινά προσπαθούμε για το καλύτερο. Συνήθως όταν τα ερωτήματα είναι πολλά απαντάμε τηλεφωνικώς(εφόσον υπάρχουν στοιχεία αποστολέα), αλλιώς παραπέμπουμε στο forum ή αποστέλλουμε pdf.
Όσο αναφορά το ερώτημά σας, προφανώς εννοείτε την εγκατάσταση η οποία όχι δεν συμπεριλάμβάνεται στην τιμή του προϊόντος. Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι πολύ απλή και δεν υπερβαίνει τα 5 με 10 λεπτά. Σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ή τοποθέτησης ηχοσυστημάτων το κόστος μιας απλής εγκατάστασης δεν υπερβαίνει τα 20euro.
ναι αλλα θα ξερει ο εκαστοτε ηλεκτροτεχνίτης να κανει την εγκατασταση; η ειναι τοσο απλο; παρεχονται οδηγιες εγκαταστασης;
Παρέχονται οδηγίες εγκατάστασης.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών συντήρησης, η ιστοσελίδα www.autotech.gr, θα παραμείνει ανενεργή από 28/8/06 έως και 2/9/06.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας προσωρινά στο autotech@vivodinet.gr ή στα τηλέφωνα της εταιρίας.
Η ιστοσελίδα www.autotech.gr είναι και πάλι online.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Πως θα κλειδώνω και θα ξεκλειδώνω, τη θέση του οχήματός μου (GPS Position ALARM) με αναπάντητες κλήσεις, έτσι ώστε σε περίπτωση μετακίνησής του, να στέλνει στο κινητό μου SMS με συντεταγμένες: http://www.autotech.com.gr/support1.php
manolis1976
28-11-06, 20:40
ξερει κανεις αν το συστηματακι ειναι sirfstar III?
Γιατί και ΙΙ να είναι θα έχεις πρόβλημα κάπου? Λογικά το Modulaki θα είναι τριάρι αλλα δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο νομίζω...
manolis1976
30-11-06, 00:50
Γιατί και ΙΙ να είναι θα έχεις πρόβλημα κάπου? Λογικά το Modulaki θα είναι τριάρι αλλα δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο νομίζω...
Επειδη εχω δουλεψει και τα δυο πιστεψε με η διαφορα ειναι απιστευτη με το ΙΙΙ μπαίνεις 250 μετρα σε τουνελ για να χαθεί το σημα...καλο θα ηταν να ειναι ΙΙΙ τωρα και αν δεν ειναι βεβαια...να χουμε να λεμε!!! :wink:
vasilis3690
03-12-06, 19:35
παντως δεν ξερω για sirf 2 ή sirf 3 εμενα και μεσα στο υπογειο γκαραζ σε γνωστο cinemaδικο μου εστειλε Location ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ vlu-200!!!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
14-04-07, 00:48
Υπαρχει χρηστης αυτου του προϊοντος που να μην ειναι ικανοποιημενος σε κατι;
Δηλαδη βρηκε καποια ας πουμε "αδυναμια" του πχ παρεμβολη,εμπλοκη κλπ;
thomasskoy
31-07-07, 16:32
τελικα τι τιμη εχει αυτο ?
τελικα τι τιμη εχει αυτο ?
καμια 400 το κοβω αλλα απο οτι εχει πει και ενας φιλος!
το ιδιο ειναι και εδω
http://www.autotech.com.gr/products.php?pcategoryid=28&productid=25
thomasskoy
31-07-07, 18:37
απο το να παρεις σκετο συναγερμο συμφερει.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 18:57
Με τους παρεμβολεις sms ομως τι γινεται... :roll:
Με τους παρεμβολεις sms ομως τι γινεται... :roll:
γινεται και με τηλεφωνικη κληση !
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 19:00
Δηλαδη συναδελφε...αν θες πες μου κατι παραπανω.
απο το να παρεις σκετο συναγερμο συμφερει.
και εγω ετσι λεω , παρ οτι εδω δε παιζει πολυ το σεναριο
κλοπης αυτοκινητου
αλλα φυλαγε τα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα :wink:
Δηλαδη συναδελφε...αν θες πες μου κατι παραπανω.
απλα στη πρωτη παραβιαση του αυτουκινητου μια θραυση κρυσταλλων ας πουμε
ενεργοποιηται το alarm και σε παιρνει τηλεφωνο απευθειας μεσω του δικτυου gsm
ολα τα αλλα επονται αλιμονο και ολο το συστημα στηριζοτανε σε ενα μυνημα που
μπορει και σε λογικες συνθηκες να μην εφθανε ποτε!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 19:09
Μια επεξηγηση: το συστημα πως καταλαβαινει καποιον "ψευδοσυναγερμο" ας πουμε μια κλωτσια στην ζαντα απο πιτσιρικα ισα να χτυπησει για τον χαβαλε απο μια θραυση τζαμιου-ανοιγμα θυρας που ειναι ζωτικης σημασιας;
Μια επεξηγηση: το συστημα πως καταλαβαινει καποιον "ψευδοσυναγερμο" ας πουμε μια κλωτσια στην ζαντα απο πιτσιρικα ισα να χτυπησει για τον χαβαλε απο μια θραυση τζαμιου-ανοιγμα θυρας που ειναι ζωτικης σημασιας;
υπαρχουν τα λεγομενα κραδασμικα που αυτα ρυθμιζονται στη ποση αυξημενη ή μειωμενη ευαισθησια
θελει να εχει ο οδηγος στο οχημα του , οπως στης μηχανες υπαρχει ο υδραργυρικος που βοηθαει
να καταλαβαινει την ανυψωση πανω ενα ορισμενο σημειo μοιρων ανοιγμα της γωνιας δηλαδη δινει alarm
αυτα ολα να ξερεις κανονιζονται απο τις δυνατοτητες της συσκευης μας απο τον εγκαταστατη
μπορει στο απλο χτυπημα να το δινει μυνημα και στο επομενο ποιο βαρυ κληση :!:
α και κατι ακομα ειναι νομος<<ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ>>
στα παντα ισχυει αυτο ετσι? το θεμα ειναι ποσο γατα ειναι ο αλλος
και κατα ποσο το καθε συστημα θα αντισταθει σε μελλοντικη επιθεση
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 19:39
υπαρχουν τα λεγομενα κραδασμικα που αυτα ρυθμιζονται στη ποση αυξημενη ή μειωμενη ευαισθησια
θελει να εχει ο οδηγος στο οχημα του , οπως στης μηχανες υπαρχει ο υδραργυρικος που βοηθαει
να καταλαβαινει την ανυψωση πανω ενα ορισμενο σημειo μοιρων ανοιγμα της γωνιας δηλαδη δινει alarm
αυτα ολα να ξερεις κανονιζονται απο τις δυνατοτητες της συσκευης μας απο τον εγκαταστατη
Οταν ηδη εχεις επανω εναν οχι διαιρουμενο συναγερμο επανω η κατασταση περιπλεκεται.
Αυτο πρεπει να διευκρινησθει απο την εταιρια γιατι για σκεψου μια μηχανη να περασει "ξεταπωτη" διπλα απο το αμαξι ο συναγερμος θα χτυπησει & εσυ 3.30 θα πεταχτεις αδικα... :roll:
thomasskoy
31-07-07, 19:42
αρα αν ειναι να αγορασεις ολλα τα συστηματα μπουτον ρανταρ κλπ.που τα εχει ο συναγερμος .καλυτερα να παρεις εντολες απο εκει αν γινεται. γινεται αραγε? απο εκει και περα οταν χτυπαει ενας συναγερμος δεν τον ακουει σχεδον κανενας εκτος απο τον κατοχο του.
Οταν ηδη εχεις επανω εναν οχι διαιρουμενο συναγερμο επανω η κατασταση περιπλεκεται.
Αυτο πρεπει να διευκρινησθει απο την εταιρια γιατι για σκεψου μια μηχανη να περασει "ξεταπωτη" διπλα απο το αμαξι ο συναγερμος θα χτυπησει & εσυ 3.30 θα πεταχτεις αδικα... :roll:
κατι δε καταλαβες καμια εταιρια δε μπορει να σου ξεκαθαρισει τους false alarm , γιατι το αντικραδασμικο
αυτο κανει οταν περναει μια εξταμιση τι γινετε ? ο ηχος αντανακλα στα τζαμια και αυτα με τη σειρα τους εκπεμπουν παλμο
μεσα στη καμπινα του οδηγου και δινει alarm με τον ιδιο ακριβως τροπο μπορω να σου σπασω το τζαμι ακριβως με την ιδια δυναμικη , πως τοτε θα ρυθμισεις το αντικραδασμικο ? ειναι ολα σε πολυ λεπτη γραμμη , αναγκαστικα θα εχεις και αυτο
αλλα ολα ρυθμιζονται απο την ευαισθησια του κραδασμικου που εσυ θες να ειναι ρυθμισμενη
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 20:08
Ενταξει το καταλαβα απλα προσπαθω να ελαχιστοποιησω την πιθανοτητα πχ με 2 ψευδοσυναγερμους να μας κανει ο κλεφτης να νομιζουμε οτι & ο 3ος ειναι το ιδιο & να μην τρεξουμε.
Το παραπανω ομως στο quote πρεπει να μας δωσει η εταιρια μια επεξηγηση.
Ενταξει το καταλαβα απλα προσπαθω να ελαχιστοποιησω την πιθανοτητα πχ με 2 ψευδοσυναγερμους να μας κανει ο κλεφτης να νομιζουμε οτι & ο 3ος ειναι το ιδιο & να μην τρεξουμε.
Το παραπανω ομως στο quote πρεπει να μας δωσει η εταιρια μια επεξηγηση.
υπαρχουν πολλα και θελουν ψαξιμο , βεβαια υπαχρουν για τα false alarm και οι λεγομενοι κυκλοι
α , β, γ οι οποιοι αναλογα το ποσες φορες το αμαξι θα πειραχτει ειναι και το ειδος του
alarm χρονικα αλλα και σαν τηλειδοποιηση π.χ α= το αμαξι σας εχει μια πρωτη επαφη ακουστικο alarm 10sec
στο τελευταιο δε σταματα με τιποτα μεχρι να παει ο οδηγος του εκει!
αλλα ακομα και αυτα παραπεφτουν στο false alarm , αμα εσυ στο πρωτο δε πας και πεις
ασε θα παω στο δευτερο μπορει δε ξερεις να ειναι αργα! αλλα παιζει και αυτο σεναριο
ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΤΗ (ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-07-07, 20:29
Εχεις δικιο απλα οταν ηδη εχεις μια παλια συσκευη επανω εισαι μακραν περιορισμενος.
Σε ορισμενες βαση προδιαγραφων ηχορυπανσης E.U μετα τον 3ο συναγερμο απλα αναβουν τα φλασακια & δεν χτυπαει... :shock:
Εχεις δικιο απλα οταν ηδη εχεις μια παλια συσκευη επανω εισαι μακραν περιορισμενος.
Σε ορισμενες βαση προδιαγραφων ηχορυπανσης E.U μετα τον 3ο συναγερμο απλα αναβουν τα φλασακια & δεν χτυπαει... :shock:
καλα αυτο ειναι για γελια , αυτο φτιαχνει!
τωρα για μια παλια συσκευη εχεις δικιο τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα
πλεον τα πραγματα εχουν ξεφυγει και η συμβατοτητα ειναι δυσκολη σε αυτο το
τομεα :wink:
καλως :!:
efrenreyes
02-11-08, 18:23
Καλησπέρα ειμαι καινουργιος στο forum ηθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με το fleet management. Που μπορουμε να βρουμε στο ιντερνετ καποιο σαιτ με software σχετικο (αυτο το λογισμικο που συμπεριλαμβανεται σε εφαρμογες fleet management)??? Ευχαριστω πολυ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.