Επιστροφή στο Forum : ΑΠΑΡΑΑΑΑΑΔΕΚΤΟ!!
To θεμα εχει ποσταρει φιλη "maria" στο 4x4fun.gr Το εχω κανει αντιγραφη οπως ειναι:
Τραγικο...κτηνωδες...απεριγρ απτο.
Νέα μόδα έχει σηκωθεί στην Κίνα τον τελευταίο καιρό και δεν αφορά ρούχα, αλλα ζωντανά γατάκια τα οποία μεγαλώνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια παραμόρφωμένα παίρνοντας το σχήμα του μπουκαλιού!!!
Αν είναι δυνατόν!!!!
http://img228.imageshack.us/img228/2866/yyyyynz7.jpg (http://imageshack.us)
Το ζώο ταίζεται με καλαμάκι από μια μικρή εισδοχή και αφοδεύει απο μια τρύπα στο πίσω μέρος του βάζου.
Λίγο πρίν τοποθετηθεί μέσα στο βάζο το γατάκι δέχεται ηρεμιστικό μυών ούτως ώστε να μην μπορεί ν΄ αντισταθεί.
Μέσα σε ένα μήνα και με τις "κατάλληλες" ανθρώπινες επεμβάσεις το γατάκι παίρνει το σχήμα του βάζου.. Ακόμα και το κεφάλι του!!
Τα ζώα μετά πωλούνται για σουβενίρ στο σπίτι..
Για περισσότερες πληροφορίες: http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkintro.html
Μαζεύονται υπογραφές στη ακόλουθη ιστοσελίδα http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html και σας παρακαλω να διαθέσετε ούτε ενα λεπτό από το χρόνο σας να υπογράψετε να σταματήσει αυτή η κτηνωδία.
Άρρωστοι "κατασκευαστές" για άρρωστους καταναλωτές..
Καταρχη αυτο που ακριβως γινεται? Γιατι στην σελιδα που δινεις (την πρωτη), το τηλεφωνο επικοινωνιας παρεπεμπει ελλαδα....
Επισης η σελιδα που αναεφρει το petition μπηκα και δεν βλεπω κατι το περιεγο. Λεει και καλα bonsaicats , αλλα εχει διαφημισεις για διαφορα αλλα πραγματα εκτος απο αυτο που λες.
Εσυ ειδες κατι σε καποιο site κατι? Γιατι εαν οχι , μου κανει για chain letter η ολη υποθεση....
ΥΓ: Ακομα και η φωτο που εχεις βαλει ειναι ψευτικη.....
Καταρχη αυτο που ακριβως γινεται? Γιατι στην σελιδα που δινεις (την πρωτη), το τηλεφωνο επικοινωνιας παρεπεμπει ελλαδα....
Επισης η σελιδα που αναεφρει το petition μπηκα και δεν βλεπω κατι το περιεγο. Λεει και καλα bonsaicats , αλλα εχει διαφημισεις για διαφορα αλλα πραγματα εκτος απο αυτο που λες.
Εσυ ειδες κατι σε καποιο site κατι? Γιατι εαν οχι , μου κανει για chain letter η ολη υποθεση....
ΥΓ: Ακομα και η φωτο που εχεις βαλει ειναι ψευτικη.....
Φίλε electro το bonsaikiten είναι συνδυασμός του bonsai(κακόμοιρο μικροσκοπικό δέντρο, που του κόβουν αρκετά τις ρίζες ώστε να μην μεγαλώσει, δεν το πολυ ποτίζουν και γενικά αναπτύσεται σε πάρα πολύ άσχημες διατροφικά συνθήκες και kiten(γατάκια). Τι άλλο να γράψει η σελίδα; Πρ'αγματι σχετικό ποστ είδ ακαι εγώ σε άλλο φόρουμ
Μην τσιμπάτε κι ασχοληθείτε με κάτι σοβαρότερο, εξ άλλου στην Κίνα ακόμα τρώνε σκύλους. tongue2
Μην τσιμπάτε κι ασχοληθείτε με κάτι σοβαρότερο, εξ άλλου στην Κίνα ακόμα τρώνε σκύλους. tongue2
Παναγιώτη και εμείς τρώμε πρόβατα γελαδια και άλλα ζωντανά, αλλά δεν τα βασανίζουμε και για πλάκα. Εκεί το κάνουν μόνο για διασκέδαση. Υπάρχουν(ή θα έπρεπε να υπάρχουν) και κάποια όρια. Και δεν είναι μόνο αυτή η φωτό. Υπάρχουν σε άλλα φόρα ανάλογες.
Δε μου λέτε βρε παιδιά, τα γατάκια μεγαλώνουν εκεί μέσα στην καθαριότητα ;
electro και Παναγιώτη, διαβάστε εκεί http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkmethod.html
Φίλε electro το bonsaikiten είναι συνδυασμός του bonsai(κακόμοιρο μικροσκοπικό δέντρο, που του κόβουν αρκετά τις ρίζες ώστε να μην μεγαλώσει, δεν το πολυ ποτίζουν και γενικά αναπτύσεται σε πάρα πολύ άσχημες διατροφικά συνθήκες και kiten(γατάκια). Τι άλλο να γράψει η σελίδα; Πρ'αγματι σχετικό ποστ είδ ακαι εγώ σε άλλο φόρουμ
Φιλε μου , ωραια η μεταφραση που μου εκανες , αλλα ειδες τα επιχηρηματα μου? Δεν λεω οτι εχω δικιο. Μπορεις ομως σε παρακαλω να μου δειξεις που ειναι μεσα στο site που κατηγορουνε , αυτο που λεει η κατηγορια? Μπορεις επισης να μου εξηγησεις πως γινεται στο πρωτο site το τηλεφωνο επικοινωνιας να ειναι απο Ελλαδα. Τελος μπορεις να μου εξηγεις πως γινεται οι υπογραφες που μαζευονται να ειναι το μεγαλυτερο μερος τους απο Ελλαδα?
Ξαναλεω οτι μου κανει για chain letter. Αληθεια , ξερετε ποσα λεφτα βγαζουν απο αυτη την δουλεια?????
electro και Παναγιώτη, διαβάστε εκεί http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkmethod.html
Το ειδα αυτο. Διαβασε ο ποστ μου με τους προβληματισμους μου
EDIT: Επισης η εν λογω σελιδα ειναι καλα κρυμενη.....
Το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι ελληνικό, μπορεί όμως και όχι. Και στην Κίνα έχουν πρόθεμα 212 μπροστά από τους αριθμούς τους. Αν άνοιγες ένα site ελληνικό που απευθύνεται μόνο στους Έλληνες της Ελλάδας θα έγραφες τηλέφωνο επικοινωνίας 0030210....... ή απλά 210...? Εγώ πάντως θα έκανα το δεύτερο.. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι chain letter όπως λες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το τηλεφωνικό νούμερο.
Το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι ελληνικό, μπορεί όμως και όχι. Και στην Κίνα έχουν πρόθεμα 212 μπροστά από τους αριθμούς τους. Αν άνοιγες ένα site ελληνικό που απευθύνεται μόνο στους Έλληνες της Ελλάδας θα έγραφες τηλέφωνο επικοινωνίας 0030210....... ή απλά 210...? Εγώ πάντως θα έκανα το δεύτερο.. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι chain letter όπως λες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το τηλεφωνικό νούμερο.
Γιωργο για το τηλεφωνο μπορει να εχεις δικιο , δεν ξερω. Αλλα απο το λιγο ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα κατι που να δικαιολογει ολα αυτα.....
Γιώργος.. Δεν πειράζει όμως μιας και εγώ πάλι ξέχασα το δικό σου.. innocent1 Κοίτα, δεν υπογράφω ποτέ κάτι τέτοια. Το θεωρώ όμως πιθανό να συμβαίνει, εδώ έχουν δει και χειρότερα τα μάτια μας.. Τώρα αν είναι απάτη η όλη ιστορία, ας είναι...
Γιώργος.. Δεν πειράζει όμως μιας και εγώ πάλι ξέχασα το δικό σου.. innocent1 Κοίτα, δεν υπογράφω ποτέ κάτι τέτοια. Το θεωρώ όμως πιθανό να συμβαίνει, εδώ έχουν δει και χειρότερα τα μάτια μας.. Τώρα αν είναι απάτη η όλη ιστορία, ας είναι...
Ωπ! Sorry για τη αλλαγη ονοματος! Μπερδευτικα!!!!! :smt043
Οσο για αυτο που λες , εχεις δικιο. Αλλα μου φαινεται παρατραβηγμενο για να μπορει να γινει...... Δεν ξερω. Οπως λες και εσυ , ας ειναι....
Χρήστο, εγώ είμαι βέβαιος πως κάποιοι μας δουλεύουν. lol2
Τώρα πρέπει να απαντήσω? tongue2
Χρήστο, εγώ είμαι βέβαιος πως κάποιοι μας δουλεύουν. lol2
Τελικά είχες δίκαιο Παναγιώτη. Η όλη ιστορία στήθηκε έντεχνα απο φοιτητές του ΜΙΤ. Εφτασε να απασχολήσει ακόμη και το FBI.Tελικά αποδείχθηκε μια καλοστημένη φάρσα. Μπορεί κανείς να βρει αυτά που λέω στην wikipedia
Ηδου η αληθεια : http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten
Καταρχη αυτο που ακριβως γινεται? Γιατι στην σελιδα που δινεις (την πρωτη), το τηλεφωνο επικοινωνιας παρεπεμπει ελλαδα....
Επισης η σελιδα που αναεφρει το petition μπηκα και δεν βλεπω κατι το περιεγο. Λεει και καλα bonsaicats , αλλα εχει διαφημισεις για διαφορα αλλα πραγματα εκτος απο αυτο που λες.
Εσυ ειδες κατι σε καποιο site κατι? Γιατι εαν οχι , μου κανει για chain letter η ολη υποθεση....
ΥΓ: Ακομα και η φωτο που εχεις βαλει ειναι ψευτικη.....
Διαβαζεις τι λεω επανω? [αντιγραφω οπως το βρηκα]
Τι με ρωτας λοιπον, αν το ειδα σε καποιο site και η φωτο ψευτικη..!!
Λες να τα φανταστικα?
Παρτο λοιπον οπως ειναι:
http://forum.4x4fun.gr/viewtopic.php?f=19&t=1035
Με την ευκαιρία θα πω να βάζετε φίλτρο σε ότι διαβάζετε στο internet, είναι μια μεγάλη πηγή πληροφόρησης αλλά και η μεγαλύτερη πηγή παραπληροφόρησης και άλλων κακών.
Δείτε σε όλα αυτά τα site όπου κάποιος δημοσίευσε απαίδευτα αυτό που είδε κάπου, τα σχόλια που έχουν ακολουθήσει από ένα κάρο άτομα, που απλά δέχονται ότι είναι δημοσιευμένο ως πραγματικότητα.
Με την ευκαιρία θα πω να βάζετε φίλτρο σε ότι διαβάζετε στο internet, είναι μια μεγάλη πηγή πληροφόρησης αλλά και η μεγαλύτερη πηγή παραπληροφόρησης και άλλων κακών.
Δείτε σε όλα αυτά τα site όπου κάποιος δημοσίευσε απαίδευτα αυτό που είδε κάπου, τα σχόλια που έχουν ακολουθήσει από ένα κάρο άτομα, που απλά δέχονται ότι είναι δημοσιευμένο ως πραγματικότητα.
Παίδες, απλά: Μας δούλεψαν οι φοιτητές του ΜΙΤ, όπως και πολλούς άλλους. Ηταν καλπστημένη φάρσα. Και σαν καλοστημένη είχε πολύ πειστικά εφέ. Και γω την πάτησα, όπως πιστεύω πολλοί άλλοι, απο ευαισθησία στα ζώα, αλλά και από την γνωστή σκληρότητα κινέζων και γιαπωνέζων.
Θελω να ελπιζω πως το site αυτο ειναι μια κακογουστη φρασα......
Διαβαζεις τι λεω επανω? [αντιγραφω οπως το βρηκα]
Τι με ρωτας λοιπον, αν το ειδα σε καποιο site και η φωτο ψευτικη..!!
Λες να τα φανταστικα?
Παρτο λοιπον οπως ειναι:
http://forum.4x4fun.gr/viewtopic.php?f=19&t=1035
Καταρχην μην αρπαζεσαι. Σου ειπα , πως εσυ απο μονος σου δεν μπηκες σε αυτο το site να δεις απο περιεργια εαν αυτο που λενε ειναι αληθεια? Δεν υποψιαστηκες καθολου οταν ειδες την φωτο οτι ειναι full στο photoshop? Εγω αυτο ειπα και οχι μας ειπες ψεματα. Δεν ηταν προσωπικη η επιθεση , αλλα γενικη σε αυτους που προσπαθουν να βγαλουν λεφτα , στηριζομενοι στις ευεσθισιες των αλλων
Π.χ μου ηρθε σημερα ενα μαιλ που ελεγε στην αρχη μια προσευχη του Αγ.Νεκταριου και μετα ελεγε πως εαν δεν την στειλω σε 10 ατομα , κατι θα παθω..... Αυτα τα πραγματα ειναι δεν ειναι καλο να γινονται.
Οπως ειπε και ο Πανος , καλο θα ειναι να υπαρχει καποιο φιλτραρισμα απο ολους μας.
ΥΓ: Ζητω συγγνωμη εαν φανηκε σαν προσωπικη επιθεση. Δεν ηθελα κατι τετοιο.
Αλιμονο, ισα-ισα που χαρηκα που το εψαξες, γιατι κατι δεν μου αρεσε. Και θα το μεταβιβασω στο αλλο forum, που απο'τι φενεται μονο εσυ και κανα δυο αλλοι το ψαξατε.
Μπραβο παντως!
Αιντε να δουμε, τι αλλο θα 'σκαρφιστει' το ανθρωπινο μυαλο
Y.Γ νομιζα οτι εννοουσες, πως η φωτο ηταν δικο μου δημιουργημα!
Ρε παιδιά έλεος... χρόνια αυτή η κολόνια με τα bonsai kittens...
http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten
Δηλαδή κάνει και κρα το Photoshot στη φωτογραφία!
theologos14
10-12-08, 16:49
ποπο τι λετε ρε παιδια σοβαρα;
ελεοος ποσο μακακες μπορουμε να γινουμε;
ποσο;
Είναι δυνατό να αναρρωτιέσαι το πόσο μαΛάκες μπορεί να γίνουμε με αφορμή αυτό, μετά από όλα αυτά που βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου? Πλάκα με κάνεις?
Αν μπορούσαν θα έβαζαν σε βάζο (ή κλουβί http://www.navimania.gr/showthread.php?p=152259#post152259 ) και όλους μας για να ταιριάξουμε με τις "ελέγξιμες" προδιαγραφές...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.