PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποίηση !!!!

tolisn
26-01-05, 19:00
Για Χαρά

Σκέφτομαι να αγοράσω το πακέτο Destinator 3 αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν τρέχει σε PC. Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε PC αυτοκινήτου. Αν αγοράσω το πακέτα τελικά, μπορώ να το ενεργοποιήσω (με τον κωδικό που υπάρχει στην συσκευασία) χωρίς την χρήση ενός PPC. Σκέφτομαι να γράψω ένα πρόγραμμα για το PC (σε Visual Basic) που να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί το SDK που υπάρχει στο Site της Destinator. Το πρόβλημα είναι να μπορώ να κάνω ανανέωση στους χάρτες και ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό είναι αν είμαι νόμιμος χρήστης.

destinatorman
28-01-05, 11:24
Γεια tolisn

Δυστυχως τα νεα δεν ειναι ευχαριστα. δεν υπαρχει εκδοση για pc και ουτε προκειται να γινει συμφωνα με σχετικη ερωτηση που εκαναν αλλοι στη εταιρια. ομως καποιος αλλος ειχε την ιδια ιδεα με εσενα και το υλοποιησε.
εκανε ομως το λαθος να το δινει μαζι με το sdk και σπασμενη dll που δεν ειχε οριο στους χαρτες. Μετα απο παρεμβαση της εταιριας τον σταματησε και τον υποχρεωσε να δινει μονο το προγραμμα του σκετο.Αμεσως ομως το sdk εγινε
απο free σε 50$ (Αυτο εγινε αυτην την εβδομαδα)και το αγορασεις απο το sdk.destinator1.com. δεν προλαβα ουτε εγω να το παρω που το ειχα ζητησει την περασμενη εβδομαδα.

zeppelin
28-01-05, 13:38
Γεια tolisn

Δυστυχως τα νεα δεν ειναι ευχαριστα. δεν υπαρχει εκδοση για pc και ουτε προκειται να γινει συμφωνα με σχετικη ερωτηση που εκαναν αλλοι στη εταιρια. ομως καποιος αλλος ειχε την ιδια ιδεα με εσενα και το υλοποιησε.
εκανε ομως το λαθος να το δινει μαζι με το sdk και σπασμενη dll που δεν ειχε οριο στους χαρτες. Μετα απο παρεμβαση της εταιριας τον σταματησε και τον υποχρεωσε να δινει μονο το προγραμμα του σκετο.Αμεσως ομως το sdk εγινε
απο free σε 50$ (Αυτο εγινε αυτην την εβδομαδα)και το αγορασεις απο το sdk.destinator1.com. δεν προλαβα ουτε εγω να το παρω που το ειχα ζητησει την περασμενη εβδομαδα.

μηπως κανενα link zeppelin? :cry:

Η HSTC που αναπτύσει το Destinator δεν έχει αποκλείσει την δημιουργία Destinator για PC. Πάντως η NGi κάνει προσπάθειες να βγει μια τέτοια έκδοση, ακόμη κι αν αναπτυχθεί πάνω στο SDK από την ίδια NGi.