Επιστροφή στο Forum : εκνευριστικος ηχος σε diamond...
Μολις εβαλα το igo8 στο htc diamont που εχω μαζι με το καινουργιο χαρτη της Ελλαδας.Ολα κανονικα,μου λειτουργει θαυμασια αλλα υπαρχει ενα προβλημα,μου ακουγετε συνεχεια ενας εκνευριστικος ηχος ανα δευτερολεπτο κλικ...κλικ...κλικ...κλικ οτι και αν κανω,αν μπω στο μενου αν κανω πορεια,οτιδηποτε.Αν χαμηλωσω την ενταση απο το htc η απο της ρυθμισεις στο igo χαμηλωνει και ο ηχος,αν τον αυξησω δυναμωνει και το κλικ.Στην πορεια που κανω,ακουγετε η γυναικα για τον δρομο με της οδηγιες μου ακουγετε και αυτος ο ηχος.Τι γινετε ρε παιδια;Τι να φταιει;
[μερικος αντεγραμενο κειμενο]
Από τις ρυθμίσεις/ήχοι και ειδοποιήσεις ξετσεκάρισε το επιλογή στην οθόνη .
Από τις ρυθμίσεις/ήχοι και ειδοποιήσεις ξετσεκάρισε το επιλογή στην οθόνη .
δεν υπαρχει αυτη η επιλογη φιλε μου...
Στις ρυθμίσεις της συσκευής ψάξε .
εναρξη/ρυθμισεις/ηχοι και ειδοποιησεις/ξετσεκαρισε το πληκτρα συσκευης
εναρξη/ρυθμισεις/ηχοι και ειδοποιησεις/ξετσεκαρισε το πληκτρα συσκευης
Εχω την 8.0.0.44902 και το μονο που εχει να κανω ειναι να ξετσεκαρω το ηχοι πληκτρων. Το εκανα αλλα και παλι....τιποτα
Εχω την 8.0.0.44902
Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός ?
maroulisk... φιλεμου αυτα που σου λεει το παληκαρι θα τα κανεις απο το μενου του μηχανηματος και οχι απο το Igo 8
kosmous ..ειναι η εκδοsη προγραμματος του igo 8 για pda
kosmous ..ειναι η εκδοsη προγραμματος του igo 8 για pda
Μου πήγε το μυαλό , αλλά είπα μήπως.........the best1
Ευχαριστώ για το................Παλικάριrespect1
[QUOTE=scotty;150527]maroulisk... φιλεμου αυτα που σου λεει το παληκαρι θα τα κανεις απο το μενου του μηχανηματος και οχι απο το igo8
Ετσι μπραβο βρε παιδια....και εγω εψαχνα στο igo. Ευχαριστω.
και παλι.. το θεμα ειναι να μην σβησεις τους ηχους απο το diamond. γιατι κι εμενα μου εμφανιζετε το ιδιο πραγμα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.