Επιστροφή στο Forum : Pna 143 Με Destinator + Sygic Drive
Πρωτον καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ... Μολις στην Δευτερα 1 Δεκεμβριου αγορασα το πρωτο μου GPS... Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν ληγει ποτε η σηνδρομη μου με τους δορυφορους ή απλα δουλευει εφοσον εχω συσκευη που εχει δεκτη και ειναι ανοικτος?what1 δεν μιλαω για το software κομματι δηλαδη χαρτες ενως pna... Θελω απλα να μαθω αν χρειαζεται καποια ανανεωση ή κατι τετοιο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα? Ελπιζω να με καταλαβε καποιος... thx...worry1tongue2
Καλημέρα και καλώς ήρθες. Η "συνδρομή" με τους δορυφόρους δε λήγει ποτέ, μπορείς να το χρησιμοποιείς όσες ώρες θες, όποτε θες και για όσο θες. Ανανέωση χρειάζονται μόνο οι χάρτες μία με δυο φορές το χρόνο.
Ευχαριστω beagle για την διευκρινιση.. θα μου ζητησει αυτοματα το Pna update ή ειναι επιλεκτικο δικο μου θεμα δηλαδη? Και κατι αλλο,γινεται να κανω στο pns 143 Flash και να του περασω wm05 ή και τα ce core 5.0 που εχει αλλα καθαρα ωστε να βλεπω ενα desktop ρηθμισεις κανονικα windows mobile δλδ να μπορω να του βαλω τα δικαμου προγραματα κ μετα φυσικα το δικο του Sygic Drive και Destinator 7? Το εχω πειραξει ειδη κ εχω το tcpmp,explorer,media player9,destinator μεσα. Και ξερω οτι γινεται γιατι εχω ξανακανει flash απο wm5 se wm6 στο ipaq mou ενω δεν υποστιριζονταν κανονικα απο την Hp απλα ειχε κατσει ενα παλικαρι κ ειχε φτιαξει μια απλη εκδοση για την σειρα ipaq και την εκανα. Αν μπορεις να βρεις καποια πληροφορια για αυτο θα σου ειμαι υποχρεος... Αμα ξερει κατι καποιος αλλος παρακαλω να το πει γιατι κυκλοφορουν κ θα κυκλοφορησουν πολλα τετοια pns 143-135 γιατι ειναι φθηνα κ καλα hardwareika γιατι θα υπαρξουν και αλλοι που θα θελουν να το κανουν αυτο εαν δεν υπαρχουν ειδη. innocent1grin1
Επειδή ο beagle είναι μικρός και πάει νωρίς για ύπνο, θα σου πω εγώ. lol2
Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής αυτής δεν αναβαθμίζεται με τίποτα. Κάποια προγράμματα θα μπορέσεις να βάλεις (ότι είναι συμβατό με το λειτουργικό) αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να παρακολουθείς εσύ κι αν υπάρχει κάποιο update χάρτη να το περάσεις, δεν θα σε ειδοποιήσει κανείς.
Ok... Φερνω ενα παραδειγμα... Aμα κατι παθουν τα win ce με καποιο registry αρχειο η συστηματος και θελω να το φλασαρω τοτε τι γινεται? το παω για φτιαξιμο? Αμα δεν εχει ουτε ενα firmware update η κατι να σε σωσει στην δυσκολη περιπτοση τοτε ελεος!!!what1
Πας για service και πιθανώς για πέταμα. Γι αυτό είναι κλειδωμένες οι συσκευές, για να μην τα πειράζουμε.
Εχεις δικιο αλλα ετσι οπως το βλεπω απο αποψης Hardware ειχει ακομα να δωσει αρκετα... Κριμα ειναι παντος αλλα θα μου πεις γιαυτο ειναι και τοσο φθηνο...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.