PDA

Επιστροφή στο Forum : Ηράκλειο Κρήτης

Airwolf25
19-06-06, 20:17
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τη πολύ καλή και επίμονη προσπάθεια σας.
Θα ήθελα όμως και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω σε αυτή τη προσπάθεια όπως όλοι απ'οτι βλέπω ωστε να γίνει ακόμα καλύτερο το προϊον σας και το οποίο έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι πληρώσει για αυτό.
1. Στο Ηράκλειο Κρήτης η οδός 25ης Αυγούστου πεζοδρομείται. Αρχίζει απο τη παραλειακή και καταλήγει στο Κέντρο του Ηρακλείο (Πλ. Βενιζελου ή λιοντάρια). Δεν γνωρίζω όμως μέχρι πιο σημείο πεζοδρομείται.
2. Στην έκδοση του Ιουλίου θα υπάρξει κάλυψη και για την Νέα Αλικαρνασσό. Είναι παράδοξο το γεγονός οτι ενώ η αλικαρνασσός βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Ηράκλειο, για να μη πώ μέσα στο Ηράκλειο, και μέσα απο αυτή οδηγείσαι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείο, να μην υπάρχει κάλυψη.
3. Στην Αλικαρνασσό επίσης απο το κόμβο της Αλικαρνασσού και πάνω δίνοντας μία διαδρομή στο περίπου, απο ένα σημείο και έπειτα γίνεται εκτροπή απο άλλο δρόμο (μέσα απο στενά) για να κατλήξει στο σημείο προορισμού. Συγκεκριμένα απο το 25.1574 Ε, 35.3353 μέχρι το 25.16455Ε, 35.32452. Θα μπορούσατε να το δέιτε;

chris1
20-06-06, 11:22
Η πόλη του Ηρακλείου (μαζί και η Αλικαρνασσός) έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά στο νέο μας χάρτη που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Την οδό 25ης Αυγούστου την έχουμε καταγράψει ως πεζόδρομο ως τη διασταύρωσή της με την οδό Αρκολέοντος. Αν μπορείς τσέκαρέ το και πες μας.

Airwolf25
20-06-06, 19:15
σε ένα μήνα θα είμαι σε θέση να το τσεκάρω καθώς ελπίζω οτι θα πάω για κανένα μήνα. Οπότε θά εχω στη κατοχή μου την πολυ αναμένόμενη έκδοση.

pleyraki
26-09-06, 18:06
Ρε παιδιά, στο Χάρτη στο Ηράκλειο έχει κανείς εντοπίσει μια απόκλιση περίπου 30 μέτρων βορειοδυτικά; Ισχύει γενικά για την πόλη του Ηρακλείου. Μήπως φταίει το λεγόμενο datum; Μην φταίει το gps μου; Τι να κάνω;

Α. Πλευράκης
Ηράκλειο
(Χειροποίητο carpc με usb gps sirfII)

pleyraki
26-09-06, 18:09
Σχετικά με τους πεζόδρομους του Ηρακλείου δείτε το χάρτη μου που είναι στο

http://www.cinema-her.gr/maps/Index.htm

Eίναι ενημερωμένος μέχρι κεραίας (τα ποδαράκια μου το ξέρουνε!)

Α. Πλευράκης
Ηράκλειο

zeppelin
26-09-06, 18:12
Το GPS σου μάλλον έχει πρόβλημα