Επιστροφή στο Forum : MIO MOOV 500 -560-580
παιδια εχει κανεις αγορασει καποιο απο τα παραπανω gps να μας πει μια γνωμη? και αν γνωριζει κανεις για το 580 αν θα το δουμε στην ελλαδα γιατι δεν το βρισκω σε κανενα ελληνικο shop? worry1
Προς το παρον δεν υπαρχουν αυτα τα μοντελα στην Ελλαδα ,και δεν υπαρχει επισημη ενημερωσω αν θα ερθουν και το ποτε
ΤΟ 500 κ το 560 υπαρχει σχεδον παντου
dreamboxgr
13-12-08, 20:07
ΤΟ 500 κ το 560 υπαρχει σχεδον παντου
Μπορουμε να τα βρουμε απο καποια επωνυμα μαγαζια ..το λεω γιατι οι αγορες απο το διαδικτυο δεν μπορουν να καλυψουν ενα αγοραστη απο την επαρχια...σε περιπτωση προβληματος...
Τι μαγαζιά ηλεκτρονικών έχεις στην περιοχή σου? Μπες στο site τους και δες αν τα έχουν. Το Πλαίσιο πάντως έχει το 500.
dreamboxgr
13-12-08, 23:52
ok ευχαριστω the best1το βρηκα και στο e-shop..!!cristmassmile
500;;;http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11682&page=4
Εγω παντως καπου εκει θα το παρω..Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη..η Zagetron δεν ειναι ACE
Έχει το μοντέλο mio moov 500 είπα, όχι ότι κάνει 500 ευρώ.. :cool:
παντως αληθεια θα ενδιαφερομασταν να ακουσουμε εντυπωσεις απο το νεο mio moov 500. Προσωπικα ενδιαφερομουν για το 330 αλλα τωρα που υπαρχει και το 500 ειναι προκληση..Καλα θα ηταν να υπηρχε καποια ενημερωση σχετικα με την ποιοτητα των χαρτων του και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα του... Ισως καποιος που το εχει ηδη δοκιμασει ακομα και στην επαρχια θα ηταν το καλυτερο..
Φιλε μου ειχα το 330 και το εδωσα, οχι οτι δεν ηταν καλο ή οτι δεν με εξυπηρετησε για κανα δυο ταξιδια (αθηνα-Θεσσαλονικη) αλλα στην παρουσα φαση σκεφτηκα να δοκιμασω το 560 ή το (580 αν το βρω με χαρτες Ελλαδας) τωρα απο χαρακτηριστικα δεν πρεπει να εχει και τιποτα το τρομερο απο οτι εχω διαβασει τουλαχιστο και απο κατι βιντεακια που ειδα ,ουτς ωστε να δικαιολογει την τιμη του τουλαχιστον για την Ελλαδα που ειναι ακομα ακριβο.Εχω παρει το μιο 360 για το γαμπρο μου που λογω δουλειας του (ταξιδια ευρωπη)το κοζαριζε καιρο, και δεν ειδα διαφορες παλι με το 330 εκτος τους χαρτες.τωρα απο θεμα χαρτων στο 500-560 τους ιδιους χαρτες φοραει φιλε μου .Τι να πω ?Να περιμενουμε θα ελεγα λιγο ακομα? Δεν ξερω πραγματικα ,το μονο που αξιζει να περιμενουμε για
τα 500-560 ειναι να πεσει λιγο η τιμη τους πιστευω .
Αν και να πω την αληθεια μου σκεπτομε για κανα mls 5000 κατι που να φοραει destinator ετσι και για αλλαγη λιγο απο το mio, στην mls .
Δεν ειναι κακο το δοκιμασα το 4800 και δεν με αφησε χωρις θετικες εντυπωσεις (εκτος του οτι κολλαει λιγο το λειτουργικο του ) λιγο οχι πολυ ,με εψησε το μηχανημα καλο καλο
psyxanwmalos
25-12-08, 21:29
μπορουν να ξεκλειδωσουν καποιο απο τα moov για να μπορεσουμε να βαλουμε χατρεσ destinator οπως σε παλιοτερα μοντελα?? πχ π550?? grin1
Έχω το 580 (αγορασμένο από το εξωτερικό) και με τό γνωστό MioPocket 3.0 R49 στην SD έχω καταφέρει να λειτουργώ το IGO8 και Destinator8. Βέβαια με περιορισμούς στις δυνατότητες του GPS μου καθώς δεν (...βρήκα ίσως πως...???) λειτουργεί το Bluetooth της συσκευής και η χρήση του ως Hands Free στο αυτοκίνητο. Αν κάποιος γνωρίζει να βοηθήσει και εμένα... Θα τον ευγνωμονώ...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.