Επιστροφή στο Forum : Πότε θα είναι έτοιμο το Destinator SP synmbian από εσάς ;
Μπορείτε να με ενημερωσετε αν θα βγαλετε το destinator sp
για Symbian και πότε.
Επίσης οι χάρτες θα υποστηριχτουν απο εσας ;
Ευχαριστω για την απάντηση.
Δυστυχώς είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει το Destinator SP symbian
Δυστυχώς είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει το Destinator SP symbian
Aγνωστο απο ποια άποψη? Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα στην προώθηση του προιόντος, και που πραγματικά "κολλάει" η δουλειά? Αφου την χαρτογράφηση την στηρίζετε εσείς.... Μου φαίνεται περίεργο γιατί αν συγκριθεί το ποσοστό κατοχής συσκευών με λειτουργικό Symbian έναντι των Windows Mobile νομίζω ότι χάνονται ΠΟΛΛΑ κέρδη!
Άγνωστο πότε θα τελειώσει το development από τη Destinator Technologies. Δεν εξαρτάται από την NGi.
Επιτέλους :D http://www.destinatortechnologies.net/us/products/products/bundles/mobile_phones/symbian/index.html Μακάρι να
κάθεται" το πρόγραμμα στο Ν95 που έρχεται με ενσωματωμένο το Gps...
Στο site της destinator υπάρχει το destinator 6 για symbian.
Φίλε Zeppelin διαφώτισε μας...
Δυστυχώς από ότι φαίνεται το project για Destinator SP symbian έχει παγώσει. Το προϊόν που βλέπετε στο www.destinatortechnologies.com περιλαμβάνει μόνο το χάρτη της Γερμανίας, μιας και δεν έχει γίνει compile κανένας άλλος χάρτης.
tasosnikol
11-04-07, 19:29
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ DESTINATOR ΓΙΑ SYMBINA?
Σύντομα θα επισκεφθούμε από κοντά τα development στο Ισραήλ και θα έχουμε σίγουρες απαντήσεις για όλα αυτά
tasosnikol
11-04-07, 19:42
Σύντομα θα επισκεφθούμε από κοντά τα development στο Ισραήλ και θα έχουμε σίγουρες απαντήσεις για όλα αυτά
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ?
kana neo?
απο το ισραηλ?
το μονο νεο ειναι οτι δεν αναγνωριζουν τον νεο πατριαρχη των ιεροσολυμων αλλα εχουν κολησει στον παλιο.
tasosnikol
17-05-07, 15:54
akougetai tipota?
den vlepo na kineitai tipota apo tin destinator..... krima
oi tomtom kai route66 einai poli mrposta se oti afora to symbian....
mallon i ngi tha eprepe na kanei xartes gia autes tis dio etaireies kai oxi gia tin destinator...
dedomeno oti tomtom kai route66 einai prota se poliseis sto eksoteriko, eno i destinator akolouthei apo makria....
Να βγει πρώτα ο χάρτης 2007.Q2 και νομίζω πως το symbian θα πάρει σειρά
tasosnikol
17-05-07, 16:07
epimeno pos i ngi sinergastike me lathos etaireia, tin destinator....
ta symbian einai os siskeueues polles perisoteres apo ta ppc.....
etsi i ngi xanei ena poli megalo meros tis agoras....
Πιστευω οτι για να γίνει μία συνεργασία πρεπει να συμφωνήσουν και τα δυο μεροι ?
Απο οτι ξερω και οι δυο εταιρειες που αναφέρεις εχουν συνεργασια με την Navtec.
Εταιρειες που εχουν προιοντα που πουλανε παγκοσμια οπως (ΤΟΜΤΟΜ, IGO,ROUTE66) εχει δειξει η ιστορία οτι δεν
ασχολουνται με την Ελλαδίτσα , και απο την στιγμη που υπάρχουν οι υποτυπωδεις χαρτες της Navtec.
Δεν πιστέυω οτι μια εταιρεια οπως η Ngi θα ειχε αντίρρηση για να δωσει χαρτές της και αλλου.
Ενας απλος χρηστης :(
Πόσες symbian συσκευές στην Ελλάδα έχουν GPS, λέω τώρα... :roll:
Η καλύτερη ερώτηση ειναι ποσες εχουν οθονη ικανη να δεις κατα την πλοήγηση :shock: :shock:
Γιατι bluetooth για σύνδεση με ext. gps εχουν
ta teleftaia nokia nomizo mia xara einai gia ploigisi n73,n80, kai tora to koryfaio n95 me ensomatomeno gps
ta teleftaia nokia nomizo mia xara einai gia ploigisi n73,n80, kai tora to koryfaio n95 me ensomatomeno gps
Το n73 kai to n80 εχουν μικρη οθόνη σχετικα με τις δυνατότητες του.
Το κορυφαιο n95 (οπως αναφέρεις) το μονο κορυφαίο που εχει ειναι η τιμή.
Περίμενε 6 μήνες πρωτα για να δοκίμαστει πρώτα (απο τους χρήστες) και μετα το πληρώνεις)
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφορίες pm (Πριν την Αγορα) :wink:
tasosnikol
19-05-07, 21:49
ego pantos me n73 music edition trexo to route66 me ext. gps kai kiriolektika gamaei to symbian....
o xartis einai palios alla san sistima einai apsogo....
κανενα νεο δεν εχουμε περι destinator και symbian? καλο το smart2go beta απο την νοκια αλλα θελω να δοκιμασω destinator στο N95 που αγορασα.:)
tasosnikol
24-05-07, 21:35
oso afora to n95 gia in ora den ipaxei programma pou na ipostirizei to esoteriko gps tou n95, ara gia
tin ora tha xreiastes external gps....
oso afora to n95 gia in ora den ipaxei programma pou na ipostirizei to esoteriko gps tou n95, ara gia
tin ora tha xreiastes external gps....
αν δεν κανω λαθος εχει ενα δικο του προγραμα.
και υπαρχει και το smartcomgps που ειναι κατι αντιστοιχο του oziexplorer για sp
Πιστευω οτι για να γίνει μία συνεργασία πρεπει να συμφωνήσουν και τα δυο μεροι ?
Απο οτι ξερω και οι δυο εταιρειες που αναφέρεις εχουν συνεργασια με την Navtec.
Εταιρειες που εχουν προιοντα που πουλανε παγκοσμια οπως (ΤΟΜΤΟΜ, IGO,ROUTE66) εχει δειξει η ιστορία οτι δεν
ασχολουνται με την Ελλαδίτσα , και απο την στιγμη που υπάρχουν οι υποτυπωδεις χαρτες της Navtec.
Δεν πιστέυω οτι μια εταιρεια οπως η Ngi θα ειχε αντίρρηση για να δωσει χαρτές της και αλλου.
Ενας απλος χρηστης :(
Έτσι ακριβώς!
Εγώ θα έλεγα πόσες symbian που έχουν καλό επεξεργαστή? Γιατί στη πλοήγηση το χρειάζεσαι. Αλλά πρέπει όλο και κάτι να βλέπεις στην οθόνη (2,8" και πάνω) Πόσες έμειναν τώρα?
Πάντως έστω κι έτσι η Destinator κάτι θα φτιάξει.
tasosnikol
16-07-07, 21:44
telika ti tha ginei me tin ekdosi destinator gia symbian? tha perimenoume poli akoma?
Υπάρχει ήδη μία έκδοση symbian. Αυτό που μένει είναι να προσαρμοστεί ο χάρτης. Από Σεπτέμβριο θα έχουμε νέα.
ηρθε ο Σεπτεμβριος,,,Κανένα νέο?
tasosnikol
16-09-07, 17:29
ton septemvrio tou 2009 na pereimeneis file mou....
αγαπητέ Zeppelin επειδή απέχω αρκετό καιρό από το φόρουμ, μ'ηπως έχεις νέα για destinator symbian γιατί πήρα ένα Nokia 6110 και οι χάρτες είναι για κλάματα!
Δεν υπάρχουν νέα, ακούμε διάφορα αλλά αν δε δούμε κάτι χειροπιαστό δεν ανακοινώνουμε τίποτα. Πάντως πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε εξελίξεις.
π.χ. για symbian SE P990i
Τέλη Οκτώβρη?Άντε με το καλό.Φίλε zeppelin η έκδοση για Symbian θα είναι παραπλήσια εκεινής για PDA?
Επιβεβαίωσε ότι θα βγει επιτέλους,να ξέρω αν θα πάρω το Nokia N95 8GB η τίποτα άλλο.
Μην περιμένεις να κάνεις δουλειά με το GPS του NOKIA N95. ;-)
Μην περιμένεις να κάνεις δουλειά με το GPS του NOKIA N95. ;-)
Γιατί?Απ'οτι ξέρω και καλό επεξεργαστή έχει και μεγάλη οθόνη 2,8".
Οσο καλή οθόνη και επεξεργαστή να έχει μια συσκευή,αν το gps chipset δεν είναι καλό,δε θα κάνεις δουλειά.Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει,αλλα για να λέει ο Πάνος που είναι master στα gps ότι δεν θα κάνεις δουλειά,δε θα κανεις δουλεια :lol:
Απλά έχω διαβάσει κάποια review για τις επιδόσεις του συγκεκριμένου GPS επειδή η συσκευή μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον.
Κοιτάχτε εγώ δεν έχω εμπειρία με GPS.Απ'ότι είχα διαβάσει κάπου αργεί να βρει σήμα ο GPS receiver του Ν95.
Όταν βρει μετά δεν δουλεύει κανονικά?Και τώρα μιλάμε και γι'άλλο μοντέλο τo N95 8GB.Mπορεί
να του έχουν κάνει και κάποια αναβάθμιση.
Ναι, αλλά πριν αγοράσεις να είσαι βέβαιος, όχι να μείνεις με την ελπίδα. :D
Φίλε μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.Απ΄τη στιγμή που το N95 8GB έχει και γρήγορο επεξεργαστή και μεγάλη οθόνη και βγει και το Destinator για Symbian (λέμε τώρα) τι πρόβλημα θα υπάρχει?
Δεν μιλάω ειρωνικά,απλά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν θα δουλεύει σωστά.
Ωραία ως εδώ, αλλά για να δουλέψεις με ένα πρόγραμμα εντοπισμού θέσης - πλοήγησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένας καλός δέκτης GPS.
Aπ' ότι διαβάζω το GPS του Ν95 είναι κακό. :roll:
Δηλαδή μπορεί να είναι αργό σε ανταπόκριση το σήμα και να χάνει το σήμα σε τούνελ ας πούμε?
Τώρα βασικά αν δεν το δουλέψουμε ότι και να λέμε εικασίες είναι αλλά
εγώ μιας και θέλω να πάρω κινητό και όχι σκέτη συσκευή GPS απ'το τίποτα
καλό είναι και το κακό GPS του Ν95.
Αν αποφασίσεις τι είναι απαραίτητο για σένα και σε τι δίνεις προτεραιότητα ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Εικασίες πάντως δεν είναι όσα σου λέω.
Καλά ας βγει το Destinator για N95 8GB και βλέπουμε.Βασικά και οι χάρτες είναι πολύ μούφα της ΝΟΚΙΑ.
Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.Για GPS αν δεν κάνει αυτό την δουλειά του θα έχω στα υπόψιν κανένα
MIO.Καλημέρα.
Θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία από την χρήση του Ν95, επειδή το έχει ένας δικός μου και παίξαμε αρκετά, λοιπόν το GPS του πιάνει λίγους δορυφόρους με αποτέλεσμα, πολύ συχνά να σε βγάζει στα χωράφια (αν δεν είναι βέβαια απόρροια του χάρτη) και μεγάλες αποκλείσεις στα υψόμετρα, αντιθέτως το προγραμματάκι του έχει αρκετά καλά (π.χ. ζουμ, τρόπος απεικόνισης της ονομασίας των οδών,εμφάνιση νησίδων κ.α. που δεν τα θυμάμαι αυτή την στιγμή), δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποια από αυτά απορρέουν από τους χάρτες. Βέβαια μπορεί να πάρει εξωτερικό BT-GPS οπότε πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλλίτερα, το είχαμε συνδέσει και με εξωτερικό BT-GPS, αλλά δεν θυμάμαι την συμπεριφορά του!
Εμένα θα με ενδιέφερε αυτή η έκδοση Destinator για το 3250 που έχω
συνδέοντας το μέσω bluetooth με το X500.
Πιο πολύ γιατί μου αρέσει να ψάχνω και όχι γιατί το έχω ανάγκη γα πλοήγηση. :lol:
Το είχα συνδέσει με το P550 και είχε δουλέψει μια χαρά, αλλά οι χάρτες του είναι
πολύ πίσω (δεν ξέρω για την Αθήνα αλλά Χαλκίδα πάντως ήταν χάλια) και το
πρόγραμμα φτωχό! :roll:
Είμαι καινούριος στο forum και η αλήθεια είναι ότι είχα ασχοληθεί κατά το παρελθόν,πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, με το Destinator.Το θέμα έιναι ότι μετά από τόσο καιρό αποχής δεν ξέρω που βρίσκονται πλέον αυτές οι τεχνολογίες.
Επειδή σκέφτομαι να μπω σύντομα και πάλι στα smartphones και συγκεκριμένα με το Ε90 της Nokia,ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τα όσα έχουν ειπωθεί για Destinator Symbian με Ελληνικούς χάρτες.
mastoris than.
30-10-07, 21:33
Είμαι καινούριος στο forum και η αλήθεια είναι ότι είχα ασχοληθεί κατά το παρελθόν,πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, με το Destinator.Το θέμα έιναι ότι μετά από τόσο καιρό αποχής δεν ξέρω που βρίσκονται πλέον αυτές οι τεχνολογίες.
Επειδή σκέφτομαι να μπω σύντομα και πάλι στα smartphones και συγκεκριμένα με το Ε90 της Nokia,ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τα όσα έχουν ειπωθεί για Destinator Symbian με Ελληνικούς χάρτες.
Μέχρι στιγμής, τίποτε διαφορετικό, από το 4ο post της 1ης σελίδας. Καλώς ήρθες. :D
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Garmin Mobile XT για symbian. Φαίνετε να λειτουργεί αρκετά καλά εκτός από τους χάρτες που και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι (πάλι από την Navteq).
Ακόμα κανένα νέο από το Destinator ή έστω για χάρτες για κάποιο άλλο software?
και εγω με symbian UIQ 3 στο p1i μου εχω το Garmin Mobile XT. οι χαρτες του δεν ειναι τοσο χαλια οσο λες. εκανα αρκετα ταξιδακια με αυτο και πιγενει καλα .
δε θα με χαλαγε να ειχα και dest παντος ΄)
Φιλες και φιλοι
Ειμαι στο forum και πολυ καιρο και ποτε δεν ειπα ουτε ενα (γεια)
Ειμαι απαραδεκτος
Τους θερμους μου χαιρετισμους λοιπων σε ολες και σε ολους με ευχες για υγεια και ευτυχια
Μανος
Kαλώς ήρθες λοιπόν και χαιρόμαστε που δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις να γνωριστούμε καλύτερα.
Θα κυκλοφορήσει τελικά έκδοση για Symbian?
Υπάρχει κανένα νέο?
Υπάρχει έκδοση για Symbian αλλά όχι ακόμα για την Ελλάδα. Δεν έχουν ετοιμάσει ακόμα τον χάρτη για Ελλάδα. Στην Site της Destinator το έχουν , αλλά το έχουν μόνο για κάποιες συγκεκριμένες χώρες... Το δοκίμασα σε ένα φίλο στην γερμανία που είχα παέι και το είχε ... είναι πολύ καλό ... αλλά δυστιχός Ελλάδα ακόμα όχι...
Εδω δεν ξερουμε αν θα ερθει το 7 , θα περιμενουμε για symbian? Τεσπα , μακαρι να βγει!
Παιδιά πηγαίντε πάρτε το GarminMobileXT να δείτε προκοπή,γιατί εμάς με τα Symbian κινητά μας έχουν γραμμένους.
Λύση σε symbian είναι καθοδόν και μάλιστα όπως φαίνεται ίσως να μην είναι μόνο μία...
Λύση σε symbian είναι καθοδόν και μάλιστα όπως φαίνεται ίσως να μην είναι μόνο μία...
Γνωστές εφαρμογές πλοήγησης για symbian είναι:
1.Garmin Mobile XT
2.Route66
3.Sygic Drive
4.Destinator (αναμένεται)
5.Pocket Streets, wayfinder, Nokia κλπ
6.Navigon Mobile navigator
7.TomTom
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, ξεχνάω κάτι ή είμαι εκτός θέματος, αλλά επειδή η GI μας έχει συνηθίσει σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας & προσήλωσης στους στόχους που βάζει μήπως θα ήταν σωστό να γίνει επίσημη ανακοίνωση αντί να αφήνονται εδώ & εκεί υπονοούμενα;
Να περιμένουμε RealityView ή την Κυριακή του Θωμά-Θωμά;
Τι άλλο εκτός του Destinator θα φορέσει χάρτες GI;
Πραγματικα, μιλαμε για πολυ μεγαλη αγορα για τη χωρα μας (οι series 60 και UIQ συσκευες ειναι σαφως περισσοτερες απο τα ppc με windows mobile) και η ανακοινωση της συνεργασιας των χαρτων της GI με καποιο λογισμικο για τις πρωτες, θα ειναι σημαντικο γεγονος.
Ποσο συντομα να περιμενουμε κατι συγκεκριμενο?
Γνωστές εφαρμογές πλοήγησης για symbian είναι:
1.Garmin Mobile XT
2.Route66
3.Sygic Drive
4.Destinator (αναμένεται)
5.Pocket Streets, wayfinder, Nokia κλπ
6.Navigon Mobile navigator
7.TomTom
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, ξεχνάω κάτι ή είμαι εκτός θέματος, αλλά επειδή η GI μας έχει συνηθίσει σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας & προσήλωσης στους στόχους που βάζει μήπως θα ήταν σωστό να γίνει επίσημη ανακοίνωση αντί να αφήνονται εδώ & εκεί υπονοούμενα;
Να περιμένουμε RealityView ή την Κυριακή του Θωμά-Θωμά;
Τι άλλο εκτός του Destinator θα φορέσει χάρτες GI;
Υπάρχουν άλλες 2 λύσεις εκτός από το Destinator (που είναι κι αυτό στη τελική ευθεία) αλλά δε γίνεται να κάνουμε ανακοινώσεις (ούτε για το destinator) αν δε τα δούμε να δουλεύουν και μάλιστα καλά!
Πιστεύω μέσα Απριλίου θα ξέρουμε σίγουρα!
αν βγει το destinator σε symbian 3rd προσωπικα θα πουλησω το PDA μου
σε Nokia N73 πιστευω να τρεχει με το Emtac S3 external GPS αλλιος θελουμε αλλο mobile..... αλλωστε γιατι να μην τρεχει εδω τρεχει το garmin mobile xt kai to sygic γιατι οχι το destinator
αντε να μαθουμε καλα νεα πιστευω
Παντως το GARMIN και το SYGIC δουλευουν πολυ καλα στο Ν95!Περιμενουμαι το DESTINATOR με πολυ αγωνια εγω πιστευω πος θα ειναι το πιο κοριφεο απο ολα
υπαρχει τελικα τωρα το destinator για symbian κινητα?και αν ναι που μπορω να το βρω?ευχαριστω προκαταβολικα
Kai ego thelo destinator kai xartes gia kinito N95 NOKIA GIATI AUTO EXO KAI POULISA TO GPS MOU.
LOL
ELPIZO NA MIN XREOSETAI GIA TO DESTINATOR SE SYMBIAN .
κατεβασα το garmin mobile xt για το νοκια 6110 navigator το κανω εγκαταστασταση μια χαρα!οταν παω να το ανοιξω απο τις εφαρμογες δεν μου το ανοιγει!αw με βοηθησει καποιος αν ξερει και αν μπορει!κατεβασα την εκδοση για για sympian s60 v3 που ειναι το 6110!δεν μπορω να κανω τιποτα!ευχαριστω!
Μπένει ο Απρίλιος! Μακάρι να έχουμε κάποιο καλό νέο για το destinator για s60. Θα δώσω κατευθίαν το nokia E51 & MIO P560 και θα πάρω Ν95. Αν και φοβάμαι ότι μέχρι να το δούμε θα έχει βγεί το Ν96
με το Ν95 η με το Ν96 μην περιμενεις να κανεις πλοηγηση γιατι το GPS που φορανε δεν ειναι ευαισθητο.Θα σε συνιστουσα να παρεις ενα external bluetoοth GPS για να κανεις καλα την δουλεια σου.Οσω για το destinator se symbian απο ενα ρωσικο forum που διαβασα θα αργησει να βγει ετσι λενε τουλαχιστον....:cry: Προς το παρον και τα PDA μας κανουν την δουλεια..Εκτος αν επερνες κανενα Asus P750;-)
mesa apriliou plisiazoun...zeppelin kati newtero??
με το Ν95 η με το Ν96 μην περιμενεις να κανεις πλοηγηση γιατι το GPS που φορανε δεν ειναι ευαισθητο.Θα σε συνιστουσα να παρεις ενα external bluetoοth GPS για να κανεις καλα την δουλεια σου.Οσω για το destinator se symbian απο ενα ρωσικο forum που διαβασα θα αργησει να βγει ετσι λενε τουλαχιστον....:cry: Προς το παρον και τα PDA μας κανουν την δουλεια..Εκτος αν επερνες κανενα Asus P750;-)
Τι ρωσικο φορουμ ρε παιδια και θα αργησει να βγει?
Η εφαρμογη υπαρχει καιρο τωρα, απλα πρεπει να γινει ξεχωριστο compilation των χαρτων - κατι που απο τα λεγομενα της GI, φαινεται να εχει προχωρησει.
Αρα ειναι θεμα χρονου (το θεμα ειναι ποσου)...
που την βρηκες την εφαρμογη για symbian 3rd??? μαλλον δεν μας τα λες καλα..Aς βγει πρωτα σε πλατφορμα symbian 3rd και μετα το συζηταμε για χαρτες.Πιστευω ως το 2010 να γινει κατι...hystericalΟσω για το φορουμ δεν εχω αποθηκεψει το link δεν θυμαμε που το βρηκα και αναφεροταν σε symbian destinator...Εδω καλα καλα ενα destinator 7 δεν μπορουν να μας δωσουν να δουλευει σωστα θελουμε και symbian..Κουνια που μας κουναγε dance
Επειδή το navigation γενικά έχει διαδοθεί πολύ,
Eπειδή η NGI έχει τους καλύτερους χάρτες για την Ελλάδα,
Επειδή τα κινητά με Symbian είναι πολύ διαδεδομένα και πουλάνε πάρα πολύ,
Επειδή έχει αρχίσει ο μεγάλος ανταγωνισμός και φαντάζομαι οτι στις διοικήσεις των εταιρειών δεν τους αρέσει να κάθονται και απλά να παρακολουθούν,
Επειδή υπάρχουν και άλλοι λόγοι marketing κλπ., που δεν είμαι ειδικός να τους αναλύσω,Πιστεύω οτι η GI τουλάχιστον, θα έπρεπε να πιέζει πολύ για την έκδοση του Destinator για Symbian, ή να συνεργαστεί επιτέλους και με καμία άλλη εταιρία, γα να είναι συνέχεια στον τομέα της πάντα πρωτοπόρος στις εξελίξεις...
crymoreΦευγει και ο Απριληςcrymoreφως δεν βεπουμαι.
Μετα από 17000 αναγνώσεις μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο νέο ?
Ναι, επιτέλους υπάρχει νέο: Έχω το destinator symbian σε ένα 6110 με τους χάρτες geointelligence και το δοκιμάζω! Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις: 3d που κάνει pan - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει...
Άντε Μπράβο!
Στην Ελλάδα οι χάρτες της GI είναι μονόδρομος!
(και μαζί οι εταιρείες που συνεργάζεται...)
thumbs up2Αντε επιτελους!! και μας εφαγε η αγωνια!!lol3
clap1clap1clap1clap1clap1clap1
Μήπως μπορείτε να μας δωσετε το προγραμμα να γίνουμε beta testers?? food1
ωραια ευγε δε μου το φερνετε στη συναντηση σε microsd να το δοκιμασω? ξεχασα να σας πω εγινα ενας κατοχος ν95 το μικρο και μια χαρα δουλευει το gps
Σπύροοοοοοοοοο !!! Άλλαξες στρατόπεδο και πήγες στα symbian ; punish2
beta tester ? ? ? Θέλετε ? και εγώ μέσα είμαι με ΝΟΚΙΑ Ν82 :)
Αντε nokiaδηδες ενωθείτε να δειτε ασπρη μερα στην πλοηγηση στην Ελλάδα wave22
μια χαρα δουλευει και γαμω τα βιντεο τραβαει στις φωτο το βραδυ εχει λιγο προβλημα
Σπύροοοοοοοοοο !!! Άλλαξες στρατόπεδο και πήγες στα symbian ; punish2
τι εχουν τα symbian μια χαρα τηλεφωνα ειναι
Ναι, επιτέλους υπάρχει νέο: Έχω το destinator symbian σε ένα 6110 με τους χάρτες geointelligence και το δοκιμάζω! Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις: 3d που κάνει pan - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει...
Καλημέρα zep, το UI είναι στυλ του 7 ή του 6? Η διαχειριση του προγράμματος είναι "ανοιχτή" (διαχειριση favorites, ρύθμιση της απόστασης ειδοποιησης κ.λ.π)? Περα απο το 3d view που κάνει Pan έχουμε καμμιά νέα προσθήκη π.χ να βάζουμε συντεταγμένες για προορισμό κ.λ.π?worry1
Ευχαριστώ,
SyMbIaN και ξερό ψωμί!
Κατά καιρούς,,,Nokia 6600, Nokia 3230, Nokia 3250...και βλέπουμε!lol3
Έτσι και δεις το GPS ΤΟΥ Ν82, το επόμενό σου θα είναι αυτό.
Έτσι και δεις το GPS ΤΟΥ Ν82, το επόμενό σου θα είναι αυτό.
Εχεις δικιο, το έχω δοκιμάσειthe best1
Καλημέρα zep, το UI είναι στυλ του 7 ή του 6? Η διαχειριση του προγράμματος είναι "ανοιχτή" (διαχειριση favorites, ρύθμιση της απόστασης ειδοποιησης κ.λ.π)? Περα απο το 3d view που κάνει Pan έχουμε καμμιά νέα προσθήκη π.χ να βάζουμε συντεταγμένες για προορισμό κ.λ.π?worry1
Ευχαριστώ,
Δε το έχω ψάξει και πάρα πολύ - σύντομα θα γίνει ένα review από τον Πάνο!
Δε το έχω ψάξει και πάρα πολύ - σύντομα θα γίνει ένα review από τον Πάνο!
blink1 dizzy2 clap1
Αρα θα έχουμε το πιο κατατοπιστικό review w00t2
Zep ξέρεις αν παίζει με τον δέκτη των ΝΟΚΙΑ ή αν θέλει εξωτερικό δεκτη όπως το tomtom?
Άμα θέλει εξωτερικό δέκτη... κλάφτα, τότε τι να το κάνεις...
Άμα θέλει εξωτερικό δέκτη... κλάφτα, τότε τι να το κάνεις...
Δεν νομίζω να θέλει εξωτερικό δέκτη. Το Ν82 με garmin λειτουργεί άψογα. Βρίσκει στο στίγμα ποιο γρήγορα και από αρκετά pna και δεν το χάνει. Για παλιότερα μοντέλα ΝΟΚΙΑ δεν ξέρω. Πάντος αν το destinator δυσκολεύεται με το Ν82 τότε το πρόβλημα θα είναι στο destinator. Δεν πιστεύω όμως να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
Συμφωνώ. Το gps του Ν82 με έχει εντυπωσιάσει...
somethingnise26
02-07-08, 11:52
TO KAKO ME TO N95 8GB KAI TO GPS TOY INE OTI GIA NA LITOYRGISI PREPI NA TO EXIS ANIXTO TO PORTAKI TO OPIO DEN INE KAI POLI EFIKTO GIATI DISKOLEVESE NA TO VALIS STO CAR,AS VRI I NOKIA KAPION KALITERO TROPO.
Σήμερα ήμουν στα media markt και στον διάδρομο με τις πλοηγήσεις ήταν άνθρωπος της MLS. Έτσι βρήκα την ευκαιρία και τον ρώτησα για το πρόγραμμα. Από ότι μου είπε, το έχουν δοκιμάσει και στο Ν82 και πάει καλά, όμως υπάρχουν κάποια bugs που το καθυστέρισαν. Αν πάνε όλα καλά θα το έχουμε μέσα στον μήνα.
Πολυ καλη ειδηση αντε απτο στομα σου και στην πλοηγηση destinator symbian..Βασικα εγω το θελω για την μηχανη για να μην αγοραζω καινουρια συσκευη παλυ
Μαθαμε κανενα νεο?? Ζeppelin φιλος ακομα τπτ ε?
Αν έχω κάτι νέο θα σας ενημερώσω...
οκ φιλος να σαι καλα worry1
skorpios007
02-08-08, 07:51
egina katoxos enos N95 8 gigabyte telika vgike ekdosi destinator gia mas ?
Όχι ακόμα φίλε μου, για το φθινόπωρο λέγεται.
Καλώς ήλθες και γράφε ελληνικά όπως όλοι μας.
Και επιπλέον δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα είναι κλειδωμένο σε κάρτα μνήμης ή όχι. Αν είναι σε κάρτα μνήμης ίσως τα Ν95 8G να έχουν πρόβλημα.
εχουμε κανενα νεο για destinator sumbians? ειμαστε μεσα σεπτεμβρη πολυ το καθηστερουνlol3
εχουμε κανενα νεο για destinator sumbians? ειμαστε μεσα σεπτεμβρη πολυ το καθηστερουνlol3
Χτες πήρα την MLS και μου είπαν πολύ σύντομα. Τους είπα 'πόσο σύντομα' και μου είπαν το πολύ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
Χτες πήρα την MLS και μου είπαν πολύ σύντομα. Τους είπα 'πόσο σύντομα' και μου είπαν το πολύ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
Σχεδόν πιστικό . . . αλλα το ακουμε από τον Ιούλιο .χιχιχιχιχ
Καλιο αργά παρά ποτέ . . .
Εγω θα ελεγα το πολυ μεχρι του χρονου tongue2
mafiagalou
29-09-08, 11:57
τι θα γινει;υπαρχει καποια εξελιξη;
Miltermann
11-10-08, 10:19
Γεια χαρά κι από μένα.
Για πλοήγηση έχω χρησιμοποιήσει και το Sygic Drive 7.199, το πρόγραμμα λειουργεί άψογα στον Νοκια 6110 που έχω και μάλιστα, επειδή το έψαξα λιγάκι, η εταιρία που κάνει την χαρτογράφηση λέει που έχει 99% κάλυψη στην αττική και σε άλλες περιοχές (http://www.creativeimage.gr/coverage/). Η αλήθεια είναι πως δεν είναι Destinator αλλά το χρησιμοποιήσα δύο - τρεις φορές και με πήγε πολύ σωστά από Μαρούσι - Πειραιά (όχι σαν το iGo που με πήγε Μαρούσι - Βριλλήσια μέσω Χαλανδρίου lotpot) κτλ. To GPS του 6110 δεν είναι και απο τα καλύτερα που έχω δεί (κρίνοντας από ΕΤΕΝ ή HTC) αλλά την δουλειά του την κάνει ας πούμε.
Τέσπα, δεν είδα πουθενά να αναφέρεται κανένας κ είπα να το πώ, γιατι μέχρι να βγεί το Destinator SP, φέξε μου να GPS. lol3
Νεότερα, και ελπίζω ακριβή! Πήρα την Τετάρτη τηλέφωνο στην Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι θα βγει από μέρα σε μέρα. έχουν έτοιμα τα κουτιά και περιμένουν το οκ από το αρμόδιο τμήμα για αποστολή. έγω πήγα την Πέμπτη στο Πλαίσιο, το είπα στον υπάλληλο και του ζήτησα να βάλει προπαραγγελία στο όνομά μου. Για ότι νεότερο, θα επιστρέψω.
Νεότερα, και ελπίζω ακριβή! Πήρα την Τετάρτη τηλέφωνο στην Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι θα βγει από μέρα σε μέρα. έχουν έτοιμα τα κουτιά και περιμένουν το οκ από το αρμόδιο τμήμα για αποστολή. έγω πήγα την Πέμπτη στο Πλαίσιο, το είπα στον υπάλληλο και του ζήτησα να βάλει προπαραγγελία στο όνομά μου. Για ότι νεότερο, θα επιστρέψω.
Ποια κουτια εχουν ετοιμα ρε φιλος??Για πες το τηλεφωνο στο πλαισιο να κανω προπαραγγελια και εγωlol2
Ποια κουτια εχουν ετοιμα ρε φιλος??Για πες το τηλεφωνο στο πλαισιο να κανω προπαραγγελια και εγωlol2
Το τηλέφωνο του Πλαισίου είναι γνωστό. Εγώ είπα ότι πήρα τηλέφωνο στην MLS στην Θεσσαλονίκη, όχι στο Πλαίσιο!!! Το τηλέφωνο της MLS στη Θεσσαλονίκη είναι 2310929090. Πάρε και εσύ καθημερινές μετά τις 11:00 (επιλέγεις 'πωλήσεις') και πες μας και εσύ τι θα σου πουν. Στο Πλαίσιο πήγα προσωπικά και ζήτησα να καταχωρίσουν προκαταβολικά την παραγγελία στον κωδικό πελάτη που έχω ώστε να είμαι σύγουρος ότι θα το πάρω αμέσως μόλις βγει.
Καλημέρα και από εμένα. Στην επικοινωνία που είχα με την MLS στο τηλ που μας έδωσε ο ioterl η απάντηση δυστυχώς ήταν η κλασσική. "Δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει, το αναμένουμε". Ζήτησα κάποιες λέπτομέρεις παραπάνω, αν υπάρχει δηλ κάποιο χρονοδιάγραμμα αλλά τίποτα.... Οπότε ή μας δουλεύουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή και τα δυο????. καλό θα ήταν πάντως, εάν κάποιος απο την εταιρεία διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα, να αποφασίσουν και να κρατάνε μια πιο συγκροτημένη γραμμή για το τι θα λένε στον κόσμο....
Εγώ έχω βαρεθεί. Τους έστειλα την προηγούμενη Παρασκευή e-mail και ακόμα δεν πήρα απάντηση. Θα περιμένω και την επόμενη εβδομάδα και μετά θα πάρω το Garmin.
Και καλά θα κάνεις.
Ούτε την εβδομάδα να μην περιμένεις.
Σήμερα πήρα ξανά στην mls Θεσσαλονίκη αποφασισμένος μόλις μου πουν τα ίδια να πάω να πάρω το garmin. ΚΑΙ ΟΜΩΣ (!!!) δεν μου είπαν τα ίδια! Μόλις ρώτησα μου απάντησαν ότι αυτή την εβδομάδα το στέλνουν στις αλυσίδες καταστημάτων και τέλος εβδομάδας με αρχές της άλλης θα το βρω. Ο Γερμανός θα είναι από τα πρώτα καταστήματα που θα παραλάβει και ακολουθούν vodafone, media markt κ.α. Το καλύτερο είναι ότι η τιμή του είναι 99 ευρώ! Καλά που δεν έδωσα 149 για το garmin. Από Τετάρτη θα αρχίσω τις ερωτήσεις στα καταστήματα. Πάντως σε έναν Γερμανό που ρώτησα μου είπε ότι δεν υπάρχει destinator για symbian. Φυσικά στα καταστήματα Γερμανός μπορείς να ακούσεις όλα τα απίστευτα. Ζήτησα από την mls να μου στείλει με αντικαταβολή και μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι όλες οι ποσότητες δεσμευμένες από τα ποιό πάνω καταστήματα και δεν μπορούν να το στείλουν αυτοί. Ότι νεότερο θα σας το πω.
Τριχες...lol2 Αν δεν το δω δεν πιστευω τπτ απο οσα λενε...Εδω και ενα χρονο το ετοιμαζουν και λενε απο βδομαδα σε βδομαδα οτι θα βγει...Παραπλιροφοριση στο FULL.
Τριχες...lol2 Αν δεν το δω δεν πιστευω τπτ απο οσα λενε...Εδω και ενα χρονο το ετοιμαζουν και λενε απο βδομαδα σε βδομαδα οτι θα βγει...Παραπλιροφοριση στο FULL.
Δεν νομίζω να είναι έτσι αυτή την φορά. Πρώτη φορά μου είπαν ότι θα το βρω σε λίγες ημέρες, και πρώτη φορά μου είπαν τιμή. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που είχα ρωτήσει τελευταία φορά δεν ήξεραν τιμή.
Η λογική πάντως λέει πως τέτοια πράγματα δεν μπορεί να λέγονται στον αέρα, οπότε λίγο υπομονή δεν βλάπτει.
Ας βγει καποιος υπευθηνος να παρει θεση οπως με τον χαρτη ...Δεν ειναι σωστα πραματα αυτα, η υπομονη εχει και oρια φιλε panosha..Τουλαχιστον να πουν θα βγει σε αυτο το διαστημα οχι να λενε απο βδομαδα σε βδομαδα κατανταει χαζομαρα..Τοσος κοσμος περιμενει την κυκλοφορια του σε symbian ειναι τοσο δυσκολο απο την στιγμη που αναπτυχθηκε η εφαρμογη να πουν θα κυκλοφορησει τοτε(.....) Μα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν....
Θα επιθυμούσα κι εγώ να είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση και γι αυτό και για άλλα τρέχοντα θέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όσα είπαν στον φίλο ioterl είναι λόγια του αέρα.
Το Garmin για symbian με τους χάρτες που έχει δεν αξίζει τα λεφτά του.lipssealed
Η λογική πάντως λέει πως τέτοια πράγματα δεν μπορεί να λέγονται στον αέρα, οπότε λίγο υπομονή δεν βλάπτει.
Σωστά.Από το 2005 που είχε πρωτοανακοινωθεί η πρόθεση της destinator να βγάλει έκδοση για symbian μέχρι σήμερα...κάποια στιγμή θα βγει.
Mε τι χάρτη θα βγει όμως;
1.Θα έχει τον 2008.q1,
2.θα έχει τον 2008.q1 βελτιωμένο στα σημεία ή
3.θα έχει κάποιον πραγματικά νέο χάρτη σε συνδυασμό με το 2;
Είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του Ν82 και αναμένω εξελίξεις για το θέμα. Αν και ακόμα δεν έχω καν δοκιμάσει το GPS του Ν82, γιατί έχω βολευτεί με το A3850. Πάντως οι εντυπώσεις σας μάλλον είναι θετικές...
Τελικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!! Από χτες ψάχνω και κανένα κατάστημα δεν ξέρει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο ξανά στην mls και αυτή την φορά το σηκώνει άλλος. Του κάνω την ίδια ερώτηση και μένω ξερός!!! 'Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο' μου λέει...! Του λέω ότι την Δευτέρα που πήρα ξανά τηλέφωνο ένας συνάδελφός του μου είπε ότι αυτές τις ημέρες θα είναι στα καταστήματα και μου απάντησε ότι ίσως βγει σε μερικές ημέρες, αλλά το αργότερο τον Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμο. Νευρίασα και αγανάκτησα, και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο σταμάτησα στο πρώτο κατάστημα vodafone και αγόρασα το Garmin. Πριν λίγο το αναβάθμησα στην έκδοση 5, πέρασα τους νέους χάρτες και την Κυριακή θα κάνω την πρώτη δοκιμή. Αν τα πάει καλά τότε destinator τέλος. Ας πρόσεχαν!
Δεν βγαζεις ακρη φιλος δεν σε ειπα...Σπασιμο νευρων κανουν..Πολυ καλα εκανες και πηρες το Garmin...Οσω για το destinator θα αρχισει σιγα σιγα να γινεται παρελθον πιστευω...
Τελικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!! Από χτες ψάχνω και κανένα κατάστημα δεν ξέρει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο ξανά στην mls και αυτή την φορά το σηκώνει άλλος. Του κάνω την ίδια ερώτηση και μένω ξερός!!! 'Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο' μου λέει...! Του λέω ότι την Δευτέρα που πήρα ξανά τηλέφωνο ένας συνάδελφός του μου είπε ότι αυτές τις ημέρες θα είναι στα καταστήματα και μου απάντησε ότι ίσως βγει σε μερικές ημέρες, αλλά το αργότερο τον Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμο. Νευρίασα και αγανάκτησα, και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο σταμάτησα στο πρώτο κατάστημα vodafone και αγόρασα το Garmin. Πριν λίγο το αναβάθμησα στην έκδοση 5, πέρασα τους νέους χάρτες και την Κυριακή θα κάνω την πρώτη δοκιμή. Αν τα πάει καλά τότε destinator τέλος. Ας πρόσεχαν!
Για ξαναπάρε. lol2
Δεν βγαζεις ακρη φιλος δεν σε ειπα...Σπασιμο νευρων κανουν..Πολυ καλα εκανες και πηρες το Garmin...Οσω για το destinator θα αρχισει σιγα σιγα να γινεται παρελθον πιστευω...
Το θέμα είναι ότι έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα πλοήγησης και έχω παρατηρήσει ότι το destinator είναι ποιό σωστό στα Ελληνικά δεδομένα. Το garmin το είχα στην δεύτερη θέση. Κυρίως στην πρόταση διαδρομής. Ελπίζω το garmin στην έκδοση 5 να έχει βελτιωθεί.
Γι αυτό άλλωστε όλοι το περιμένουν. Τόσο δύσκολο είναι να μας ενημερώσει κάποιος επίσημα για την ημερομηνία κυκλοφορίας ; what1
Αυτό είναι το θέμα.Οτι οι τύποι είναι για τα πανηγύρια.Αν ήταν σωστοί η εταιρεία δε θα λεγόταν πλέον intrinsyc destinator.Γιατί θα έπιαναν το σφυγμό του κόσμου και θα βελτίωναν τα πράγματα που τόσο καιρό παρακαλούσαμε να γίνουν.Οσο για το garmin κατά την γνώμη μου οι χάρτες του είναι αξιοπρεπείς και σε πόλεις όπου λένε ότι έχουν πλήρη δεδομένα πλοήγησης και δεν έχει περάσει συνεργείο της Gi(π.χ. Γρεβενά,Καστοριά) είναι καλύτεροι από της Gi.Aλλά το πρόγραμμα τουλάχιστον στα wm σέρνεται.
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ DESTINATOR ΚΑΙ MLS ΔΕΝ ΑΞΊΖΟΥΝ.
Eυτυχώς έπαψε και η gi να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό
Αυτό είναι το θέμα.Οτι οι τύποι είναι για τα πανηγύρια.Αν ήταν σωστοί η εταιρεία δε θα λεγόταν πλέον intrinsyc destinator.Γιατί θα έπιαναν το σφυγμό του κόσμου και θα βελτίωναν τα πράγματα που τόσο καιρό παρακαλούσαμε να γίνουν.Οσο για το garmin κατά την γνώμη μου οι χάρτες του είναι αξιοπρεπείς και σε πόλεις όπου λένε ότι έχουν πλήρη δεδομένα πλοήγησης και δεν έχει περάσει συνεργείο της Gi(π.χ. Γρεβενά,Καστοριά) είναι καλύτεροι από της Gi.Aλλά το πρόγραμμα τουλάχιστον στα wm σέρνεται.
Όπως είπα και ποιό πάνω, η μεγάλη διαφορά είναι στην σχεδίαση της πορείας. Σε διαδρομές που ξέρω το destinator προτείνει την ποιό λογική διαδρομή. Όλα τα άλλα σε αρκετές περιπτώσεις κάνουν περιτές στροφές ή άλλα λάθη. Για παράδειγμα πήγα το καλοκαίρι στο κεντρικό κατάστημα της ΝΟΚΙΑ στη Βουλιαγμένης από το Μενίδι. Έβαλα στο garmin την ταχύτερη διαδρομή. Με πήγε πολύ σωστά από Κηφισού, Παραλιακή, έξοδος προς Αλίμου και Βουλιαγμένης με αναστροφή στο ύψος της ΝΟΚΙΑ. Όταν έβαλα να επιστρέψω από εκεί στο Μενίδι (πάλι ταχύτερη διαδρομή) αντί να ακολουθήσει παρόμοια πορεία με πέρασε από Σύνταγμα, Ομόνια, Λιοσίων!!!
Πράγματι μου κάνει κάτι τέτοια περίεργα και στην Κοζάνη.Το destinator προτείνει πολύ καλές διαδρομές(καλύτερες και από το miomap 2008 που έχει χάρτη gi 2008.04 σε κάποιες περιπτώσεις).Αλλά για μένα και σήμερα να κυκλοφορούσε το destinator για symbian θα έπρεπε να έχει νέο χάρτη και όχι τον 2008.q1 ή τον 2008.04 για να είναι πράγματι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον bbb το destinator προτεινει πιο ορθολογικεs διαδρομεs.
mafiagalou
09-11-08, 18:15
μην ξανακουσω οτι καποιος πληρωσε για να αγορασει προγραμμα πλοηγησης.ολα υπαρχουν σπασμενα.οποιος ενδιαφερεται για garmin και sygic,να του πω
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα είμαστε τώρα εδώ να συζητάμε.
Μην ξανακούσω κι εγώ να επαναλαμβάνεις τα παραπάνω εδώ μέσα.
Καλό είναι να διαβάζουμε τους κανόνες του forum για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.
mafiagalou
09-11-08, 19:32
εγω αυτο εχω κανει και εχω γλυτωσει 300 ευρω
που ζεις ηθελα και να ξερα!!!!!!!!!!!
Αυτό δε σε κάνει πιο έξυπνο, και φυσικά δεν ξέρεις πιοι εδώ μέσα το έχουν
κλεμένο όπως εσύ!
Έίναι δικό σου πρόβλημα το τι κάνεις, εδώ μέσα όμως οι περισσότεροι που ψάχνουν για λύσεις σε διάφορα προβλήματα το έχουν νόμημα αγορασμένο!
Πρόσεχε τι γράφεις!
Mπορείς να κάνεις ότι νομίζεις σχετικά, αλλά μη συνεχίσεις να μας κάνεις και παρατηρήσεις επειδή δεν κάνουμε ότι εσύ κι επειδή σου ζητάμε να σεβαστείς το χώρο που σε φιλοξενεί και τους συνομιλητές σου. Αρκετά.
Είμαι πάντα κατά των 'σπασμένων'. Είναι θέμα αρχών. Κάποιοι δουλεύουν για αυτά και πρέπει να πληρωθούν. Το 'τρελό' είναι ότι όταν αυτοί που περνάνε ένα πρόγραμμα πλοήγησης σπασμένο έχουν κολλήματα ή άλλες δυσλειτουργείες, βγαίνουν και κατηγορούν το πρόγραμμα. Εγώ πάντος πλήρωσα, πήρα γνήσιο, το αναβάθμησα στην έκδοση 5, πέρασα τουν νέους χάρτες, γίνανε όλα νόμιμα και το πρόγραμμα στο Ε66 που έχω 'πετάει'. Το δοκίμασα την Κυριακή και μου έκανε εντύπωση ότι δεν παρουσίασε κολλήματα, ούτε την παραμικρή καθυστέρηση στην αλλαγή πορείας και τις στροφές.
Αν μπορείς ανέβασε κανένα screenshot να δούμε κι εμείς!bigsmile
Κυκλοφορησε. http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCE.00411
Επίσης εδω http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6137&LangId=47
GR_Macedon
18-12-08, 22:17
Φίλε και εγώ βρήκα ένα κλειδί που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου. Αν στο κλέψω δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς;
Φίλε και εγώ βρήκα ένα κλειδί που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου. Αν στο κλέψω δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς;
Άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με το παράνομο λογισμικό το παράδειγμά σου είναι άκυρο.
Ποια είναι η άποψη σου για τη χρήση παράνομου λογισμικού πλοήγησης στην Ελλάδα ; cristmassmile
κάποιο σχόλιο για τις δυνατότητές του υπάρχει από κάποιον χρήστη????
cristmasbiggrin
mafiagalou
19-12-08, 23:10
μη μου πεις οτι ο υπολογιστης σου δεν εχει ουτε ενα πειρατικο προγραμμα!
Τα προγράμματα και τα λογισμικά που χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε πρέπει και να τα αγοράζουμε.
Διάβασα ότι θα έβγαινε φθινόπωρο. Εχουμε σχεδόν Χριστούγεννα. Εχουμε κάποια ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση; Τιμή; Θα φορά το ίδιο καλούς χάρτες με τα wm-ppcs;
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8952&page=11
mafiagalou
21-12-08, 12:06
Τα προγράμματα και τα λογισμικά που χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε πρέπει και να τα αγοράζουμε.
θεωρητικα πανταcristmasbiggrincristmasbiggrincristmasbi ggrincristmasbiggrin
καλα...πες μου κιολας οτι εχεις πληρωσει για ολα τα λογισμικα η προγραμματα που εχεις χρησιμοποιησει
Για όλα όσα χρησιμοποιώ συνεχώς, μου αρέσουν και μου χρειάζονται. Εννοείται πως πριν δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις δοκιμάζοντας, έχω χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώ λογισμικά χωρίς να τα έχω αγοράσει, εξ άλλου για πολλά υπάρχουν trial εκδόσεις.
καλα...πες μου κιολας οτι εχεις πληρωσει για ολα τα λογισμικα η προγραμματα που εχεις χρησιμοποιησει
Παιδιά μην μπερδεύεται λογισμικό που έχει φτιάξει μια πολυεθνική σαν Microsoft και τα προγράμματα που έχουν φτιάξει στην Ελλάδα.
Είμαι προγραμματιστής από το 1990, έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις software που δεν το έχω αγοράσει για να δω πως δουλεύει και να το προτείνω στους πελάτες μου. πχ Autocad το έβαλα, το είδα και μετά είπα στον πελάτη να το αγοράσει. Εχω αγοράσει ακόμα και ξένο λογισμικό που χρειάζεται στην δουλειά μου αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκατσα να σπάσω ελληνικό πρόγραμμα.
Τελειώνοντας ομολογώ ότι εγκατέστησα διάφορα προγράμματα gps μόνο για να δω πως δουλεύουν. Τώρα που κατέληξα μετά από εξαντληντικές δοκιμές μπορώ να πάω να πληρώσω το Destinator ή το Ginius Driver, έπεσα και στην αλλαγή. Πιστεύω ότι από 100 ευρώ δεν σώνεται κανείς, αντίθετα μπορεί και συνεχίζει το έργο της μια εταιρεία που λειτουργεί και φορολογείται στην Ελλάδα.
bigsmilebigsmilebigsmile
Παιδιά μην μπερδεύεται λογισμικό που έχει φτιάξει μια πολυεθνική σαν Microsoft και τα προγράμματα που έχουν φτιάξει στην Ελλάδα.
Είμαι προγραμματιστής από το 1990, έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις software που δεν το έχω αγοράσει για να δω πως δουλεύει και να το προτείνω στους πελάτες μου. πχ Autocad το έβαλα, το είδα και μετά είπα στον πελάτη να το αγοράσει. Εχω αγοράσει ακόμα και ξένο λογισμικό που χρειάζεται στην δουλειά μου αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκατσα να σπάσω ελληνικό πρόγραμμα.
Τελειώνοντας ομολογώ ότι εγκατέστησα διάφορα προγράμματα gps μόνο για να δω πως δουλεύουν. Τώρα που κατέληξα μετά από εξαντληντικές δοκιμές μπορώ να πάω να πληρώσω το Destinator ή το Ginius Driver, έπεσα και στην αλλαγή. Πιστεύω ότι από 100 ευρώ δεν σώνεται κανείς, αντίθετα μπορεί και συνεχίζει το έργο της μια εταιρεία που λειτουργεί και φορολογείται στην Ελλάδα.
bigsmilebigsmilebigsmile
Στην γενια των 700 ευρω που ζουμε φιλε μου πιστεψεμε πως τα 100 ευρω ειναι κατι. Ακομα και οι παραπανω πολυεθνικες (και οχι μονο πολυεθνικες) που αναφερεις πουλανε λογισμικα πολυ κατω των 100 Ε -και μιλαμε για software μεγεθους μερικων gb και οχι για 64mb οπως το destinator. Εφοσον αυτη η εταιρεια ειναι ελληνικη τοτε και οι τιμες της θα επρεπε να ειναι συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα. Το κοινο στο οποιο αναφερεται με το συγκεκριμενο λογισμικο δεν πιστευω να θελει να προσελκυσει τον φτασμενο 50αρη με το SUV του, αλλα ηλικιες πολυ μικροτερες απο αυτη οποτε και οι τιμες θα επρεπε να ειναι αναλογες. Δεν φορολογειται μονο η mls παντως. Τελος παντων αρκετα ασχοληθηκαμε με την τιμη...οποιος θελει να πεταξει τα λεφτα του απλα το κανει.
-Ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις με τα παραπανω, οπως ελπιζω επισης να τα διαβαζει και καποιος την mls
Αυτη την στιγμη δεν εχω καποια συσκευη...
Κατα 99% οταν αποκτησω θα το αγορασω το προγραμμα!
Αλλα τα 100ε ειναι καπως αρκετα πιστευω οτι μπορουσαν
να ειναι λιγοτερα και σαν αποτελεσμα θα ειχε να μην αξιζει
να ψαχτεις με σπασμενα κ.λ.π
Μην το αγοραζεις γιατι λενε οτι δεν θα κυκλοφορήσει νεος χαρτης δεν αξιζει.
SharpSharp
24-02-09, 11:23
Που το λένε αυτό ;
Ρώτησα την mls και μου είπαν να πάρω την GI. Πήρα την GI και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το destinator mobile. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εγώ θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα και αν δεν δω ενδιαφέρον για αναβαθμήσεις θα επιστρέψω στο garmin.
Εδω.
SharpSharp
24-02-09, 21:32
Από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, έχω καταλάβει πως δεν υπάρχει υποστήριξη από Gi για το Destinator πλέον, αλλά από MLS και πως θα πρέπει να περιμένουμε τις σχετικές αναβαθμίσεις πάλι από ΜLS. Έχω επίσης διαβάσει και αναφορές άλλων παιδιών, πως σε επικοινωνία με MLS πήραν την απάντηση πως θα υπάρξουν αναβαθμίσεις χαρτών, κάτι που είναι και λογικό.
Σε πρόσφατο δημοσίευμα του διευθυνοντα συμβουλου της Gi ανεφερε στο forum οτι η συνεργασια με την MLS δεν διακοπικε και ισα ισα δημιουργήθηκαν νεες συνεργασιες..
Οι εντυπωσεις δικες σου για το τι παιζετε..
Η Gi ειπε οτι τους προσεχους μηνες του 2009 θα ενοιμερωσει για την πολυτικη αναβαθμισεων οποτε περιμενουμε να δουμε..
Τωρα οι προσεχεις μηνες ποτε θα ειναι αγνωστοwhat1
Η υποστήριξη του destinator όντως έχει περάσει στην mls, κάτι απόλυτα λογικό κατά τη γνώμη μου αφού η mls είναι ο αντιπρόσωπος του destinator στην Ελλάδα. Σχετικά με τους χάρτες, όπως είπατε θα πρέπει να περιμένουμε..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.