PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά ΜΟΝΟ χαρτών από NGI

MoMa
13-06-06, 18:11
Καλημέρα σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αγοράσω μόνο τους χάρτες και όχι παράλληλα και το πρόγραμμα Destinator PN.

Σας ευχαριστώ.

ntisco
13-06-06, 18:12
Υπαρχει προγραμμα να τρεχει τους χαρτες της NGI ??Με ενδιαφερει γιαυτο!!

zeppelin
13-06-06, 18:18
Καλημέρα σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αγοράσω μόνο τους χάρτες και όχι παράλληλα και το πρόγραμμα Destinator PN.

Σας ευχαριστώ.

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μιας και η άδεια χρήσης που θα πάρετε περιλαμβάνει διακαιώματα και για τα δύο (λογισμικό & χάρτες)

MoMa
13-06-06, 18:31
Ευχαριστω για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απάντηση!

Και μια δευτερη! Η αδεια χρήσης περιλαμβάνει και χάρτες Ευρώπης (όπως φαίνεται και σε αυτή την καταχώρηση - West & Eastern Europe) ή μόνο Ελλάδα;

Ρωτάω, διότι θα πάω Σουηδία τον Ιούλιο και θέλω να πάω προετοιμασμένος!

Ευχαριστώ και πάλι!

zeppelin
13-06-06, 18:38
Όχι η άδεια χρήσης είναι ξεχωριστή για Ευρώπη και ξεχωριστή για Ελλάδα. Υπάρχει ένα πακέτο στο e-shop μας με μία έκπτωση περίπου 50€ σε περίπτωση που κάποιος αγοράσει και τις δύο.
Ο χάρτης της Ελλάδος που περιλαμβάνετε στο πακέτο τηε Ευρώπης είναι από άλλη εταιρία και είναι φτωχός σε κάλυψη κι όχι τόσο επικαιροποιημένος.

MoMa
13-06-06, 18:56
Ο χάρτης της Ελλάδος που περιλαμβάνετε στο πακέτο τηε Ευρώπης είναι από άλλη εταιρία και είναι φτωχός σε κάλυψη κι όχι τόσο επικαιροποιήμένος.

Ναι, το γνωρίζω αυτό, για αυτό και με ενδιέφερε η άδεια χρήσης των χαρτών.

Αυτό που μου άρεσε επίσης ήταν η χρήση της λέξης "επικαιροποιημένος" αντί για "ενημερωμένος"! :)

Σας ευχαριστώ και πάλι!

coyote
05-07-06, 16:49
Εγω που εχασα την κάρτα μνήμης που ειχα τους χάρτες της ελλάδας, μπορώ να τους πάρω από κάπου και να τους κάνω copy paste στην νέα κάρτα μνήμης?

Ετσι κι αλλιως η άδεια είναι μέσα το mio 168 στην κύρια μνήμη
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

zeppelin
05-07-06, 17:17
Προφανώς και μπορείς από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2

coyote
05-07-06, 20:20
ναι αλλα τωρα εχω το pn?
Μέσα εκει έκει μόνο το dest 3

chris1
07-07-06, 12:57
Πάτα το κουμπί "Καταχώρηση νέων κλειδιών". Βάλε τους κωδικούς του PN και θα διαπιστώσεις ότι θα μπορείς να κατεβάσεις το χάρτη του PN.