PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα στο MioMoov330 με (μαλλον) SpeedSentry 1.6

Dj-Axi
19-11-08, 22:34
Kατεβασα αυτο (SpeedSentry 1.6 υποτιθεται):
####
και δοκιμασα να το εγκαταστησω στο MioMoov 330 αλλα δεν εκανε κατι. Μου ελεγε οτι η εγκατασταση θα ολοκληρωθει την επομενη φορα που θα συνδεσω την συσκευη (???)
Αλλα εχω την εντυπωση οτι κατι εγινε στο gps. Οταν το συνδεω στο pc και ανοιγω το "Υπολογιστης" για να μπω στην SD και στην μνημη της συσκευης, μου εχει αλλαξει τα δυο αυτα εικονιδια σε απλους φακελους και δεν με αφηνει να τα ανοιξω (????) Τι μπορει να εγινε? Καμια ιδεα κανεις? Εκανα μια επανεγκατασταση του λογισμικου στο Mio απο το MioMore Desktop αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να επαθε καμια βλαβη απο το speed senrty? (το κουλο ειναι οτι οταν εκανα την επανεγκατασταση του λογισμικου στην συσκευη, μου ανοιξε ενα νεο μενου που δεν το ειχα πριν, κατι για συνδεση στο internet για τα navpix-τι κουλο ειναι παλι τουτο? κυκλοφορουν τπτ virus για τα gps?)

panosha
19-11-08, 22:47
Δεν κάνουμε εγκατάσταση από .cab σε PNA, υπάρχουν ειδικές εκδόσεις με copy & paste ή δεν υπάρχουν. Αυτό που έβαλες ήταν για το λειτουργικό σου ;

Dj-Axi
19-11-08, 22:51
Δεν ειμαι σιγουρος. Το προγραμμα ονομαζεται "GPS Speed Sentry Setup (MIPS).exe". Εχεις καμια ιδεα τι μπορει να εγινε?

panosha
19-11-08, 22:56
Μπάχαλο ίσως, αλλά μιλάμε σε δυο σημεία για το ίδιο θέμα.

bbbb
19-11-08, 23:01
Δεν είναι για pna.Σε ξεκλειδωμένο πάντως pna με την προσθήκη κάποιων dll αρχείων η έκδοση για windows2003 δουλεύει.Aυτό που δοκίμασες να βάλεις πάντως είναι και για τελείως διαφορετική αρχιτεκτονική επεξεργαστή.Οι συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα pda,pna έχουν επεξεγαρστή arm και όχι mips.Eπίσης το μήνυμα που σου έβγαλε,λογικά δεν επηρεάσε το moov γιατί είναι το μήνυμα που βγαίνει όταν εγκαθιστούμε ένα πρόγραμμα στη συσκευή μέσω activesync.Eνώ το moov συνδέεται στο pc σαν αφαιρούμενος δίσκος αποθήκευσης.
Πάνο αν θέλεις ένωσε τα 2 θέματα.

Dj-Axi
19-11-08, 23:14
Το Mio δειχνει να λειτουργει κανονικα. Το μονο που εντοπισα σαν προβλημα ειναι οταν το συνδεω στο pc να μην μου ανηγει η συσκευη (μονο αν της κανω δεξι κλικ και εξερευνηση την ανοιγει) Ερειξα μια ματια στα αρχεια μεσα και μου φαινεται πως ειναι οπως πριν. Επισης η καρτα SD κατι εχει. Ειναι 2GB και εχει ελευθερο χωρο μονο την μιση μνημη. Της εκανα 10 φορες format και δεν λεει να αδειασει. Αν εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα στην συσκευη (οπως απωλεια δεδομενων ή κατι αλλο) με την επανεγκατασταση του λογισμικου δεν λυνεται το ζητημα? Οταν εβαλα το προγραμμα το ActiveSync υπηρχε στο pc αλλα δεν ηταν συνδεμενο με καμια συσκευη.

gravis
06-12-08, 16:53
κανε μια επανεγκατασταση λογισμικου και λογικα θα λυθει το προβλημα.
επισης αυτα τα προγραμματα δεν κανουν και δεν τρεχουν στα PNA

Dj-Axi
04-01-09, 15:59
τελικα το nod esetsmart security μου εδωσε την απαντηση στο προβλημα. αυτο που κατεβασα μονο το speedsentry δεν ειναι. τελικα αποδειχθηκε ιος (καποιο dv.worm.autorun) το οποιο ειχε κολλησει οχι μονο στο mio μου αλλα και στην καρτα sd Που ειχα μεσα οπως και στο memory stick μου αλλα και σε αλλες 6-7 καρτες μνημης που συνδεω κατα καιρους στο pc. το προβλημα παντως λυθηκε. αλλη φορα οταν καποιος ποσταρει links καλο ειναι να δοκιμαζει αυτα που στελνει για να αποφευγονται τετοια προβληματα!! (ας μην αναφερω ονοματα και γινομαι κακος...)
Προσοχή!!!
Μην κατεβασετε το σκατο που εχει στην διευθυνση που ανεβασα στο πρωτο Post!!
(διστυχως δεν ξερω πως να το σβησω...)

panosha
04-01-09, 16:06
ΟΚ.