PDA

Επιστροφή στο Forum : Beta testing

caldo
12-11-08, 23:54
Τελικά, σύμφωνα με αυτό που αναφέρω παραπάνω για update, και που πρέπει να διαβάζετε στις οδηγίες κι εσείς, ανοίγοντας την συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή, μου βγάζει κατ' ευθείαν αυτό:
Κάνουμε update σε αυτά που προτείνει ή όχι άραγε;

http://img293.imageshack.us/img293/5365/scrshot1ez3.jpg (http://imageshack.us)

panosha
13-11-08, 00:12
Πάνο, φαντάζομαι κάτι θα ξέρεις για να το λες, απλά αναφέρω για να μην γίνει μπέρδεμα πως στην δισέλιδη οδηγία που ήταν εκτός κουτιού, λέει (σε κόκκινο πλαίσιο) να μην κάνουμε update εφαρμογής και χαρτών απο την εφαρμογή HOME μέσω του "Update my GO", αλλά μόνο μέσω του tt forum.
Σωστά, αλλά αν κατεβάσεις φωνές, skin ή διάφορα άλλα δεν θα επηρεαστεί τίποτα. Το quick gps fix πάντως το έβαλα.

ChrisAthens
13-11-08, 20:56
Αυτό το subforum στην ενότητα του ΤομΤομ δεν φαίνεται, αλλά στα Νεα Μηνύματα το βλέπω. Το βλέπουν όλοι? και αν ναι τι γίνεται όταν προσπαθούν να μπουν? Χτυπάνε πάνω στο password? Μήπως δεν θα έπρεπε να φαίνεται ούτε εκεί??

delakoz
13-11-08, 21:06
Μαλλον το βλεπουμε μονο εμεις. Αλλιως θα ειχε γινει χαμος στο φορουμ!!!

ChrisAthens
13-11-08, 21:18
Γεία σου Ορέστη και χρόνια πολλά για την γιορτή σου προχτες!
Είδα όμως 2 άλλους να είναι μέσα, τον Sysifo και έναν άλλο. Πώς γίνεται??

panosha
13-11-08, 21:23
Μόνο εσείς το βλέπετε, ελπίζω. lol2

delakoz
13-11-08, 21:29
Καλησπερα Χρηστο!!!

Ευχαριστω για τις ευχες!!!! ;)

Sysifos
14-11-08, 10:33
Γεία σου Ορέστη και χρόνια πολλά για την γιορτή σου προχτες!
Είδα όμως 2 άλλους να είναι μέσα, τον Sysifo και έναν άλλο. Πώς γίνεται??

Προφανώς είμαι κ εγω Beta tester...

chrisbas
14-11-08, 10:45
Γεια σου Συσιφε,στο φορουμ της τομτομ ποιος εισαι?

ChrisAthens
14-11-08, 11:20
Προφανώς είμαι κ εγω Beta tester...

Μη βλέποντας όμως κάποιο ποστ σου εδώ η στο site της TomTom, λογικό είναι να μου κινήσει την περιέργεια, δεδομένης και της προς το παρόν μυστικότητας του project.
@ panosha
Μήπως θα έπρεπε στο "Πόσοι και ποιοί είμαστε" να φαίνεται πραγματικά ποιοί είμαστε?

panosha
14-11-08, 12:03
Παιδιά, υπάρχουν μερικά παιδιά που ενώ είχαν προταθεί τελικά δεν προχώρησαν για δικούς του λόγους ο καθένας. Δεν μπορώ να ξέρω τελικά ακριβώς ποιοι προχώρησαν και ποιοι εγκρίθηκαν, αν δεν εμφανιστούν. Όταν εμφανιστούν παίρνουν πρόσκληση και για εδώ.

Sysifos
14-11-08, 12:21
Γεια σου Συσιφε,στο φορουμ της τομτομ ποιος εισαι?

JDiellas
Σημερα θα παραλαβω το ΤΤ, οποτε ειναι λογικο να μην εχω ακόμα τπτ να πω στα φορα...

caldo
14-11-08, 20:24
Πλοήγηση σήμερα στην Αθήνα, περιοχή Κυψέλης κλπ., μου φαίνεται οτι το μηχάνημα κάνει κάτι αργά.
Κατ' αρχήν, οι εντολές, σου θυμίζουν συσκευή Β' ποιότητας, πιο ερασιτεχνική.
Οι εντολές, έρχονται σε πολλά σημεία αργότερα απο οτι πρέπει, οπότε έχανα τη στροφή. Το βλέπω να πηγαίνει (όχι πάντα) πιο αργά απο εμένα.
Μέχρι στιγμής δηλαδή, αν ήμουν να διαλέξω, δεν θα άλλαζα το Destinator.
Βέβαια είναι αρχή ακόμα. Απλά λέω κάποιες πρώτες εντυπώσεις...
Πάντως, έχει πολλές ρυθμίσεις το άτιμο.
Επίσης, δεν μου αρέσει ο χάρτης όπως φαίνεται. Θα δοκιμάσω και τα 4 σκιν, αν και νομίζω οτι αλλάζουν στα χρώματα μόνο.

panosha
14-11-08, 20:29
Αυτό που βλέπεις σαν εικόνα του χάρτη δεν είναι όμορφο στο μάτι, αλλά απλό και πρακτικό. Τα μενού περιέχουν πολλές χρήσιμες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, είναι μάλιστα σε σχέση με αυτό πολύ απλά και κατανοητά δοσμένα. Χρειάζεται βεβαίως προσαρμογή σε όποιον δεν έχει δουλέψει ξανά το πρόγραμμα. Η καθυστέρηση που λες μήπως οφείλεται στην απαίσια και απελπιστικά αργή φωνή της Ολυμπίας ; Βάλε Αριστείδη. tongue2

caldo
14-11-08, 20:33
Η φωνή της Ολυμπίας είναι καθυστερημένη ούτως ή άλλως... tongue2
Μιλάω για την ένδειξη στην οθόνη. Εκεί βλέποντας έχανα τις στροφές. Θα το ξανατσεκάρω φυσικά.

delakoz
15-11-08, 00:23
Λοιπον, εντυπωσεις απο την πλοηγηση..

Διαδρομη Χολαργος-Καλλιθεα, Καλλιθεα-Παλαιο Φαληρο, Π. Φαληρο-Χολαργος

Ο χαρτης σε πολλα σημεια ειναι 'παλιος', δηλαδη δεν εχει ανανεωθει ωστε να περιλαμβανει
αλλαγες (απαγορευτικα, μονοδρομησεις κτλ). Καπου αλλου μου ειπε να κανω στροφη 180` (!!) ενω η αναστροφη απαγορευεται, αλλου να παω δεξια ενω τα εργα του μετρο (εδω και 2 χρονια) εχουν αλλαξει τελειως την περιοχη. Αλλου μου ειπε παω αριστερα ενω δεν επιτρεπεται κτλ κτλ κτλ.

Αλλο ενα σημειο που δε μου αρεσε ειναι οι διαδρομες που μου προτεινει.. δε ξερω, ισως να ειναι οι ρυθμισεις, θα το ψαξω περισσοτερο, αλλα το θεμα με προβληματιζει. Κι εμενα ο σχεδιασμος του χαρτη δε μου πολυ-αρεσει, αλλα οπως λεει και ο Πανος ειναι πολυ πρακτικος-βολικος. Αλλα βεβαια αυτο το θεμα δεν μας αφορα.

Το φαινομενο της καθυστερησης δεν το εχω, το αντιθετο θα ελεγα (GO730).Μηπως οδηγειτε πολυ γρηγορραααααααα???? w00t2 w00t2 (ή εγω πολυυυυ αργααααα??) clown3 clown3

Οι οδηγιες οπως εχω ξαναπει, πρεπει να βελτιωθουν σε μεγαλο βαθμο.

Νομιζω οτι κι εγω δεν ειμαι ετοιμος ακομα να αφησω το destinator.

Επισης, θα πρεπει να συντονιστουμε και να κανονισουμε πώς θα επισημαινουμε στο φορουμ της ΤΟΜΤΟΜ τα οποια ζητηματα προκυπτουν.. ο καθενας μονος του? ή θα αναλαβει καποιος να ποσταρει? και τι θα γινει με τα λαθη του χαρτη? Εχω την αισθηση οτι αυτα που βλεπουμε ειναι σταγονα στον ωκεανο. Θα τα αναφερουμε ενα-προς-ενα?

panosha
15-11-08, 00:30
Αμα βαλω στην πριζα με τον φορτιστη του Diamond yparxei προβλημα???
Δε νομίζω.

@ delakoz

Ο χάρτης είναι νεότερος και με περισσότερα δεδομένα από αυτόν που έχουμε στο Destinator. Δυστυχώς τα έχουν κάνει μαντάρα και πρέπει να τους το πούμε ευθέως. Όπου βλέπετε λοιπόν σημεία που λείπουν μονοδρομήσεις ή άλλα χοντρά, σημειώνετε να τους δώσουμε πλήρη αναφορά με λεπτομέρειες για να τους πιέσουμε να τα φτιάξουν σύντομα. Ο καθένας μόνος του θα γράφει βέβαια.

Το GO 730 με ένα κλικ πάνω αριστερά στην οθόνη παίρνει φωτογραφία.

panosha
15-11-08, 15:12
Παιδιά μάζεψα τα μηνύματα που αφορούν τις συσκευές που μας έστειλαν σε άλλο θέμα, ας μιλήσουμε εδώ μόνο για το χάρτη και τη συνεργασία του με το πρόγραμμα.

Αν κάποιος θέλει να πει κάτι άλλο, όπως ας πούμε να πειράζουμε το Χρήστο, ας ανοίξει άλλο θέμα, τζάμπα είναι. lol2

chrisbas
15-11-08, 16:19
Οποιος μου βρει Κηφισιας 99 Μαρουσι εχει κερασμα σπιτικο ρεβανι!lol2

ChrisAthens
15-11-08, 16:39
Οποιος μου βρει Κηφισιας 99 Μαρουσι εχει κερασμα σπιτικο ρεβανι!lol2

Πειράζει που την βρήκα με.. Destinator???grin1

chrisbas
15-11-08, 16:42
Μονα νουμερα στην Κηφισιας Μαρουσι δεν...Αν κανεις browse στον χαρτη το βρισκεις.Α,καλαααα!

delakoz
16-11-08, 23:12
Πω ρε παιδια... ο χαρτης εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ λαθη... στην περιοχη Αμπελοκηπων, εκει που συναντιονται η Βασιλισσης Σοφιας, Μεσογειων, Αλεξανδρας, Φειδιππιδου γινεται μυλος. Αλλα αντι αλλων. Η περιοχη εχει αλλαξει εδω και κατι χρονια και η σχεδιαση του χαρτη ειναι παμπαλαια στο σημειο...

Τα εβαλα στο φορουμ της ΤΟΜΤΟΜ, αλλα αμα εχει τοσο κραυγαλεα λαθη σε κεντρικα σημεια, τοτε τι θα γινεται σε πιο απομακρυσμενα..

Μ'αυτα που βλεπω, εχω την αισθηση οτι ο χαρτης δεν θα επρεπε να διατιθεται στο εμποριο. Θα σκοτωθει κανεις....

ChrisAthens
16-11-08, 23:20
Προφανώς είναι ένα προϊόν που χρήζει διόρθωσης, αλλιώς πιό το νόημα της αξιολόγησης. Μάλλον βιάστηκαν να πάρουν κομμάτι από την πίτα και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα με τα updates.
lipssealedlipssealedlipssealed

panosha
16-11-08, 23:31
Μην ασχολείστε προς στιγμή με την πολιτική τους, εμείς πρέπει να εστιάσουμε στα λάθη, να τα τονίσουμε για να φροντίσουν να δώσουν σωστά τα στοιχεία που έχουν.

caldo
17-11-08, 14:56
Βρίσκω κι εγώ λάθη και ετοιμάζομαι να τα αναφέρω.
Βρε παιδιά, που στο καλό αποθηκεύονται τα screenshots στη συσκευή;;;
(Είμαι λίγο χαζός;;; και δεν τα βλέπω;;; ) what1

delakoz
17-11-08, 15:08
Βρε παιδιά, που στο καλό αποθηκεύονται τα screenshots στη συσκευή;;;

Στο go730 βρισκονται στο folder "screen"

caldo
17-11-08, 20:54
Στο go730 βρισκονται στο folder "screen"

Ευχαριστώ. Έπρεπε να πάω μέσω του explorer και όχι μέσω του tomtom Home που προσπαθούσα... bigsmile

dfoud
22-11-08, 20:01
Αλλαγή ονόματος σε μια διεύθυνση.

Αφού βρούμε τη διεύθυνση που θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή ονόματος,
κάνουμε τη διαδικασία μέσα στο map corrections και την αποθηκεύουμε με κεφαλαία γράμματα,
οπότε μετά στην εύρεση όλες οι διορθώσεις μας θα είναι με κεφαλαία και έτσι θα γνωρίζουμε και ποιες είναι σε περίπτωση διπλοεγγραφής
αλλά και εύκολα αναγνωρίσιμες.

για την ΤΤ δεν υπάρχει πρόβλημα στην διαδικασία ανεβάσματος της διόρθωσης από τη στιγμή που είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

καλές διορθώσεις, διότι είναι πολλές.

ChrisAthens
22-11-08, 20:39
Καλά, αν είναι να διορθώσουμε εμείς ΟΛΑ τα λάθη του χάρτη και όλη την γκάμα των συσκευών να έστελναν στον καθένα μας, πάλι θα μας χρώσταγαν!!:smt120

panosha
22-11-08, 20:45
Πόσα θες για κάθε λάθος ;grin1

ChrisAthens
22-11-08, 21:10
Μπα, εγώ είμαι φτηνός, αλλά ο Ορέστης μάλλον θα θέλει για κάθε διόρθωση και από ένα.. πιπίνι! the best1

delakoz
23-11-08, 14:33
Μπα, εγώ είμαι φτηνός, αλλά ο Ορέστης μάλλον θα θέλει για κάθε διόρθωση και από ένα.. πιπίνι! the best1

Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, σας ενημερωνω για τον καινουργιο τιμοκαταλογο διορθωσεων...

Παρα πολυ Σημαντικο Λαθος: τοπ μονδελο (με υψος πανω απο 1.85, εστω κι αν θελω σκαλα να την φτασω)

Απλα σημαντικο λαθος: μονδελο (ανεξαρτητου υψους)

Για τα υπολοιπα λαθη (απαγορευτικα, αναστροφες, οδηγιες κτλ) : πιπινι (που λεει και ο Χρηστος) / λαθος

kalami kalami kalami

chrisbas
28-11-08, 12:50
Ρε παιδια εχω μια απορια.Εχω διορθωσει καποια λαθη στο χαρτη.Αντιγραφω τον χαρτη αυτο σε αλλη συσκευη,αλλα εκει δεν ειναι διορθωμενα!Τί γινεται???dizzy2

ChrisAthens
28-11-08, 14:00
Είναι πολύ πιθανόν οι διορθώσεις να μην μπαίνουν επάνω στον χάρτη, αλλά σε ξεχωριστό αρχείο και το οποίο μάλιστα γίνεται upload όταν συνδέουμε την συσκευή στο TT Home. Οπότε ο χάρτης παραμένει ως έχει και οι τυχόν διορθώσεις (και εφ΄όσον επιβεβαιωθούν από την εταιρεία) θα μπουν στην νέα έκδοσή του.

chrisbas
28-11-08, 16:05
Κατεβασατε τη νεα εκδοση;Αν οχι καντε το.http://www.tomtom.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5810

Sysifos
28-11-08, 16:41
Κατεβασατε τη νεα εκδοση;Αν οχι καντε το.http://www.tomtom.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5810

μολις ελαβα το email..
θα το βαλω το βράδυ. άντε πάλι απο την αρχη...

delakoz
29-11-08, 00:33
Μολις εβαλα το νεο χαρτη. Αμεσως κοιταξα στο σημειο που συναντιονται Κηφισσιας, Φειδιππιδου, Βασ. Σοφιας και Αλεξανδρας.. καμια αλλαγη, οπως ηταν και στον προηγουμενο χαρτη.... πλακα μας κανουν? γκρρρρρρρρ

ChrisAthens
29-11-08, 00:48
Απ΄ότι είδα, το μόνο που άλλαξε είναι ο αριθμός σειράς του χάρτη... δυστυχώς!

panosha
29-11-08, 01:42
Έκανα δυο διαδρομές εδώ γύρω (Καλλιθέα - Φάληρο - Πειραιάς) και όλα πήγαν περίεργα καλά...

ssarl
29-11-08, 09:00
Λϊγα πράγματα από αυτά που είχα αναφέρει έχουν διορθώσει. Με αυτούς τους ρυθμούς σε πέντε-έξι χρόνια θα έχουμε πολύ καλό χάρτη...

chrisbas
29-11-08, 16:26
Περιέργως τα λαθη που ειχα δωσει,διορθωθηκαν!!!

cantona
29-11-08, 20:30
Τι θα γίνει με το θέμα μου,πάλι τελευταίος θα πάρω e-mail για να περάσω τον χάρτη;
Ακόμα περιμένω:smt096 μου φαίνεται θα του το στείλω πίσω.:smt019

ChrisAthens
29-11-08, 20:40
Τι θα γίνει με το θέμα μου,πάλι τελευταίος θα πάρω e-mail για να περάσω τον χάρτη;
Ακόμα περιμένω:smt096 μου φαίνεται θα του το στείλω πίσω.:smt019

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Άμα περιμένεις λίγο ακόμα, θα πάρεις τον τρίτο χάρτη με τις διορθώσεις του.. δεύτερου! lol2

panosha
29-11-08, 20:47
Μάλλον κατάλαβαν πως είσαι Ολυμπιακός. lol2

caldo
30-11-08, 03:24
Πολλά διόδια τελικά έχουν βάλει μέσα στην Αθήνα... lol2
Μήπως η tomtom είναι πιο μπροστά απο εμάς και ξέρουν που πρόκειται (αν πρόκειται) να μπουν διόδια (για λόγους περιβαλλοντικούς όπως λέγεται - σαχλαμάρες!)...
Αν και δεν νομίζω, μου είπε για διόδια η συσκευή και στα όρια του κτήματος Συγγρού... στο Μαρούσι... τόσο ψηλά λες να τα βάλουν...;; lol2

Υ.Γ. Μπράβο στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό !! και στην Ανόρθωση ! (ά ρε ΑΕΚΑΡΑ... μια ζωή κολλημένοι... :evil:)

caldo
01-12-08, 20:14
Για να περάσω το νέο χάρτη, κάνω unrar στο αρχείο και μου δημιουργείται φάκελος Greece και ένα ακόμη αρχειάκι Greece.toc.

Τον παλιό χάρτη θα τον σβήσω μέσω explorer ή απο το HOME?
Και με τα νέα αρχεία, θα βάλω στον φάκελο Greece (του tomtom) τα περιεχόμενα του καινούργιου Greece, και το Greece.toc που είναι απ' έξω τι το κάνω; worry1

delakoz
01-12-08, 20:21
Τον παλιό χάρτη θα τον σβήσω μέσω explorer ή απο το HOME?

Eγω το εκανα μεσω explorer.

Και με τα νέα αρχεία, θα βάλω στον φάκελο Greece (του tomtom) τα περιεχόμενα του καινούργιου Greece, και το Greece.toc που είναι απ' έξω τι το κάνω; worry1

Βαλε και το Greece.toc μεσα στο folder Greece.
Eπισης, θα χρειαστεις και το Greece-27.meta.dct αρχειο, κι αυτο στο folder Greece

ChrisAthens
01-12-08, 20:22
Θα διαγράψεις πρώτα τον παλιό χάρτη-εγώ το κάνω με explorer-και μετά θα αντιγράψεις τον νέο χάρτη και μέσα του θα κάνεις copy-paste το συνημμένο αρχείο .meta.dct που σου έστειλε στο mail. To .toc αρχείο είναι πληροφοριακό, δεν χρειάζεται.

caldo
01-12-08, 20:27
Ευχαριστώ και τους δύο!

delakoz
03-12-08, 16:56
Μας εστειλαν και ερωτηματολογιο αναφορικα με το χαρτη και τη συσκευη. Καλη κινηση, αλλα εχω την αισθηση οτι επρεπε να ηταν λιγο διαφορετικα διαρθρωμενο και να ειχε περισσοτερη 'ελευθερια' στις επιλογες.

ChrisAthens
03-12-08, 19:57
...την οποία όμως "ελευθερία" μπορείς να αναπληρώσεις με το κείμενο, στο τέλος της κάθε σελίδας.
Κάτι άσχετο, αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι αν χρειάζονται απαραίτητα τα screenshots, η αρκούν τα uploads των map corrections. :smt017
Εγώ πάντως αρκούμαι στην δεύτερη επιλογή. innocent1

panosha
03-12-08, 20:13
Κι εγώ. lol2

caldo
03-12-08, 20:19
Στο card slot της συσκευής, έχω βαλει μια κάρτα που εκτός των άλλων έχει και τραγούδια ΜΡ3. Το Juge box γιατί δεν τα βλέπει;

ChrisAthens
03-12-08, 20:22
Μήπως υποστηρίζει άλλου είδους φορμάτ? WMF κλπ?

delakoz
03-12-08, 20:24
...την οποία όμως "ελευθερία" μπορείς να αναπληρώσεις με το κείμενο, στο τέλος της κάθε σελίδας.

Δασκαλε σωστο αυτο που λες, και το επραξα.. αλλα πολλες φορες (πχ. στα ΡΟΙ) ενω δεν εχεις χρησιμοποιησει καποιες επιλογες, πρεπει αναγκαστικα να τις αξιολογησεις...

- ΤΟΜΤΟΜ: Πως σου φαινεται ο χαρτης στην επαρχια ??

- BETATESTER :Δε ξερω, δε πηγα στην επαρχια...

- TOMTOM : Οχι να μας πεις πως σου φαινεται ο χαρτης στην επαρχια

(το ΝΟΤ available δεν νομιζω οτι αποτελει σωστη επιλογη, αν και σε καποιο σημειο το χρησιμοποιησα)

panosha
03-12-08, 20:27
@ caldo

Βάλε τα μέσα σε ένα φάκελο με ονομασία mp3

cantona
03-12-08, 20:36
Δασκαλε σωστο αυτο που λες, και το επραξα.. αλλα πολλες φορες (πχ. στα ΡΟΙ) ενω δεν εχεις χρησιμοποιησει καποιες επιλογες, πρεπει αναγκαστικα να τις αξιολογησεις...

- ΤΟΜΤΟΜ: Πως σου φαινεται ο χαρτης στην επαρχια ??

- BETATESTER :Δε ξερω, δε πηγα στην επαρχια...

- TOMTOM : Οχι να μας πεις πως σου φαινεται ο χαρτης στην επαρχια

(το ΝΟΤ available δεν νομιζω οτι αποτελει σωστη επιλογη, αν και σε καποιο σημειο το χρησιμοποιησα)
Συμφωνώ απόλυτα.the best1
Δεν ξέρω για σας,πάντως από μένα έφαγαν θαψιματάκι.scaffold
Έπεται και συνέχεια.boxing

caldo
03-12-08, 20:39
@ caldo

Βάλε τα μέσα σε ένα φάκελο με ονομασία mp3

Αυτό θα κάνω, αλλά έτσι φαντάζομαι δεν θα μπορώ να έχω υποφακέλλους με τα αλμπουμ, αλλά θα είναι όλα χύμα...
Δοκιμάζω αυτό που είπες με το FM Transmitter, να παίζει μουσική που έχω, και να ακούω τις εντολές απο το ραδιο αυτοκινήτου. Αλλά, με το μπάχαλο που γίνεται στις συχνότητες, δεν βρίσκω εύκολα άδεια συχνότητα...

EDIT: Ναι, έτσι τα βλέπει.
Ευχαριστώ

panosha
03-12-08, 20:48
Μπορείς να έχεις φακέλους και υποφακέλους, δεν αναγνωρίζει όμως τα mp3tags και τα ελληνικά και εκεί. what1

ΚΙ εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα με το ραδιόφωνο, εκτός κι αν βάλω τη συσκευή στους 20 πόντους από την κεραία. Θα το ψάξω όμως.

ChrisAthens
03-12-08, 21:10
Συμφωνώ απόλυτα.the best1
Δεν ξέρω για σας,πάντως από μένα έφαγαν θαψιματάκι.scaffold
Έπεται και συνέχεια.boxing

Ωχ.. βλέπω να σου ζητάνε την συσκευή πίσω!! hysterical1

ChrisAthens
03-12-08, 21:16
Μπορείς να έχεις φακέλους και υποφακέλους, δεν αναγνωρίζει όμως τα mp3tags και τα ελληνικά και εκεί. what1

ΚΙ εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα με το ραδιόφωνο, εκτός κι αν βάλω τη συσκευή στους 20 πόντους από την κεραία. Θα το ψάξω όμως.

Μην παιδεύεστε άδικα, το έχω δοκιμάσει κατ' επανάληψη με το 8110 που έχει και αρκετά δυνατό -ισως το πιο ισχυρο- transmitter και το αποτέλεσμα μηδέν εντος λεκανοπεδίου και απλά ικανοποιητικά τα πράγματα στην επαρχία. Και το βασικότερο, σου δεσμεύει το ραδιόφωνο.

caldo
03-12-08, 21:30

Εγώ το συνέδεσα κανονικά, με μια συχνότητα που μετά απο ψάξιμο βρήκα (είχα βρει την 102.0 και μετά την 107.9) ανάλογα με το που ήμουν.
Έπαιζε μια χαρά, και τις εντολές άκουγα απο το ράδιο και συγχρόνως έπαιζε μουσική (αυτά που έχει ήδη μέσα) πολύ καλά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασέ το!

caldo
03-12-08, 21:32
Μην παιδεύεστε άδικα, το έχω δοκιμάσει κατ' επανάληψη με το 8110 που έχει και αρκετά δυνατό -ισως το πιο ισχυρο- transmitter και το αποτέλεσμα μηδέν εντος λεκανοπεδίου και απλά ικανοποιητικά τα πράγματα στην επαρχία. Και το βασικότερο, σου δεσμεύει το ραδιόφωνο.

Μήπως έφταιγε τελικά το 8110;

panosha
03-12-08, 21:33
Μήπως έφταιγε τελικά το 8110;
lol2 lol2 lol2

ChrisAthens
03-12-08, 21:37
Εγώ δεν μίλησα για μουσική-τέτοια άκουγα και απο το 8110, συγχρόνως με τις οδηγίες-αλλά για ραδιόφωνο, fm broadcasting! Όταν το έχεις σε μια συχνότητα για να ακούς την πλοήγηση, δεν έχεις την δυνατότητα να ακούς ραδιόφωνική εκπομπή! Κατανοητόν??

caldo
03-12-08, 21:42
Εγώ δεν μίλησα για μουσική-τέτοια άκουγα και απο το 8110, συγχρόνως με τις οδηγίες-αλλά για ραδιόφωνο, fm broadcasting! Όταν το έχεις σε μια συχνότητα για να ακούς την πλοήγηση, δεν έχεις την δυνατότητα να ακούς ραδιόφωνική εκπομπή! Κατανοητόν??

Κατανοητότατον!
Αλλά αν θέλεις να ακούς τη μουσική σου (αντί για CD) στο αυτοκίνητο, κάνει.

ChrisAthens
03-12-08, 21:55
Με πολλές παραχωρήσεις. Ακόμα και σε σχετικά ελεύθερη συχνότητα, πρέπει να είναι πολύ κοντά στην κεραία και από θέμα ποιότητας, άστα να πάνε. Και μιλάμε πάντα για εξωτερική τροφοδοσία, γιατί με την μπαταρία, αδειάζει σε χρόνο dt.

panosha
03-12-08, 22:33
Ρεύμα έχουμε και η ποιότητα ήχου στο GO730 είναι άριστη. Το άλλο μένει.

ChrisAthens
03-12-08, 23:38
Ρεύμα έχουμε και η ποιότητα ήχου στο GO730 είναι άριστη. Το άλλο μένει.

Βρε monkeyface για την ποιότητα του ήχου όπως ακούγεται από τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου λέω!!

panosha
03-12-08, 23:49
Κι εγώ αυτό λέω, τέλεια ακούγεται.

chrisbas
04-12-08, 00:40
Οι συσκευες ειναι για beta test οχι για mp3...Θα σας δωσω!!!

Υ.Γ Μηπως θελει κανεις να αγορασει το Διαμαντι???lol2

caldo
04-12-08, 12:30
Οι συσκευες ειναι για beta test οχι για mp3...Θα σας δωσω!!!

Υ.Γ Μηπως θελει κανεις να αγορασει το Διαμαντι???lol2

Χρήστο, μήπως η δικιά σου "η μικρή" tongue2 συσκευή δεν παίζει ΜΡ3 κλπ.;;; και ζηλεύεις;;; tongue2

Υ.Γ. Δεν κινείται τίποτα... το διαμάντι εγώ το έβαλα 300 και έφυγε αμέσως... πέσαμε στην κρίση βλέπεις...

caldo
04-12-08, 12:48
Κι εγώ αυτό λέω, τέλεια ακούγεται.

Συμφωνώ κι εγω, ακούγεται τέλεια!
Δεν ξέρω γιατί ο ChrisAthens μας την λέει έτσι! tongue2
Μπορώ να κάνω και επίδειξη... αμα βρω κενή συχνότητα...

panosha
04-12-08, 13:00
Μάλλον το navigon έχει μάπα ήχο. lol2

ChrisAthens
04-12-08, 13:15
Μάλλον το navigon έχει μάπα ήχο. lol2

Αν ήσουν ποτέ ΤΟΣΟ τυχερός να ακούσεις ήχο από 8110, θα πέταγες ότι συσκευή έχεις! tongue2

chrisbas
04-12-08, 17:17
Χρήστο, μήπως η δικιά σου "η μικρή" tongue2 συσκευή δεν παίζει ΜΡ3 κλπ.;;; και ζηλεύεις;;; tongue2

Υ.Γ. Δεν κινείται τίποτα... το διαμάντι εγώ το έβαλα 300 και έφυγε αμέσως... πέσαμε στην κρίση βλέπεις...

Κωνσταντινε,βλεπω τις ζευγαρωσες τις παντοφλες,μετα το Τομτομ πηρες και HD!lol2
Oσο για το Διαμαντι,νομιζω οτι το σκοτωσες!

panosha
04-12-08, 17:37
Ενώ αυτά στην υπογραφή σου είναι μοντελάκια. lol2

chrisbas
04-12-08, 17:41
Ενώ αυτά στην υπογραφή σου είναι μοντελάκια. lol2

Και με καμπυλες παρακαλω,οχι σαν τα τσαρουχια που εχεις!!!

panosha
04-12-08, 17:43
Ναι, φοράει και καπελάκι για τον ήλιο. tongue2

chrisbas
04-12-08, 17:46
Σε πληροφορω,το καπελακι στον ηλιο κανει πολυ καλη δουλεια.grin1

Μπαι δε γουει,το Ντεστ 8 απο που το κατεβασατε ολοι;;;grin1

panosha
04-12-08, 17:54
Τζάμπα θα χάσεις το χρόνο σου λέμε. Πήγαινε καμιά βόλτα καλύτερα.

chrisbas
04-12-08, 17:56
Δεν μπορω να παω βολτα,χαζευω το νεο μου γκατζετ LG X110-L.A711HS the best1

panosha
04-12-08, 17:59
Τι gadget βρε, αυτό σέρνεται. grin1

chrisbas
04-12-08, 18:00
Πεταει,αεροπλανο λεμε!!!Και ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το HD!

caldo
05-12-08, 13:28
Πεταει,αεροπλανο λεμε!!!Και ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το HD!

Υπάρχει συσκευή μεγαλύτερη απο το HD? grin1
Μου πιάνεται το χέρι όταν μιλάω!
(θα το συνηθίσω, που θα πάει)

delakoz
07-12-08, 21:52
Ρε παιδια, για βοηθατε λιγο...

εβαλα στο go730 τον καινουργιο χαρτη και η επιλογη "cancel route" που υπηρχε πριν μεσα στα μενου, εξαφανιστηκε... την εχετε δει πουθενα εσεις???????????

Και γενικοτερα, το μενου αλλαξε καπως. Εγω μονο τον χαρτη περασα, κι αυτον με copy paste απο explorer

chrisbas
07-12-08, 21:54
Σε μας τους φτωχους κατοχους του One,ειχε και συνεχιζει να εχει το clear route.lol2

panosha
07-12-08, 21:57
Τίποτα δεν άλλαξε εκτός του χάρτη. Backup δεν έχεις πάρει ;

delakoz
07-12-08, 22:27
Πανο back up ειχα παρει στην αρχη. Απλα τωρα, το cancel route δεν ειναι εκει που ηταν (αν υπαρχει κι ολας πουθενα....) και το μενου ειναι καπως διαφορετικο στις επιλογες.

Θα δοκιμασω να το επαναφερω, αλλα μου κανει εντυπωση...

Επισης, εχω την αισθηση οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αναζητησης πρωτα της ΟΔΟΥ και μετα της ΠΟΛΗΣ (οπως γινεται στο destinator). Κανω λαθος?

delakoz
07-12-08, 22:48
Λοιπον, εκανα προοδο... το ζητημα ηταν οτι ειχε ενεργοποιηθει η επιλογη

"Show fewer menu options" ... μολις την απενεργοποιησα, επανηλθαν ολα!!

@chrisbas: παραλιγο να σου προτεινα ανταλλαγη του go730 με το one icon_pidu wave22

cantona
07-12-08, 22:50
Όλα τα κουφά σήμερα γίνονται;
Σύνδεσα την συσκευή με το pc tt home,έκανα update & install όλα οκ,εκτός από επάνω δεξιά που μου γράφει το εξής:your map has not be updated for more than 20 weeks,unfortunately map share map corrections are temporarily not available,και αντί για πράσινη βέβαια,είναι κόκκινη η ένδειξη.
Το έχει κανείς άλλος;innocent1

delakoz
07-12-08, 23:25
Εχω την αισθηση οτι το update δε πρεπει να γινει μεσα απο το tt home.

Απο το φορουμ για το beta test του tomtom, αντιγραφω

"Important: do NOT update your application and maps via "Update my..." menu in TomTom HOME. Only install new updates if they are available in this section "

(το ποστ ειναι της Marlies)

http://www.tomtom.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5662

chrisbas
07-12-08, 23:28
Οταν το συνδεεις δεν κανει αυτοματα update,απλα ψαχνει τι υπαρχει και αν θες προχωρας σε εγκατασταση.

cantona
07-12-08, 23:37
Ναι βρε παιδιά δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές,ούτε update via tomtom home,αυτό που λες εσύ Χρήστο κάνω,αναζήτηση και update & install,τίποτε άλλο...

chrisbas
07-12-08, 23:39
Θα το τσεκαρω και γω αυριο,γιατι τοχω στο αμαξι και θα ενημερωσω σχετικα.

ChrisAthens
07-12-08, 23:40
Κι εμένα σήμερα μου έβγαλε κόκκινη βούλα.

chrisbas
07-12-08, 23:44
Ε μετα απο το θαψιμο που τους ριξαμε,μαλλον απεσυραν το χαρτη!lol2

joannaex
07-12-08, 23:45
Εμένα πριν καμιά βδομάδα τρελάθηκε και δεν έβρισκε στίγμα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα που πάλευα.

ChrisAthens
07-12-08, 23:49
Τι εννοείς? Δεν κλείδωνε τους δορυφόρους η κλείδωνε αλλά δεν έδειχνε την θέση σου στον χάρτη?

chrisbas
08-12-08, 09:20
Το ιδιο και σε μενα,περι 20 εβδομαδων μου λεει!

panosha
08-12-08, 10:18
Δεν είναι διαθέσιμα τα Map Share & Map Corrections.

cantona
08-12-08, 21:01
Τι δηλαδή το έκλεισαν το μαγαζί επειδή μπούκωσε από τις διορθώσεις μας;cristmastongue

chrisbas
10-12-08, 00:20
Τελικα τί γινεται με το beta testing,τελειωσε ή συνεχιζουμε τις διορθωσεις???

caldo
10-12-08, 01:11
Και γιατι να μην συνεχιζουμε;
Λογικα δεν θα μας ειδοποιησουν για οτιδηποτε νεωτερο;

chrisbas
15-12-08, 21:12
Το Σαββατο πηγα στην Ιποκρατειο Πολιτεια,στο βουνο,πανω απο τα Κιουρκα(Αφιδνες) και ηταν μια χαρα η χαρτογραφηση.the best1

cantona
16-12-08, 00:38
Βρε σεις,αυτός/αυτή ο/η marlies,έχει εξαφανιστεί,λέτε να διάβασε το review μου και μας κάκιωσε;Think1

ChrisAthens
16-12-08, 01:40
Γενικά παρατηρώ μία στασιμότητα στην υπόθεση. Είναι και αυτές οι 20 εβδομάδες...

beagle
16-12-08, 17:44
Ελπίζω σύντομα να έχουμε να ασχολούμαστε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα.. ;)

delakoz
16-12-08, 22:59
Ελπίζω σύντομα να έχουμε να ασχολούμαστε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα.. :wink:

Εσυ τι δουλεια εχεις εδω μεσα?? scared3 ban1

Για να σοβαρευτουμε λιγο!!! cristmastongue cristmastongue

panosha
16-12-08, 23:22
Ο Γιώργος έχει σκάσει από το κακό του. Στην αρχή δεν ήθελε να συμμετάσχει επειδή δεν είχε χρόνο κι όταν το ξανασκέφτηκε δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Οπότε τον άφησα να διαβάζει μόνο. Αν ενοχλεί να τον διώξω. cristmastongue

beagle
17-12-08, 05:02
Εσυ τι δουλεια εχεις εδω μεσα?? scared3 ban1

Για να σοβαρευτουμε λιγο!!! cristmastongue cristmastongue

Αχαχα! Ποιος μιλάει για σοβαρότητα! cristmastongue

Ο Γιώργος έχει σκάσει από το κακό του. Στην αρχή δεν ήθελε να συμμετάσχει επειδή δεν είχε χρόνο κι όταν το ξανασκέφτηκε δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Οπότε τον άφησα να διαβάζει μόνο. Αν ενοχλεί να τον διώξω. cristmastongue

Ναι, για τόλμα! Έχει φάει ποτέ ban admin από mod? cristmastongue

chrisbas
17-12-08, 08:12
Εξω οι τσατσοι του Πατερα!!!

ChrisAthens
17-12-08, 10:11
Τώρα η εταιροχρονισμένα είναι τα μηνύματα η δεν κοιμάστε καθόλου!!
Ο ένας στις 5 τα ξημερώματα, ο άλλος στις 8, με την τσίμπλα στο μάτι...
Χώρια το off-topic του θέματος
Ουφφφ... τα'πα..

beagle
17-12-08, 11:24
Εντάξει? Ξεθύμανες? Ετοιμάσου τώρα για ένα μεγαλοπρεπέστατο BAN!!! :smt075 tongue_move

panosha
17-12-08, 12:40
Οι mod μπορούν να banαρουν ό ένας τον άλλον ελεύθερα. grin1

chrisbas
19-12-08, 23:46
Τί καλος ανθρωπος αυτος ο/η Marlies!Μου εδωσε κλειδι ενεργοποιησης του χαρτη 8.25 για το Τομτομ 930Τ.cristmassmile

chrisbas
29-12-08, 10:49
Αψογη η πλοηγηση μεχρι το Παναιτωλιο Αγρινιου,στην εθνικη Αθηνων-Πατρων ηταν σωστα ολα τα ορια ταχυτητας.Το μονο λαθος ηταν οτι ελειπε ο δρομος που οδηγουσε στο χλιδατο σαλε που εμενε ο Αντμιν,βεβαια αυτο ισως να μην ηταν τυχαιο!cristmasbiggrin

panosha
29-12-08, 12:15
Έχει γίνει η σχετική καταγραφή και θα δοθεί εκεί που πρέπει. cristmasbiggrin

chrisbas
02-01-09, 10:46
Στο κομματι της Μεσογειων απο Μιχαλακοπουλου μεχρι Βασ.Σοφιας παρτυ απο λαθη!Το εχουν διπλης κατευθυνσης!Ποσα χρονια ειναι που εχει μονοδρομηθει!Ειδα κι επαθα να τα διορθωσω.Τα εστειλα μεσω Home.

caldo
02-01-09, 11:29
Έ, μα βρε Χρήστο, πας κι εσύ σε δύσκολα μέρη... cristmastongue

ChrisAthens
02-01-09, 13:42
Καλά σου λέει, πήγαινε στη πίστα απογείωσης του "Ελ. Βενιζέλος" να δεις θα έχει λάθη? cristmastongue
Τώρα, εδω που τα λέμε κι εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος..:smt017

chrisbas
07-01-09, 10:43
Θα υπαρξει αραγε Ελληνικο User Interface ή εχει παγωσει το ολο θεμα;

panosha
07-01-09, 13:29
Λίγο υπομονή κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. bigsmile

ChrisAthens
07-01-09, 13:35
Την ίδια απορία έχω κι εγώ, απλά περιμένω 2-3 μήνες ακόμα. Φαντάζοιμαι μέσα σε αυτό το διάστημα, ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Πιστεύω πως ο ανασταλτικός παράγοντας είναι το θέμα του απαράδεκτου χάρτη, όπως προφανώς και δικαίως, τους δώσαμε να καταλάβουν. Το να γίνει ένα ελληνικό GUI είναι το πιο εύκολο, για να μη σου πω πως και εμείς να κάτσουμε να ασχοληθούμε λίγο, θα το φτιάξουμε. Ήδη ο Πάνος έφτιαξε φωνές για τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς και λέω να ασχοληθώ κι εγώ λίγο μήπως τις βάλω σε ενιαίο αρχείο που να αναγνωρίζουν και τα μοντέλα της σειράς ΟΝΕ.

chrisbas
07-01-09, 13:44
Λίγο υπομονή κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. bigsmile

Ισως η ρηξη που υπαρχει απο αποψη εμπιστοσυνης δεν σε αφηνει πλεον να μας ενημερωσεις αν ξερεις κατι παραπανω-Σε δικαιολογω απο μια μερια.Εγω παντως ρωτησα τον Νικο περι βελτιωσης του χαρτη και μου ειπε απο Μαρτη...

panosha
07-01-09, 13:53
Δεν υπάρχει κάποια ρήξη. Είπα σαφώς πως θα γίνουν όλα, δεν μπορώ να πω ημερομηνίες, δεν είναι δική μου δουλειά κι αφού δεν εξαρτάται από μένα δεν λέω για να μην εκτεθώ. Είμαστε σε περίοδο που χρειάζεται υπομονή.

caldo
07-01-09, 17:00
Βρε παιδιά, αφού έγινε όλη η ιστορία του beta testing, δεν θα βγει ελληνικό το πρόγραμμα;;;
Τι λέμε τώρα.
Μεγάλη εταιρία είναι, κινούνται σε αργούς ρυθμούς, μικρή αγορά είμαστε εμείς, λογικά όλα αυτά, πιστεύω ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα προγράμματά τους...
Λογικό επίσης είναι να περιμένουμε...

cantona
07-01-09, 18:18
Καλά σου λέει, πήγαινε στη πίστα απογείωσης του "Ελ. Βενιζέλος" να δεις θα έχει λάθη? cristmastongue
Τώρα, εδω που τα λέμε κι εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος..:smt017

Στην πίστα ελάτε άφοβα,δεν έχει λάθη,καρατσεκαρισμένο.the best1
Το testing πότε θα τελειώσει;blink1

caldo
07-01-09, 18:26
Εγώ πάντως, συνεχίζω και στέλνω διορθώσεις.

ChrisAthens
07-01-09, 19:25
Το ίδιο κι εγώ, αλλά από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!! dizzy2

caldo
07-01-09, 19:42
Το ίδιο κι εγώ, αλλά από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!! dizzy2

Όντως!
δεν θα πρέπει να είναι καθόλου περήφανοι για τον χάρτη που έχουν φτιάξει, ενώ είχαν δεδομένα απο την καλύτερη ελληνική εταιρία χαρτογράφησης...

cantona
07-01-09, 19:59
Όντως!
δεν θα πρέπει να είναι καθόλου περήφανοι για τον χάρτη που έχουν φτιάξει, ενώ είχαν δεδομένα απο την καλύτερη ελληνική εταιρία χαρτογράφησης...
Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δεν συνεχίζω τόσο ένθερμα όσο στην αρχή.

delakoz
07-01-09, 20:27
Γνωμη μου ειναι οτι ο χαρτης της ΤΟΜΤΟΜ δεν διορθωνεται με το χερι, βρισκοντας τα λαθη ενα-ενα. Ειναι τοσα πολλα που ο χρονος που απαιτειται ειναι τεραστιος. Πρεπει να δουνε τι ειναι αυτο που προκαλεσε τοσα 'λαθη' (στο compile? στο κοψιμο-ραψιμο???) σε σχεση με τον χαρτη της Gi και να τον κανουν απο την αρχη με αλλο τροπο.

caldo
07-01-09, 20:54
Καλά, αυτό εννοείται..

chrisbas
07-01-09, 23:07
Η απαντηση του/της Marlies σχετικα με το GUI:

It is not available yet... I expect still a few weeks before it can be tested.

panosha
08-01-09, 00:31
Παιδιά αυτά από κάτω δεν φοράνε windows κι ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στο θέμα των ελληνικών, γι αυτό αργούν. Διορθώσεις πάντως εγώ δίνω και θα δίνω.

beagle
08-01-09, 15:43
Καλά κάνετε και δίνετε διορθώσεις, απλά έχω αρχίσει να μη βρίσκω το νόημα σε αυτό. Μόνοι σας λέγατε πως δε γίνεται να διορθώσετε τον χάρτη 4-5 άτομα, κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό και δε νομίζω πως περίμεναν αυτό από εσάς. Ωραία, τους δώσατε να καταλάβουν πως ο χάρτης είναι για να στηθεί από την αρχή, τι περιμένουν τώρα? Γιατί πες πως τελειώνει το beta testing σε 2-3 μήνες και δίνουν το χάρτη με τις διορθώσεις σας. Οι περισσότεροι όμως μένετε Αθήνα και στέλνετε (κατά βάση) διορθώσεις από τις περιοχές σας, με τις άλλες περιοχές τι θα γίνει? Με την υπόλοιπη Ελλάδα?? blink1 Θα φάνε πολύ κράξιμο..

caldo
08-01-09, 15:50
Νομίζω πως οι διορθώσεις έχουν ακριβώς αυτό το νόημα, να δουν πως φτιάχτηκε ο χάρτης. Δεν θα διορθωθεί απο αυτές...
Αυτό πιστεύω θα το έχουμε κατανοήσει όλοι.
Θεωρώ οτι μια δουλειά που την αρχίσαμε, πρέπει να την φτάσουμε μέχρι εκεί που θα μας πουν στοπ. Με μειωμένη σαφώς ένταση, αλλά μέχρι να έχουμε κάποιο νέο, συνεχίζουμε..

beagle
08-01-09, 15:52
Απλά δεν ξέρω αν ασχολούνται ακόμα με το να διορθώσουν αυτά που στέλνετε ή με το να στήσουν το χάρτη από την αρχή. Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο, ταλαιπωρείστε τσάμπα (από δω και πέρα εννοώ..)

caldo
08-01-09, 15:57
Σωστό είναι αυτό που λες, καλό θα ήταν να έχουμε ενημέρωση...

panosha
08-01-09, 16:08
Δεν είναι και καμιά σοβαρή ταλαιπωρία. Όταν βλέπεις ένα λάθος ακουμπάς απλά την οθόνη και αποθηκεύεται. Ανοίγεις τη σχετική εφαρμογή μέσα από το πρόγραμμα με την ησυχία σου από το σπίτι, κάνεις τις διορθώσεις εύκολα κι όποτε το συνδέσεις στον υπολογιστή, φεύγουν με ένα κλικ. bigsmile

beagle
08-01-09, 17:39
Δεν είπα πως ασχολείσαι όλη μέρα με το tom tom, όσο και να ασχολείσαι όμως καλό είναι να ξέρεις πως δεν πάει χαμένος ο κόπος σου. Γιατί αν ξαναγίνει compile ο χάρτης από την αρχή, ότι κάνετε από ένα σημείο και μετά είναι τσάμπα κόπος. Έστω και μικρός. :cool:

delakoz
08-01-09, 17:55
Ισως ειναι η μοναδικη περιπτωση στην ιστορια που συμφωνω με τον Γιωργο respect1

Αυτα για να πουμε και καμια μμκια.. πολυ σοβαροτητα βλεπω στο φορουμ τελευταια blink1

panosha
08-01-09, 17:59
Προσπαθώ. lol2

beagle
08-01-09, 18:36
Και εγώ κοιτάω να "σπάσω" αυτή τη σοβαρότητα. Μάλλον όμως πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο.. grin1

cantona
08-01-09, 19:04
Και εγώ κοιτάω να "σπάσω" αυτή τη σοβαρότητα. Μάλλον όμως πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο.. grin1
Θέλεις να γίνεις beta tester?Pray1

delakoz
08-01-09, 19:10
Ε ειπαμε να σπασουμε τον παγο, οχι να το γελοιοποιησουμε το θεμα!!!!! punchmeto punchmeto

panosha
08-01-09, 20:24
Εννοούσα πως προσπαθώ να είμαι σοβαρός. lol2

beagle
08-01-09, 21:12
Θέλεις να γίνεις beta tester?Pray1

Άσε Αντώνη, δε θα πάρω, και μάλλον τη γλίτωσα! lol2

cantona
08-01-09, 21:30
Ξανά σκέψου το τώρα που γυρίζει.cicle

chrisbas
09-01-09, 10:51
Και ρωταω εγω ο αδαης,οοολα αυτα τα pois που εχει το Ντεστ δεν επρεπε να τα ειχε και το Τομτομ?kalami

ChrisAthens
09-01-09, 10:58
Mε την ίδια λογική, γιατί να μην έχει και τον χάρτη του Dest??

chrisbas
09-01-09, 11:01
Εφοσον βασιζεται σε δεδομενα της GI σιγουρα!

chrisbas
05-02-09, 16:47
Δεν κινειται τιποτα,η απολυτη νιρβανα!!!lol2

caldo
05-02-09, 17:02
Απόλυτη!

panosha
05-02-09, 17:03
Βάλε κανένα videάκι. lol2

chrisbas
06-03-09, 09:00
Καμμια ενημερωση δεν βλεπω για την εκδοση 825.2159,αν δηλ εχει διαφορες απο την δικια μας.Δεν την αγοραζεις Πανο να δουμε τί παιζει;lol2

panosha
06-03-09, 09:11
Να σου δώσω το λογαριασμό μου να μου βάλεις 49€ ? grin1

caldo
06-03-09, 10:02
Εγώ ευχαρίστως εξουσιοδοτώ τον Χρήστο να την αγοράσει bigsmile

chrisbas
06-03-09, 10:23
Κωνσταντινε εσυ εισαι πιο καταλληλος για να την δοκιμασεις και στο Xperia!!!clap1Παντως 0,1 ΜΒ παραπανω ειναι κομματακι ακριβουτσικο...

delakoz
06-03-09, 10:25
Δεν αφηνετε τα λογια και τα αστειακια να κανετε καμια διαδρομη λεω γω.... μπας και τον φτιαξουμε επιτελους τον χαρτη?? λιγο μας εμεινε ακομα, αντε....

clown3 clown3 clown3

chrisbas
06-03-09, 10:28
Εγω δεν εχω παραπονο,στον δρομο Κατερινης Ελατοχωριου με πηγε απο εναν χωματοδρομο για περιπου 3 χλμ σουπερ!!!the best1

delakoz
06-03-09, 10:32
Εγω δεν εχω παραπονο,στον δρομο Κατερινης Ελατοχωριου με πηγε απο εναν χωματοδρομο για περιπου 3 χλμ σουπερ!!!the best1

Εμ σε βοηθαει να γνωρισεις την ελληνικη φυση, τους αγρους, τα βουνα, διαμαρτυρεσαι κι ολας... hunter1 hunter1

chrisbas
06-03-09, 10:47
Μονο μαντριά ειχε!crymore

caldo
06-03-09, 11:53
Αν το δοκιμάσω στο Χ1 θα στενοχωρηθείτε απο τις επιδόσεις και θα είναι κρίμα... grin1

ChrisAthens
15-03-09, 21:01
Από την Παρασκευή το πρωί εγκατέστησα τον νέο χάρτη της Ελλάδας 825.2159
Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές, γιατί είδα τις διορθώσεις μου να είναι περασμένες και μπορώ να κατεβάσω (και κατέβασα) διορθώσεις άλλων χρηστών - πράγμα που δεν γινόταν με την έκδοση που είχαμε (825.2144).
Βέβαια, σίγουρα δεν είναι πλήρης, αλλά καλύτερος από τον προηγούμενο.
Το ότι αναρτήθηκε στο site της Tomtom για εμπορική διάθεση, όχι ο 2144 αλλά ο 2159, ο οποίος δεν διατέθηκε σε μας για evaluation, σε συνδιασμό με το "γράψιμο" που έχουμε τον τελευταία από τον-την marlies 9ακόμα περιμένει απάντηση ο Χρήστος) με κάνει να πιστεύω πως μάλλον έληξε η "θητεία" μας σαν beta testers, γιαυτό και προχώρησα στην αναβάθμιση αυτή.
Συνέπεια αυτού η όποια κρίση μου θα αφορά τον 825.2159 πλέον.

chrisbas
15-03-09, 22:17
Σωστα τα λες Χρηστο,ακομα περιμενω απαντηση...Παντως εχω την εντυπωση οτι θα υπαρξει δοκιμη για το greek ui...

delakoz
17-03-09, 09:26
Περασα κι εγω τον καινουργιο χαρτη (Greece v825.2159) με την καθοδηγηση του Προεδρου.

Η Μεσογειων ειναι ακομα διπλης κατευθυνσης στην αρχη της, η Φειδιππιδου επισης.. αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να κοιταξω για τα υπολοιπα...

Καλα, τι περιμενουν για να κανουν σοβαρη διορθωση του χαρτη?

panosha
17-03-09, 10:02
Βρε τον Πρόεδρο ! lol2

chrisbas
17-03-09, 11:36
Αν το αφησετε να κανει map share θα σας περασει τις διορθωσεις!

panosha
17-03-09, 12:32
Ο Χρήστος ο mod the best1 λέει κάτι που μου φαίνεται λογικό. Πως με το Greece-27.meta.dct που έχει ο καθένας στη δική τους συσκευή, θα παίζουν όλοι οι χάρτες τους για Ελλάδα. lol2

chrisbas
17-03-09, 12:40
Νομιζω πως οχι.Γιατι εγω στην συσκευη που αγορασα εχω αλλο dct και παιζει και αυτο.Το πιο λογικο ειναι να προκειται για τον ιδιο χαρτη στην ουσια με αλλο ονομα και καποιες διορθωσεις!

chrisbas
18-05-09, 11:25
Αντε θα αγορασει κανεις???lol2

delakoz
18-05-09, 11:35
Καλα μας δουλευουν?? μηπως θα επρεπε να δουμε εμεις το χαρτη πρωτα και μετα να τον διαθεσουν στην αγορα?

Τοσα λεφτα μας πληρωνουν καθε μηνα, δεν τα κλαινε?

clown3

panosha
18-05-09, 12:13
Ετοιμάζονται από την ΤΤ ελληνικοί ήχοι (με δικές τους φωνές) και το πρόγραμμα στα ελληνικά. bigsmile

chrisbas
18-05-09, 14:18
Κοντευει ο καιρος να ξεφορτωθουμε ολα τα αλλα προγραμματα!!!the best1
Ελπιζω να μην πληρωνουμε και τον εξελληνισμο!!!

cantona
22-06-09, 22:07
Που είναι οι Ολλανδοί οεο;what1

panosha
22-06-09, 22:40
Ασχολούνται με το iPhone μάλλον. Να μας έστελναν καμιά συσκευή για δοκιμή τουλάχιστον. tongue2

caldo
23-06-09, 15:42
Όλο μ' αυτό το iPhone...
Φαίνεται οτι πουλάει όμως..