PDA

Επιστροφή στο Forum : favorites

sinapias
08-06-06, 16:49
yparxei tropos na mas eidopoiei fonitika mono gia ta radar,cameres kai oxi gia tis alles katigories ton agapimenon pou exoume epileksei na emfanizontai ston xarti?

zeppelin
08-06-06, 16:58
Μόνο αν δεν τα επιλέξεις να εμφανίζονται στο χάρτη

grimak
08-06-06, 19:27
yparxei tropos na mas eidopoiei fonitika mono gia ta radar,cameres kai oxi gia tis alles katigories ton agapimenon pou exoume epileksei na emfanizontai ston xarti?
:idea: Νομίζω πως αν δημιουργήσεις ένα wav αρχείο κενό (χωρίς ήχο) και αντικαταστήσεις το 141.wav που βρίσκεται μέσα στο φάκελο: \Destinator\Common\Interface\Voice\Greek με αυτό που δημιούργησες και δώσεις βέβαια την ίδια ονομασία (141), όταν θα περνάς από άλλες κατηγορίες εκτός των speedcams, δεν θα ακούς τίποτα. :wink:

MinOtaVrS
08-06-06, 19:29

Gia pio Destinator milas?
Pantws opws kai na exei apo aristera apenergopoihse tis eidopoihseis pou den theleis kai tha eisi OK ..

ntisco
08-06-06, 21:57
Για το Dest 3 γινεται??Και πως..??

ntisco
08-06-06, 22:04
Θελω να φτιαξω 2 κατηγοριες..απο τις καμερες...τα ρανταρ τροχαιας και τις καμερες ταχυτητας να τις εχω μαζι καθως και τις καμερες λεωφοριων και τις κυκλοφοριας μαζι σε αλλο dat αρχειο...πως γινετε???

ntisco
08-06-06, 22:23
αμα το αρχειο με τις καμερες csv το ανοιξω με σημειοματαριο και το κανω save as και το βαλω .dat...ετσι γινεται??

MinOtaVrS
08-06-06, 22:32
Για το Dest 3 γινεται??Και πως..??

Opws eipa kai pio panw apenergopoihse apo aristera me to na xetikareis thn eidopoihsh..

ntisco
08-06-06, 22:46
κατσε μινοταυρακι μου...1 το αρχειο για τις καμερες για το 3 ειναι 1 auto alert 2 που τα εχει ολλα μεσα...και 2 θελω να τα χωρισω οπως λεω παραπανω....γινεται...και πες μου για το csv εαν με τον τροπο που λεω γινετε dat....εαν περασω τις καμερες οπως στο pn θα δουλεψει με τις φωνες???

MinOtaVrS
08-06-06, 22:58
κατσε μινοταυρακι μου...1 το αρχειο για τις καμερες για το 3 ειναι 1 auto alert 2 που τα εχει ολλα μεσα...και 2 θελω να τα χωρισω οπως λεω παραπανω....γινεται...και πες μου για το csv εαν με τον τροπο που λεω γινετε dat....εαν περασω τις καμερες οπως στο pn θα δουλεψει με τις φωνες???
Na ta xwriseis sto 3 den ginete giati den se afhnei to 3 ...

OXI Den tha doulepsei..

To dest3 mono 2 dat dexete kai sinithws doulevei mono to 2o afto dhladi pou exw anebasei me ola ta alerts,, :( ...

ntisco
08-06-06, 23:03
οκ.... :(