PDA

Επιστροφή στο Forum : Kάρτες

snns21
06-06-06, 10:18
Αν θέλω να αγοράσω μεγαλύτερη μνήμη θα έχω πρόβλημα?
Επίσης θα πρέπει να περάσω από τα γραφεία σας?
Αλλο ένα προβληματάκι που έχω με το Μio168 είναι ότι δεν μου διαβάζει στο
pocket word τα ελληνικά.Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε τι να κάνω?
Ελπίζω στην καλοκαιρινή έκδοση να μην αφήσετε παραπονεμένα τα νησιά του βορείου αιγαίου.Ξέρω δεν πουλάνε όσο και η Μύκονος ή η Σαντορίνι που θεωρούνται in και πάνε οι ψωνάρες,αλλά και αυτά Ελληνικά είναι(Πχ,Λήμνος)
Θα το εκτιμήσουμε δεώντος.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

grimak
06-06-06, 11:16

Ίσα ίσα αν πάρεις μεγάλης χωρητικότητας (1-2GB) και γρήγορη (150χ) θα έχεις αρκετό χώρο αποθήκευσης και γρήγορη ανταπόκριση.
Μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή:
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=49126133&Catalog_Id=15&Product_Id=300348&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

Αν θέλεις να μεταφέρεις τα αρχεία από την παλιά στην νέα κάρτα, κάνε αντιγραφή ότι περιέχει στο pc σου και μετά τα αντιγράφεις στη νέα κάρτα.

zeppelin
06-06-06, 11:54
Ελπίζω στην καλοκαιρινή έκδοση να μην αφήσετε παραπονεμένα τα νησιά του βορείου αιγαίου.Ξέρω δεν πουλάνε όσο και η Μύκονος ή η Σαντορίνι που θεωρούνται in και πάνε οι ψωνάρες,αλλά και αυτά Ελληνικά είναι(Πχ,Λήμνος)

Απλά θα αντιγράψεις τα αρχεία τις παλιάς κάρτας στη καινούργια και θα δουλέψει.

Σχετικά με τα νησιά: Αναβαθμίσαμε σημαντικά το χάρτη σε όλες ανεξαιρέτως τις νησιωτικές περιοχές. Μόνο στη Μυτιλήνη κολλήσαμε λίγο, αλλά θα γίνει κι αυτή σε επόμενες εκδόσεις.

ssarl
06-06-06, 12:51

Απλά θα αντιγράψεις τα αρχεία τις παλιάς κάρτας στη καινούργια και θα δουλέψει.

Σχετικά με τα νησιά: Αναβαθμίσαμε σημαντικά το χάρτη σε όλες ανεξαιρέτως τις νησιωτικές περιοχές. Μόνο στη Μυτιλήνη κολλήσαμε λίγο, αλλά θα γίνει κι αυτή σε επόμενες εκδόσεις.

Μη μου πεις Νίκο ότι έχετε βάλει και νότια Εύβοια;!;!

zeppelin
06-06-06, 12:58
Και η Εύβοια θα είναι μέσα στο νεό χάρτη, σαφώς αναβαθμισμένη!

groove54
06-06-06, 13:19
Ίσα ίσα αν πάρεις μεγάλης χωρητικότητας (1-2GB) και γρήγορη (150χ) θα έχεις αρκετό χώρο αποθήκευσης και γρήγορη ανταπόκριση.
Μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή:
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=49126133&Catalog_Id=15&Product_Id=300348&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

Εγω βρηκα και αυτην http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_169&products_id=1371

f15
17-07-06, 13:00
Η καρτα μνημης με το προγραμμα Destinator PN αντιγραφεται?
Θα λειτουργει κανονικα το προγραμμα και θα εχω περισοτερη μνημη ? αμα την αντιγραψω σε μεγαλιτερη?
Η καρτα με το Destinator PN εχει τιποτα κρυφα αρχεια η αντιγραφεται κανονικα?
Ευχαριστω

groove54
17-07-06, 13:07
Ναι αντιγραφονται ολα τα αρχεια κανονικα

f15
18-07-06, 08:49
Thanks

groove54
18-07-06, 11:15
10 ευρώ :P