PDA

Επιστροφή στο Forum : νατασσουλα

νατασσουλα
08-11-08, 02:59
καλησπερα μπηκα στο φορουμ απλα για καποιες πληροφοριες και ξαφνικα βρηκα τον μπελα μου καποιος απο εσας θελοντας να κανει πλακα πηρε το μςν μου καποιες αλλες πληροφοριες οπως το κανονικο μου ονομα που μενω πηρε και καποιες απο τισ φωτο μου και βγηκε για σεργιανι οπως θα λεγαμε..................συγνωμη που το λεω αλλα απογοητευτικα και ετσι θα ξεγραφτω απο το σαιτ αυτο. λυπαμαι πολυ πραγματικα για αυτη την καταντια καποιων.............

panosha
08-11-08, 09:27
Αν θέλεις ενημέρωσε ιδιαίτερα με κάποιες λεπτομέρειες. Από που βρήκε το πραγματικό σου όνομα, τη διεύθυνση και τις φωτογραφίες ; worry1

chrisbas
08-11-08, 09:36
Δεν παμε καλα,νομιζω οτι θελει ξεμπροστιασμα ο τυπος που εκανε κατι τετοιο!chair1

panosha
08-11-08, 10:27
Το θέμα είναι πως δεν απαιτούνται τέτοια στοιχεία για εγγραφή στο φόρουμ, κάτι δεν μας λέει καλά η φίλη. Το μοναδικό στοιχείο που έχει δώσει είναι ένα mail που κι αυτό δεν μπορεί να δει κανείς, εκτός κι αν απαντήσει σε μήνυμα του.

νατασσουλα
08-11-08, 16:43
το ονομα μου και το που μενω δεν ξερω απο που το βρηκε αλλα μου ειπε το μαιλ μου το πηρε απο το ναβιμανια εγο ομωσ δεν εχο μιλησειμε κανεναν εδο μεσα εκτοσ απο τον πανοσα.....οποσ θα ξερει που τον ρωτησα καποια πραγματα.....λοιπον το μαιλκ του ηταν x_skistis@hotmail.com αν ξερει κανεισ κατι ας μου πει σας παρακαλω

panosha
08-11-08, 16:49
Μόνο αν είχες δώσει το MSN σου κάποιος θα βρήκε στοιχεία εκεί, ότι έχεις δώσει εσύ. Δεν υπάρχει καν πρόσβαση στο mail σου, εκτός κι αν απαντήσεις σε κάποιον.

νατασσουλα
08-11-08, 18:42
εγω δεν μιλισα με κανεναν εκτοσ απο σενα.... τεσπα μηπως γνωριζεις καποιον χρηστη με αυτο το μειλ???

panosha
08-11-08, 18:49
Δεν γνωρίζω κάποιον με αυτό το mail. Μπορείς να μου λύσεις την απορία, από που βγάζεις το συμπέρασμα πως αυτός που σου δημιούργησε πρόβλημα προέρχεται - σε βρήκε από το navimania και που έδωσες τα παραπάνω στοιχεία (το κανονικο μου ονομα που μενω πηρε και καποιες απο τισ φωτο μου) αφού δεν τα έδωσες στο navimania ;

sinapias
08-11-08, 19:46
αν δεν δωσεις στοιχεια πως θα τα βρει?
και αν καποιος γνωριζει το συγκεκριμενο e-mail δεν εχει δικαιωμα να το δωσει χωρις την αδεια του κατοχου του.

με μια δευτερη αναγνωση της δημοσιευσης σου κατι δεν μου "καθεται".
θελεις να μας πεις οτι μπηκες στο navimania για καποιες πληροφοριες και βρεθηκε καποιος με την διευθυνση,mail,φωτο κλπ στα χερια του?

αν δεν μας δουλευεις τοτε προκυπτει σοβαρο προβλημα για τον admin.

Πανο τι εχεις στησει αραγε ?Μπορει να συμβαινουν αυτα?μας εχεις φακελλωσει ?

Και περα απο την πλακα νομιζω εχεις τις γνωσεις να γνωριζεις οτι κατι τετοιο δεν στεκει και αντι να ζητας διευκρινισεις να μην επιτρεπεις τετοιες αβασιμες (?)καταγγελιες και δημοσιευσεις

dimitriossara
08-11-08, 20:07
x_skistis@hotmail.com

lol2lol2lol2

panosha
08-11-08, 20:42
Θα πρότεινα να κόψουμε τα αστεία με τέτοια θέματα. Για να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ απαιτείται μόνο ένα mail για να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο και να γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού.

Αν η Νατάσσα μπορεί να μας πει που και πως έδωσε παραπάνω πληροφορίες, να βοηθήσουμε. Μου προκαλεί εντύπωση κι εμένα που δεν απευθύνθηκε απ' ευθείας σε μας αλλά γράφει δημόσια, περιμένω κι εγώ διευκρινήσεις.

dimitriossara
08-11-08, 20:50
Θα πρότεινα να κόψουμε τα αστεία με τέτοια θέματα. Για να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ απαιτείται μόνο ένα mail για να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο και να γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού.

Αν η Νατάσσα μπορεί να μας πει που και πως έδωσε παραπάνω πληροφορίες, να βοηθήσουμε. Μου προκαλεί εντύπωση κι εμένα που δεν απευθύνθηκε απ' ευθείας σε μας αλλά γράφει δημόσια, περιμένω κι εγώ διευκρινήσεις.

Αστείο είναι το email...και είναι προφανές αυτό,δεν εκανά εγώ κανένα απολύτως αστείο,αν εννοείς εμένα!!!

panosha
08-11-08, 21:06
Αστείο είναι, αλλά μάλλον υπάρχει ένα σοβαρότερο θέμα εδώ, νομίζω.

Συγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να γελάσω.

ChrisAthens
08-11-08, 21:33
Εμένα πάλι γιατί δεν μου κάθεται καλά αυτή η ιστορία με τη.. "νατασσουλα"??
Μήπως να ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρο??
Α ναι, ξέχασα. Κάποιος μου πήρε το e-mail, το πορτοφόλι, το BIC από το συρτάρι και μία μισοφαγωμένη σοκολάτα από την τσέπη!!
ΤΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ!!
Δεν παμε καλάαααααααααα.............

electro
09-11-08, 14:01
Καλα λεει ο Χρηστος. Καλυτερα να ασχοληθουμε με κατι αλλο. Αυτα τα πραγματα δεν γινονται. Για να σου παρει καποιος το mail , θα πρεπει να εχει προσαβση στην mailing-list του forum και να το βρει. Και αντε και στο δωσει και ειναι hotmail. Θα παει μετα μεσα στο server της hotmail και θα δει , απο ποια IP γινεται log-in(αν ειναι static)? Και μετα θα παει στον ISP και θα βρει σε ποια ποια στοιχεια ανηκει αυτη η IP και θα βρει τα στοιχεια σου?

Να πουμε οτι αυτο γινεται(ολα γινονται) , αλλα οχι απο εμας τους απλους χρηστες του internet. Και επισης για να γινει αυτο θα πρεπει να υπαρχει καποιο συμφερον. Και εμ παση περιπτωση , νομιζω οτι λεμε χαζομαρες.

Μπορει οντως να την ενοχλησαν την εν λογω κυρια , αλλα δεν νομιζω επειδη μπηκε στο navimania.....!!!!!!