Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια για αγορα PPC με GSM και GPS
dreamer24gr
03-06-06, 08:53
Πρώτα απ'όλα καλό καλοκαίρι σε όλο το κόσμο. Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Θέλω να αγοράσω ένα PPC που να είναι και κινητό ταυτόχρονα και είμαι ανάμεσα στο MIO 701 και το QTEC S200. Και τα 2 κατα την αποψη μου εχουν απο 1 αρνητικο σημειο (Το MIO δεν εχει WiFi, το QTEC δεν εχει ανσωματωμενο GPS) και εχω ψιλομπερδευτει. Οσοι εχετε δουλεψει καποιο απο τα 2 μπορειτε να μου πειτε τις αποψεις σας;
Πρώτα απ'όλα καλό καλοκαίρι σε όλο το κόσμο. Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Θέλω να αγοράσω ένα PPC που να είναι και κινητό ταυτόχρονα και είμαι ανάμεσα στο MIO 701 και το QTEC S200. Και τα 2 κατα την αποψη μου εχουν απο 1 αρνητικο σημειο (Το MIO δεν εχει WiFi, το QTEC δεν εχει ανσωματωμενο GPS) και εχω ψιλομπερδευτει. Οσοι εχετε δουλεψει καποιο απο τα 2 μπορειτε να μου πειτε τις αποψεις σας;
Για το ΜΙΟ μπορείς να πάρεις μια κάρτα SD-wifi και να λύσεις το πρόβλημά σου.
Για το s200 μπορείς να έχεις GPS με εξωτερικό δέκτη.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Α! κάτι τελευταίο. Το ΜΙΟ δεν έρχεται ακόμη στην ελλάδα απο την αντιπροσωπία και ίσως έχεις μερικές δυσκολίες με ρυθμίσεις για ΜΜS κ.λ.π.
και χωρίς εξελληνισμένο περιβάλλον.
Καλή επιλογή.
dreamer24gr
03-06-06, 10:29
Φιλε apkor τις ξερω τις επιλογες που εχω, οσον αφορα τις "ελειψεις" του καθε ενος. Αυτο που ψαχνω να μαθω ειναι το αν ειναι "αργα" στην αποκριση τους, αν εχουν ψιλοκοληματα κλπ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.