PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέα εικονίδια για τα favourites

Herc
01-06-06, 12:52
Ανέβασα εδώ (http://rapidshare.de/files/21920317/Herc_Icons_1.zip.html) κάποια εικονίδια σε 16x16 και 24x24 pixels (ως γνωστόν, κλικάρετε στο "free" δεξιά, κάτω-κάτω). Τα 16x16 είναι σχετικά λίγα, αφού δύσκολα δουλεύεται τέτοια ανάλυση.
Περιλαμβάνει εναλλακτικά εικονίδια για κάμερες, μπλόκα κλπ, καθώς και κάποια γενικής χρήσης.

Όταν θα ξαναέχω χρόνο και έμπνευση θα επανέλθω :wink:

groove54
01-06-06, 13:07
Πολυ ωραια η κινηση του φιλου! Εγω ερωτευτηκα το "ctv_24_1"

grimak
01-06-06, 14:06
Πολυ ωραια η κινηση του φιλου! Εγω ερωτευτηκα το "ctv_24_1"Μήπως τα 24χ24 είναι πολύ μεγάλα?
Στα speedcam έχουμε 20χ20 και νομίζω πως είναι οκ.

groove54
01-06-06, 14:11
Εγω πάντως τα 20χ20 τα έκανα παλι 16χ16 γιατι ήταν πολύ μεγάλα. Μάλλον δυσανάλογα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χάρτη

grimak
01-06-06, 14:18
Εγω πάντως τα 20χ20 τα έκανα παλι 16χ16 γιατι ήταν πολύ μεγάλα. Μάλλον δυσανάλογα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χάρτη
Λογικό είναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις-προτιμήσεις, εσύ θέλεις τα 16 εγώ τα 20 ο herc πιθανόν τα 24 και πάει λέγοντας.....
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μία ψηφοφορία για το θέμα :?:

groove54
09-06-06, 15:58
Θα μπορουσατε να βαλετε και τα 16χ16 και τα 20χ20 και τα 24χ24. Οπως αλλωστε εχετε κανει για τις φωνητικες οδηγιες. Και ο καθενας διαλεγει να βαλει οτι θελει.
Επισης προτεινω στο επομενα updates να συμπεριλαβετε και τα εικονιδια του φιλου Herc σε ενα ξεχωριστο φακελο.
Ετσι, για να εχουμε πληθωρα επιλογων για ολα τα γουστα!! :D

grimak
09-06-06, 22:38
Θα μπορουσατε να βαλετε και τα 16χ16 και τα 20χ20 και τα 24χ24. Οπως αλλωστε εχετε κανει για τις φωνητικες οδηγιες. Και ο καθενας διαλεγει να βαλει οτι θελει.
Επισης προτεινω στο επομενα updates να συμπεριλαβετε και τα εικονιδια του φιλου Herc σε ενα ξεχωριστο φακελο.
Ετσι, για να εχουμε πληθωρα επιλογων για ολα τα γουστα!! :D
Φίλε groove,
δεν συμφωνώ με την πρόταση σου, γιατί πιστεύω ότι τελικά, προσθέτοντας στα update διάφορες προτάσεις για bmp&wav φίλων, αυτό που θα καταφέρουμε θα είναι:
1. Nα μεγαλώσει αρκετά το αρχείο των speedcams
2. Nα γίνει ποιο πολύπλοκο για μερικούς χρήστες.

Μέχρι τώρα οι προτάσεις φίλων δεν ήταν τόσες πολλές και γι αυτό τις είχαμε ενσωματώσει στα speedcams, προβλέπω όμως σε πολύ λίγο χρόνο, να είναι τόσες πολλές, που δεν θα είναι εφικτό να γίνετε κάτι τέτοιο.

Η πρόταση μου είναι να δημιουργήσουμε 2 φακέλους (bmp - wav) χωριστά από τα Speedcams και να βάζουμε μέσα τις νέες προτάσεις για bmp και wav.

Αύριο θα συναντηθούμε, η ομάδα των speedcams, και αφού καταλήξουμε κάπου θα σας πούμε τι πρόκειται να κάνουμε από το επόμενο update σχετικά με νέες προτάσεις για bmp & wav.

Αν κάποιος φίλος έχει να μας προτείνει κάτι, το συζητάμε........

groove54
10-06-06, 02:05
Ενταξει ποσο να μεγαλωσει το αρχειο με τα speedcams? Απλα και μικρα αρχειάκια απο την ζωγραφικη των windows ειναι. Κατεβαζεις τα speedcams και διαλεγεις ή τον φακελο Α που εχει τα ταδε εικονιδια (ας τον ορισουμε θεωρητικως σαν default για τους αρχαριους) ή τον φακελο Β ή τον φακελο Γ με τα ταδε εικονιδια.
Πιστεψε με αν καποιος ειναι αρχαριος και μπερδευεται ετσι, σε περιπτωση που δεν του αρεσουν τα δικα σας τα 20χ20 για τον χ,ψ λογο τοτε θα μπερδευτει πιο πολυ αν προσπαθησει να τα μικρυνει.
Αλλωστε ειναι κατι αναλογο με τις φωνητικες οδηγιες. Το ιδιο πραγμα ειναι.
Βλεπεις ποιες οδηγιες και ποια εικονιδια σου αρεσουν και τα βαζεις. Και με ενα καλο αρχειο txt με οδηγιες και ο πιο αρχαριος θα γινει super duper μαγκας!!! :lol:

MinOtaVrS
10-06-06, 11:09
Thewrw oti kati tetoio mporei na ginei memonomena opws eipe kai o Makis

To na ta enswmatwsoume einai to mono efkolo alla den xerw kata poso symvata einai ola afta se sxesh me ta mhxanakia pou exei o kathenas mas gia afto kala einai opoios thelei na ta prosthetei memonomena etsi wste na mhn exoume problhmata asymbatothtas..

Mhn xechname oti yparxei mia megalh gama apo ppc me diaforetikes othones analyseis klp klp ..

Gia afto as anevainoun epanw sto brnet xechwrista, me analytikes odhgies egatastashs, (apo ton ekastote xrhsth) etsi wste na exei kai to support aftos kai na mhn pezoume se polla tamplo :wink:

nickpar
30-08-06, 19:18
Ανέβασα εδώ (http://rapidshare.de/files/21920317/Herc_Icons_1.zip.html) κάποια εικονίδια σε 16x16 και 24x24 pixels (ως γνωστόν, κλικάρετε στο "free" δεξιά, κάτω-κάτω). Τα 16x16 είναι σχετικά λίγα, αφού δύσκολα δουλεύεται τέτοια ανάλυση.
Περιλαμβάνει εναλλακτικά εικονίδια για κάμερες, μπλόκα κλπ, καθώς και κάποια γενικής χρήσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ?? :lol: :?: :?:

trod
30-08-06, 19:44

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ?? :lol: :?: :?:

\DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites

PS: Thanks Herc.

spichri
28-09-06, 16:29
Οποιος θελει ας κατεβασει και διαφορα ακομα εικονιδια απο μενα, τον NickPar και τον Herc απο εδω http://rapidshare.de/files/34748532/DestIcons_by_spichri_nickpar_herc.zip.html

Fox
28-09-06, 18:06
Φίλε spichri τα εικονίδια που φτιάξατε είναι πάρα πολύ ωραία και χρήσιμα , αλλά μόλις πέρασα κάποια έγιναν μπάχαλο όλα τα εικονίδια στα "αγαπημένα" και δεν βγάζω πλέον άκρη .Διαλέγω ένα εικονίδιο στο PN αυτό αρνήται να μου κάνει το χατήρι και βάζει ότι άλλο εικονίδιο θέλει και στο file έχει βάλει το εικονίδιο που διάλεξα αλλά δημιούργησε και ένα αρχείο με αυτό που διάλεξε και το έκανε ενεργό . Τα διαγράφω αλλά στο PN υπάρχουν αυτά που διάλεξε .Αν βγάζεις καμιά άκρη ΒΟΗΘΗΣΑΙ !!!! :(

spichri
29-09-06, 00:41
Fox το εχω προσεξει και εγω αυτο που λες και εχω καταληξει στο οτι γινεται μπαχαλο οταν βαλεις ενα εικονιδιο λιγο μεγαλυτερο απο τα υπολοιπα. γι'αυτο κανε το εξης. βαζε ενα ενα και τσεκαρε αν κανει conflict με τα αλλα οποτε και αλλαξε το.

εγω το αντιμετωπισα πρωτη φορα οταν περασα την κατηγορια των wifi του Braker. εκανε conflict με του acs οποτε με τα πολλα αναγκαστηκα να αλλαξω τις διαστασεις του εικονιδιου για τα acs οποτε και δουλεψε.

Προκειται μαλλον για bug του Destinator. Καλο ειναι να το προσεξουν τα παιδια της ngi και να το ρυθμισουν

grimak
29-09-06, 00:48
Fox το εχω προσεξει και εγω αυτο που λες και εχω καταληξει στο οτι γινεται μπαχαλο οταν βαλεις ενα εικονιδιο λιγο μεγαλυτερο απο τα υπολοιπα. γι'αυτο κανε το εξης. βαζε ενα ενα και τσεκαρε αν κανει conflict με τα αλλα οποτε και αλλαξε το.

εγω το αντιμετωπισα πρωτη φορα οταν περασα την κατηγορια των wifi του Braker. εκανε conflict με του acs οποτε με τα πολλα αναγκαστηκα να αλλαξω τις διαστασεις του εικονιδιου για τα acs οποτε και δουλεψε.

Προκειται μαλλον για bug του Destinator. Καλο ειναι να το προσεξουν τα παιδια της ngi και να το ρυθμισουν
Φίλε Σπύρο, όντως είναι bug του Destinator (το αντιμετωπίσαμε κι εμείς στα speedcams) και δυστυχώς δεν είναι στο χέρι της ngi για να το ρυθμίσει :wink:
Αναγκαστικά θα περιμένουμε την έκδοση 6 μπας και έχει διορθωθεί....

spichri
29-09-06, 00:53
Ωραιος ο Mακης!
Αλλα γιατι δεν κοιμαται αραγε; :shock:

Κι εγω αυτο φανταστηκα, οτι πλεον ειναι αργα για να διορθωθει. Μαλλον θα εχει διορθωθει στην 6 που προφανως θα κανει και αλλη διαχειρηση στα εικονιδια

grimak
29-09-06, 01:06
Ωραιος ο Mακης!
Αλλα γιατι δεν κοιμαται αραγε; :shock:

Σε 2 ημέρες ''σάββατο 30/9'' είναι η μέρα των SpeedCam :wink:

Κι εγω αυτο φανταστηκα, οτι πλεον ειναι αργα για να διορθωθει. Μαλλον θα εχει διορθωθει στην 6 που προφανως θα κανει και αλλη διαχειρηση στα εικονιδια
Για να δούμε........

Fox
29-09-06, 09:59

Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ.Ακριβώς αυτό ήταν . :D

spichri
29-09-06, 14:52
Τιποτα Fox. Εδω ειμαστε ολοι για να βοηθαμε :)

Caveman
01-10-06, 02:58
Οποιος θελει ας κατεβασει και διαφορα ακομα εικονιδια απο μενα, τον NickPar και τον Herc απο εδω http://rapidshare.de/files/34748532/DestIcons_by_spichri_nickpar_herc.zip.html

Ωραία!!.. :smt023

odytsak
01-03-07, 17:38
Παιδιά επειδή το link είναι αρκετά παλιό και έχει διαγραφεί μπορεί κάποιος να το ξανανεβάσει?

d_lydakis
19-03-07, 16:07
ne re pedia, ta link ine enos xronou ke .Sto rapid share exun diagrafei.Opios to exei as to anevasei
Thanks

panosha
19-03-07, 16:52
Παιδιά οτι έχω είναι εδώ http://rapidshare.com/files/21793298/icons.rar.html :lol:

MinOtaVrS
20-03-07, 10:22
Παιδιά οτι έχω είναι εδώ http://rapidshare.com/files/21793298/icons.rar.html :lol:

Wariso O panos.. 8)

odytsak
29-03-07, 09:47
Παιδιά 2 εικονίδια έφτιαξα.
Ενα για το σπίτι και ένα για την γκόμενα.
Οι παντρεμένοι το δεύτερο δεν το χρειάζονται, θα βγούνε κάρτα μόνοι τους καθώς στο χάρτη θα δείχνει μια καρδούλα σ' ένα άσχετο για τη γυναίκα τους μέρος. :D :shock: :D

http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/48898/570178

bill987
29-03-07, 10:46
Παιδιά 2 εικονίδια έφτιαξα.
Ενα για το σπίτι και ένα για την γκόμενα.
Οι παντρεμένοι το δεύτερο δεν το χρειάζονται, θα βγούνε κάρτα μόνοι τους καθώς στο χάρτη θα δείχνει μια καρδούλα σ' ένα άσχετο για τη γυναίκα τους μέρος. :D :shock: :D

http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/48898/570178

Πάντως θα είχε πολύ πλάκα, ενώ πάμε βόλτα με την γυναίκα μου, τσουπ μια καρδούλα στο eten, θα μου έλεγε, αγάπη μου τι είναι αυτό?- Να μωρε εδώ σκεφτόμουν να σε φέρω το βράδι :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, παντρεμένος άνθρωπος :D

odytsak
29-03-07, 15:21
Κι ένας ήχος για το σπίτι,
είναι ένα κουδούνι καλωσορίσματος.

http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/48898/570224

Οσο για ήχο για την γκόμενα (οι ελεύθεροι το ξανατονίζω) σκεφτείτε κάτι καλό και γουστόζικο να βάλουμε το οποίο μπορεί να είναι και από τραγούδι.