PDA

Επιστροφή στο Forum : Χάρτες Off Road Ανάβασης με κατάληξη .img μπορούν να περαστούν στο Destinator 7???

graceland55555
27-10-08, 10:26
Καλησπέρα, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
Οι χάρτες της Garmin με κατάληξη .img μπορούν να περαστούν σε Destinator 7? εχω διαβάσει πάρα πολύ, αλλα όσο συνεχίζω τόσο μπερδεύομαι. Υπάρχει λένε πρόγραμμα που το κάνει αυτό, αλλα ούτε και αυτοι ξέρουν τι κάνουν εκει μέσα. απο την άλλη δεν βοηθάει κανείς, ούτε απο την Ανάβασης, ούτε απο τη Garmin. Για να μήν σας κουράζω λοιπόν ρωτάω, χάρτης Off Road της Ανάβασης σε Garmin με κατάληξη img μπορεί να περαστεί σε destinator 7, και αν ναι πώς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

panosha
27-10-08, 10:31
Απλά το ξεχνάς.

Καλώς ήλθες.

graceland55555
29-10-08, 17:02
Ευχαριστώ, και εγω εκεί είχα καταλήξει.
Καλυτερα να αγοράσει ένα φτηνό gps με garmin λειτουργικό και να βάλει τους off road χάρτες που θέλει.
Πάντως ευχαριστώ.

sinapias
29-10-08, 17:04
εξηγησε μας τι ακριβως θελεις να κανεις .και αν ακομη μπορουσε να γινει δεν εχει νοημα να εχεις τον χαρτη της αναβασης στο destinator.

μηπως ψαχνεις προγραμμα που να φορτωνει χαρτη αναβασης?

graceland55555
30-10-08, 09:10
Καλησπέρα,
δεν θέλω να κάνω τίποτα περισότερο απο αυτο που λέω παραπάνω.
Δηλαδη να περάσω χάρτες offroad στο Destinator 7.
Απο όσο έχω δεί, οι καλύτεροι είναι της ανάβασης(που απο όσο έχω δεί μπάινουν μόνο σε garmin(που είναι με κατάληξη .img).
Λένε και εδώ αλλα και σε άλλα site, οτι το αρχείο με κατάληξη .img μπορεί να σπαστεί σε 4 μέρη και με κάποιο πρόγραμμα να περαστεί στο destinator7. Αλλα είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία και δεν είναι σίγουρο οτι θα φέρει αποτελέσματα.
Αρα λοιπόν πρώτον έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος με το destinator(όπως έχει διαμορφωθεί απο το navimania εννοώ bigsmile ), που θα ήθελα να έχω και χάρτες offroad, δεύτερον δεν θέλω να έχω άλλο gps για offroad και άλλο για πόλη, και τρίτον θα είναι μεγάλη μαγκιά πιστεύω να περαστούν offroad χαρτες στο destinator, επειδή όλοι πάνε να κάνουν το αντίθετο(δηλαδή να περάσουν το destinator σε garmin..)
δεν έχω εγκαταλείψει ακόμα, θα το ψάξω και θα σας πώ αν ΄σταθώ τυχερός.Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο, χαρτες offroad τελικά είναι μόνο της ανάβασης΄για Ελλάδα, ή υπάρχουν και άλλοι για destinator και παιδευόμαστε άδικα?

fokion
30-10-08, 09:15
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ μονο η αναβαση εχει ηλεκτρονικους χαρτες ειτε για ΟΖΙ Pathaway TOPO k.l.p.
+ τον "χαρτη του Petrer" o oποιος ειναι free αλλα εχω ακουσει και καλα και κακα σχολια..

Απο κει και περα τουλαχιστον για την Αττικη που εχω αποψη, το dest εχει αρκετο offroad..

delakoz
30-10-08, 09:51
Βασικα θα μπλεξεις και θα χασεις χρονο χωρις να υπαρχει λογος.

Δε σου ειπε κανεις οτι πρεπει να αγορασεις 2η συσκευη gps.Πιθανοτατα, αναλογα με ποια συσκευη εχεις για το destinator, να μπορεις να περασεις ενα αλλο προγραμμα (πχ. oziexplorer) στην ιδια συσκευη που να δουλευει με τους χαρτες της Αναβασης.

sinapias
30-10-08, 10:12
πια συσκευη εχεις?

fokion
30-10-08, 10:47
Γιατι θες να βαλεις τους χαρτες στο dest, για να εχεις πλοηγηση στο off?
εγω παντως εχω και τα 2 στο ΜΙΟ
dest για τα εντος και μολις φτασω εκει που θελω κλεινω το dest και συνεχιζω με το ΟΖΙ

Γιάννης
30-10-08, 12:12
οι χαρτες σε μορφη img για garmin δεν μπαινουν στο destinator. μπαινουν σε αυτο προγραμα με μετατροπη αν ειναι ξεκλειδωτοι

http://www.gpsmoldova.com/navitel/indexen.html

η στο garmin que η στο mobile xt που ειναι προγραματα garmin για pda

graceland55555
08-12-08, 16:02
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, ειμουνα εξωτερικό και δεν ειχα ιντερνετ για να απαντήσω.
Τελικά λυθηκε το πρόβλημα με τους offroad χαρτες και πλέον ένας φίλος μου αγόρασε το garmin nuvi 205w, του πέρασε το χαρτη autodrive hellas και μου το έχει δώσει για δομιμη. επισης έχω το χ600 glofiish eten, εχω περασμένο το destinator 7 με όλα τα καλά που παρέχει το navimania, και ειμαι υπέρευχαριστημένος εδω και 1 χρονο περιπου.
Μια τελευταία ερώτηση απλώς, για να γίνει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να περαστεί το destinator 7 στο garmin γίνεται??? απλα ψάχνω τον καλύτερο χάρτη για το garmin, και πιστέυω οτι αυτός είναι του destinator.

chrisbas
08-12-08, 16:10
Δεν γινεται αυτο,η Γκαρμιν εχει δικο της λειτουργικο.cristmasfrown

vatthanasis
18-03-09, 19:44
τελικά πως λυθηκε το προβλημα?τι εκανες και φορτωνεις χαρτες offroad στο destinator

gatsouma
31-10-09, 01:54
Παιδιά γειά σας.
Έχω το mio 330, το έχω ξεκλειδώσει, έχω περάσει το Destinator 7, το IGO, ozi explorer κ.λ.π. καθώς και το garmin το οποίο δεν δουλεύει. Βγάζει σε μία οθόνη όπου πρέπει να επιλέξω αγορά & έναρξη, δοκιμή δωρεάν, εισ.κλειδ.προϊόντος και σύνδεση σε GPS Garmin. Δεν βρίσκει βέβαια στη σύνδεση που προσπαθώ το αντίστοιχο GPS. Μήπως γνωρίζει κανέις τι πρέπει να κάνω; Επίσης γίνεται να περάσω την "ανάβαση" και να δουλέψει, και αν ναι πως;

billjeep
31-10-09, 08:39
Οσο σου βγαζει αυτο το μενου, το προγραμμα δεν εχει ξεκλειδωσει. Για να ξεκλειδωσει θα πρεπει να δωσεις το id της συσκευη σου στο generate του προγραμματος που κατεβασες, και αυτο θα σου δωσει ενα 10ψηφιο αριθμο τον οποιο πρεπει να βαλεις στο key-generate...
Εχω την εντυπωση ομως οτι δεν τρεχει το garmin στη συσκευη σου. Ενα ψαξιμο στα περιπτερα θα σε βοηθησει..