PDA

Επιστροφή στο Forum : ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ MLS A3850

grigorispatras
22-10-08, 23:50
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ MLS A3850 ? worry1

ryuukumagna
09-11-08, 13:13
Λοιπόν αγόρασα κ γώ το συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο είναι αρκετά καλό για τα χρήματα του και ξεκίνησα το διάβασμα πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια μιάς και δέν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη,αν έχω καταλάβει καλά τα A3850 χωρίζονται σε 2 κατηγορίες δηλαδή τα πρώτα bootarane από την sd/mmc ενώ τα εππόμενα από την flash memory(άν κάνω κάποιο λάθος να με συγχωρήσετε γιατί ειμαι νέος στα gps) αλλά πιστευω ότι με αρκετο διάβασμα εδώ μέσα θα βγάλουμε κάποια άκρη,συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μάς βοηθάνε ανιδιοτελός και αν κάποιο παιδί καταφέρει κάτι χρωστάμε κέρασμαclap1

ryuukumagna
09-11-08, 15:58
λποπόν εγώ εφτασα σε καποιο σημειο και οποιος θελει να το ακολουθησει δικη του και η ευθυνη,λοιπον εγω πρωτα εκανα ενα backup του destinator στον υπολογιστη και μετα απο διαβασμα εκανα τα εξης βηματα 1ον αγορασα μια καρτα 2gb 2ον εβαλα τον φακελο destinator οπως τον ειχα κρατησει απο backup 3ον εκανα ακομη ενα φακελο DestinatorApps οπως ακριβως το βλεπετε και μεσα εβαλα δοκιμαστικα ενα χαρτη ευρωπης για να δω αν το βρισκει ετσι τελειωσαμε με την καρτα ,μετα κατεβασα το προγραμμα desktop.exe και το εκανα μετανομασια σε destinator στον υπολογιστη φυσικα ,μετα πηγα στη residentflash και εκανα διαγραφη του destinator.exe ειναι το εικονιδιο με την κοκκινη γραμμουλα και εκανα επικολληση του αρχειου desktop.exe το οποιο ειχα μετονομασει se destinator.exe και το αρχειο shell το οποιο δειχνει τη διαδρομη δεν το πειραξα καθολου,επειτα διεγραψα και ολους τους φακελους με τους χαρτες μιας και τους ειχα στην καρτα την sdmmc,επειτα εκανα ενα soft reset και ανοιγωντας ειχε το ιδιο interface αλλα τωρα πατωντας πανω στη πλοηγηση με εβγαζε την μπαρα των windows ετσι ειχα προσβαση σε ολο το συστημα και διαλεγοντας start-run-browse-sdmmc-destinator-destinator.exe ειχα μπει κανονικα σε πλοηγηση με το προγραμμα,πιστευω οτι και με τον ιδιο τροπο θα μπορει να κανει το ιδιο και με αλλα προγραμματα πλοηγησης μια και μεις θα διαλεγουμε ποιο αρχειο .exe να ξεκινηση(δεν ξερω παιδια παντως μεχρι αυτο το σημειο εμενα με δουλευει κανονικα )αυτα προς το παρον και παλι ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια εδω γιατι χωρις τη βοηθεια τους δε 8α ειχα καταφερει τιποτα

panosha
09-11-08, 17:23
Άψογος. clap1

ryuukumagna
10-11-08, 17:57
ευχατιστω panosha για την καλη σου κουβεντα να σαι καλα και σε ευχαριστω για τις λυσεις που μας δινεις

grigorispatras
12-11-08, 12:52
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΗ Α Ψ Ο Γ Α .......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

eirsta
20-11-08, 13:48
Hello kai apo mena... diabasa ta osa anaferei o "ryuukunagna" alla den kserw an antapokrinontai sto 8ema moy... 8elw apla na anaba8misw ton xarth sto A3850 kai den kserw oyte pou 8a brw update(an uparxei) oute pws 8a kanw th diadikasia meta... perimenw th boh8eia sas

Thanks in advance!!

panosha
20-11-08, 13:51
Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να διαβάσουμε τι γράφεις.

eirsta
20-11-08, 14:25
Λοιπόν επανέρχομαι σε ελληνική έκδοση...λολ

Αρχικά γειά σας...

Επιπλέον να πω οτι διάβασα όσα αναφέρουν οι παραπάνω χρήστες απλά δεν ξέρω αν απαντούν στο θέμα μου....
Αυτό που θέλω να βρω αναβαθμισμένους χάρτες για τους ήδη υπάρχον στο Α3850 και μετά να δω πως θα μπορέσω να τους αντικαταστήσω στη συσκεύη!

Περιμένω τη βοήθεια σας!!!

Υ.Γ. ελπίζω να είναι ευανάγνωστο το μήνυμα τώρα!!

panosha
20-11-08, 14:29
http://www.ngi.gr/eshop_maps_download.php

Εκεί υπάρχει ότι νεότερο, καλώς ήλθες.

eirsta
20-11-08, 16:03
Ευχαριστώ πολύ..κάτι βρήκα.. και μια ακόμα ερώτηση...απο που θα καταλάβω αν είναι PN( ΠΝ) η δική μου συσκευή?

panosha
20-11-08, 16:08
Δες τι γράφει το πρόγραμμα πλοήγησης όταν ξεκινά.

eirsta
20-11-08, 16:13
μονο MLS DESTINATOR γράφει..δεν λέει κάτι άλλο

panosha
20-11-08, 16:28
Δες το about μέσα στο πρόγραμμα.

eirsta
20-11-08, 16:31
Destinator V7 και αλλα νούμερα γράφει....κάτι σε PN δεν βλέπω...

beagle
20-11-08, 16:44
Άρα destinator 7 έχεις, όχι PN.

eirsta
20-11-08, 16:49
Άρα όλα τα updates εκτός ΡΝ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...οκ ευχαριστώ και πάλι!!

panosha
20-11-08, 19:01
Φοράς λοιπόν Destinator 7, δεν υπάρχει νεότερη έκδοση για το πρόγραμμα. Δες μέσα από το πρόγραμμα στην επιλογή χάρτη και ποιον χάρτη φοράς. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

gnikol
22-12-08, 00:09
Γειά σας.
Νέος κι εγώ στο φόρουμ και στην τεχνολογία των GPS ήθελα να σας συγχαρώ για την τέλεια δουλειά και ανταλαγή απόψεων και γνώσεων που γίνεται εδώ.
Πρόσφατα απόχτησα κι εγώ το Α3850 και είμαι στην διαδικασία της εξερεύνησης του. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές άν και έχω βρεί αρκετά λάθη και ελείψεις στους χάρτες. Η διαδικασία ξεκλειδώματος του είναι σχετικά απλή και εύκολη αλλά δέν μου αρέσει πατώντας το κουμπί της πλοήγησης να με βγάζει στον explorer.
Εδώ ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει δυνατότητα να μπορούμε να βγαίνουμε στον explorer με κάποιο άλλο κουμπί, πχ το κουμπί E-text που μπορεί και να μήν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Μήπως ξέρετε ποιό είναι το shell του, να αλλάξω την διαδρομή και να του δόσω εντολή να ανοίγει τον explorer?
Μιά άλλη ερώτηση μου είναι αν μπορώ να προσθέσω δρόμους στον χάρτη μιάς και δέν υπάρχει ούτε ό δρόμος του σπιτιού μου, αλλά και αρκετοί άλλοι χωματόδρομοι που με ενδιαφέρουν.
Συγνώμη για τον βορβαδισμό ερωτήσεων, και ελπίζω στην βοήθεια σας.

stelioz78
23-12-08, 16:54
παιδια καλησπερα μολις παρελαβα το 3850 και εγω απο e-shop και ειπα να το ξεκλειδωσω μια και ολα τα υπολοιπα δουλευοθν μια χαρα ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το desktop.exe?http://www.navimania.gr/images/smilies/cristmastongue.gif

panosha
23-12-08, 16:56
desktop.zip (http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=273&d=1210103332)

stelioz78
23-12-08, 21:58
ευχαριστω για το αρχειο απλα μηπως ξερει καποιος γιατι 3 φορες που το εσβησα οταν το αναψα παλι επρεπε να ξαναρυθμισω την ωρα?δεν την κραταει?

peterant
23-12-08, 22:28
Δεν έχει σχέση με το αρχείο...Να το βάλεις να φορτίσει καλά με φορτιστή ρεύματος και όχι από το pc!

WiZaRDe
25-12-08, 12:31
καταρχας φιλε ryuukumagna (http://www.navimania.gr/member.php?u=15153) συγχαρητηρια.
εχω ενα μικρο προβληματακι. επιλεγω πλοηγηση και εμφανιζει τη γραμμη τον windows και ολα καλα. βρισκω το destinator το ανοιγει κανονικα και δουλευει. οταν ομως κανω exit απο αυτο πισω στο μενου, διαλεγω πλοηγηση αλλα δεν κανει τιποτα και θελει κλεισιμο και ανοιγμα. μηπως ξερεις τι παιζει?
κ παλι ευχαριστω

grenet
09-01-09, 21:11
Γεια σε όλους,
Είμαι καινουργιο μέλος κι έχω ένα α3850 το οποίο έχω ξεκλειδώσει
ακολουθώντας τις οδηγίες σας.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ανοίγει το destinator δεν έχω σήμα στο GPS.
To baudrate και com ειναι εντάξει.
Επίσης δεν συγχρονίζεται με τον υπολογιστή.
Μήπως παρέλλειψα κάτι ή δεν έκανα κάτι σωστά;
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το site.

NICKALMOND
22-01-09, 12:36
Κι εγω ευχαριστω ολα τα παιδια του site για της πληροφοριες του ξεκλειδωματος του Α3850 ξεκλειδωσε και του χω βάλει ενα καρο εφαρμογες ...

GeorgeSta
24-01-09, 22:49
Λοιπόν αγόρασα κ γώ το συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο είναι αρκετά καλό για τα χρήματα του και ξεκίνησα το διάβασμα πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια μιάς και δέν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη,αν έχω καταλάβει καλά τα A3850 χωρίζονται σε 2 κατηγορίες δηλαδή τα πρώτα bootarane από την sd/mmc ενώ τα εππόμενα από την flash memory(άν κάνω κάποιο λάθος να με συγχωρήσετε γιατί ειμαι νέος στα gps) αλλά πιστευω ότι με αρκετο διάβασμα εδώ μέσα θα βγάλουμε κάποια άκρη,συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μάς βοηθάνε ανιδιοτελός και αν κάποιο παιδί καταφέρει κάτι χρωστάμε κέρασμαclap1
Καλησπέρα σε όλους!!
Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.
Έχω βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ αλλά κόλησα λιγο..
οποιος μπορεί να με βοηθήσει πάνω σε αυτό
έχω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά πρέπει να είναι αυτό που κάνει boot από την flash memory αφού η θέση της sd ειναι κενή.. υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω; προσπάθησα με τους τρόπους που περιγράφετε αλλά μαλλον κάνω κάτι λάθος..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

septlc
28-01-09, 16:23
και εγω την ιδια απορια εχω, αν χτυπησω το μοντελο που εχει στο πλαισιο, πρεπει να τσεκαρω αμα εχει την SD επανω ?

αν δεν την εχει, το τροπος 3εκλειδωματος 8α ειναι αλλιως ?

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ΜΙΟ330..

καμια συμβουλη ??

για τον φουκαριαρη τον πατερα μου το θελω, για να μην χανετε οταν παει θεσσαλονικη βολτα..

απλα θελω να πεταξω επανω ιgo08, dest7, (και garmin μαλλον) αμα το δεχεται και να μπορει να τρεχει οποιο προγραμμα θελει.. αναλογα αν ειναι ελλαδα η εξωτερικο.

tassosl
05-02-09, 14:02
Καλημέρα σε όλους:

Πρόβλημα: Αφού ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, (αντιγραφή του desktop.exe κλπ.) εμφανίστηκαν Windows και με Explorer βρίσκεις τι θέλεις να τρέξεις ...

Δεν θυμάμαι τι βλακεία έκανα και η μπάρα "start" κλπ εμφανίζεται πλέον "hidden", δηλαδή φαίνεται μόνο μία λευκή γραμμούλα κάτω-κάτω στην οθόνη αντί όλου του περιβάλλοντος των Windows.

Προσπάθησα στη θέση του desktop.exe να βάλω άλλα αρχεία (explorer.exe. control.exe) Με το explorer.exe το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Με το control.exe τρέχει το ControlPanel (όπου ήλπιζα να μπορώ να κάνω κάτι για το πρόβλημα, αλλά δεν ...)

Έψαξα για .ini αρχεία μέσα στον φάκελο Windows αλλά δεν αναγνώρισα κάτι.

Εαν κάποιος ψυλιάζεται κατι ας δόσει μια χείρα βοηθείας.

Ευχαριστώ.

tassosl
05-02-09, 14:35
Καλημέρα σε όλους:

Πρόβλημα: Αφού ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, (αντιγραφή του desktop.exe κλπ.) εμφανίστηκαν Windows και με Explorer βρίσκεις τι θέλεις να τρέξεις ...

Δεν θυμάμαι τι βλακεία έκανα και η μπάρα "start" κλπ εμφανίζεται πλέον "hidden", δηλαδή φαίνεται μόνο μία λευκή γραμμούλα κάτω-κάτω στην οθόνη αντί όλου του περιβάλλοντος των Windows.

Προσπάθησα στη θέση του desktop.exe να βάλω άλλα αρχεία (explorer.exe. control.exe) Με το explorer.exe το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Με το control.exe τρέχει το ControlPanel (όπου ήλπιζα να μπορώ να κάνω κάτι για το πρόβλημα, αλλά δεν ...)

Έψαξα για .ini αρχεία μέσα στον φάκελο Windows αλλά δεν αναγνώρισα κάτι.

Εαν κάποιος ψυλιάζεται κατι ας δόσει μια χείρα βοηθείας.

Ευχαριστώ.
ΟΚ Το βρήκα. Με RegistryEditor ψάχνεις το AutoHide και από 1 το κάνεις 0. Reboot και όλα καλά.

peterant
05-02-09, 14:42
Aφού τώρα βρήκες το τρόπο να μπείς στα Windows βάλε και αυτό το προγραμματάκι και κάθε φορά που θα το τρέχεις ....θα σου εμφανίζει την μπάρα....Στην συνέχεια μπαίνεις από αριστερά (Start) και τικάρεις τα κουτάκια ''Always om top'' και ''Auto Hide''.
Κάνε και μιά συντόμευση για να το τρέχεις από την επιφάνεια εργασίας....

tassosl
05-02-09, 16:08
Aφού τώρα βρήκες το τρόπο να μπείς στα Windows βάλε και αυτό το προγραμματάκι και κάθε φορά που θα το τρέχεις ....θα σου εμφανίζει την μπάρα....Στην συνέχεια μπαίνεις από αριστερά (Start) και τικάρεις τα κουτάκια ''Always om top'' και ''Auto Hide''.
Κάνε και μιά συντόμευση για να το τρέχεις από την επιφάνεια εργασίας....
Ευχαριστώ για το utiliτάκι

pantpant
27-04-09, 20:36
Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον tassosl (Δεν θυμάμαι τι βλακεία έκανα και η μπάρα "start" κλπ εμφανίζεται πλέον "hidden" δηλαδή φαίνεται μόνο μία λευκή γραμμούλα κάτω-κάτω στην οθόνη αντί όλου του περιβάλλοντος των Windows.) μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με πιο αναλυτικές πληροφορίες;
Δηλαδή :
- πού βρίσκω το registry editor και τι ακριβώς κάνω;

- To ίδιο ισχύει και με το showtaskbar( πως να το λειτουργήσω;). Tο swowtaskbar μήπως μου λύνει αμέσως το πρόβλημα ή πρέπει να κάνω πρώτα registry editor.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : είναι προφανές ότι είμαι νέος στο χώρο. <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ευχαριστώ<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>

ostvarivanje
07-08-09, 14:40
Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Εδώ να πω ότι ποτέ δεν είχα pna και το destinator τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε pda.
Έχω ένα φίλο που μου έδωσε ένα pna για να του κάνω αναβάθμιση χάρτη και αν γίνεται να το ξεκλειδώσω.
Από πίσω γράφει: Model No: MLS Destinator 3850.
Άρα, βρίσκομαι στο σωστό θέμα; Αυτό είναι το Α3850 ή είναι κάποιο άλλο μοντέλο; Για την αναβάθμιση θα πάω εδώ (http://www.ngi.gr/eshop_maps_download.php).
Αλλά για το ξεκλείδωμα θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος;
Επίσης, μια τελευταία ερώτηση, αν δεν το ξεκλειδώσω, μπορώ να του περάσω και χάρτες άλλων χωρών ή δε γίνεται;

sterpas
15-09-09, 13:50
Παιδία σόρρυ, αλλά καθότι κι εγώ καινούριος στο θέμα των gps προσπαθώ να ξεκλειδώσω το α3850 που πήρα πρόσφατα προκειμένου να τρέξω το Destinator 8.

Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω καταφέρει παρόλο που διάβασα πολύ προσεκτικά τις οδηγίες που δόθηκαν από τα παιδιά μέχρι στιγμής... Το δικό μου πάντως bootαρει από την flash memory...

Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να γράψει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω ή έστω να μου πεί που μπορώ να βρω πληροφορίες για το πως γίνεται θα του ήμουν ευγνώμων...

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!

NIKOSAEK
15-09-09, 21:06
ΤΟ Destinator 8 ΥΠΗΡΧΕ στη συσκευή η ειχε το Destinator 7?
για κοιτα καλα σελιδα 1 ποστ 3

sterpas
17-09-09, 14:16
ΤΟ Destinator 8 ΥΠΗΡΧΕ στη συσκευή η ειχε το Destinator 7?
για κοιτα καλα σελιδα 1 ποστ 3

To 7 υπήρχε προεγκατεστημένο... Το κοίταξα το ποστ και θα ξαναπροσπαθήσω για ακόμα μία φορά...

sterpas
23-09-09, 12:06
Τελικά ότι και να έκανα είναι αδύνατο να πάρω backup... Παίρνει όλα τα αρχεία κανονικά εκτός από αρκετά που βρίσκονται στο φάκελο Windows και μου βγάζει error: Cannot copy file. Acces Denied...

Τι κάνουμε γιατί αν δεν το κάνω αυτό δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω... Plz Help...

panosha
23-09-09, 12:12
Αυτό δε θα το καταφέρεις, αλλά δεν έχεις λόγο και να ανησυχείς.

Απλά μην πειράζεις αυτό το φάκελο (Windows).

MaGeLaNoS_
11-02-10, 03:47
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει βαλει καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης στο συγκεκριμενο PNA.Σκεφτομαι να βαλω το iGo8.

geonef
04-09-10, 21:06
Να ρωτήσω λίγο πως αποκτάτε πρόσβαση στη flash του συγκεκριμένου GPS σε περιβάλλον windows Vista ή 7 (activesync γιοκ!);

kalapernas
25-10-10, 16:31
λποπόν εγώ εφτασα σε καποιο σημειο και οποιος θελει να το ακολουθησει δικη του και η ευθυνη,λοιπον εγω πρωτα εκανα ενα backup του destinator στον υπολογιστη και μετα απο διαβασμα εκανα τα εξης βηματα 1ον αγορασα μια καρτα 2gb 2ον εβαλα τον φακελο destinator οπως τον ειχα κρατησει απο backup 3ον εκανα ακομη ενα φακελο DestinatorApps οπως ακριβως το βλεπετε και μεσα εβαλα δοκιμαστικα ενα χαρτη ευρωπης για να δω αν το βρισκει ετσι τελειωσαμε με την καρτα ,μετα κατεβασα το προγραμμα desktop.exe και το εκανα μετανομασια σε destinator στον υπολογιστη φυσικα ,μετα πηγα στη residentflash και εκανα διαγραφη του destinator.exe ειναι το εικονιδιο με την κοκκινη γραμμουλα και εκανα επικολληση του αρχειου desktop.exe το οποιο ειχα μετονομασει se destinator.exe και το αρχειο shell το οποιο δειχνει τη διαδρομη δεν το πειραξα καθολου,επειτα διεγραψα και ολους τους φακελους με τους χαρτες μιας και τους ειχα στην καρτα την sdmmc,επειτα εκανα ενα soft reset και ανοιγωντας ειχε το ιδιο interface αλλα τωρα πατωντας πανω στη πλοηγηση με εβγαζε την μπαρα των windows ετσι ειχα προσβαση σε ολο το συστημα και διαλεγοντας start-run-browse-sdmmc-destinator-destinator.exe ειχα μπει κανονικα σε πλοηγηση με το προγραμμα,πιστευω οτι και με τον ιδιο τροπο θα μπορει να κανει το ιδιο και με αλλα προγραμματα πλοηγησης μια και μεις θα διαλεγουμε ποιο αρχειο .exe να ξεκινηση(δεν ξερω παιδια παντως μεχρι αυτο το σημειο εμενα με δουλευει κανονικα )αυτα προς το παρον και παλι ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια εδω γιατι χωρις τη βοηθεια τους δε 8α ειχα καταφερει τιποτα

Γεια χαρα,εκανα το ιδιο αλλα μαλλον κατεβασα λαθος τo desktop.exe.
Απο που το κατεβασες,στειλε μου ενα link...Ευχαριστω πολυ...

panosha
25-10-10, 17:33
desktop.zip (http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=273&d=1210103332)

timkos
02-12-10, 10:27

καλημερα παιδια
προσπαθησα να ξεκλειδωδω και εγω τη δικη μου συσκευη αλλα κολλησα εκει με την residentflash στην οποια δεν υπαρχει τιποτα γιατι τα διαβαζει ολα απο την sdmmc μου.Πρεπει να μεταφερω τιποτα στην residentflash ή μπορει να γινει και απο την sdmmc?
συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα ολα αυτα μου φαινονται λιγο δυσκολα με τις ορολογιες τους και τα συναφη.Παρολα αυτα τυχον απαντησεις θα ειναι ευπροσδεχτες

salamander1
08-02-11, 16:45
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΌΛΛΗΣΑ

super7
16-05-11, 23:14
για χαρα σε όλους.

5garcia55
17-05-11, 10:39
dizzy2Καλημέρα σε όλους!!Είμαι νέος στο forum και σχεδόν άσχετος με τα gps...Εχω 2 προβλήματα και παρακαλώ όποιος φίλος γνωρίζει να με βοηθήσει.
1.Συσκευή mls 3850.Την έδωσα σε κάποιον "σχετικό" για αναβάθμιση και έχει χάσει τη μπάλλα.Υπάρχει τρόπος να γίνει format και επανεγκατάσταση με destinator 9?
2.Συσκευή glofiish x600.Εγκατέστησα το destinator 9 αλλά δεν βρίσκει δορυφόρους και ώς εκ τούτου είναι κολλημένο στην αναμονή σήματος.Ξέρει κανείς ρυθμίσεις για το gps?
Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!!!