PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

driver
13-07-05, 18:41
Γειά χαρά σε όλους. Με destinator 3 έβαλα από Αθήνα να μου βγάλει μια διαδρομή για το λιμάνι της Κυλλήνης. Λιμάνι εκεί δεν ξέρει ο χάρτης; Επίσης κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής (δεν συγκράτησα ακριβώς) στη ΝΕΟ Αθ.-Κορ. μέχρι και μετά την Κόρινθο, νομίζω, προσπαθούσε να με στείλει από δεν ξέρω κι εγώ πού και γιατί!! Από παλαιά εθνική; Γιατί δεν έιχα πειράξει τίποτα σχετικά με τη δρομολόγηση. Επίσης τα διόδια δεν θα έπρεπε να φαίνονται;

Herc
14-07-05, 10:01
Γειά χαρά σε όλους. Με destinator 3 έβαλα από Αθήνα να μου βγάλει μια διαδρομή για το λιμάνι της Κυλλήνης. Λιμάνι εκεί δεν ξέρει ο χάρτης; Επίσης κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής (δεν συγκράτησα ακριβώς) στη ΝΕΟ Αθ.-Κορ. μέχρι και μετά την Κόρινθο, νομίζω, προσπαθούσε να με στείλει από δεν ξέρω κι εγώ πού και γιατί!! Από παλαιά εθνική; Γιατί δεν έιχα πειράξει τίποτα σχετικά με τη δρομολόγηση. Επίσης τα διόδια δεν θα έπρεπε να φαίνονται;

1. Το λιμάνι της Κυλλήνης (η προβλήτα συγκεκριμένα) εμφανίζεται κανονικά.

2. Προφανώς είχες επιλέξει την "συντομότερη" διαδρομή. Επέλεξε την "Ταχύτερη" και θα σε πάει από Ν.Ε.Ο.

3. Για να εμφανίζονται τα΄διόδια, πρέπει να επιλέξεις από τα Χρήσιμα/Αυτοκίνητο το αντίστοιχο checkbox.

driver
15-07-05, 11:34
Γειά σου Herc,
χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου [ :) :) ], πρέπει να σου πω ότι για το (3) είναι δική μου παράληψη και ευχαριστώ για την επισήμανση!

Σχετικά όμως με το (1) όταν φτιάχνω πλοήγηση το ευρετήριο έχει μόνο "Κυλλήνη" σκέτα. Δεν έχει λιμάνι. Σωστό; Άρα λοιπόν εαν θέλω να κατευθυνθώ στο λιμάνι δεν υπάρχει ο τρόπος, πληροφοριακά τουλάχιστον. Εγώ λοιπόν βάζω αυτό που έχει ο χάρτης μας "Κυλλήνη" σκέτο, και τελικώς με παει στη στροφή που βγάζει στο λιμάνι. ΟΚ, πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να το ξέρω θα έπρεπε να είναι πιο σαφής η πληροφορία.

Τέλος για το (2) ΔΕΝ είχα επιλέξει "συντομότερη διαδρομή" στη λειτουργία πλοήγησης. Είχα την "ταχύτερη" και το destinator προσπαθούσε να με βγάλει συνεχώς από τη ΝΕΟ.
Μήπως και κάποιος άλλος φίλος το παρατήρησε στο συγκεκριμένο ταξίδι;

fokion
15-07-05, 16:25
οχι στην ιδια διαδρομη, αλλα απο βολο στα Χανια με περασε μεσα απο κατι στενακια της Μακρυνητσας αντι να ακολουθησει τον νορμαλ δρομο για Πορταρια

than10
18-07-05, 01:15
Απο μια ματιά που έριξα φαίνεται να βγάζει σωστά τον δρόμο από Ν.Ε.Ο. Μήπως είχες βάλει αποφυγή διοδίων? Επίσης όταν ζητάς Κυλλήνη΄σε βγάζει στο χωριό όχι στο λιμάνι. Αν είχες ζητήσει κάποιο προορισμό σε πχ Αργοστόλι στη Κεφαλονιά, τότε συνεχίζει στο λιμάνι.

driver
18-07-05, 10:52
Απο μια ματιά που έριξα φαίνεται να βγάζει σωστά τον δρόμο από Ν.Ε.Ο. Μήπως είχες βάλει αποφυγή διοδίων? Επίσης όταν ζητάς Κυλλήνη΄σε βγάζει στο χωριό όχι στο λιμάνι. Αν είχες ζητήσει κάποιο προορισμό σε πχ Αργοστόλι στη Κεφαλονιά, τότε συνεχίζει στο λιμάνι.

Αρνητικό. Δεν είχα βάλει αποφυγή διοδίων.
Και με Κυλλήνη προορισμό με έβγαλε στο σημείο που έχει μια πινακίδα που λεει "Λιμάνι" - υποχρωτική πορεία δεξιά". Έχω Mio168 και την 108 έκδοση εγκατεστημένη, με την τελευταία έκδοση χαρτών.
Τι να πω θα το ξαναελέγξω όταν παω Αθήνα πάλι, μήπως και ήταν κάποια σύμπτωση :?

Φαίνεται όμως οτι ο χάρτης ή το πρόγραμμα χρειάζεται μια καλή αναβάθμιση, απ' ότι διαβάζω κι εδώ, σχετικά με το επαρχιακό δίκτυο.