Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με "Αγαπημενα"
dreamer24gr
24-05-06, 17:09
Οτι κστσχωρηση και να κανω, επιλεγοντας "Νεα Κατηγορια", μου βγαζει ασχετα εικονιδια απο αυτα που επιλεγω. Χρησημοποιω τα προεπιλεγμενα, δεν εχω πειραξει τιποτα. Το ειδε και καποιο παλικαρι στη Μεταμωρφωση που ειχα παει, στη τεχνικη υποστηριξη στη Wackenhut, αλλα δεν εβγαλε ακρη. Καμια ιδεα για το πως μπορει να διορθωθει το προβληματακι αυτο;
Οτι κστσχωρηση και να κανω, επιλεγοντας "Νεα Κατηγορια", μου βγαζει ασχετα εικονιδια απο αυτα που επιλεγω. Χρησημοποιω τα προεπιλεγμενα, δεν εχω πειραξει τιποτα. Το ειδε και καποιο παλικαρι στη Μεταμωρφωση που ειχα παει, στη τεχνικη υποστηριξη στη Wackenhut, αλλα δεν εβγαλε ακρη. Καμια ιδεα για το πως μπορει να διορθωθει το προβληματακι αυτο;
Γνωστο bug του PN γραψε με λατινικους χαρακτηρες το ονομα της νεας κατηγοριας των αγαπημενων και θα εισαι ΟΚ
Προσπάθησε να κάνεις με το "χέρι" τη διαδικασία:
Μπες με το file explorer στο MyDevice/DestinatorApps/Destinator/Common/Favorites
για κάθε dat αρχείο (που είναι και το όνομα της κατηγορίας) αντιστοιχεί κι ένα BMP αρχείο.
πάρε το bmp που σου ταιριάζει και μετονόμασέ το στο όνομα της κατηγορίας σου.
Ίσως πάντως να το ενοχλούν τα Ελληνικά στο όνομα της κατηγορίας. Πάντως σε μένα όλα λειτουργούν κανονικά
dreamer24gr
25-05-06, 15:58
Φιλε MinOtaVrS και zeppelin, ουτε η μια "λυση" βοηθησε ουτε η αλλη. Φτιαχνοντας νεα κατηγορια με λατινικους χαρακτηρες, παλι μου εβγαλε τελειως ασχετο εικονιδιο. Μπηκα με χρηση του Resco file explorer στο path των αγαπημενων, εκανα χειροκινητο καθορισμο των εικονιδιων οπως μου υποδειξες zeppelin, παλι τιποτα... Μου φαινεται πολυ παραξενο γιατι συμβαινει αυτο... Ακομα και Hard Reset εκανα και επανεγκατασταση μπας και διορθωθει, αλλα τιποτα... Καμια ιδεα κανεις;;;
Μιας κι έκανες hard reset, δοκίμασε να ξανακάνεις, αλλά αφού εγκαταστήσεις το Destinator PN μην αντιγράψεις όλο το φάκελο favorites αλλά μόνο το dat των αγαπημένων σου.
Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες μεταξύ 3 & PN.
dreamer24gr
25-05-06, 18:39
Φιλε zepelin, δεν αντιγραφω τα αγαπημενα απο το D3! Κανω καινουριες καταχωρησεις σε κενη βαση και μου δημιουργει αυτο το προβλημα, για αυτο παραξενευομαι!
Φιλε zepelin, δεν αντιγραφω τα αγαπημενα απο το D3! Κανω καινουριες καταχωρησεις σε κενη βαση και μου δημιουργει αυτο το προβλημα, για αυτο παραξενευομαι!
Dokimase na grapseis to onoma twn agaphmenwn MONO me Kefalaia grammata kai tha eisai OK !
An gia kapoio logo den paixei tote dokimase einai h onomasia na ginei mesa apo to ppc kai oxi apo to PC 8)
dreamer24gr
26-05-06, 00:13
προσπαθω να κανω καταχωριση νεας ομαδας αγαπημενων, παντα μεσα απο το PPC κι οχι απο το PC (δεν εχω την κονσολα), χρησιμοποιοντας διαδοχικα Ελληνικους και μετα Λατινικους χαρακτηρες, με χρηση του πληκτρολογιου του ΡΝ, των windows με μορφη πεζα και ακολουθως Κεφαλαια... Δοκιμασα ολους τους δυνατους συνδυασμους. ΠΑΝΤΑ η καταχωριση γινεται με το πρωτο χαρακτηρα κεφαλαιο και τους υπολοιπους πεζους, ανεξαρτητως το πως θα το καταχωρησω εγω, και βαζει οποιο εικονιδιο "θελει", ποτε δεν βγαινει το επιλεγμενο απο εμενα εικονιδιο. Μεχρ και στη default ομαδα "Αγαπημενα" μου εχει αλλαξει το εικονιδιο στο σημα των λιμανιων (την αγκυρα). Η ολη συμπεριφορα του προγραμματος ειναι τρομερα περιεργη. Ακομα και το παλικαρι στη Telematix που ειχα παει τις προαλλες (οπως προαναφερα πιο πανω) δε μπορουσε να καταλαβει γιατι συμβαινει αυτο. Ελπιζω να βγει καποια ακρη, γιατι αυτη η λειτουργια με ειχε βολεψει παρα πολυ στο D3, με μια ματια εβλεπα καποια σημαντικα για μενα στοιχεια πανω στο χαρτη, μια λειτουργια που πλεον δε μπορω να τη χρησημοποιησω...
@ dreamer24gr
Δοκίμασε το εξής:
1. Απενεργοποίησε το "ματάκι" στα favourites, ώστε αυτά να μην είναι ορατά στον χάρτη
2. Βγες από το Pn
3. Πάρε ένα αντίγραφο του favourites στο pc σου
4. Σβύσε τα περιεχόμενα του \DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites εκτός από το MY FAVOURITES.dat, MY FAVOURITES.bmp και FAVOURITES.ini
5. Χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση (explore) του ActiveSync κάνε τα εξής για κάθε μία από τις κατηγορίες που θέλεις να έχεις:
α) Κάνε copy την κατηγορία που θέλεις (το dat μόνο) στο favourites (το όνομα να έχει μόνο λατινικούς πεζούς χαρακτήρες)
β) Διάλεξε ένα από τα bmp εικονίδια στο pc σου, κάντο copy kai paste στον ίδιο φάκελο που βρίσκεται και μετονόμασέ το όπως ακριβώς και το αντίστοιχο dat που μόλις αντέγραψες στο ppc(μην σε απασχολεί το capitalization που εμφανίζεται στο Pn. Εσύ απλά φρόντισε το capitalization να είναι ίδιο στο pc σου.
γ) Κάντο copy στα favourites
δ) Τρέξε τώρα το Pn, άνοιξε τα αγαπημένα και τσεκάρισε αν είναι σωστά (και στις κατηγορίες και στον χάρτη).
ε) Απενεργοποίησε πάλι το "ματάκι", βγες από το Pn και ξανακάνε το βήμα 5 για κάθε μία από τις κατηγορίες.
Είναι σημαντικό να τσεκάρεις κάθε φορά μετά από κάθε εισαγωγή νέας κατηγορίας, ώστε να εντοπίσεις τυχόν λάθος ακριβώς την στιγμή που προκλήθηκε.
Επίσης είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου την Δημιουργία νέας κατηγορίας από τα Εργαλεία των favourites.
Εάν πετύχει το παραπάνω και πάρεις σωστά εικονίδια σε κάθε κατηγορία, θα σου πω μετά πως να δημιουργείς νέες κατηγορίες στο εξής.
dreamer24gr
26-05-06, 10:36
Δουλεψε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τωρα! Μονο που εβαλα τα Favourites απο το D3 (αφου ειχα σβησει ολα τα dat απο το PN. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Herc. Πως ομως μπορω να φτιαξω καινουρια κατηγορια;
Καταρχήν ξέχνα οριστικά την Δημιουργία νέας κατηγορίας από τα Εργαλεία των favourites.
Μπορείς να χρησιμοποιείς το βήμα 5 απ' το προηγούμενο post για να δημιουργείς νέες κατηγορίες. Δηλ. κάνε copy ένα από τα υπάρχοντα dat (κατά προτίμηση κάποιο που να περιέχει λίγα σημεία), δίνοντάς του το όνομα που θέλεις. Φτιάξε και το αντίστοιχο bmp (πάντα με το ίδιο όνομα) και ρίχτα στο ppc. Μετά άνοιξε το Pn και σβύσε τα υπάρχοντα σημεία από το dat και βάλε τα δικά σου. Πρόσεχε μόνο να τηρείς σχολαστικά τις οδηγίες, πχ. τα ονόματα να τα δίνεις πάντα στο pc και όχι στο ppc.
Επειδή είναι αδύνατη η διαδικασία αυτή όταν είσαι στον δρόμο και δεν έχεις pc μαζί σου, μπορείς να φτιάξεις 1-2 κατηγορίες spare, για παν ενδεχόμενο.
dreamer24gr
26-05-06, 15:14
Σε ευχαριστω για τις οδηγιες φιλε Herc, ηταν κατατοπιστικοτατες. Μηπως θα επρεπε ομως να ελεγχθει αυτο το bug απο τη μαμα εταιρεια, γιατι υπαρχουν πολλοι χρηστες που δεν εχουν PC και κανουν μονο χρηση του PPC; Κι εκτος απο αυτο, δεσμευομαι να μη μπορω να κανω καμια νεα καταχωρηση "εν κινηση", η να τα πεταω ολα χυμα σε μια spare κατηγορια οπως ειπες και μετα να κανω αλλαγες...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.