Επιστροφή στο Forum : Παράκαψη Ακτοπλοϊκών γραμμών
Καλησπέρα,
Εγώ έχω την έκδοση του χάρτη με τα νέα Forlinks αλλά όταν ζητώ να πάω Κύμη Ευβοίας με πράκαμψη ακτοπλοϊκής γραμμής συνεχίζει να με στέλνει στο Ferry Boat.
Επίσης, όταν ζητώ την διαδρομή για Σάμο ενώ είμαι κοντά στο λιμάνι του Πειραιά με στέλνει όπως και να 'χει Ραφήνα.
Καμία ιδέα για την επίλυσή του;
Έχεις δίκιο και στα δύο. Το πρώτο είναι κάποιο bug του λογισμικού και μάλιστα αν κάνεις αποφυγή της τελευταίας στροφής προς την ακτοπλοϊκή (από τη λίστα των στροφών) δε την αποφεύγει. Το άλλο είναι ένα λάθος στο χάρτη που διορθώθηκε ήδη, και θα το δεις στην επόμενη έκδοση. Εναλλακτικά μπορείς να πας στα Χρήσιμα – Συγκοινωνίες – Λιμάνια – Στοιχεία – και να ψάξεις τη λέξη Σαμος ή οποιαδήποτε άλλο νησί και το Destinator θα σου επιλέξει την σωστή πύλη π.χ. για τη Σάμο Ε9 και μετά πλοήγηση...
Ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα διπίστωσα κι ένα άλλο λάθος που δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλα σημεία και αν μπορεί να διορθωθεί από το χρήστη. Ενώ επέλεξα τις κλινικές και μάλιστα συγκεκριμένα την Κλινική Γιάγκου στον Πειραιά παρά το ότι τα στοιχεία της ήταν σωστά καταχωρημένα στο χάρτη με έστελνε Κολοκοτρώνη 154 στο περιστέρι αντί του Πειραιά. Ίσως να μην είναι σωστή η πόλη στην καταχώρηση κάτι το οποίο δεν φαίνεται στα στοιχεία της.
Κατά τα άλλα το Destinator3 είναι η πιο καλή αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια !
Και κάτι ακόμα. Γιατί ενώ οι αναστροφές είναι απενεργοποιημένες μου ζητά να κάνω αναστροφή σε ορισμένους δρόμους; π.χ. στην Αποστόλου Παύλου (παράλληλος της Κηφισίας) μπροστά στο ΤΑΠΟΤΕ.
Καλησπερα και εγω ενα παρομοιο προβλημα εχω..του εβαλα να με παει απο Αθηνα Κερκυρα και με παει μονο μεσω ακτοπλοϊκων γραμμων :(
Προτείνω να χρησιμοποιήσεις την οργάνωση διαδρομής. (Όσον αφορά την Κέρκυρα, όλο και από κάποιο λιμάνι θα σε πάει).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.