PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!!

Sysifos
08-10-08, 16:05
ο τιτλος τα λεει ολα νομιζω.
Με ενοχλει αφάνταστα να μπαινει οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε θεμα με ενδιαφέρον και να γράφει ασυναρτησίες!!!
Ειναι απαράδεκτο να χαραμίζονται ενδιαφέροντα θεματα επειδη ο καθένας κάνει πλάκα με τη μανα του, τη γκομενα του, το φιλο του και τους γνωστούς του. Και αυτοί οι ίδιοι οταν δεν κάνουν πλάκα, αρχίσουν καβγάδες πάλι με τα ιδια άτομα: τη μάνα του, τη γκόμενα του, τους φίλους του κλπ!!!!!!!!!!
οπως λεει κ ο Panosha, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 5-6 θέματα για πλάκα. Γιατι να ρημάζονται και να ξεφτιλίζονται ΟΛΑ τα ενδιαφεροντα θέματα???

Δεν ξέρω ποιος ειναι ο καθένας, τι προσφέρει στο φορουμ και ποια είναι η θέση του. Δε με ενδιαφέρει και αν κάποιοι πειραχτούν με αυτα που γραφω. Και ειλικρινά ακόμα και αν διαγραφεί ο λογαριασμός μου, πλέον δε με πολυ νοιάζει.. και δεν πρόκειται να γραφτώ πάλι.
μπορώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω ακόμα και εκτός φορουμ.

amartolos
08-10-08, 16:13
ο τιτλος τα λεει ολα νομιζω.
Με ενοχλει αφάνταστα να μπαινει οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε θεμα με ενδιαφέρον και να γράφει ασυναρτησίες!!!
Ειναι απαράδεκτο να χαραμίζονται ενδιαφέροντα θεματα επειδη ο καθένας κάνει πλάκα με τη μανα του, τη γκομενα του, το φιλο του και τους γνωστούς του. Και αυτοί οι ίδιοι οταν δεν κάνουν πλάκα, αρχίσουν καβγάδες πάλι με τα ιδια άτομα: τη μάνα του, τη γκόμενα του, τους φίλους του κλπ!!!!!!!!!!
οπως λεει κ ο Panosha, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 5-6 θέματα για πλάκα. Γιατι να ρημάζονται και να ξεφτιλίζονται ΟΛΑ τα ενδιαφεροντα θέματα???

Δεν ξέρω ποιος ειναι ο καθένας, τι προσφέρει στο φορουμ και ποια είναι η θέση του. Δε με ενδιαφέρει και αν κάποιοι πειραχτούν με αυτα που γραφω. Και ειλικρινά ακόμα και αν διαγραφεί ο λογαριασμός μου, πλέον δε με πολυ νοιάζει.. και δεν πρόκειται να γραφτώ πάλι.
μπορώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω ακόμα και εκτός φορουμ.

δεν μας δινεις και κανενα λινκ να δουμε τι εννοεις??εγω προσωπικα οταν βλεπω καμια τρελη ατακα μετα απο καμια 10αρια σοβαρες απαντησεις δεν με πειραζει καθολου, επιπλεον δεν νομιζω να διαγραψει κανενας τον λογαριασμου σου, εδω μεσα εχουνε υποθει χειροτερα και ειναι ολοι εδω,Τωρα αν θες να φυγεις, φυγε κανεις δεν θα στενοχωρηθει και κανενας δεν νομιζω να προσπαθησει να σε μεταπεισει...

Sysifos
08-10-08, 16:20
δεν μας δινεις και κανενα λινκ να δουμε τι εννοεις??εγω προσωπικα οταν βλεπω καμια τρελη ατακα μετα απο καμια 10αρια σοβαρες απαντησεις δεν με πειραζει καθολου, επιπλεον δεν νομιζω να διαγραψει κανενας τον λογαριασμου σου, εδω μεσα εχουνε υποθει χειροτερα και ειναι ολοι εδω,Τωρα αν θες να φυγεις, φυγε κανεις δεν θα στενοχωρηθει και κανενας δεν νομιζω να προσπαθησει να σε μεταπεισει...

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις.
Ουτε εμενα με ενοχλούν 1-2 ατάκες αλλά έχουμε φτασει σε σημεία να κλειδώνονται θεματα...

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11636

amartolos
08-10-08, 16:33
Είναι αρκετές οι περιπτώσεις.
Ουτε εμενα με ενοχλούν 1-2 ατάκες αλλά έχουμε φτασει σε σημεία να κλειδώνονται θεματα...

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11636

Απλα προσπερνα, διαβαζεις αυτα που σε ενδιαφερει και τερμα,μην χαλας την διαθεση σου για χαζομαρες, μερικοι ειναι εδω για να μαθουνε αλλοι για να πουλησουνε γνωση και αλλο για να πουλησουνε μουρη και μαγκια... τωρα αν καθησεις να ααχοληθεις με τους τελευταιους...καλα κρασια.

panosha
08-10-08, 16:47
Πέρα από αυτούς που θέλουν να πουλήσουν μούρη και μαγκιά, πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί εκεί που πρέπει. Ένα ή δυο αστεία δεν βλάπτουν, αλλά αν αυτό συμβαίνει παντού, είναι κουραστικό για αυτόν που ψάχνει την πληροφορία (τους περισσότερους που διαβάζουν δηλαδή) και είναι πραγματικά δύσκολο να προσπαθούν οι admin - mod να κρατήσουν τις συζητήσεις στο θέμα τους χωρίς να διαγράφουν μηνύματα.

Ο Sysifos έχει δίκιο κι αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά όσων γράφουν συχνά και αντίστοιχα οι παρεμβάσεις από πλευράς μας, θα οδηγηθούμε σε προβλήματα σύντομα, αφού τα μέλη, τα θέματα και τα ποστ αυξάνονται διαρκώς. Αν δεν μπορεί κάποιος μπαίνοντας να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει το φόρουμ θα είναι άχρηστο και τα ποστ με τις ίδιες επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις θα πολλαπλασιαστούν.

joannita
08-10-08, 17:58
1. Τι δουλειά έχει αυτό το τόπικ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!! (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11786) μέσα στο Forum (http://www.navimania.gr/forum.php) » Χάρτες Πλοήγησης (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=3) » subforum : Gi-Geointelligence ???? Μπορεί κάποιος να μου πει????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΛΑΘΟΣ SUBFORUM!!!
Δεν ξέρω ποιος ειναι ο καθένας που ανοίγει τέτοια τόπικ και ποια είναι η θέση του. Δε με ενδιαφέρει και αν κάποιοι πειραχτούν με αυτα που γραφω. Όμως, αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά όσων γράφουν, θα οδηγηθούμε σε προβλήματα σύντομα, αφού τα άσχετα ΤΟΠΙΚ θα αυξάνονται διαρκώς και κανείς δε θα μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

2. Πολυχρονεμένε, προτείνω να κάνεις μοντ τον Συσιφο! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ lipssealed

Sysifos
08-10-08, 18:15
1. Τι δουλειά έχει αυτό το τόπικ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!! (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11786) μέσα στο Forum (http://www.navimania.gr/forum.php) » Χάρτες Πλοήγησης (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=3) » subforum : Gi-Geointelligence ???? Μπορεί κάποιος να μου πει????
Δεν ξέρω ποιος ειναι ο καθένας που ανοίγει τέτοια τόπικ και ποια είναι η θέση του. Δε με ενδιαφέρει και αν κάποιοι πειραχτούν με αυτα που γραφω. Όμως, αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά όσων γράφουν, θα οδηγηθούμε σε προβλήματα σύντομα, αφού τα άσχετα ΤΟΠΙΚ θα αυξάνονται διαρκώς και κανείς δε θα μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

2. Πολυχρονεμένε, προτείνω να κάνεις μοντ τον Συσιφο! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ lipssealed

Οτι σχέση έχει κ το Καλημέρα Ζωη...
Το σχόλιο πηγαίνει σε αυτό το θεμα...
Δε θέλω να συνεχιστεί η διαφωνία.

Ξαναλέω ότι χαλάστηκα που έπρεπε να "δημιουργηθεί" το "Καλημέρα Ζωή", αφού είχε ξεφύγει εντελώς από το αρχικό θέμα των χαρτών της NGi και χαλάστηκα ακόμα περισσότερο που ο Panosha αναγκάστηκε να το κλειδώσει. Γι'αυτό κ εγραψα αυτό το ποστ σε αυτήν την κατηγορία...

Σκοπός μου είναι να το διαβάσουν αυτοί που ξέρω ότι θα το διαβάσουν και στους οποίους αναφέρομαι στην αρχή του θέματος. Απλά δε θέλω να βλέπω ένα τόσο ενεργό κοινό, με 13.500 μέλη, να καταλήγει να 'φιμώνεται' από τους admin επειδη τα θέματα χάνουν το νόημά τους.

panosha
08-10-08, 20:50
Εγώ έχω την αίσθηση πως ο Sysifos έκανε σοφή επιλογή βάζοντας εδώ το θέμα. Την πρώτη στιγμή που το είδα σκέφτηκα προς στιγμή να το μεταφέρω, αλλά σύντομα είδα αυτό που λέει ο συγγραφέας. Ας μείνει εδώ να το δουν αυτοί που πρέπει.

Κι εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο καθένας, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω αληθινές φάπες με οποιονδήποτε, για γίνει αυτό που πρέπει για όσους είναι εδώ για να μιλήσουν σοβαρά και να βρουν λύσεις σε προβλήματα.

vhfu
08-10-08, 21:17
Πανο καλησπερα

Επετρεψε μου να θεσω ενα ερωτημα , οχι προς εσενα βεβαια.

ΕΣΥ σε ποια κατηγορια ανηκεις. :?: :smt102 confused2

joannita
08-10-08, 21:27
Ο Πολυχρονεμένος είναι κατηγορία μόνος του! w00t2

Υ.Γ. ποιές είναι οι κατηγορίες? what1

proview
08-10-08, 21:34

Μετα την κρασομπριζολοκατανυξη και τον καφε σε Μαντρα και Μαγουλα το Πολυχρονεμενος αλλαξε.Εγινε Επικουρος.

electro
08-10-08, 22:34

+100000

Για ποιο λογο δεν μεταφερεται το θεμα στην θεματικη ενοτητα που ανηκει? Θα προτεινω την μεταφορα του αμεσα και ας γραφει ο καθενας οτι θελει.....

vhfu
08-10-08, 22:43

Καλησπερα joannita

Δεν ξερω να ταξινομησω προσπαθω

Οσο για τον πολυχρονεμενο ουτε τον κατηγοριοποιεις ουτε τον κατηγορεις.

Τα κανουν αυτα σε Πολυχρονεμενους. lipssealed

Καλη συνεχεια και καλο σου βραδυ αγαπητη κακιά.

Φιλικα

Δημητρης Vhfu

panosha
08-10-08, 22:44
Για ποιο λογο δεν μεταφερεται το θεμα στην θεματικη ενοτητα που ανηκει? Θα προτεινω την μεταφορα του αμεσα και ας γραφει ο καθενας οτι θελει.....
Νομίζω απάντησα σχετικά παραπάνω.

joannaex
09-10-08, 00:26
Και τι κάνατε; Είπε μια κουβέντα ο άνθρωπος και βρεθήκατε 2-3 από κάτω να επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα του στο έπακρο. Αυτό σας πείραξε, ότι το post είναι σε αυτό το forum και όχι σε κάποιο άλλο. Αυτό που λέει το προσπερνάτε με χαβαλέ και άσχετα σχόλια. Για σκεφτείτε ότι ο Σίσυφος είναι ένας από τους πολλούς που το σκέφτηκαν και ο ένας που έκατσε να πει το αυτονόητο.

tyxodiokths
09-10-08, 01:14
Μεγάλα ανοίγματα, μεγάλα προβλήματα! Αναφέρομαι στο γεγονός της ανεξαρτητοποίησης του forum όπου όταν από ngi έγινε navimania προστέθηκαν και άλλα θέματα και κατ' επέκταση και άλλα μέλη. Κατά συνέπεια, καταγράφηκαν και περισσότερες... "απόψεις" επί παντός επιστητού... Κατά την γνώμη μου, αυτό ήρθε συγκυριακά με το γεγονός ότι υπάρχει μία πολυήμερη στάση αναμονής πάνω στα θέματα του navigation στην Ελλάδα (νέοι χάρτες, νέες συνεργασίες κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα την αύξηση των "χαλαβαλεδιάρικων" topics! Θα πρότεινα, όσοι επιθυμούν να γράφουν θέματα που δεν έχουν να κάνουν αμιγώς με την πλοήγηση, να γράφουν στα topics που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτό το σκοπό ώστε ο αναγνώστης που επιθυμεί να πληροφορηθεί για το αντικείμενο που γράφει ο τίτλος του κάθε θέματος να μη σπαταλάει άδικα χρόνο στο να διαβάζει άσχετα μηνύματα.

vhfu
09-10-08, 03:00
Και τι κάνατε; Είπε μια κουβέντα ο άνθρωπος και βρεθήκατε 2-3 από κάτω να επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα του στο έπακρο. Αυτό σας πείραξε, ότι το post είναι σε αυτό το forum και όχι σε κάποιο άλλο. Αυτό που λέει το προσπερνάτε με χαβαλέ και άσχετα σχόλια. Για σκεφτείτε ότι ο Σίσυφος είναι ένας από τους πολλούς που το σκέφτηκαν και ο ένας που έκατσε να πει το αυτονόητο.

Μεσα στους δυο τρεις απο κατω εκτος απo την Joannita τον amartolos και τον Panosha ειμαι και εγω.

Ετσι λοιπον την δικη μου θεση απεναντι στον Sysifos και σε αυτα που εγραψε θελω να ξεκαθαρισω λεγοντας οτι συμφωνω απολυτα με την θεση του και τις αποψεις του.

Επειδη μενουν ακομα δυο τρεις αναμεσα στους οποιους ειναι η Joannita και ο Panosha ας σου απαντησουν ξεκαθαριζοντας την δικια τους θεση, κινηση επιβεβλημενη κατ εμε , αφου ξεκαθαρα πλεον κατανοω οτι η ανεξαρτησια αυτου του Φορουμ εχει περασει στον μεγιστο βαθμο στους mod με αποτελεσμα και οι Admin να κινδυνευουν να πανε για Banακι απο αυτους.

Ευχαριστω για την κατανοηση

Δημήτρης Vhfu

Sysifos
09-10-08, 03:24
Συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι η καλή λειτουργία ενός φόρουμ πρέπει να βασίζεται σε admin-mod και γενικά σε αυτούς που μπορούν να κλείσουν έναν λογαριασμό, να κλειδώσουν ενα θέμα κλπ. Δεν είναι υποχρεωμένος ο Panosha (ως παράδειγμα η χρήση του ονόματος) να διαβάζει 500 ποστ καθημερινά για να 'μαλώνει' τους άσχετους..

Νομίζω ότι η καλή λειτουργία βασίζεται στους καλούς τρόπους. Και αυτό αναφέρεται σε όλους, από αυτούς που έχουν 15.000 δημοσιεύσεις ώς εκείνους που έχουν ελάχιστες. Νομίζω ότι όταν δεν έχει κάποιος να "προσφέρει" σε μια κουβέντα, ας μην ποσταρει!
(Τώρα πρόσεξα την ώρα στο παραπάνω ποστ.. Δεν ειμαι μόνος εδω τελικα!)

vhfu
09-10-08, 04:02
Συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι η καλή λειτουργία ενός φόρουμ πρέπει να βασίζεται σε admin-mod και γενικά σε αυτούς που μπορούν να κλείσουν έναν λογαριασμό, να κλειδώσουν ενα θέμα κλπ. Δεν είναι υποχρεωμένος ο Panosha (ως παράδειγμα η χρήση του ονόματος) να διαβάζει 500 ποστ καθημερινά για να 'μαλώνει' τους άσχετους..

Νομίζω ότι η καλή λειτουργία βασίζεται στους καλούς τρόπους. Και αυτό αναφέρεται σε όλους, από αυτούς που έχουν 15.000 δημοσιεύσεις ώς εκείνους που έχουν ελάχιστες. Νομίζω ότι όταν δεν έχει κάποιος να "προσφέρει" σε μια κουβέντα, ας μην ποσταρει!
(Τώρα πρόσεξα την ώρα στο παραπάνω ποστ.. Δεν ειμαι μόνος εδω τελικα!)

Την καλημερα μου αγαπητε

joannaex
12-10-08, 20:49
Έχω προσπαθήσει να κάνω Ban τον Admin αλλά δεν έχω δικαιώματα!!! Φοβερή καταπίεση! Και δε μου τα δίνει κιόλας ο άθλιος.

Πέρα από την πλάκα, όπως λέτε όλοι ξεφεύγουμε κατά καιρούς αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια. Οι Admin και οι Mods είναι εδώ για την εύρυθμη λειτουργία του forum όχι για να κάνουν τους αστυνομικούς και να κυνηγάνε τον καθένα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, πρέπει να φροντίζουμε και μόνοι μας τον χώρο που βρισκόμαστε.

joannita
13-10-08, 13:40
Μεγάλα παιδιά είμαστε, πρέπει να φροντίζουμε και μόνοι μας τον χώρο που βρισκόμαστε.
Ναι! Ναι! Όπως εγώ ας πούμε, που ποτίζω τη βοκαμβίλια, κουβαλάω ξύλα για το τζάκι, ψήνω καφέδες, σερβίρω περγαμόντο και υποβρύχια, σκουπίζω, ξεσκονίζω, σφουγγαρίζω το κλουβί και δε με βοηθάτε και έχω κοψομεσιαστεί ένα πράγμα... innocent1

beagle
13-10-08, 14:14
Τυχερός δηλαδή ο άντρας που θα σε παντρευτεί! lol2 lipssealed

joannita
13-10-08, 15:30
offtopic1ban1

panosha
13-10-08, 15:36
Είσαι αδιόρθωτη, αλλά τι να κάνουμε που έχεις ωραία φωνή.

joannita
13-10-08, 15:51
innocent1 Πάνοοοοο!!!fool1 Είσαι και εσύ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ punish2

Sysifos
13-10-08, 16:42
offtopic1ban1
αμα πω "στα μουτρα σου", θα σε πειραξει πολυ??? ελπιζω πως οχι...
και δεν ειμαι εκτος θεματος....

(δεν κρατηθηκα, συγγνωμη...)

joannita
13-10-08, 17:46
blink1 ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΡΕΛΗ ΦΑΠΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΣ!!!!!

(εμοτικον τζοανίτας που έχει πέσει κάτω και σέρνεται και δε μπορεί να σηκωθεί και μυξοκλαίει crymore και λέει "Ποοοο!!! Τι ΦΑΠΑ ήταν αυτή...")

Είσαι και εσύ ρε παιδί μου.... ασυγκράτητος!!!

Σε συγχωρώ όμως innocent1 (<--- ΚΑΙ μεγαλόψυχη!! )

ChrisAthens
13-10-08, 20:18
Μήπως (λέω μήπως) το παρόν thread θα έπρεπε να μεταφερθεί εκτός της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας?? Δεν έχει να κάνει ούτε με χάρτες, ούτε με providers, αλλά με συμπεριφορές μελών του forum. Όπως κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει εξ αρχής με το "Καλημέρα ζωή".

sinapias
13-10-08, 20:27
Μήπως (λέω μήπως) το παρόν thread θα έπρεπε να μεταφερθεί εκτός της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας?? Δεν έχει να κάνει ούτε με χάρτες, ούτε με providers, αλλά με συμπεριφορές μελών του forum. Όπως κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει εξ αρχής με το "Καλημέρα ζωή".

σωστος.

joannita
14-10-08, 10:27
Καθυστερημένοι 3 σελιδες γεμάτες ποστ είσαστε!
Αλλα βέβαια... ποιος με ακούει εμένα... με ακούει κανείς ? μπααααα

panosha
14-10-08, 10:33
Μπαααααα. grin1

ChrisAthens
14-10-08, 10:53
Καθυστερημένοι 3 σελιδες γεμάτες ποστ είσαστε!
Αλλα βέβαια... ποιος με ακούει εμένα... με ακούει κανείς ? μπααααα

Σε ακούω εγώ όταν μου λες να στρίψω δεξιά, μετά αριστερά και πάλι αριστερά και μετά δεξιά για να με βγάλεις πάλι στον ίδιο δρόμο που ήμουν πριν, αντί να με στείλεις ευθεία!! hysterical1

joannita
14-10-08, 11:20
Μα αν ήταν απλό, δε θα με αγαπούσες τόσο πολύ! loveyou3

Πολυχρονεμένε πες αλεύρι!
ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ innocent1

juanito
14-10-08, 11:33
Πάντως αυτο το "Σεεεεε 500 μετρα στρίψτε *******" πολύ μας αναστατώνει.http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

ChrisAthens
14-10-08, 11:39
Πάντως αυτο το "Σεεεεε 500 μετρα στρίψτε *******" πολύ μας αναστατώνει.http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

Μπορείς πάντα να βάλεις τον.. Βαγγέλη!! hysterical1

panosha
14-10-08, 11:55
Διαδικτυακή ; lol2

ChrisAthens
14-10-08, 12:43
Διαδικτυακή ; lol2

..για το καλό σου, διαφορετικά...grin1

ChrisAthens
14-10-08, 12:44
Μα αν ήταν απλό, δε θα με αγαπούσες τόσο πολύ! loveyou3

Σωστό κι αυτό!

joannita
14-10-08, 17:59
Αυτό το juanito πάλι μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο nickname
χμμμμμμμμμ ninja_hide

juanito
15-10-08, 13:10
Αυτό το juanito πάλι μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο nickname
χμμμμμμμμμ ninja_hide
Eίναι οι λατινοαμερικανικες ρίζες μου.innocent1

papajo
15-10-08, 15:56
Eίναι οι λατινοαμερικανικες ρίζες μου.innocent1
Η joannita ανησυχεί μήπως είσαι συγγενής της και έχει αρχίσει να τους ξεχνάει. Εντάξει joannita δεν άρχισε ακόμη η άνοια. Μικρή είσαι ακόμη. Σεκαμμιά πενηνταέτία το ξανασκέφτεσαι. Προς το παρόν ηρέμησε.lol3
______________________________________-
Εντάξει έσκυψα και πέρασε ξόφαλτσα

Sysifos
15-10-08, 16:35
Δεν το κλειδώνουμε το θεμα να τελειώνει εδω...
πάλι αρχισαμε να το ξεφτιλίζουμε και δεν έχει κανείς να προσφέρει τπτ αλλο...

ChrisAthens
15-10-08, 18:00
Δεν το κλειδώνουμε το θεμα να τελειώνει εδω...
πάλι αρχισαμε να το ξεφτιλίζουμε και δεν έχει κανείς να προσφέρει τπτ αλλο...

1) Το ότι το άνοιξες εσύ το θέμα δεν σου δίνει το δικαίωμα να ζητάς να κλείσει. Έχουν γράψει και άλλοι εκτός από σένα εδώ, αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα και δεν απότελεί προσωπική σου ιδιοκτησία, ούτε έχουμε καμία διάθεση να γυρίσουμε σε εποχές του "αποφασίζομεν και διατάζομεν", οκ?
2) Αν επίσης δεν το πρόσεξες, έχει μεταφερθεί (και συγνώμη αν οι αρμόδιοι δεν σου ζήτησαν την άδεια) σε άλλο χώρο, εκτός GI, οπότε πήγαινε εκεί να κάνεις τις "σοβαρές" σου αναζητήσεις για νέους χάρτες κλπ.
3) Το άν έχει να προσφέρει κανείς η όχι και προπαντός όσον αφορά εμένα, είσαι ο τελευταίος που θα το κρίνει.
4) Και στο κάτω-κάτω δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΙΣ να διαβάζεις threads με "ξεφτιλισμένα" θέματα, όπως τα υποννοείς. Αν δεν σου αρέσουν, μην τα διαβάζεις, αν δεν σου αρέσει το φόρουμ, μην μπαίνεις καν-θα το αντέξουμε, αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις εδώ να σέβεσαι τους συμφορουμίτες σου και τα γραφόμενά τους-ασχέτως αν τα αποδέχεσαι η όχι. ΤΕΛΟΣ
Υ.Γ. Είμαι εκ φύσεως χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και είναι το πρώτο μου ποστ με τέτοιο ύφος και περιεχόμενο και ελπίζω το τελευταίο και αυτό εξ αιτίας σου.

joannita
15-10-08, 18:17
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΛΟΥΒΙΤΗΣ ΒΡΕ ΧΡΥΣΑΝΘΙΣ loveyou3 !
Τζουανίτο, θέλω να μου αναλύσεις τις ρίζες σου! Έχω μακρινούς συγγενείς εκεί ! (βλέπε χουανίτα innocent1 )
Παπάτζο δε σε βλέπω να γλυτώνεις τις ΦΑΠΕΣ αργά η γρήγορα lol3

ChrisAthens
15-10-08, 18:56
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΛΟΥΒΙΤΗΣ ΒΡΕ ΧΡΥΣΑΝΘΙΣ loveyou3 !
...

Ε μααααα...
Είμαστε στο "περί ανέμων και υδάτων" και είναι δυνατόν να βάλεις σε καλούπι τον άνεμο και το νερό?

joannita
15-10-08, 19:08
Έτσι! lol3
Εδώ αέρας (υδροχόος) !!!

φσσσσσσσσσσσσσστ

panosha
16-10-08, 08:26
ChrisAthens δεν βλέπω το λόγο να πάρεις προσωπικά το τελευταίο σχόλιο του Sysifos. Την γνώμη του είπε, αλλά όταν μπαίνουν φωνές ανάμεσα μας, αυτά συμβαίνουν. Για να αποφύγουμε λοιπόν τα χειρότερα...