PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεος browser google chrome

proview
05-10-08, 12:54
Κατέβασα και εγκατέστησα τον browser της google με το ονομα chrome.
Τι πραμα ειναι τουτο βρε παιδια?Απλος με την πρωτη ματια με ενα καρο εργαλεια ομως δε τετοια μορφη που δεν σε ενοχλουν στο ματι.Και γρηγορος.Και ελαφρυς.Και οχι , δεν τα παιρνω απο την google για να του κανω διαφημιση.........hysterical1
Και με αναλυτικη βοηθεια στα Ελληνικα για οσους τα Αγγλικα ειναι....σαν τα δικα μου!!

panosha
05-10-08, 13:13
Ελληνικό ορθογράφο έχει ;

vwgolf16
05-10-08, 13:13
Πολυ καλος φιλος οντος...bigsmile

beagle
05-10-08, 13:39
Όχι Παναγιώτη, δεν έχει καθόλου plug-ins δυστυχώς

nikkos
05-10-08, 19:07
και δεν έχει καθόλου καλή οργάνωση για τα bookmarks...δυστυχως. Αν το φτιάξουν στην πορεία θα το σκεφτώ, αλλά προς το παρόν έχω βολευτεί τρελά με τον firefox

joannaex
06-10-08, 09:24
Ακόμα beta είναι, θα διορθωθούν πολλά. Κι εγώ δύσκολα εγκαταλείπω τον FF3 μου.

kormos
07-10-08, 09:28
Χωρις plug-ins νομιζω πως ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα...

beagle
07-10-08, 09:59
και δεν έχει καθόλου καλή οργάνωση για τα bookmarks...δυστυχως.

Εγώ πάντως διαφωνώ με αυτό. Προσφέρονται 2 λειτουργίες για τα "αγαπημένα" που δεν προσφέρονται σε άλλον browser. Πρώτον, μπορείς να βάλεις τα πιο σημαντικά στη μπάρα ακριβώς κάτω από εκεί που δίνεις τη διεύθυνση και δεύτερον, πατώντας το "+" για να ανοίξεις νέα καρτέλα, σου εμφανίζει τα 9 site που επισκέπτεσαι πιο συχνά. Τα υπόλοιπα bookmarks είναι εκεί που λέει "Άλλοι σελιδοδείκτες" δεξιά και περιέχει τα αγαπημένα με την ίδια ακριβώς μορφή που είναι και στον firefox. Oι 2 παραπάνω λειτουργίες είναι απίστευτα βολικές και καλά θα κάνει ο firefox να τις συμπεριλάβει στις αναβαθμίσεις του κάποια στιγμή..

ChrisAthens
07-10-08, 10:23
Εγώ πάντως προς το παρόν δεν αφήνω τον Opera και δεν είδα να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

proview
07-10-08, 21:13
Παιδια να μην ξεχναμε :
1.Ειναι ακομα beta
2.Τα plug-ins τα εχει (σχεδον) ολα αλλα με τετοιο τροπο ωστε να μην σε ενοχλουν στο ματι.
3.Πισω απο αυτον ειναι το μεγαθηριο που λεγετε google που σημαινει οτι ειναι θεμα χρονου τα οποιαδηποτε bugs να φιαχτουν.
4.Αμα πιστεψουμε αυτα που λεει το google μεσα απο αυτον θα εχουμε ευκολότερη προσβαση στις on-line υπηρεσιες της.(αν ειναι και δωρεαν......)

nikkos
07-10-08, 21:28
Εγώ πάντως διαφωνώ με αυτό. Προσφέρονται 2 λειτουργίες για τα "αγαπημένα" που δεν προσφέρονται σε άλλον browser. Πρώτον, μπορείς να βάλεις τα πιο σημαντικά στη μπάρα ακριβώς κάτω από εκεί που δίνεις τη διεύθυνση και δεύτερον, πατώντας το "+" για να ανοίξεις νέα καρτέλα, σου εμφανίζει τα 9 site που επισκέπτεσαι πιο συχνά. Τα υπόλοιπα bookmarks είναι εκεί που λέει "Άλλοι σελιδοδείκτες" δεξιά και περιέχει τα αγαπημένα με την ίδια ακριβώς μορφή που είναι και στον firefox. Oι 2 παραπάνω λειτουργίες είναι απίστευτα βολικές και καλά θα κάνει ο firefox να τις συμπεριλάβει στις αναβαθμίσεις του κάποια στιγμή..

αυτό που λες με τα σάιτ που επισκέπτεσαι πιο συχνά το έχει ήδη ο firefox 3. Το bookmarks toolbar που έχει ο firefox από την έκδοση 1...... όπου μπορείς και βάζεις καταλόγους και χωρίζεις τα αγαπημένα σου όπως θες, δεν το έχει άλλος. Δεν ξέρω ο opera τι κάνει αλλά δεν τον έχω δοκιμασει.

f15
10-10-08, 16:24
:smt066 FireFox και ξερό ψωμί :smt066

tarif16nikos
31-10-08, 00:31
o google chrome δε λεει και πολλα προς το παρον???

(http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp)

panosha
06-05-10, 01:29
<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nCgQDjiotG0&hl=el_GR&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nCgQDjiotG0&hl=el_GR&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>

FJ
13-11-10, 15:42
Ποια ειναι η γνωμη σας για τον google chrome σημερα, 2 χρονια μετα την πρωτη εμφανιση του? Τον δουλευει κανεις? Ειναι τοσο ασφαλης οσο ο firefox? Σημερα τον δουλεψα λιγο και ειναι σαφως πιο γρηγορος. Ενταξει ειμαι μαθημενος με διαφορετικο τροπο λειτουργιας, αλλα με εντυπωσιασε η ταχυτητα του...

PAVL-2
13-11-10, 19:20
Είναι λίγο πιο γρήγορος, ΑΛΛΑ , τον mozilla firefox δεν τον αλλάζω .

panosntok
13-11-10, 22:42
Είναι λίγο πιο γρήγορος, ΑΛΛΑ , τον mozilla firefox δεν τον αλλάζω .

firefox πάντα γιατί για ενα περίεργο λόγο o chrome αν
και προιόν της google δεν εχει επιλογή για google toolbar

nikkos
14-11-10, 19:18
τι να το κάνει το google toolbar τη στιγμή που το παράθυρο εισαγωγής url είναι και μηχανή αναζήτησης?

βεβαια σαν τον firefox δεν είναι ;)

CKV_1860
14-11-10, 22:33
@ beagle
Για το πρώτο και μερικώς και για το δεύτερο δες mac και safari - εδώ και κάμποσο καιρό... Θα συμφωνήσω μαζί σου πάντως είναι πολύ βολικά χαρακτηριστικά!

speed
15-11-10, 19:20
Firefox.
Τα plug-ins είναι απλά πάρα πολλά!!!!