PDA

Επιστροφή στο Forum : Φορματ και Προγραμμα πλοηγησης

kostaskgfd
03-10-08, 17:59
Γεια σας φιλοι
Εχω το pda (ΜΙΟ 350) με ενα προγραμμα πλοηγησης .
Θελω να εγκαταστησω το dest 7 και να σβησω αυτο που ειναι ηδη εγκαταστημενο καθως και καποιες οδηγιες ασχετες που δεν μπορω να βγαλω απο το my music.Θελω να κανω φορματ επομενως.
Αλλα μου ειπαν οτι αν κανω φορματ στο pda ,μπορει να σβησω και το προγραμμα τησ πλοηγησης.Εννοω φορματ και οχι reset
Επειδη φαινεται οτι δεν ξερω πολλα σας ρωταω το dest 7 εχει προγραμμα πλοηγησης ; Θα κανω ζημια ;

Ευχαριστω Κωστας

hellas200
04-10-08, 00:48
Γεια σας φιλοι
Εχω το pda (ΜΙΟ 350) με ενα προγραμμα πλοηγησης .
Θελω να εγκαταστησω το dest 7 και να σβησω αυτο που ειναι ηδη εγκαταστημενο καθως και καποιες οδηγιες ασχετες που δεν μπορω να βγαλω απο το my music.Θελω να κανω φορματ επομενως.
Αλλα μου ειπαν οτι αν κανω φορματ στο pda ,μπορει να σβησω και το προγραμμα τησ πλοηγησης.Εννοω φορματ και οχι reset
Επειδη φαινεται οτι δεν ξερω πολλα σας ρωταω το dest 7 εχει προγραμμα πλοηγησης ; Θα κανω ζημια ;

Ευχαριστω Κωστας
-οταν κανεις hard reset (format) θα φορτωθουν οι εφαρμογες που υπηρχαν οταν πηρες το pda (αρα πιθανον mymusic και προγραμμα πλοηγησης να φορτωθουν παλι -δεν το ξερω)
-το destinator 7(dest7) ειναι προγραμμα πλοηγησης

γνωμη μου
οπως ειναι τωρα το μηχανακι βαλε το destinator και μετα βλεπεις τι θελεις να κρατησεις (ή να εχεις και τα δυο στην καρτα σου)

sinapias
04-10-08, 01:17
εαν εχει flash disk λογικα το προγραμμα θα ειναι εγκατεστημενο εκει οποτε με hard reset δεν θα το χασεις.
μπορεις να δεις με τον explorer που ειναι το προγραμμα..

αν το εχεις στην καρτα κανε ενα backup σε περιπτωση που θελεις να κανεις format στην καρτα

theofilos
30-10-08, 23:00
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 7 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ρ350 ΜΟΥ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

theofilos
30-10-08, 23:02
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟ DES 7(ΕΧΩ ΤΟ 6 ΜΟΝΟ) XVRIS NA SBHSV TO 6 ME TOYS NEOYS XARTES;