Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά αδείας σε νέα συσκευή
¨Εδωσα το παλιό μου Ν500 σε κάποιο φίλο και αγόρασα ένα Ν560.
Εκανα μεταφορά του κλειδιού σε νέα συσκευή, όμως από λάθος έδωσα το Device serial No αντί γιά το αναγνωριστικό της συσκευής μου. Αναγκάστηκα να κάνω νέα μεταφορά για να ενεργοποιήσω το ΡΝ. Οι δύο μεταφορές έγιναν χθές μέσα σε 15 λεπτά.
Φοβάμαι μήπως χρειαστώ στο μέλλον μεταφορά σε άλη συσκευή, διότι είμαι και γκατζετάκιας και έχω πρόβλημα. Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ :cry: :cry: :cry:
Προς το παρόν όμως δεν έχεις πρόβλημα.
Τώρα, δεν έχω, γιά το μέλλον ανυσηχώ...
Στο μέλλον βλέπουμε αν δεν έχει βγει το 6, σου δίνουμε εμείς κάποιο κωδικό ενεργοποίησης
Thanks a lot !
* Το είχα απωθημένο να γράψω κάποτε Αγγλικά στο φόρουμ...
και εγω εχω προβλημα πος θα κανω την μεταφορα αυτην στην νεα συσκευη που πηρα?
και εγω εχω προβλημα πος θα κανω την μεταφορα αυτην στην νεα συσκευη που πηρα?
http://www.destinator1.com/community/ :lol:
Glaswegian
11-01-07, 18:01
Έχει 2 επιλογές: "Activate Another Product" και "Move license to a different device". Προφανώς εάν αγοράσαμε νέα συσκευή και θέλουμε να έχουμε το destinator και σ' αυτή επιλέγουμε το δεύτερο. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε το destinator σε 2 συσκευές αλλά μπορούμε να κατεβάζουμε τα updates μόνο για τη μία (την τελευταία);
Glaswegian
11-01-07, 18:49
Εγκατέστησα το Destinator PN και από το site του Destinator έκανα μεταφορά άδειας χρήσης σε νέα συσκευή.
Τώρα μου βγάζει μια οθόνη με τους χάρτες GreeceE & GreeceU με τη δυνατότητα εναλλαγής χαρτών. Επιλέγω τον GreeceU και λέει ότι "ο επιλεγμένος χάρτης δεν είναι δηλωμένος. Θέλετε να τον δηλώσετε;". Αφού απαντήσω το αυτονόητο μου λέει να βάλω τον κωδικό άδειας χρήσης χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή "ΟΚ" ή "Next"... Τι κάνω λάθος;
Σίγουρα κάποιο ορθογραφικό λάθος
Καλημερα σε ολους
Οταν λεμε μεταβιβαση αδειας χρησης εννουμε οτι το προγραμμα μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλη συσκευη με διαφορετικο device id. Αυτο σημαινει πως αν εγω εχω 2 και παραπανω PDAs μπορω να το περασω και σε αυτα αλλα το ερωτημα ειναι, θα μπορω να χρησιμοποιησω το προγραμμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στο ενα pda και στο αλλο ή μονο σε ενα καθε φορα;;
Καλημερα σε ολους
Οταν λεμε μεταβιβαση αδειας χρησης εννουμε οτι το προγραμμα μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλη συσκευη με διαφορετικο device id. Αυτο σημαινει πως αν εγω εχω 2 και παραπανω PDAs μπορω να το περασω και σε αυτα αλλα το ερωτημα ειναι, θα μπορω να χρησιμοποιησω το προγραμμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στο ενα pda και στο αλλο ή μονο σε ενα καθε φορα;;
Μπορείς και ταυτόχρονα. 8)
Καλημερα σε ολους
Thanks για την απαντηση αλλα βρηκα αυτο:
"Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Destinator σε διαφορετική συσκευή;
Αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Destinator σε διαφορετική συσκευή PDA, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή ή με τον κατασκευαστή του προγράμματος για να απενεργοποιήσετε το προηγούμενο Αναγνωριστικό Συσκευής σας. Έπειτα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Destinator στη νέα σας συσκευή."
εδω http://www.destinator1.com/community/helpfilemanager.action?requestState=0
κι εχω μπερδευτει λιγο...
Καλημερα σε ολους
Thanks για την απαντηση αλλα βρηκα αυτο:
"Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Destinator σε διαφορετική συσκευή;
Αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Destinator σε διαφορετική συσκευή PDA, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή ή με τον κατασκευαστή του προγράμματος για να απενεργοποιήσετε το προηγούμενο Αναγνωριστικό Συσκευής σας. Έπειτα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Destinator στη νέα σας συσκευή."
εδω http://www.destinator1.com/community/helpfilemanager.action?requestState=0
κι εχω μπερδευτει λιγο...
----------------------------------------------------
Η επισημη θεση της destinator technologies ειναι
" You can move your license key to any device 5 times......." Σημειωσε, TO ANY DEVICE
και οχι TO YOUR DEVICE !!!
Δες εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2794
Παντως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις η καλλιτερα να επικοινωνησεις με destinator technologies
Destinator Technologies Inc.
Tel: +1(905)7643701 ext 1
Email: support@destinatortechnologies.com
++++
ευχαριστω για την απαντηση αυτη, ηταν πολυ χρησιμη καθως σκοπευω να αναβαθμισω το 701.
zep help eksantlisa tis adeies xrisewn kai tis 5 alla omos thelo na to peraso sti proti siskeui pou eixa. ti na kano?
zep help eksantlisa tis adeies xrisewn kai tis 5 alla omos thelo na to peraso sti proti siskeui pou eixa. ti na kano?
Χρησιμοποίησε την άδεια που είχες γιά την πρώτη συσκευή. :-D
pos afou ego to zoon den exo grapsei tous kodikous pouthena ektos tou cd tou dest
pos afou ego to zoon den exo grapsei tous kodikous pouthena ektos tou cd tou dest
Αν δεν έχεις κρατήσει τους κωδικούς ποιός σου φταίει, εεε ? :-D
o nikos mporei na voithisei?
Νομίζω ναι. Είσαι και καλό παιδί. :wink:
Σπύρο τώρα το είδα, στείλε μου το device id με e-mail και θα σου στείλω license & activation
Αφού τα έφτυσε το μιο 168 που είχα μετά από δύο επισκευές (βύσμα και καμμένο gps) χρειάστηκαν 3 ενεργοποιήσεις, αγόρασα το μιο Ρ 350 και πέρασα την άδεια χρήσης σε αυτό που μετά το patch χρειάστηκε πάλι μεταφορά της άδειας. Τώρα αγόρασα το eten x500 ,μετά από τα καλά λόγια που είδα να γράφονται στο forum.
Πήγα όμως να κάνω μεταφορά αδείας στην καινούργια συσκευή και μου λέει ότι δεν έχω άλλη δυνατότητα μεταφοράς και να επικοινωνίσω μαζί σας. Πως θα μπορέσω να μεταφέρω την άδεια στο eten?
Ευχαριστώ Παναγιώτης
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Παναγιώτης ](*,)
Παναγιώτη στείλε μου e-mail με device id
:smt006
:smt006
Λολ κατα λαθος πατησα το thank you, πρωτη φορα το βλεπω αυτο, τι κανει; :P
Τεσπα, επειδη περασα το οριο κατεβαζοντας τον χαρτη GreeceU για πολλοστη φορα, με το να βαλω το κλειδι απο το νεο μου μιο 360 θα μπορεσω να το ξανακατεβασω το χαρτη; Thanx.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.