PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΣΟΧΗ ! Παρακαμψη Πολεως !!!!!

Καλη σας ημέρα ..
Χθές... κατα την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην Κύμη Εύβοιας, και με "παρέα" το ΡΝ , παρατήρησα το παρακάτω λάθος ...

Στον δρόμο Χαλκίδος- Ερετρίας- Αλιβερίου, χαρακτηρισμένο σαν Εθνικό Δρόμο , υπάρχει το εξής πρόβλημα.
Μόλις πλησιάσεις την Ερέτρια , σε προτρέπει να μπείς μέσα στην πόλη (δεν δείχνει κανένα άλλο δρόμο !!!). Εδώ και 4 χρόνια όμως έχει ενεργοποιηθεί η παράκαμψη της Ερετρίας η οποία δεν υπαρχει στον χάρτη του ΡΝ.
Έτσι ενώ όλη η κυκλοφορία προς Αλιβέρι - Κύμη - Κάρυστο περνά απο τον Περιφερειακό .. το ΡΝ μου έδειχνε ότι είμαι στα χωράφια ... !!!!!.
Σημείωση ... έχω τους τελευταίους χάρτες (νόμιμους).
Επίσης μία μικρή πρόταση. Δουλεύοντας το Speed Sentry, αναρωτήθηκα μήπως θα ήταν δυνατόν η μαμα εταιρεία να το ενσωματώσει στο ΡΝ. Σε άλλα προγράμματα GPS που τρέχουν σε διαφορετικές συσκευές (GARMIN)υπαρχει η δυνατότητα ενσωματομένη στο κύριο λογισμικό..
Κατα τα άλλα το ΡΝ ήταν σχεδόν ακριβές , εκτός απο αρκετούς επαρχιακούς δρόμους ( διασταυρούμενους με την Ε.Ο. Χαλκίδος -Κύμης- Καρύστου) τους οποίους δεν είχε ή δεν τους είχε σωστά τοποθετημένους ...