Επιστροφή στο Forum : FTP server for file sharing between Destinator Users
Ανεβάστε εδώ ότι αρχεία θέλετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες του Destinator όπως Plug-ins, Camera DB, Tweaks και ότι άλλο νομίζετε ότι θα είναι χρήσιμο. :wink:
Μπορείτε να βάζετε στο forum το link με το αρχείο που ανεβάσατε ώστε να είναι γνωστό σε όλους.
:!: Το ταχύτατο FTP είναι ανοιχτό για όλους με τον παρακάτω κωδικό.
:arrow: ftp://bnet.gr
User: destinator
Pass: 12345
Παρακαλώ όταν ανεβάζετε κάτι να περιλαμβάνετε στο zip ένα text αρχείο με το τι ακριβώς είναι και τις οδηγίες εγκαταστάσεις/χρήσης.
Την απόφαση πήραμε βλέποντας την δυσκολία των χρηστών να ανταλλάξουν αρχεία και την απουσία ftp από την NGI
Το FTP είναι δωρεά της bnet support services www.bnet.gr
Ανέβασα στο ftp://bnet.gr το τροποποιημένο αρχείο DestinatorMSG.Inf για χρήση με το DTweak http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=18 επειδή μας το ζήτησαν αρκετοί.
Θα ήθελα να ανεβάσω μερικά αρχεία που ενδιαφέρουν πολλούς, αλλά προφανώς έχει αλλάξει ο κωδικός πρόσβασης του ftp. Αν χρησιμοποιήσω 12345 δεν θέλει, και αν χρησιμοποιήσω destinator δεν δέχεται uploads.
Sorry, προσπαθούσα να μπω στο www.ngi.gr
navigatorhydra
15-01-06, 22:29
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον ftp://bnet.gr/. Χρησιμοποιώ το user:Destinator και το pass:12345.Απενεργοποίησα και το norton antivirus και το firewall αλλά και πάλι τίποτα δεν άλλαξε.Εχω την εντύπωση ότι και άλλοι φίλοι του forum είχαν το ίδιο πρόβλημα,ας μας πουν τον τρόπο που το έλυσαν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια.
acer-crete
16-01-06, 00:55
Ανέβασα 2 ελληνικές γραμματοσειρές για όσους έχουν πρόβλημα με τα αγγλικά.
Της κάνετε copy(αντιγραφή) στο φάκελο που ppc my device/windows/fonts.
Κάνετε soft reset και μετά επιλέγετε τον χάρτη που θέλετε!
Μην ξεχνάτε πως πρέπει να ορίσετε το ppc στην ελληνική γλώσσα από το regional settings.
Εάν χρειαστείτε κάτι εδώ είμαι εγώ.
Acer Crete
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον ftp://bnet.gr/. Χρησιμοποιώ το user:Destinator και το pass:12345.Απενεργοποίησα και το norton antivirus και το firewall αλλά και πάλι τίποτα δεν άλλαξε.Εχω την εντύπωση ότι και άλλοι φίλοι του forum είχαν το ίδιο πρόβλημα,ας μας πουν τον τρόπο που το έλυσαν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια.
Φίλε στον FTP μπαίνεις μόνο από τον internet explorer ή από κάποιον ftp brosser πχ από τον brosser του download accelerator ή τον smartFTP που είναι δωρεάν μέσω internet και http://www.download.com
Παναγιώτης :ideas
Οχι κεφαλαιο το D...δοκιμασε user>>>> destinator ,δουλευει αψογα :wink:
Ανεβάστε εδώ ότι αρχεία θέλετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες του Destinator όπως Plug-ins, Camera DB, Tweaks και ότι άλλο νομίζετε ότι θα είναι χρήσιμο. :wink:
Μπορείτε να βάζετε στο forum το link με το αρχείο που ανεβάσατε ώστε να είναι γνωστό σε όλους.
:!: Το ταχύτατο FTP είναι ανοιχτό για όλους με τον παρακάτω κωδικό.
:arrow: ftp://bnet.gr
User: destinator
Pass: 12345
Παρακαλώ όταν ανεβάζετε κάτι να περιλαμβάνετε στο zip ένα text αρχείο με το τι ακριβώς είναι και τις οδηγίες εγκαταστάσεις/χρήσης.
Την απόφαση πήραμε βλέποντας την δυσκολία των χρηστών να ανταλλάξουν αρχεία και την απουσία ftp από την NGI
Το FTP είναι δωρεά της bnet support services www.bnet.gr
Μήπως θα γινόταν με καποιο τροπο να διασφαλισθει η υπαρξη των αρχείων ετσι ώστε ναμην εχει ο καθε χρήστης το διακαίωμα να σβήσει κάποιο αρχειο απο αυτό ?
σωστοοο
ασφαλεια πανω απο ολα :wink:
Διέγραψα δυο posts του vlazaras, ένα του dreamer24gr και του garbill που κάνει quote. Παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε θέματα σχετικά με μη νόμιμα αγορασμένο λογισμικό.
Διέγραψα δυο posts του vlazaras, ένα του dreamer24gr και του garbill που κάνει quote. Παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε θέματα σχετικά με μη νόμιμα αγορασμένο λογισμικό.
Συγνώμη αλλα δε θυμάμαι αυτο το quote.
Μπωρείς σε παρακαλώ να γίνεις λίγο ποιό σαφείς?
Επίσης να σου πώ ότι είμαι original user τόσο του destinator3 απο τον 11/2004 όσο και του ΡΝ απο 01/02/06.
Exete parei xampari oti ekthetete thn etairia me afta ta anevasmata...
An thelere na anevasete spasmena programmata (den milaw gia ta arxeia tou GPS) yparxoun kai alloi tropoi den xreiazete na ta bazete ston server ..
BTW ta esvisa egw kai tha parakalesw apo edw kai pera na mhn anevazete ston server paranomo yliko ..
Συγνώμη αλλα δε θυμάμαι αυτο το quote.
Μπωρείς σε παρακαλώ να γίνεις λίγο ποιό σαφείς?
Επίσης να σου πώ ότι είμαι original user τόσο του destinator3 απο τον 11/2004 όσο και του ΡΝ απο 01/02/06.
Δεν έκανες κάτι, απλά έθεσες μια ερώτηση στο vlazaras και έκανες παράθεση του post του, όπου ανέφερε για το εν λόγω λογισμικό. Προς θεού, δεν είμαι η ιερά εξέταση και δε ρωτάω αν έχεις original destinator!!!! :P
αλλαξε κατι στον server???
το pass h κατι αλλο γιατι δεν μπαινω με τιποτα
Exete parei xampari oti ekthetete thn etairia me afta ta anevasmata...
An thelere na anevasete spasmena programmata (den milaw gia ta arxeia tou GPS) yparxoun kai alloi tropoi den xreiazete na ta bazete ston server ..
BTW ta esvisa egw kai tha parakalesw apo edw kai pera na mhn anevazete ston server paranomo yliko ..
Χ1000 \:D/ =D>
αλλαξαν οι κωδικοί?
έπεσε ο server?
αλλαξαν οι κωδικοί?
έπεσε ο server?
Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ; :roll:
αλλαξαν οι κωδικοί?
έπεσε ο server?
Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ; :roll:
http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.