Επιστροφή στο Forum : FORMAT σε PDA με PaPaGo 8
kostaskgfd
25-09-08, 19:53
Φίλοι γειά σας και καλό χειμώνα
Θελω να κανω FORMAT σε PDA της ΜΙΟ που εχω αγορασει με το
PaPaGo 8. Μετα μπορω να εγκαταστησω το PaPaGo 8 ξανα η πρεπει να παω στην εταιρεια DIS να μου το εγκαταστησει.
Ευχαριστω Κωστας
Εχει κυκλοφορήσει papago 8?Το 7 πάντως μπορείς να το κατεβάσεις από τη σελίδα της dis
http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=46
Μετά το φορματ μπορείς να το εγκαταστήσεις ξανά σύμφωνα με τις οδηγίες και θα σου χρειαστεί ο κωδικός ενεργοποίησης
kostaskgfd
26-09-08, 18:35
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΑΛΛΟΥ .ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7. ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ
skapidakis
29-09-08, 01:55
συνήθως αυτά τα προγράμματα είναι εγκατεστημένα από την μάνα τους στην κάρτα και οχι στην συσκευή. Λογικά λοιπόν, μπορείς να κάνεις hard reset στην συσκευή χωρίς να πάθει τίποτα η κάρτα. μετά βρίσκεις τον φάκελλο 2577 και κάνεις επανεγκατάσταση.
συνήθως αυτά τα προγράμματα είναι εγκατεστημένα από την μάνα τους στην κάρτα και οχι στην συσκευή. Λογικά λοιπόν, μπορείς να κάνεις hard reset στην συσκευή χωρίς να πάθει τίποτα η κάρτα. μετά βρίσκεις τον φάκελλο 2577 και κάνεις επανεγκατάσταση.
Ετσι ακριβως ειναι.
Kostaskgfd θα σου πω τι επαθα εγω με το δικο μου ΜΙΟ Ρ-560. Μετά απο hard reset προσπαθησα να εγκαταστησω το Papago στη flash memory. Το προγραμμα δεν ετρεχε με τιποτα. Επικοινωνησα με την DIS, μου ειπανε να τους το παω απο εκει (που να τρεχεις τωρα απο Πειραια-Πικέρμι...) και τελικά μετα απο πολλες εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις ανακαλυψα οτι το προγραμμα επρεπε υποχρεωτικα να εγκατασταθει στη ROM, οπου δουλεψε κανονικοτατα.
Επειδη δεν θελω να εχω τη ROM φορτωμενη, το εκανα στη συνεχεια relocate στη flash memory με ενα απο τα ppctools που κυκλοφορουν και ειναι ολα μια χαρα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.