Επιστροφή στο Forum : Περίεργη συμπεριφορά ιστοσελίδας
Δεν βρήκα που αλλού να το γράψω και ανοίγω καινούργιο thread. Μπορεί άνετα κάποιος moderator να το μεταφέρει όπου χρειάζεται να είναι.
Παρατήρησα λοιπόν εδώ και δυο μέρες το εξής: Όταν μπαίνω στο site και αρχίζω να ανοίγω νέες σελίδες μέσω links, τότε άν θέλω να μεταφερθώ μπρος πίσω, χρησιμοποιώ, όπως όλοι, τα βελάκια του explorer πάνω αριστερά που μας μεταφέρουν στην επόμενη ή στην προηγούμενη σελίδα. Για μεταφορά στην επόμενη σελίδα, αμέσως υπακούει. Για να με γυρίσει όμως στην προηγούμενη σελίδα, χρειάζεται να πατήσω διαδοχικά ΔΥΟ φορές το βελάκι "πίσω", κάθε φορά σε κάθε επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα και ας ακούγεται το "κλικ" των window, σημάδι ότι το βελάκι πατήθηκε. Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής μου ή του προγράμματος, αφού ΔΕΝ το κάνει σε κανένα άλλο site παρά μόνο στο navimania. Μπορεί να είναι ασήμαντο, αλλά ίσως σε αυτούς που γνωρίζουν να σημαίνει κάποιο πρόβλημα. Δεν το έκαμνε μέχρι το Σάββατο. Απλά το αναφέρω για τους διαχειριστές.
Και σε μένα το ίδιο κάνει εδώ και μερικές μέρες....
Παιδιά με internet explorer αυτά;
Παιδιά με internet explorer αυτά;
Ναι Παναγώτη, με τον I.E. και μόνο στο navimania καρατσεκαρισμένο. Βασικά δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα, απλά έχω μάιθει οτι μερικές φορές τα πιο σημαντικά προβλήματα ξεκινούν με απλά προβληματάκια. Εννοώ μπάς και σημαίνουν κάτι για το site.
Ρώτησα επειδή με firefox δεν το έχω δει.
Όπως λέει και ο gepol, το προβληματάκι άρχισε πριν λίγες μέρες. Μέχρι τότε ούτε με τον Ι.Ε. το παρουσίαζε. Το πρώτο μύνημα το έστειλα από pc με vista με σύνδεση DSL. Τώρα γράφω από άλλο με ΧΡ και ISDN. Το ίδιο φαινόμενα παρουσιάζεται και στα δύο.
Kαι έχεις δίκαιο. Ητελευταάι διόρθωση γίνεται μέσω firefox. ΔΕΝ το κάνει με τον firefox. Οι σελίδες πηγαίνουν μπρος-πίσω με την μία και γρήγορα.
Και σε μένα το ίδιο κάνει με Ι.Ε.
Οντως στον Firefox δεν το κάνει, μόνο στον ΙΕ...
χμμμμμ... εγώ μιά χαρά το βλέπω.
Για ξαναδείτε το όσοι είχατε πρόβλημα.
Το κάνει ακόμη, ( θέλει δυό φορές κλίκ να πάει πίσω) αλλά εντάξει, γιά μένα δεν είναι και τόσο σπουδαίο πρόβλημα.
Πάντως άσχετα με το πρόβλημα, που θα το δούμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα χρησιμοποιείτε IE, ο Firefox έχει καταπληκτικές δυνατότητες.
χρησιμοποιω ΙΕ και firefox γιατι σε καποια site web banking ο firefox ειχε προβλημα
Εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλον explorer με τιποτα,οπως δεν μπορω και τα vista με τιποτα.Δεν αλλαζω λαπτοπ μονο και μονο γιατι θελουν ντε και καλα να μου πασαρουν λειτουργικο που δεν παω.Ασε που αμα αλλαξεις τα windows χανεις την εγγυηση για το μηχανημα!Ημαρτον δηλαδη!!!
Και σήμερα τα ίδια ακριβώς κάνει. Δυστυχώς σε αυτό το laptop δεν έχω fireforx να δοκιμάσω, αλλά με τον internet explorer θέλει δύο κλικ για πίσω και ένα για μπροστά.
Όσοι δε θέλετε το firefox μπορείτε να δοκιμάσετε τον chrome της google. Μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα.. :wink:
Εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλον explorer με τιποτα,οπως δεν μπορω και τα vista με τιποτα.Δεν αλλαζω λαπτοπ μονο και μονο γιατι θελουν ντε και καλα να μου πασαρουν λειτουργικο που δεν παω.Ασε που αμα αλλαξεις τα windows χανεις την εγγυηση για το μηχανημα!Ημαρτον δηλαδη!!!
Μπορείς την σήμερον να βρεις laptop με ΧΡ; Ολα με vista έρχονται. Είναι τόσο σκατ... που ακόμη και η microsoft τα δίνει σχεδόν τζάμπα. Τα Home Premium 89 ευρώ. Είδατε ποτέ τα ΧΡ τόόόόσο χαμηλά; Ακόμη και σήμερα ούτε λαθραία δεν τα πουλάνε τόσο λίγο όσο επίσημα τα vista
Το διπλο κλικ πλεον για πισω δεν υφισταται στον internet explorer,τουλαχιστον σε μενα.Εγινε καποια διορθωτικη κινηση ή ειναι τυχαιο;Γιατι εγω το μονο που αλλαξα ειναι οτι πεταξα avast και zone alarm και εβαλα norton.
Βαρύ και ασήκωτο το norton και με πρόβλημα στην απεγκατάσταση. Όταν προσπαθήσεις να το διώξεις και δε μπορείς, πες μας cristmastongue (άσχετο)
Το διπλο κλικ παραμενει....admin!!!
Από σήμερα παρατήρησα ότι το διπλό κλικ δεν υφίσταται πλέον και επίσης οι σελίδες ανοίγουν πιό γρήγορα! the best1
Όσοι έχουν πρόβλημα σύνδεσης και χρησιμοποιούν IE7 ας εγκαταστήσουν την έκδοση 8 από εδώ: ΙΕ8 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=341C2AD5-8C3D-4347-8C03-08CDECD8852B&displaylang=en) .....Σε 'μένα τουλάχιστον λύθηκαν όλα τα προβλήματα.....
Οι υπόλοιποι που έχουμε firefox τι θα κάνουμε? worry1
Πατέρα, δε μας τα λες καλά.. lol2
Οι υπόλοιποι που έχουμε firefox τι θα κάνουμε? worry1
Πατέρα, δε μας τα λες καλά.. lol2
Να σου πει ο ο Θείος..Βάλε τον Firefox/3.0.8 bigsmile
Διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Ευχαριστώ Θείο! the best1
Διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Ευχαριστώ Θείο! the best1
Τίποτα Ανιψιέ. respect1
Είμαστε μιά μεγάλη οικογένεια...είμαστε....the best1
Τώρα δηλαδή εγώ μπορώ να σε λέω ''αδερφέ μου'', αφού ο Γιώργος είναι ''υιός μου'' lol2
Είμαστε μιά μεγάλη οικογένεια...είμαστε....the best1
Τώρα δηλαδή εγώ μπορώ να σε λέω ''αδερφέ μου'', αφού ο Γιώργος είναι ''υιός μου'' lol2
Μα βεβαία. Αλώστε το αίμα νερό δεν γίνετε και όταν γίνετε... δεν πίνεται!!! clap1
Ευτυχώς στην που στην ζωή υπάρχου και άνθρωποι με μεγάλη δώσει χουμορ και περνάμε καλύτερα της ασχήμιας τα παρατράγουδα αδερφέ μου!!! respect1
Παίδες μία από τα ίδια. Συχνά χρειάζεται να πατήσω το κουμπί "Ανανέωση σελίδας", αφού με βγάζει σε λευκή σελίδα. με 2-4 πατήματα επιτέλους εμφανίζεται η ζητούμενη σελίδα. Κυρίως το κάνει όταν στα "Νέα Μηνύματα" υπάρχουν περισσότερες απο μία σελίδες. Τότε πατώντας την σελίδα πχ 2 με βγάζει σε λευκή. Με 2-4 πατήματα" Ανανέωση" επιτέλους εμφανίζεται η δεύτερη ή τρίτη σελίδα.
Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί εκ βάθρων σύντομα.
Συνεχιζετε σε μενα (μονο?) και τελευταια εχει χειροτερεψει.
Θελω 5-6 κλικ ''ανανεωση'' για να φανει φως.
Αποστόλη, ποιον explorer χρησιμοποιείς ;
Μοζιλα και ιε8
Πανο δεν το κανει συνεχεια, αλλα ειναι ωρες που σπαει νευρα
Αν δεν κανω λαθος Πανο οφείλετε στην μεγαλη Database...και στα πολλα μελη του φορουμ...καλο αυτο ε; grin1
Χρειάζεται λιγο καθάρισμα στο regestry απο τα σκουτπιδακια και το φόρουμ θα πετάει innocent1
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει επίσης με τις ρυθμίσεις στο προφίλ
Τις προάλλες ανακάλυψα πως δεν δεχόμουνα pm, κάτι που διορθώθηκε τσεκάροντας ενα checkbox χωρίς περιγραφή στην αντίστοιχη σελίδα ρυθμίσεων pm
Σημέρα βλέπω πως έχει εξαφανιστεί το αβαταρ μου, και πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα αβαταρ για επιλογή
Tα έτοιμα διαθέσιμα avatar αφαιρέθηκαν για να σιγουρευτούμε πως δεν προέρχεται κάποιο πρόβλημα από εκεί.
Μπορείτε να προσθέσετε δικής σας επιλογής μέχρι 80x80 pixels.
Το checkbox που υπάρχει στην επεξεργασία επιλογών του πίνακα ελέγχου χωρίς περιγραφή, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορώ προς το παρόν να διορθώσω.
Πάντως είναι από προεπιλογή ατσεκάριστο, για μπορείτε να παίρνετε μηνύματα απ' όλους και η λογική λέει πως δεν πειράζουμε τίποτα αν δεν γνωρίζουμε τι είναι.
Θα έπρεπε δίπλα να γράφει:
Περιορισμός μηνυμάτων επισκεπτών σε επαφές και συντονιστές.
http://img268.imageshack.us/img268/9642/76310647.png (http://img268.imageshack.us/i/76310647.png/)
Πάνο, το πρόβλημα με τα pm μου παρουσιάστηκε ξαφνικά, χωρίς εγώ να έχω τσεκάρει το συγκεκριμένο checkbox, απλά το βρήκα τσεκαρισμένο όταν ενημερώθηκα από τον Χαρη πως δεν μπορεί να μου στείλει pm, το ίδιο μάλιστα διαπίστωσε μετά κι ο Χάρης όταν προσπάθησα να του στείλω εγώ pm (κατά λάθος στο προηγούμενο ποστ μου έγραψα πως το τσέκαρα για να διορθωθεί, στην πραγματικότητα το ξετσέκαρα).
Τελικά το πρόβλημα με τη λευκή σελίδα δεν έχει λυθεί ακόμη?
Εξακολουθώ να κάνω 4-5 κλίκ ανανέωση για να εμφανιστεί η σελίδα frusty
Δεν φτεει μονο η αποσδηποτε το φορουμ. Πολλα ειναι τα παράγωγα που μπορει να οδήγηση σε λευκή σελίδα. what1
Δεν γνωρίζω πολλά από ιστοσελίδες, αλλά το βλέπω μόνο εδώ και στη σελίδα του ginius, σε άλλες διευθ. δεν το κάνει. Το mozila βγάζει λευκή, ο IE λεει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα, και με ανανέωση μετά τη βρίσκει.
Fatal error: strftime(): Timezone database is corrupt - this should *never* happen! in C:\www\navimania\includes\functions.php on line 3680
Μου το κάνει συχνά τώρα τελευταία. Μονο σε αυτή την σελίδα. Με firefox. Mε κανα 2 refresh φτιάχνει, μέχρι να ξαναγίνει όταν πάω να ξανανοίξω την αρχική σελίδα
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.