PDA

Επιστροφή στο Forum : Χρήση του destinator3 σε περισσότερα PDA

iliovas
05-07-05, 13:25
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω "επίσημα" το destinator3 με 2 PDA που έχω

- χρειάζεται να αγοράσω δύο φορές το πρόγραμμα ?
ή
- αγοράζω ένα πρόγραμμα με δύο άδειες χρήσης σε πιο προνομιακή τιμή ?

σε περίπτωση αλλαγής PDA τι γίνεται με το destinator για να δουλέψει στο καινούργιο PDA ?

mauropaltoudias
15-08-05, 18:39
Καλό θα ήταν να απαντηθεί αυτό το ερώτημα μιας κ με ενδιαφέρει κ εμένα. Νομίζω κ αρκετούς άλλους ακόμη.

zeppelin
16-08-05, 12:12
Το νόμιμο είναι ότι για κάθε PDA θα πρέπει να υπάρχει και μία άδεια χρήσης. Η μεταφορά άδειας χρήσης σε άλλη συσκευή γίνετε σε περίπτωση που αλλάξει το αναγνωριστικό της συσκευής μας (device ID) (είτε από επισκευή του PDA μας, είτε από αλλαγή συσκευής). Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει και 2ο PDA, η NGi δίνει με χαμηλότερο κόστος τις επόμενες άδειες χρήσης

mauropaltoudias
16-08-05, 18:23
Α μάλιστα ! Σε τι επίπεδα κυμαίνεται, περίπου, το κόστος ; Σύντομα θα αποκτηθεί κ ένα 2ο PDA οπότε με ενδιαφέρει η περίπτωση αυτή.

Ευχαριστώ,

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, σε κάποιο άλλο section του ίδιου forum παραπέμψατε κάποιον άλλο χρήστη (για την ίδια, ακριβώς, περίπτωση) στο www.destinator1.com. Τα πράγματα μπερδεύονται ελαφρώς ! Εκεί - εδώ (σε εσάς) ή που ακριβώς ; Υπάρχει διαφορά στην αγορά εκεί και εδώ ;

mauropaltoudias
22-08-05, 14:48
Αν μπορούσε κανείς να απαντήσει, θα με διευκόλυνε (μιας κ αφορά, νομίζω, άμεσα την εταιρεία).

maximi01
24-08-05, 09:42
Όπως σίγουρα γνωρίζετε έχετε την δυνατότητα να κάνετε μέχρι τρεις ενεργοποιήσεις σε διαφορετικά PDA. Η δυνατότητα αυτή σας δύνεται για να καλύψει περιπτώσεις αντικατάστασης συσκευής λόγω βλάβης ή αναβάθμισης.
Η HSTC (Destinator) δεν έχει ορίσει πολιτική για εκπτώσεις σε αγορές συγγενών αλλά εμείς μπορούμε να σας κάνουμε μία έκπτωση 25% εφόσον έχετε ήδη αγοράσει το Desitnator και θέλετε οι συγγενείς σας να έχουν πλήρη δικαιώματα αναβάθμισης και αυτοί. Φυσικά θα πρέπει να έχετε τους κωδικούς του δικού σας D3.