PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ NGI - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σελίδες : [1] 2 3

vasiliadis1
13-05-06, 18:39
περιμένω τις ιδέες και απόψεις σας για να οργανώσουμε την πρώτη συνάντηση μελών του φορουμ στην συμπρωτεύουσα.!!
Υπάρχει ανταπόκριση? :P :twisted:

ceftelos
14-05-06, 03:06
Εγω ειμαι μεσα!!! 8)

vasiliadis1
19-05-06, 08:58
TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?? ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??

Lysias
19-05-06, 10:38
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

MinOtaVrS
19-05-06, 13:59
Katse na ginei prwta h synanthsh ths Athinas kai meta tin kanoume kai edw panw 8)

Taxis
19-06-06, 23:15
Αντε και φύγαμε. Ποτε και που ;

vasiliadis1
22-06-06, 14:42
και εγώ αυτό λέω taxis, νομίζω πως δέν είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνάντηση στην Αθήνα, εδώ στην θεσσαλονίκη μία τέτοια συνάντηση είναι πιό εύκολο να οργανωθεί.
Πρέπει όμως να απαντήσουν και άλλα μελη απο θεσσαλονίκη,

Lysias
26-06-06, 12:41
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

kallis99
13-07-06, 00:51
Κι εγώ είμαι μέσα !!!

vasiliadis1
13-07-06, 09:57
Κι εγώ είμαι μέσα !!!
τώρα ζέστανε και πολλοί φύγανε για άδειες, άς φτάσουμε μέχρι και τον δεκαπεντάυγουστο και μετά θα κάνω την πρώτη κίνηση για να βρεθούμε!
όσοι ενδιαφέρονται άς απαντήσουν και αυτοί διότι στον κατάλογο μελών δέν γράφουν όλοι την περιοχή που μένουν.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙ :wink: :wink:

verfot
13-07-06, 10:22
OK

Taxis
06-09-06, 17:58
Κι εγώ είμαι μέσα !!!
τώρα ζέστανε και πολλοί φύγανε για άδειες, άς φτάσουμε μέχρι και τον δεκαπεντάυγουστο και μετά θα κάνω την πρώτη κίνηση για να βρεθούμε!
όσοι ενδιαφέρονται άς απαντήσουν και αυτοί διότι στον κατάλογο μελών δέν γράφουν όλοι την περιοχή που μένουν.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙ :wink: :wink:

6/9/2006. Η προσπάθεια εγκαταλείπεται ;

vasiliadis1
06-09-06, 22:22
που σε χάσαμε taxis? χρονια και ζαμανια!
Οχι δέν εγκαταλείπεται, τώρα που λίγο λιγο συνειδητοποιούμε πως τελείωσε το καλοκαίρι, θα οργανώσουμε κάτι. :wink:

scorpiosx
10-09-06, 18:48
Καλησπέρα φιλαράκια. Αν και ποτέ δεν συμμετείχα σε κάποιο διάλογο σας, παρ' όλα αυτά είναι σαν να σας ξέρω. Εδώ και 10 περίπου μήνες παρακολουθώ το forum ολόκληρο, σχεδόν καθημερινά. Είμαι κι εγώ αρρωστάκι με τον Destinator μας. Προχωρημένη κατάσταση σας λέω! Αγιάτρευτη!!!!
Μέσα κι εγώ, αν με θέλετε, για τη συνάντηση της Θεσ/νίκης. Μόνιμος κάτοικος είμαι. Αν μάλιστα σας αρέσουν και τα κοψίδια σούβλας (lol) τώρα που τα μαγιώ θα φορεθούν του χρόνου το καλοκαίρι πάλι, έχω να σας προτείνω και το κατάλληλο κουτουκάκι.
Στράτος.

vasiliadis1
10-09-06, 22:59
Καλησπέρα φιλαράκια. Αν και ποτέ δεν συμμετείχα σε κάποιο διάλογο σας, παρ' όλα αυτά είναι σαν να σας ξέρω. Εδώ και 10 περίπου μήνες παρακολουθώ το forum ολόκληρο, σχεδόν καθημερινά. Είμαι κι εγώ αρρωστάκι με τον Destinator μας. Προχωρημένη κατάσταση σας λέω! Αγιάτρευτη!!!!
Μέσα κι εγώ, αν με θέλετε, για τη συνάντηση της Θεσ/νίκης. Μόνιμος κάτοικος είμαι. Αν μάλιστα σας αρέσουν και τα κοψίδια σούβλας (lol) τώρα που τα μαγιώ θα φορεθούν του χρόνου το καλοκαίρι πάλι, έχω να σας προτείνω και το κατάλληλο κουτουκάκι.
Στράτος.
ναι ρε στράτο όντως, απο τον μάρτιο σε βλέπω μέλος αλλα είσαι απο τους ησυχους της παρέας μάλλον!!
Η συνάντηση θα γίνει, συντόμως... :wink: :wink:
κοψιδια μμμμμμ

MinOtaVrS
10-09-06, 23:32
Στράτος.
ναι ρε στράτο όντως, απο τον μάρτιο σε βλέπω μέλος αλλα είσαι απο τους ησυχους της παρέας μάλλον!!
κοψιδια μμμμμμ

χμ........

Εγω ειμαι vegeterian ... :lol:

vasiliadis1
10-09-06, 23:40
μπαμπη δέν ήξερα πως η γουρουνοπούλα Καλαμάτας είναι λαχανικό... :lol: :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
11-09-06, 00:06
μπαμπη δέν ήξερα πως η γουρουνοπούλα Καλαμάτας είναι λαχανικό... :lol: :lol: :lol: :lol:

Oχι Αρη μου αλλα τρώει λαχανικά, αρα επιτρεπεται .... :lol: :lol: :lol:

blueshark
11-09-06, 00:07
Στράτος.
κοψιδια μμμμμμ
καλησπερα.Ενας φιλος απο αθηνα.
αν ειναι να συνδιασω την γνωριμια με τα κοψιδια να ανεβω μια βολτα στην ξελογιαστρα θεσσαλονικη. :) :) :) :wink:

MinOtaVrS
11-09-06, 00:15
αν ειναι να συνδιασω την γνωριμια με τα κοψιδια να ανεβω μια βολτα στην ξελογιαστρα θεσσαλονικη. :) :) :) :wink:

Αν θα ανεβεις επάνω για τα κοψιδια εχασες (εκτος και αν παμε Λιτόχωρο), καλυτερα λοιπον να σε παμε σε κανενα μεζεδοπωλείο οπου και το τελευταιο κουτουκι της Σαλονικης ειναι κλάσεις ανωτερο απο αυτά της Αθήνας τοσο σε μεζεδες οσο και σε τιμες ..

:wink:

vasiliadis1
11-09-06, 00:36
+1 κάποτε δέν το πίστευα, αλλα τόσοι φίλοι αθηναίοι μου το λένε, ποιά πιστεύω πως όντως έτσι είναι..

blueshark
11-09-06, 00:39

Αν θα ανεβεις επάνω για τα κοψιδια εχασες (εκτος και αν παμε Λιτόχωρο), καλυτερα λοιπον να σε παμε σε κανενα μεζεδοπωλείο οπου και το τελευταιο κουτουκι της Σαλονικης ειναι κλάσεις ανωτερο απο αυτά της Αθήνας τοσο σε μεζεδες οσο και σε τιμες ..

ειμουν φανταρος σερρες και θεσσαλονικη ερχομουνα πολυ συχνα
παλιες καλες εποχες!!!

MinOtaVrS
11-09-06, 06:23
+1 κάποτε δέν το πίστευα, αλλα τόσοι φίλοι αθηναίοι μου το λένε, ποιά πιστεύω πως όντως έτσι είναι..

:wink: :wink: :wink:

Lysias
11-09-06, 09:03
"Στέκι του Νίκου" για Σουτζουκάκια - Τηγανιά (έχει και λαχανικά στην τηγανιά για σενα Μπάμπη) και μελιτζανομπουρεκάκια

scorpiosx
11-09-06, 10:07
Καλημέρα σ' όλα τα φιλαράκια και καλή βδομάδα. Αν ορίσουμε το Σαβατοκύριακο 23 - 24/9 η το Σαβατοκύριακο 30/9 - 1/10 είναι καλά;
Περιμένω απαντήσεις για να κάνω στατιστική, πόσοι θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Πάμε όπου αποφασίσουμε κατά πλειοψηφία. Γι αυτό γράψτε στην απάντηση διαθεσιμότητας σας και το μαγαζί που προτείνετε.
Στράτος.

scorpiosx
11-09-06, 10:14
Μπάμπη δεν ήξερα ότι όταν τρώμε οτιδήποτε τρώει λαχανικά και χόρτα, λεγόμαστε vegeterians! Τι μαθαίνει ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, ε; rofl
Στράτος.

MinOtaVrS
11-09-06, 14:56
Αντε με ριξατε θα κανω την καρδια μου πετρα και θα φαω κρεας μετα απο τοσο καιρό (12 λεπτά) :lol: :lol:

MAKIS32
11-09-06, 15:29
Αντε με ριξατε θα κανω την καρδια μου πετρα και θα φαω κρεας μετα απο τοσο καιρό (12 λεπτά) :lol: :lol:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

scorpiosx
11-09-06, 16:09
Μπάμπη μένεις Θεσ/νίκη ή πηγαινοέρχεσαι; Αν μένεις εδώ πρότεινε και κάποιο μαγαζί που γουστάρεις.
Μάκη κι εσύ το ίδιο, πρότεινε κάτι καλό.
Στράτος.

MinOtaVrS
11-09-06, 16:55
Μπάμπη μένεις Θεσ/νίκη ή πηγαινοέρχεσαι; Αν μένεις εδώ πρότεινε και κάποιο μαγαζί που γουστάρεις.
Στράτος.

Kανω πλάκα δεν εχω κανενα προβλημα για τα κοψιδια,,

Η καλή παρέα μετραει :wink:

Στράτος.

μια παλια παροιμία Μινώταυρε λέει :
"Οπου δεις καβγά φύγε, όπου δεις φαϊ κάτσε..."
:lol: :lol: :lol:

scorpiosx
12-09-06, 09:35
Στράτος.

Δυστυχώς ενδιαφέρον για καλή παρέα και προτάσεις για κουτούκια δεν γίνονται! :( :( :( Κάντε μια προσπάθεια ρε παιδιά να προτείνετε ημερομηνίες (μέχρι και τις 28/10, ας πούμε :shock: ) που είστε ελεύθεροι, καθώς και μαγαζιά που επισκεφθήκατε και σας άρεσαν από καθαριότητα και φυσικά καλούς μεζέδες :lol: :lol: . Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να οργανωθούμε, νομίζω.
Στράτος

vasiliadis1
12-09-06, 17:07
κέντρο ή περιφεριακά της πόλης, για παραδειγμα πως σας φαίνεται το μελαθρον στο cosmos, η πχ ο πίνακας πάνω απο την ερμού.
Πιστεύω πάντως πως περισσότερα μαγαζιά απο όλους μας ξέρει ο mino!!
καθημερινή ή παρασκευή?
αντε γιατί αρχισα να πεινάω... :D

MinOtaVrS
12-09-06, 17:43
κέντρο ή περιφεριακά της πόλης, για παραδειγμα πως σας φαίνεται το μελαθρον στο cosmos, η πχ ο πίνακας πάνω απο την ερμού.
καθημερινή ή παρασκευή?

Θελουμε ησυχία , ωραιο περιβαλλον μακαρονάδες και καλό κρασι...

παμε στου "Μαντοβάνι" ...

Θέλουμε μεζεδοπωλείο και κουτουκι της γειτονιάς παμε στο "Απειρωταν" στο Χαριλάου

Γουσταρουμε κοψιδια παμε στον μπαξε στον "Σπύρο και Τακη"

Θελετε ψαρομεζεδες τοτε παμε "Αχ Νικο Αχ"

Ημερα Πεμπτη...

panosha
12-09-06, 19:06
Δέχεστε Αθηναίους ατην συνάντηση της Θεσσαλονίκης ?
Αρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια ρε παιδιά.

grimak
12-09-06, 20:20
Κοίτα να γυρίσεις με την νίκη εσύ απο το καραισκάκη και άσε την Σαλλόνικα... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

grimak
12-09-06, 20:22
καθημερινή ή παρασκευή?
Θέλουμε μεζεδοπωλείο και κουτουκι της γειτονιάς παμε στο "Απειρωταν" στο Χαριλάου
Ημερα Πεμπτη...
Είμαι Βόλο! Αν γίνει Πέμπτη 14/9 θα προσπαθήσω να είμαι εκεί......... :wink:

panosha
12-09-06, 20:36
Κοίτα να γυρίσεις με την νίκη εσύ απο το καραισκάκη και άσε την Σαλλόνικα... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάω γιά το μεγάλο τηγάνι.
Με ΤΕΣΣΕΡΑ ( 4 ) τους βλέπω τους Ισπανούς :lol: :lol: :lol:

grimak
12-09-06, 20:44
Μην λες μεγάλα λόγια......... Νίκη και με μισό γκόλ...... :lol: :lol: :lol:
Πανηγύρισε και για μένα....(είμαι στο Βόλο και θα το δω στην tv) :wink: :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
12-09-06, 20:57
καθημερινή ή παρασκευή?
Ημερα Πεμπτη...
Είμαι Βόλο! Αν γίνει Πέμπτη 14/9 θα προσπαθήσω να είμαι εκεί......... :wink:

Aν ειναι να ερθει ο αδερφος μου ο Μακης εκλεισε για την Πεμπτη 14/9

Μετραμε παρουσίες./.

MinOtaVrS
12-09-06, 20:58
Μην λες μεγάλα λόγια......... Νίκη και με μισό γκόλ...... :lol: :lol: :lol:
Πανηγύρισε και για μένα....(είμαι στο Βόλο και θα το δω στην tv) :wink: :lol: :lol: :lol:

Σημερα εχετε δυσκολο παιχνιδι αλλα εμεις αυριο ακομα δυσκολοτερο :cry: :cry:

vasiliadis1
12-09-06, 22:36
τοσο γρήγορα ρε μάγκες?
για πέμπτη νομίζω είναι πολύ καλά.
αλλα λιγο αργοτερα :wink:

MinOtaVrS
12-09-06, 22:54
τοσο γρήγορα ρε μάγκες?
για πέμπτη νομίζω είναι πολύ καλά.
αλλα λιγο αργοτερα :wink:

Αργοτερα ???????????

vasiliadis1
12-09-06, 22:59
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ????

MinOtaVrS
12-09-06, 23:33
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ????

ma twra ua einai kai o makis einai efkairia

MAKIS32
13-09-06, 02:18
[

:!: :!: :!: :?: :arrow: :( :( :( :(
Mallon to eides anapoda!!!! :D :D :D :D

panosha
13-09-06, 02:52
Πάντως μέσα έπεσα :oops: :oops: :oops:

Lysias
13-09-06, 08:15
mesa GIA 14/9

scorpiosx
13-09-06, 09:25
Καλημέρα φίλοι μου.
Αρχικά συγχαρητήρια σ' όποιον είδε το όνειρο με την 4άρα. Αν το έπεζε στο στοίχημα θα κέρδιζε κι ίσως να μας έκανε και το τραπέζι. Άσε, πλάκα κάνω. Ολυμπιακάκιας είμαι κι εγώ, αρρωστάκι!!!! ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!!!
Μέσα κι εγώ για αύριο 14/9. Κάνε ότι μπορείς κ. Βασιλειάδη, εσύ το ξεκίνησες το όλο θέμα, πρέπει να βρείς το κενό. Κάπου μέσα στην πόλη για κοψίδια είναι καλά. Ή εκεί που λέει ο φίλος Μινώταυρος ή κάπου αλλού που να έχει όμως και καλό κρασάκι :wink: . Και φυσικά σε μέρος μακριά από alcotest, ε;
8) Στράτος.

Lysias
13-09-06, 09:30
Μίνο όρισε ώρα και μέρος.

scorpiosx
13-09-06, 09:34
[quote="MinOtaVrS

Ημερα Πεμπτη...
:wink:[/quote]

Δώσε και καμιά διεύθυνση όμως για να μας φέρει το Desinator. Ένας απ' τους λόγους που το έχουμε είναι να βρίσκουμε τα καλά ταβερνάκια, νομίζω; :) :) :)
Στράτος.

vasiliadis1
13-09-06, 11:04
κατα τί ωρα λέτε? για να δώ αν θα προλάβω,

Lysias
13-09-06, 11:31
Ti lete gia 21:00

vasiliadis1
13-09-06, 13:18
εγω παίδες θα εμφανιστώ κατα τις 10.00 γιατι πιο πρίν εχουμε μια εκδήλωση στο ωραιοκαστρο, οποτε θα με βολευε αν βρισκοσασταν κατα τις 9.30.
Περιμένω post και απο άλλους που θέλουν να παρευβρεθούν !
Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να γνωρίσω απο κοντα ανθρώπους που εδω και 8 μήνες επικοινωνώ μονο μεσω του forum!
Πως θα συστηθούμε? με τα username?? :lol: :lol:
Θα κραταμε ολοι στα χέρια τα μηχανακια?? :lol: :lol:

vasiliadis1
13-09-06, 13:20
panosha σε περιμένουμε , ξεκινα..γιατι θα χάσεις τα κοψιδια :D

Lysias
13-09-06, 13:25
ΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?

MinOtaVrS
13-09-06, 13:38
Arh den einai problhma afto ..

Na to kanoume loipon Avrio kata tis 09:45mm ..

Gia na sindiasoume kai mezedes kai soubles alla kai kalo krasi pame se mezedopweio to opoio exei kai soubles alla kai exeretiki kouzina se poly kales times?

An symfwwneite loipon kai sas volevei (to magazi einai ston Khpo tou Kalou) dhlwste symmetoxes kai peste mou posa atoma tha eimaste gia na parw na kleisw trapezi kai na parageilw parapanw soyvles (kempap - kontosoyvlia)

Episis osoi tha erthoun as mou steiloun an theloun pm me kinhta kai egw tha tous anevasw to stigma gia ton topo sunanthshs .. :wink:

Lysias
13-09-06, 14:17
1 ΕΔΩ

MinOtaVrS
13-09-06, 14:49
Ο Νικος και ο Αρης δηλωσαν ηδη συμμετοχη ..

Κανεις Αλλος ?

ΜΑΚΗ ΑΚΟΥΣ ???????????

grimak
13-09-06, 14:55
Ο Νικος και ο Αρης δηλωσαν ηδη συμμετοχη ..

Κανεις Αλλος ?

ΜΑΚΗ ΑΚΟΥΣ ???????????
ΜΕΣΑ...... :lol: :lol:

vasiliadis1
13-09-06, 17:01
Ο λογαριασμός με διαιρεση ή το μεγαλύτερο ποσοστό θα το πληρώσουν οι forum expert? :lol: :lol:

grimak
13-09-06, 17:33
Ο λογαριασμός με διαιρεση ή το μεγαλύτερο ποσοστό θα το πληρώσουν οι forum expert? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν βλέπω αρκετούς Θεσσαλονικιούς! Μόνο 3 μέλη υπάρχουν εκεί???

MinOtaVrS
13-09-06, 17:51
Ο λογαριασμός με διαιρεση ή το μεγαλύτερο ποσοστό θα το πληρώσουν οι forum expert? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν βλέπω αρκετούς Θεσσαλονικιούς! Μόνο 3 μέλη υπάρχουν εκεί???

Prosteuhke kai allos (geias ou scorpie) mazi me esena katevazoume 5ada ..

Episis na anaferw oti dexomaste pieseis na symetasxoun kai alwtrioi apo alla forum (opws to myphone) :lol: :lol: :lol:

An akouei o en logo kirios na steilei pm h na me enoxlisei sto msn ... :lol: :lol:

BTW

Se ligo tha paw na kleisw trapezi na tous pw na valoun parapanw soubles ? :lol: :wink:

MinOtaVrS
13-09-06, 20:22
To magazi kleistike gia avrio evala gia 8 atoma..

Etoimazontai gardoumpes kokoretsia kontosouvlia kai xoirina kopsidia

:lol: :lol:

grimak
13-09-06, 21:03
Κατάλαβα..! δεν θα φάω τίποτα μέχρι αυριο για να αντέξω.... :wink: :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
13-09-06, 21:16
Κατάλαβα..! δεν θα φάω τίποτα μέχρι αυριο για να αντέξω.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Ετσι !!!!!!!!!

vasiliadis1
13-09-06, 22:29
για να καταλάβω δηλαδή ποιοί ειμαστε?
εγώ
minos
grimak
skorpios
lysias
αλλοι?

MinOtaVrS
13-09-06, 22:46
για να καταλάβω δηλαδή ποιοί ειμαστε?
εγώ
minos
grimak
skorpios
lysias
αλλοι?

katevazoume 5ada allos oudeis ... :( :( :(

vasiliadis1
13-09-06, 22:54
για πρώτη συνάντηση νομίζω καλύτερα είναι,
αλλωστε αποφασιστηκε και πολύ γρήγορα, δέν ελεγχουν τα post ολοι καθημερινα σαν εμας.
Η επομενη συνάντηση θα είναι για καφέ και βεβαίως postarismeni καμια εβδομάδα νωριτερα για να το δεί ο κόσμος.

MAKIS32
14-09-06, 00:08

Το μυαλό σου εκεί εσένα!!!! :lol: :lol: :lol:
Αντε καλα να περασετε,και πιες με τον Μάκη και κανα ποτηρακι στην υγειά μου,γιατι απο μεζεδες δεν βλεπω να περισσευει τιποτα!!!!! :? :? :lol: :lol: :lol:

panosha
14-09-06, 01:17
Βρε παιδιά δεν μπορώ αύριο να ερθω Θεσσαλονίκη, έχω δουλειά. :cry: :cry: :cry:

MinOtaVrS
14-09-06, 06:32
Βρε παιδιά δεν μπορώ αύριο να ερθω Θεσσαλονίκη, έχω δουλειά. :cry: :cry: :cry:

Den peirazei sthn epomenh synanthsh... :wink:

Taxis
14-09-06, 09:18
Βρε παιδιά , πόσοι γρήγοροι είστε ; 2 μέρες δεν σας "διαβάσαμε" και το κλείσατε κιόλας ! Λυπάμε που ήδη έχω κλείσει κάτι και θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Ελπίζω η 2η συνάντηση να μην γίνει με τέτοιους ρυθμούς.

vasiliadis1
14-09-06, 09:33
Βρε παιδιά , πόσοι γρήγοροι είστε ; 2 μέρες δεν σας "διαβάσαμε" και το κλείσατε κιόλας ! Λυπάμε που ήδη έχω κλείσει κάτι και θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Ελπίζω η 2η συνάντηση να μην γίνει με τέτοιους ρυθμούς.
ναι ταξις μήν ανυσηχείς, η δευτερη θα ανακοινωθεί τουλαχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

scorpiosx
14-09-06, 09:33

Καλημέρα φίλε Taxis. "Το γοργόν και χάριν έχει" έλεγαν κάποιοι παλιοί. :D Να μας διαβάζεις πιό ταχτικά λοιπόν, είδες τι έχασες; :wink: Ας πρόσεχες λοιπόν.
Εξάλλου υπάρχει ακόμα ένας φίλος από Κιλκίς που μόλις χτες το έμαθε από μένα και δεν μπορεί να παρευρεθεί κι αυτός. :(
Φιλικά
Στράτος.

MinOtaVrS
14-09-06, 10:46

Μετα απο 5 μηνες ηταν καιρός να γινει και κατι στα γρηγορα... \

vasiliadis1
14-09-06, 11:00
γρηγορα, γρηγορα, γιατί πεινάω σάν λύκος
:lol: :D :lol: :D

Lysias
14-09-06, 11:26
Βαστάτε Τούρκοι τ΄αρματα

Αεραααααααααα

vasiliadis1
14-09-06, 11:30
οταν οι χάρτες είναι μακρια το ρίχνουμε στα φαγοπότια και τα κουτσομπολιά.!! Αυτο μπορέι κάποιος να το διαπιστώσει απο το είδος των post που εχουν ανεβεί στο forum επειτα απο το ανεβασμα των τελευταίων χαρτών!!!

Μυνημα προς lysia.....lysia δέν θα έχει σκορδο το τζατζικι... :wink: :wink:

MinOtaVrS
14-09-06, 11:54
οταν οι χάρτες είναι μακρια το ρίχνουμε στα φαγοπότια και τα κουτσομπολιά.!! Αυτο μπορέι κάποιος να το διαπιστώσει απο το είδος των post που εχουν ανεβεί στο forum επειτα απο το ανεβασμα των τελευταίων χαρτών!!!

Oi syndaitimones parakalountai na exoun xwro sthn sd tous :wink: :wink:

Lysias
14-09-06, 13:02
Πόσα GB?

Lysias
14-09-06, 13:04

Έχει δεν 'εχει με την όρεξη θα μείνεις.....

Έκτός και αν έχει και άλλου είδους συνέχεια ..... για χώνεψη...

Καλοντυμένος θα είσαι....

MinOtaVrS
14-09-06, 13:32
Πόσα GB?

Siga re 50 mb thelw ...

vasiliadis1
14-09-06, 14:12

Έχει δεν 'εχει με την όρεξη θα μείνεις.....

Έκτός και αν έχει και άλλου είδους συνέχεια ..... για χώνεψη...

Καλοντυμένος θα είσαι....

ακομη δέν βρεθήκαμε, μου βγήκε το όνομα :lol: :lol:

Lysias
14-09-06, 14:33
O HARRISG είναι μάλλον μέσα του έστειλα ΡΜ με συντεταγμένες.

θα κρατάμε στο χέρι τα PDA για αναγνώριση;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
14-09-06, 14:38
εννοείται... :wink:

MAKIS32
14-09-06, 14:47

Oi syndaitimones parakalountai na exoun xwro sthn sd tous :wink: :wink:

Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lysias
14-09-06, 14:50
Πάντως οφείλω να πώ οτι ντρέπομαι. Έπρεπε να έρθουν 2 Αθηναίοι για να μας οργανώσουν......

vasiliadis1
14-09-06, 16:41
μπαμπη ως οργανωτης της βραδιάς δέν μας είπες...
ποιο θα είναι το dress code?
επίσης, θα προτεινα ο μικροτερος σε ηλικία να μήν πληρώσει για το φαγητό. Τί λέτε?
εγώ θα φέρω και το λαπτοπ στο αμαξι. Μπορεί να χρειαστεί ... αλλωστε ακόμη εχω προβλημα με την συνδεση μεσω υπερύθρων>!!

scorpiosx
14-09-06, 18:02
επίσης, θα προτεινα ο μικροτερος σε ηλικία να μήν πληρώσει για το φαγητό. Τί λέτε?
εγώ θα φέρω και το λαπτοπ στο αμαξι. Μπορεί να χρειαστεί ... αλλωστε ακόμη εχω προβλημα με την συνδεση μεσω υπερύθρων>!!

Φίλε Άρη, αμα βάψω τα μαλιά μου και κάνω κια μιά - δυό bottox ενέσεις στο μέτωπο να φύγουν οι ρυτίδες, θα σε ρίχνω στην ηλικία!!!! :D :D :D
Όσο για το dress code είπαμε, εσύ θα είσαι ο πιό καλοντυμένος (λόγω δουλειάς) οπότε άσε να ενδιαφερθούμε εμείς γι αυτό.
Στράτος

MinOtaVrS
15-09-06, 02:01

Dress code mini fousta me goves stileto !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lysias
15-09-06, 02:11
QUIZ για δυνατούς λύτες.

Ποιος πληρώνει την καρέκλα οέο?

harisg
15-09-06, 02:12
Κύριοι πάντα τέτοια!!!

κότσι, κοκκορόπιτα, κόκκινο κρασί και PDA

Υ.Γ. Μάκη είχες καλή επιστροφή;; (άντε και στις 19 Οκτ πάλι κοντά μας)

Άρη άσε τις καρέκλες και πρόσεχε το μωρό

MinOtaVrS
15-09-06, 02:12
Μολις γύρισα απο την συνάντηση των μελών της Σαλλονικης ήταν αν μη τι άλλο ολα τα παιδιά φανταστικά περάσαμε 4 ωρες γεμάτες μιλώντας για τα μηχανάκια μους τους χάρτες και για τα δρώμενα του χώρου

Στα κλου της βραδιάς ο Μάκης ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του ερχόμενος μονό για αυτη την συνάντηση απο τον Βόλο άλλα και η καλύτερη ατάκα που άκουσα εδω και καιρό απο τον φίλτατο Αρη .. (δεν την λέω να την πει ο ιδιος)..

Τι να πρωτοπώ για τα υπόλοιπα παιδια τον Χάρη τον Στράτο τον Νικο περασαμε πολύ κάλα θαρρείς και γνωριζόμασταν καιρό η κρασοκατάνυξη και τα εξαιρετικά μεζεκλίκια πήραν και έδωσαν ..

Ανανεώσαμε μάλιστα το ραντεβού για τον επόμενο μήνα στις 19 του Οκτώβρη ..

Πιστεύω να προστεθούν και άλλοι φίλοι του φόρουμ στην παρέα ..

Μέχρι τότε καλή αντάμωση παιδιά ..

MinOtaVrS
15-09-06, 02:13
QUIZ για δυνατούς λύτες.

Ποιος πληρώνει την καρέκλα οέο? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lysias
15-09-06, 02:14
Ρε γαμώτο πόσο άρρωστοι ήμαστε ? Όλοι να κάνουμε post αμέσως?

vasiliadis1
15-09-06, 02:28
πρωτα ανοιξα το laptop και μετά πηγα στην τουαλέτα :lol:
Kαι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να πώ πως αποψε ηταν υπέροχα. Μία παρέα 6 ανθρώπων οι οποίοι ήταν σαν να γνωρίζοντουσαν χρόνια. Περασαμε super ηπιαμε ημιγλυκο κρασακι αλλα αυτός που έδωσε ρέστα στο ποτό ήταν ο xaris.
Ειναι πολύ ομορφο μετα απο τόσο καιρό μεσα απο ενα forum να δημιουργειται μία τόσο τεριαστή παρέα.!
επαιται συνέχεια....κουτσομπολιών και οχι μόνο..... :D

panosha
15-09-06, 02:54
Ρε παιδιά, πέστε μας και μας που δεν φάγαμε τι έγινε με την καρέκλα ?
Εκατσε ο Αρης κι έσπασε από το βάρος ?

MinOtaVrS
15-09-06, 06:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οχι να σας πει μονος του :lol: :lol: :lol:

Taxis
15-09-06, 09:25
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οχι να σας πει μονος του :lol: :lol: :lol:

Παρατηρώ ότι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και πρέπει να ομολογήσει κανείς ότι ως παρέα κανείς (και ιδίως ο Mino) δεν εκθέτει τους συνδαιτημόνες του !!!
Αυτό βέβαια θα συνεκτιμηθεί από όσους θέλουν να παρευρεθούν στην 2η συνάντηση!!!
Πιστεύω για την 19η/10 να είμαι μαζί σας αρκεί βέβαια να πάρουμε έγκαιρα το "στίγμα" της συνάντησης.

Lysias
15-09-06, 09:27
Παιδιά έχετε πάρει τα ΡΜ γιατι μου βγάζει σφάλμα συνέχεια

scorpiosx
15-09-06, 10:14
Mino και Lysias έχετε πάρει τα δικά μου pm; μου βγάζει σφάλμα στην αποστολή.
scorpiosx

Lysias
15-09-06, 10:25
ego ne

scorpiosx
15-09-06, 10:32
Kαι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να πώ πως αποψε ηταν υπέροχα. Μία παρέα 6 ανθρώπων οι οποίοι ήταν σαν να γνωρίζοντουσαν χρόνια. Περασαμε super ηπιαμε ημιγλυκο κρασακι αλλα αυτός που έδωσε ρέστα στο ποτό ήταν ο xaris.
Ειναι πολύ ομορφο μετα απο τόσο καιρό μεσα απο ενα forum να δημιουργειται μία τόσο τεριαστή παρέα.!

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Χάσατε όσοι δεν ήρθατε. Καλή αντάμωση στις 19/10 λοιπόν!

MinOtaVrS
15-09-06, 10:37
Ola Ok me ta pm to dios problhma me to debug evgaze kai exthes to brady alla paei kanonika to message :wink:

vasiliadis1
15-09-06, 10:57

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Χάσατε όσοι δεν ήρθατε. Καλή αντάμωση στις 19/10 λοιπόν!
εγώ δέν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω...σαν να πονάει λίγο η μέση μου....αααχχχ

harisg
15-09-06, 11:09

και εγώ νόμιζα ότι ήμουν πολύ άρρωστος...μέχρι σήμερα το πρωί που είδα ότι ο Mino postαρε λίγα δευτερόλεπτα μετά από μένα και οι υπόλοιποι του δώσατε και κατάλαβε :lol: :lol:

Περασαμε super ηπιαμε ημιγλυκο κρασακι αλλα αυτός που έδωσε ρέστα στο ποτό ήταν ο xaris.

:lol: χικ χικ :lol:

Καλημέρα σε όλους!

MinOtaVrS
15-09-06, 11:20

και εγώ νόμιζα ότι ήμουν πολύ άρρωστος...μέχρι σήμερα το πρωί που είδα ότι ο Mino postαρε λίγα δευτερόλεπτα μετά από μένα και οι υπόλοιποι του δώσατε και κατάλαβε :lol: :lol:

Περασαμε super ηπιαμε ημιγλυκο κρασακι αλλα αυτός που έδωσε ρέστα στο ποτό ήταν ο xaris.

:lol: χικ χικ :lol:

Καλημέρα σε όλους!
Moνo o Μάκης δεν εχει κανει ποστ ο oποιος ομως έφτασε μια χαρα στης 9:00 το πρωι στην Αθήνα :wink:

Lysias
15-09-06, 12:03
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zeppelin
15-09-06, 13:03
Έπρεπε να βάλετε το video να γράφει...

Πάντα τέτοια!

grimak
15-09-06, 14:28
Εδώ είμαι κι εγώ :wink:

Λίγο ταλαιπωρημένος αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο και εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε-πιούμε 19/10 :wink:
(Αυτή τη φορά βρείτε μου κάνα ξενοδοχείο γιατί άμα πάω στο ίδιο θα έχω 2-3 πουκάμισα τσαλακωμένα και θα αργήσω να έρθω στην συνάντηση :wink: :lol: :lol: :lol:)

Περάσαμε SUPER!!! Όλα ήταν υπέροχα (παρέα, μεζέδες, κρασί, περιβάλλον...)

Ήταν πραγματικά απίστευτο το πόσο γρήγορα μια παρέα 6 ανθρώπων που βλεπόμασταν για πρώτη φορά μιλάγαμε από τα πρώτα λεπτά σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.........

Το κρασί ήταν κορυφή...... ακούς συνονόματε Πατρινέ
:lol: :lol: ήπιαμε και για σένα, ιδίως ο Χάρης. :lol: :lol:

grimak
15-09-06, 14:33
Μπάμπη, Νίκο, Στράτο, Χάρη ποιός τελικά θα πληρώσει την καρέκλα :?: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Lysias
15-09-06, 14:57
O ARIS GIA NA MATHEI NA MH MILAEI

MinOtaVrS
15-09-06, 15:14
Μπάμπη, Νίκο, Στράτο, Χάρη ποιός τελικά θα πληρώσει την καρέκλα :?: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
o Aris o erwtiaris... :lol: :lol: :lol: :lol:

MAKIS32
15-09-06, 20:08
Εδώ είμαι κι εγώ :wink:

Λίγο ταλαιπωρημένος αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο και εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε-πιούμε 19/10 :wink:
(Αυτή τη φορά βρείτε μου κάνα ξενοδοχείο γιατί άμα πάω στο ίδιο θα έχω 2-3 πουκάμισα τσαλακωμένα και θα αργήσω να έρθω στην συνάντηση :wink: :lol: :lol: :lol:)

Περάσαμε SUPER!!! Όλα ήταν υπέροχα (παρέα, μεζέδες, κρασί, περιβάλλον...)

Ήταν πραγματικά απίστευτο το πόσο γρήγορα μια παρέα 6 ανθρώπων που βλεπόμασταν για πρώτη φορά μιλάγαμε από τα πρώτα λεπτά σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.........

Το κρασί ήταν κορυφή...... ακούς συνονόματε Πατρινέ
:lol: :lol: ήπιαμε και για σένα, ιδίως ο Χάρης. :lol: :lol:

Τα ακουω ,και ειλικρινα χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα,αλλά και ζηλευω που δεν ημουν και εγω εκει :cry: :cry:
Ελπιζω με την επομενη να ειμαι μεσα!!
Εχω εικονα στο μυαλο μου πως θα ηταν ,το μονο που λειπει ειναι οι φατσες σας. :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
15-09-06, 20:24
ρε παίδες δέν μπορώ να μικρύνω το αρχείο για να το βάλω αβαταρ. Μεσα απο το microsoft photo editor πως θα το κανω λιγότερο απο 6kb?
μου εχει σπάσει τα νευρα :evil: :evil: :evil:

Evan
15-09-06, 20:25
Θες να μου το στείλεις να στο φτιάξω εγώ; Αν ναι, θα σου στείλω ΠΜ με το email μου.

MinOtaVrS
15-09-06, 21:38
ρε παίδες δέν μπορώ να μικρύνω το αρχείο για να το βάλω αβαταρ. Μεσα απο το microsoft photo editor πως θα το κανω λιγότερο απο 6kb?
μου εχει σπάσει τα νευρα :evil: :evil: :evil:

Steilto moy me ena email na sto ftiaxw amesws... :wink:

MinOtaVrS
16-09-06, 20:27
Epeidh hdh perasn 2 hmeres kai prepei apo twra na etoimazomaste gia thn 2h synanthsh gia pou lete na thn kanoume ?

Akouw protaseis ....

YG: Parakaleite o filtatos Harrys na problepsei gia kalones synodous.. :lol: :lol: :lol:

grimak
16-09-06, 21:15
Epeidh hdh perasn 2 hmeres kai prepei apo twra na etoimazomaste gia thn 2h synanthsh gia pou lete na thn kanoume ?
Akouw protaseis ....
Είσαι απίστευτος! απο τώρα προτάσεις? έχουμε ακόμα 33 μέρες :lol: :lol: :lol:

YG: Parakaleite o filtatos Harrys na problepsei gia kalones synodous.. :lol: :lol: :lol:
Ναι ναι, και ο Άρης να φέρει λεφτά για την καρέκλα :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
16-09-06, 21:20
γιατί ο χάρης , ξέρει κάτι ?

grimak
16-09-06, 21:54
γιατί ο χάρης , ξέρει κάτι ?
Ξέχασες με τι ασχολείται και που κινείτε όλη μέρα........? :wink:

vasiliadis1
16-09-06, 21:58
ααααα ναιιιιιιιι
φίλε χάρη δώρο η επόμενη ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!!!!

MinOtaVrS
16-09-06, 22:46
ααααα ναιιιιιιιι

Bre psilikatzi me mia asfaleia tha thn bgaleis mono ? :lol: :lol:

vasiliadis1
16-09-06, 23:10
minotavrs δέν είναι απογοήτευση να φτάνεις στις 1000 δημοσιεσεις και να παραμένεις forum expert? :cry:

grimak
16-09-06, 23:23
ααααα ναιιιιιιιι
Να και οι μίζες :lol: Εγώ προσφέρω διανυκτέρευση στο φοβερό ξενοδοχείο που έμεινα στην Θεσσαλονίκη :wink: :lol:

Βλέπω στο avatar σου, οτι βρήκες την καρέκλα ε! :lol:

vasiliadis1
16-09-06, 23:38
ααααα ναιιιιιιιι
Να και οι μίζες :lol: Εγώ προσφέρω διανυκτέρευση στο φοβερό ξενοδοχείο που έμεινα στην Θεσσαλονίκη :wink: :lol:

εγω προσφέρω στον αγαπητό χάρη ΚΑΙ ασφαλεια αυτοκινήτου ΚΑΙ μια βραδιά στο ξενοδοχείο ΚΑΙ την καρέκλα 8) :lol:
ερε τι λέμε σαββατιατικα

MinOtaVrS
16-09-06, 23:49
ααααα ναιιιιιιιι

εγω προσφέρω στον αγαπητό χάρη ΚΑΙ ασφαλεια αυτοκινήτου ΚΑΙ μια βραδιά στο ξενοδοχείο ΚΑΙ την καρέκλα 8) :lol:
ερε τι λέμε σαββατιατικα

H karekla einai afth pou ebales sto avatar ? :lol: :lol:

harisg
17-09-06, 00:06
Τηρώ σιγή ιχθύος....
Θέλω να δω μέχρι που θα φτάσει η φαντασία σας στις προσφορές :lol: :lol:

MinOtaVrS
17-09-06, 00:10
Τηρώ σιγή ιχθύος....

Re mpakouri kai esy edw mpes msn...

grimak
17-09-06, 01:30
Τηρώ σιγή ιχθύος....
Εγώ αν δεν λάβω φωτογραφίες..... δεν ανεβάζω την προσφορά μου!!
Τί, γουρούνι στο σακί θα αγοράσουμε? :lol: :lol:

harisg
17-09-06, 19:25
Μάκη είσαι ζόρικος στο παζάρι βλέπω :!:
Και στο γούστο είσαι το ίδιο δύσκολος :?: :wink:

grimak
17-09-06, 19:37
Όχι και τόσο... :roll: αν μου έφερνες ας πούμε.... μια από αυτές που σου έστειλα στο τελευταίο email (U........._OF_.......) δεν θα έλεγα όχι :wink: :lol:

MinOtaVrS
17-09-06, 20:47

Mpa o kalos o mylos ola ta alethei... :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
17-09-06, 21:47
οτι κινείται...... :lol: :lol:

harisg
17-09-06, 23:30
@grimak:
:lol: :lol: :lol: Με σκότωσες....που να τα βρω αυτά τα γονίδια εδώ;;;

@ Mino:
αυτά είναι τα "όλα τα αλέθει";;;; :?:
Μπορεί ο Μάκης να ρίξει δηλαδή τόόόόόσο τα standard του; :lol: :lol:

vasiliadis1
17-09-06, 23:42
σε λιγότερο απο ενα μηνα θα συζητήσουμε το ζητημα απο κοντά :D

grimak
17-09-06, 23:44
@grimak:
Έχεις 32 ημέρες, προλαβαίνεις...!! :lol: :lol:

@ Mino:
Θα το κάνω κι αυτό, θα θυσιαστώ για τους φίλους..... :roll: :lol: :lol:

MinOtaVrS
18-09-06, 06:22
@grimak:

@ Mino:
Mporei................... :wink:

Lysias
18-09-06, 08:30
Ε ρε πως φαίνονται οι παντρεμένοι

Lysias
18-09-06, 09:23
οτι κινείται...... :lol: :lol:

το χαιρετάμε και οτι δεν κινείται το γυαλίζουμε

Lysias
18-09-06, 09:26
Η επόμενη συνάντηση θα έχει πάλι κρασοκατάνυξη?

grimak
18-09-06, 09:32
Η επόμενη συνάντηση θα έχει πάλι κρασοκατάνυξη?
Εμείς κρασί!! πορτοκαλαδίτσα θα πείνουμε για να μπορουμε να ελέγχουμε και τις καρέκλες... :wink: :lol: :lol:

vasiliadis1
18-09-06, 09:38
στην επόμενη συνάντηση θα ειμαστε σοβαροί ,,,,οχι οπως την αλλη φορά.

Lysias
18-09-06, 10:34
Κάτσε να φέρει τα μωρά ο HarrisG και θα δούμε πόσο σοβαροί θα είμαστε. Ερε καρέκλες και ΕΚΑΒ που θα μας χρειάζεται

grimak
18-09-06, 10:42
Κάτσε να φέρει τα μωρά ο HarrisG και θα δούμε πόσο σοβαροί θα είμαστε. Ερε καρέκλες και ΕΚΑΒ που θα μας χρειάζεται

MinOtaVrS
18-09-06, 12:16

Κρυβε λογια ... :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
18-09-06, 21:52
καμιά φόρά διαβαζε και η γυναικα μου τα post ενω εγραφα....τωρα πιά μάλλον πρέπει να το κάνω μονος μου....μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μου....καμια καρέκλα πχ... :D

grimak
18-09-06, 22:06
καμιά φόρά διαβαζε και η γυναικα μου τα post ενω εγραφα....τωρα πιά μάλλον πρέπει να το κάνω μονος μου....μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μου....καμια καρέκλα πχ... :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Τις καρέκλες στο σπίτι σου τις έχεις πληρώσει?? :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
18-09-06, 22:14

Lysias
19-09-06, 08:50

Θα φωνάξουμε το ΕΚΑΒ ... :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
22-09-06, 11:13
νικο ήδη μαζευω λεφτα για τις 19/10.
Δεν θα πάρουμε βέβαια τα ιδια πιάτα που πήραμε την προηγούμενη
Και βεβαίως δέν περιλαμβάνονται τα ποτά :-D

Lysias
22-09-06, 11:20
Μέχρι τότε .....

Εμείς με το Χάρη σας προλάβαμε πήγαμε ήδη και για καφε-ποτό.....

Εσείς οι παντρεμένοι...

Χάρη χαιρετισμούς στην Λένα, τη Γογώ και την Αγάπη O:) O:) O:)

grimak
22-09-06, 11:22
Νικο ήδη μαζευω λεφτα για τις 19/10.
Θα προλάβεις να μαζέψεις όσα χρειάζονται.......?:lol:
Δεν θα πάρουμε βέβαια τα ίδια πιάτα που πήραμε την προηγούμενη
Όχι βέβαια..... θα πάρουμε περισσότερα........:lol: :lol: :lol:
Και βεβαίως δεν περιλαμβάνονται τα ποτά :-D
Έτσι κι αλλιώς δεν πίνουμε και πολύ... :smt030 :roll: :roll: :lol:

grimak
22-09-06, 11:23
Μέχρι τότε .....

Εσείς οι παντρεμένοι...

Βρε ''μπαγάσα'' κι εγώ....... απ 'εξω :( :lol: :lol:

vasiliadis1
22-09-06, 12:48
Μέχρι τότε .....

Εσείς οι παντρεμένοι...

Grimak εμας μας έχουν στην απέξω...κατάλαβες?? :lol:
Και οι παντρεμένοι εχουν ψυχή :-D

MinOtaVrS
22-09-06, 13:10
Μέχρι τότε .....

Εσείς οι παντρεμένοι...

Mhn psarwneis me ta mpakouria monoi tous htan etheathikan de, me 2 ppc sto xeri o kathenas kai tous bghke to onoma twn spasiklakidwn sthn aristotelous.. :lol: :lol: :-D

grimak
22-09-06, 13:11
Μέχρι τότε .....

Εσείς οι παντρεμένοι...

Mhn psarwneis me ta mpakouria monoi tous htan etheathikan de, me 2 ppc sto xeri o kathenas kai tous bghke to onoma twn spasiklakidwn sthn aristotelous.. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
22-09-06, 13:20
xixixi δεν ηξερα οτι μερικοί βαφτίζουν τα ppc τους.... :lol: :lol:
Eiπα και γώ...
Μην κανετε τέτοια...θα ζηλέψει η joannita :-D

Lysias
22-09-06, 13:50
Poios psaronei poion ......

harisg
22-09-06, 18:49
@Vasiliadis1
Εγώ φταίω Άρη...Είπα κύριος μου φάνηκε! Οικογενειάρχης! Και δεν έπινε για να μη διαταραξει την οικογενειακή γαλήνη...Άσε ρε ας μην τον πάρουμε τηλέφωνο...Και άμα μας την πέσει η γυναίκα του με καμμιά καρέκλα; Να τις φάμε και εμείς; Άλλωστε ακόμα δεν ασφάλισε το κεφάλι μας από καρεκλιές! Να τις φάμε αλλά να πάρουμε και κανένα φράγκο!

@Minos:

Χε χε και Αριστοτέλους που δεν πήγαμε ο Lysias μπορεί να επιβεβαιώσει την ποιότητα των διπλανών τραπεζιών και του προσωπικού...Όσο για το δικό μας τραπέζι...o Lysias τα είπε όλα....μαρτυριάρικο αγόρι :) :)

@Grimak:
Χικ χικ στρίψτε δεξιά! και μετά χικ μείνετε αριστερά! Φτάσατε στην κοκορόπιτα! :D

Υ.Γ. Ισχύει το 19/10 φαντάζομαι!

vasiliadis1
22-09-06, 22:12
ισχύει κανονικότατα! Μην σου πώ πως επρεπε να το κάνουμε και νωρίτερα....αλλα κρίμα ειναι ο grimak....
Ο Στράτος να ετοιμάζει εκεινα τα.....γιατί τα περιμένω πως και πως.... :lol: :lol:
Αλλωστε το τραπέζι ειναι δικο μου!! :-)

grimak
22-09-06, 23:22
@Grimak:
Χικ χικ στρίψτε δεξιά! και μετά χικ μείνετε αριστερά! Φτάσατε στην κοκορόπιτα! :D

Υ.Γ. Ισχύει το 19/10 φαντάζομαι!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!! μόνο αν δεν έχεται πρόβλημα να το κάνουμε 18/10

harisg
23-09-06, 00:08
Εγώ καμμία αντίρρηση δεν έχω για 18

vasiliadis1
23-09-06, 08:22
no problem!

Musashi
23-09-06, 18:21
Den katalava an kanate telika sinantisi H oxi alla epidi kai ego eimai apo thessaloniki proteino na kanoume sinantisi stin Thessaloniki. An einai na paretai ginaikes peite to pio prin na kanonisoume .. ta leme.

MAKIS32
24-09-06, 01:39
Den katalava an kanate telika sinantisi H oxi alla epidi kai ego eimai apo thessaloniki proteino na kanoume sinantisi stin Thessaloniki. An einai na paretai ginaikes peite to pio prin na kanonisoume .. ta leme.

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
:smt030 :smt030 :smt030 :smt030 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

grimak
24-09-06, 02:43
mister eleos....... tha gini sinantisi stis 18 i 19/10/06 perimene idopiisi mas me pm gia leptomeries :wink: 8) :lol:

MinOtaVrS
24-09-06, 08:17

Το να σε δω απο κοντα ειναι ονειρο ζωης ...

Ελα αγορι μου εσυ και ο Αρης θα σου κανει το τραπεζι.. ](*,)

vasiliadis1
24-09-06, 08:38
εεε οπααααα....εγω μεχρι 6 πληρώνω.....εεεεε.....ασφαλιστ ής ειπαμε ειμαι οχι ο ΩΝΑΣΗΣ!!! :lol:
Αν και τον μουσασι γιατι εγω τον φαντάζομαι αδυνατούλη? :lol: :lol: :lol:

Musashi
24-09-06, 12:12
Eisai tixeros pou kano dieta entometaksi. adinatoulis imoun otan genithika. :-({|= lol
Ase pou kano arsi varon 12 xronia tora. THA SAS FAO OLOUS!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

MinOtaVrS
24-09-06, 12:13
Eisai tixeros pou kano dieta entometaksi. adinatoulis imoun otan genithika. :-({|= lol
Ase pou kano arsi varon 12 xronia tora. THA SAS FAO OLOUS!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tha mas kl@seis mia mantra 2 dan sou ercontai katakoutela apo emena,.... :evil: :evil: :evil:

vasiliadis1
24-09-06, 12:16
:-# :-# :-#

24-09-06, 13:25
2 DAN? ahhahaahahahaha re exo dei to matrix pano apo 120 fores.... EISAI TELIOMENOS exo mathe oles tis kiniseis.

Musashi
24-09-06, 13:27
2 DAN? ahhahaahahahaha re exo dei to matrix pano apo 120 fores.... EISAI TELIOMENOS exo mathe oles tis kiniseis.

egina episkeptis lol. Mono pou eisai kai athinaios,,,, Mallon tha kaneis ton giro tis ghs 3 fores AND BACK where you came from.

MinOtaVrS
24-09-06, 17:09

Tελικά υπαρχει ελπίδα να επανακάμψεις ακόμα και εσύ και η χαζομαρα σου να διορθωθεί...

Αφου καταλαβες τι ειναι το νταν υπαρχει ελπίδα το IQ σου να ειναι υψηλοτερο απο αυτο του ραδικιού που μας εχεις δείξει οτι διαθέτεις..

Αντε και εις ανώτερα.

MinOtaVrS
24-09-06, 17:12
2 DAN? ahhahaahahahaha re exo dei to matrix pano apo 120 fores.... EISAI TELIOMENOS exo mathe oles tis kiniseis. egina episkeptis lol.
Mono pou eisai kai athinaios,,,, Mallon tha kaneis ton giro tis ghs 3 fores AND BACK where you came from.

Tελικά πανω που εδωσες ελπίδες σε όλους μας οτι εχεις μυαλό με το να γινεις guest και να κανεις την παραπανω αποστομοτική δήλωση μας τελείωσες τι να πεις απο εκει και περα ...

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ mr eleos ... :cry: :cry: :cry:

24-09-06, 18:04
ti tha mas kerasei to Aris,, kana geuma tis pinas? Akousa oti oi asfalistes den pernoun kai polla... tha tou fame to mistho tou mina,
ASe kalitera na plirosoume emeis oi managers ths Coca Cola 3E :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

panosha
24-09-06, 21:08
Θα παρακαλούσα τους διοργανωτές, εφ' όσον παρευρεθεί στη συνάντηση ο Mushashi ενημερώστε κι εμένα να ανέβω Θεσσαλονίκη.
Θέλω να γνωριστούμε όπωσδήποτε κι ας κάνω 500 χλμ.

vasiliadis1
24-09-06, 21:50
panosha δέν εισαι ο μόνος που θα ανέβει απο Αθήνα... :lol:

panosha
24-09-06, 22:21
Γιά τον MUshasi ?

Musashi
24-09-06, 22:29
nai theloun na me deiroun arketoi kai apo athina. Alla den kserei ti tous perimenei, 10 Dan mazoxta. O minotaurs tha faei arketes kai meta tha faei to fagito tou lol.

Evan
24-09-06, 23:06
Για τον Musashi έρχομαι κι εγώ, με ανάποδα τιμόνια! :lol:

vasiliadis1
24-09-06, 23:08
δύο μεχρι στιγμής! αλλος κανείς? για να κανονίσουμε μεταφορικό μέσο...

Caveman
25-09-06, 00:05

Mister Eleos 2006, δεν θα χάσεις τον τίτλο με τίποτα..
:lol:

MinOtaVrS
25-09-06, 00:14
nai theloun na me deiroun arketoi kai apo athina. Alla den kserei ti tous perimenei, 10 Dan mazoxta. O minotaurs tha faei arketes kai meta tha faei to fagito tou lol.

Αν ειναι να σε γνωρισω απο κοντα θα αρχισω τα μπουκετιδια απο μονος μου μεχρι να πεσω νοκ νταουν ...

Ελα εσύ και χαλαλι σου ...

Οπως θα σου πουν και τα παιδια δοξα συ ο θεός αντέχω το ξύλο .. :P :P

MinOtaVrS
25-09-06, 00:17

Πουλμαν θα βαλουμε απο ολη την ελλάδα για να δει τον Mr eleos .... :lol: :lol:

panosha
25-09-06, 00:20

Πουλμαν θα βαλουμε απο ολη την ελλάδα για να δει τον Mr eleos .... :lol: :lol:
Ναι, ναι

Caveman
25-09-06, 00:31

http://img287.imageshack.us/img287/3508/schrikkendemuisln2.gif (http://imageshack.us)http://img107.imageshack.us/img107/5239/946zl2.gif (http://imageshack.us) Mister Eleos 2006..

MAKIS32
25-09-06, 00:37

Βαλε και εμενα ωποσδηποτε!!!!!
Δεν το χανω με τιποτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

spyrazf1
25-09-06, 00:37
για ποτε λετε?

grimak
25-09-06, 01:04

http://img287.imageshack.us/img287/3508/schrikkendemuisln2.gif (http://imageshack.us)http://img107.imageshack.us/img107/5239/946zl2.gif (http://imageshack.us) Mister Eleos 2006.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
25-09-06, 06:20
:-D :P

vasiliadis1
25-09-06, 08:15
δηλαδη ο μουσασι πρέπει να είναι σωματώδης τύπος,γεροδεμένος, γυμνασμένος...κ.α
Θα μας δείρει ολους..... :lol: :lol:
Ευτυχώς εμείς εκεί που πηγαίνουμε εχουμε παντα ασθενοφόρο δίπλα μας :lol:

Lysias
25-09-06, 10:29
KAI KAREKLES...

Lysias
25-09-06, 10:31
Μη μασάτε ΝΤΑΝ και μαλακίες μετά το χθεσινό ο Harisg έγινε εξπερ. Για προστασία απευθυνθείτε σ' αυτόν. :lol:

vasiliadis1
25-09-06, 10:35
KAI KAREKLES...
εσύ να μήν χάσεις ....
αμέσως την μπηχτή σου... :lol: :lol:
εμαθες για τον εβδομο φίλο που θα ερθει στις 18 του μήνα ε?

Lysias
25-09-06, 10:44
KAI KAREKLES...

εμαθες για τον εβδομο φίλο που θα ερθει στις 18 του μήνα ε?

?

vasiliadis1
25-09-06, 11:03
ο mister eleos 2006
επαθες?

grimak
25-09-06, 12:16
Θα έρθει και άλλος ένας φίλος από Αθήνα...... :wink: :lol: :lol:

Lysias
25-09-06, 13:40

?

grimak
25-09-06, 13:44

?
Έκπληξη! κάποιος φίλος απο το φόρουμ.................. :D

MinOtaVrS
25-09-06, 14:39

?

Αντε για να δουνε τι εστι μεζεδοπωλείο ... :-D :-D :-D

grimak
25-09-06, 14:40

?

Αντε για να δουνε τι εστι μεζεδοπωλείο ... :-D :-D :-D
Ήδη του έδωσα περιγραφές...... έτσι τον έπεισα.... :wink: :D

harisg
25-09-06, 15:14
Μη μασάτε ΝΤΑΝ και βλακείες μετά το χθεσινό ο Harisg έγινε εξπερ. Για προστασία απευθυνθείτε σ' αυτόν. :lol:

:lol: :lol: :lol: στο γάμο του καραγκιόζη ίσως να αναλάβω την προστασία. Ξέρεις εσύ :wink: :wink:

spyrazf1
25-09-06, 18:05
θα κανονισετε λεωφορειο?

scorpiosx
25-09-06, 19:01
Άντε ρε αφήστε τα ντιν - νταν στην άκρη, μεγάλοι άνθρωποι!
:-) :-) Για μάσα και κουβεντούλα θ' ανταμώσουμε! Ξέρουν αυτοί που μαζευτήκαμε την 1η φορά. Κοψίδια, κοκορόπιτα, κοντοσούβλια, κοκορέτσια (κοίτα σύμπτωση!!! όλα από κο- αρχίζουν!!!) :wink: :wink: .
Εικοσιδύο και σήμερα μείνανε. χε χε χε.
scorpiosx

spyrazf1
25-09-06, 19:21
το σκεφτομαι κι εγω

spyrazf1
25-09-06, 19:49
εκει πανω καλοπερνατε βλεπω =D>

MinOtaVrS
25-09-06, 20:20
το σκεφτομαι κι εγω

H prosklhsh isxyei ela epanw kai den tha xaseis... :wink:

spyrazf1
25-09-06, 21:06
ναι οκ αλλα πως θα ρθουμε?ο καθενας χωριστα?για ποτε ειναι η συναντηση?στειλε pm με λεπτομερειες

MinOtaVrS
25-09-06, 21:18
ναι οκ αλλα πως θα ρθουμε?ο καθενας χωριστα?για ποτε ειναι η συναντηση?στειλε pm με λεπτομερειες

An einai kai ertheis telika epanw sunenoisou me ton makh pou tha anevei :wink:

vasiliadis1
25-09-06, 23:16
βλέπω πως ψήνεται αρκετός κόσμος mino για να ερθει σαλονικα!
λιγο ακόμη και θα ψήσουμε και τον Evan!
Ολοι οι καλοί χωράν σε ενα αυτοκίνητο για να ερθουν :wink:

MinOtaVrS
25-09-06, 23:32
βλέπω πως ψήνεται αρκετός κόσμος mino για να ερθει σαλονικα!
λιγο ακόμη και θα ψήσουμε και τον Evan!
Ολοι οι καλοί χωράν σε ενα αυτοκίνητο για να ερθουν :wink: nai nai efoson erthei kai o mr eleos tha prepei na klesoume to mylo :lol: :lol: :lol:

spyrazf1
25-09-06, 23:33
ημερομηνια εχετε κανονισει?

vasiliadis1
25-09-06, 23:48
18 η 19 του επόμενου μήνα.. :smt026

spyrazf1
25-09-06, 23:52
γιατι δεν το κανονιζετε σαββατοκυριακο?παρασκευη η ανοδος κυριακη ο γυρισμος καλυτερα στις 20 18 και 19 πεφτουν καθημερινες

Musashi
26-09-06, 01:12
:-) :-) Για μάσα και κουβεντούλα θ' ανταμώσουμε! Ξέρουν αυτοί που μαζευτήκαμε την 1η φορά. Κοψίδια, κοκορόπιτα, κοντοσούβλια, κοκορέτσια (κοίτα σύμπτωση!!! όλα από κο- αρχίζουν!!!) :wink: :wink: .
scorpiosx

Ta fagita pou proaneferes kalitera fata esy kai to Zompi apenanti. Ti fagita einai auta re? Gia Zompi mas perases !? Akou ekei kardies sikotia nefra kai entosthia apo skato galopoulas. Tetia na lete kai tha erthoume oloi mazi na kanoume tous zoulou.
To kirio geuma tha einai o Grimak. Autos tha kegetai sti fotia sti mesi tis pareas kai tin souvla tha tin girizei o Vasiliadis1. LOL

KAI META OLOI MAZI THA XOREPSOUME TO "LABADA"

grimak
26-09-06, 01:20
scorpiosx

Ta fagita pou proaneferes kalitera fata esy kai to Zompi apenanti. Ti fagita einai auta re? Gia Zompi mas perases !? Akou ekei kardies sikotia nefra kai entosthia apo skato galopoulas. Tetia na lete kai tha erthoume oloi mazi na kanoume tous zoulou.
To kirio geuma tha einai o Grimak. Autos tha kegetai sti fotia sti mesi tis pareas kai tin souvla tha tin girizei o Vasiliadis1. LOL
Έλα εσύ αγόρι μου στην συνάντηση και θα φάς οτι θέλεις....... :wink:
Έχεις να φας............. πολυ πράμα.......... 8) :roll: :-D

MAKIS32
26-09-06, 01:32
scorpiosx

:wink: :wink: :wink: :smt038 :smt038 :smt038

Evan
26-09-06, 01:33
scorpiosx

Αυτό θα πει θυσία για τους άλλους! :lol:

vasiliadis1
26-09-06, 10:34
μουσασι μηπως προτιμάς να πάμε για φαγητό στα goodys? :lol: :lol:

scorpiosx
26-09-06, 10:36
scorpiosx

KAI META OLOI MAZI THA XOREPSOUME TO "LABADA"

Zombi ξε-Zombi, έλα εσύ εδώ πάνω και θα σε ταΐσουμε σπανακόρυζο! LOL. Πως φαίνεται όμως ότι εσείς οι κάτω δεν ξέρετε από καλό φαγητό :( :( ! Για ρώτα τον Grimak. Δεν πιστεύω να κακοπέρασε την προηγούμενη φορά :wink: :wink: ! 21 και 1 μείνανε. Όποιος θέλει έρχεται. Όσο για την Lambada :shock: :shock: :shock: , θα θελήσεις να χορέψεις κι εμείς δεν θα σ' αφήσουμε νομίζεις; Όρεξη νάχεις και μη στεναχωριέσαι!!!
scorpiosx

vasiliadis1
26-09-06, 11:58
ορε γλέντια που θα κάνουμε στις 18/10.
ορε γλέντια.... :smt040 :smt028

harisg
26-09-06, 20:01
Προτείνω να στείλει pm ο "αρσιβαρίστας - samurai Musashi" στον "πρεσβευτή Mariposa" και να κάνουν εμφάνιση παρέα...
Με αυτή την προσθήκη στη σύνθεση όποιος καταφέρει και φάει ή πιεί στη συγκέντρωση κερασμένα από εμένα :-D :-D :-D

vasiliadis1
26-09-06, 20:17
ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΥΣΑΣΙ :lol: :lol:

grimak
26-09-06, 20:23
Προτείνω να στείλει pm ο "αρσιβαρίστας - samurai Musashi" στον "πρεσβευτή Mariposa" και να κάνουν εμφάνιση παρέα...
Με αυτή την προσθήκη στη σύνθεση όποιος καταφέρει και φάει ή πιεί στη συγκέντρωση κερασμένα από εμένα :-D :-D :-D
http://img154.imageshack.us/img154/8973/gewichtkk3.gif (http://img154.imageshack.us/my.php?image=gewichtkk3.gif) http://img154.imageshack.us/img154/6425/staffgemini1pn9.gif (http://img154.imageshack.us/my.php?image=staffgemini1pn9.gif) http://img154.imageshack.us/img154/351/sliderlaughinwu4.gif (http://img154.imageshack.us/my.php?image=sliderlaughinwu4.gif)

panosha
26-09-06, 20:42
Κάνετε ότι μπορείτε δηλαδή να με ανεβάσετε Θεσσαλονίκη
:shock: :shock: :shock:

grimak
26-09-06, 21:04
Κάνετε ότι μπορείτε δηλαδή να με ανεβάσετε Θεσσαλονίκη
:shock: :shock: :shock:
Βλέπω στο τέλος να είμαστε περισσότεροι Αθηναίοι παρά Θεσσαλονικείς :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
26-09-06, 21:52
ΧΑΛΑΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΒΩ :lol: :-D

harisg
26-09-06, 21:55
φίλε panosha: Δεν ξέρω από ποσότητα πόσοι θα είμαστε αλλά από "οργάνωση"+"ποιότητα" σας ρίχνουμε στο κεφάλι... :-D :-D

Εγώ πάντως 2 καρέκλες στο τραπέζι θα τις αφήσω ελεύθερες για τους guest star.

Προτείνω από εδώ και πέρα σε κάθε συνάντηση σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να γίνεται αναφορά στα 2 αυτά ονόματα
και μετά να σηκώνουμε τα ποτήρια

Musashi
26-09-06, 22:42
Nai kai meta tha foresoume to stema tis vasilikis klironomias kai tha diatakso oi xoreutries (Grimak kai Vasiliadis1) na xorepsoune gia ton vasilia.
Opios den xorepsei kala tha ton riksoume sto lako me ta fidia.

Evan
26-09-06, 22:49
Απ' ό,τι κατάλαβα, μια απ' τις χορεύτριες δεν τη γλυτώνει με τίποτα. Ή θα πέσει στον λάκκο με τα φίδια, ή θα τη φας. :-D

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=17346#17346

grimak
26-09-06, 22:49
kai tha diatakso oi xoreutries (Grimak kai Vasiliadis1) na xorepsoune gia ton vasilia.
Έλα εσυ http://img124.imageshack.us/img124/6271/gewichtoh9.gif (http://img124.imageshack.us/my.php?image=gewichtoh9.gif)
και θα χορέψουμε και παρέα...... :wink: 8) :-D

vasiliadis1
26-09-06, 23:14
grimak γιατι κυκλοφόρησε πως ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικα ? :lol: :lol:
ο μπαμπης τα διαδίδει? :lol:

panosha
26-09-06, 23:18
grimak γιατι κυκλοφόρησε πως ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικα ? :lol: :lol:
ο μπαμπης τα διαδίδει? :lol:Κι από που τόμαθε ? :D :D :D

harisg
26-09-06, 23:50
Κι από που τόμαθε ?

Το έλεος τον καθοδηγεί....το έλεος :-D :-D :-D :-D

harisg
26-09-06, 23:54
Ta fagita pou proaneferes kalitera fata esy kai to Zompi apenanti. Ti fagita einai auta re? Gia Zompi mas perases !? Akou ekei kardies sikotia nefra kai entosthia apo skato galopoulas.

Η μαμά σου το Πάσχα sushi σε τάιζε;;; Ή σε μπούκωνε με κοκορέτσι και σου έμεινε παιδικό τραύμα απο τότε;;; :-D :-D :-D

Tetia na lete kai tha erthoume oloi mazi na kanoume tous zoulou. To kirio geuma tha einai o Grimak. Autos tha kegetai sti fotia sti mesi tis pareas kai tin souvla tha tin girizei o Vasiliadis1.

Ανθρωποφάγε βάλε σαν avatar τον Hannibal Lecter :-D :-D :-D

Ρε Musashi άμα έρθεις θα πληρώσω και τις χορεύτριες για πάρτη σου....Όλα τα μωρά στην πίστα :-D :-D :-D

Lysias
27-09-06, 09:14
Ρε Musashi άμα έρθεις θα πληρώσω και τις χορεύτριες για πάρτη σου....Όλα τα μωρά στην πίστα :-D :-D :-D

Θέλω και εγώ... [-o< [-o< [-o<

vasiliadis1
27-09-06, 10:09
εσυ νικο εισαι πολύ σοβαρος για να σου πληρώσουμε τις χορευτριες :lol:
Αλλο ο musashi.....

Lysias
27-09-06, 10:21
εσυ νικο εισαι πολύ σοβαρος για να σου πληρώσουμε τις χορευτριες :lol:
Αλλο ο musashi.....

:smt022 :smt022 :smt022

Lysias
27-09-06, 10:25
ΕΓΩ ?

:smt031 :smt079 :smt096 :smt119 :smt119 :smt119

joannita
27-09-06, 12:03

Θα μου κεράστε και εμένα τις χορεύτριες? :roll: :shock: 8) \:D/

grimak
27-09-06, 12:12
Αν κάνεις τόσο κόπο και έρθεις Θεσσαλονίκη.... χαλάλι σου και οι χορευτριες! :lol: :lol:

vasiliadis1
27-09-06, 12:47

joannita θέλεις και εσύ χορεύτριες? :shock: Να σου κάνουν τί ακριβώς? να σε χορέψουν? :shock:

vasiliadis1
27-09-06, 12:48
ΕΓΩ ?

:smt031 :smt079 :smt096 :smt119 :smt119 :smt119
καλά μήν κλαις,,,,θα σου πληρώσουμε και εσένα τις χορευτριες...
να δω τι θα πρωτοπληρώσω.....το τραπεζι?....τις χορευτριες?....η τις καρέκλες?.... :lol: :lol:

Lysias
27-09-06, 12:57

OOOOOO WILD THING

MinOtaVrS
27-09-06, 13:16

OOOOOO WILD THING

ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΜR ELEOS 2006 ... :evil: :evil: :lol: :lol:

grimak
27-09-06, 13:25

OOOOOO WILD THING

ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΜR ELEOS 2006 ... :evil: :evil: :lol: :lol:
Μπάμπη ξέχασες οτι θα φάει εμένα κι εσένα :-D :-D θα αντέξει να φάει και τους άλλους? :-D :-D

vasiliadis1
27-09-06, 13:47
εγω ξέρω τι να κάνω για να μην με πλησιάσει........................