Επιστροφή στο Forum : Υμηττός - Χαιδάρι 23 km?
Σήμερα το πρωί επιχείρησα να κάνω τη διαδρομή Υμηττός (συγκεκριμένα οδός Αθηναγόρου) - Χαιδάρι.
Η διαδρομή που πρότεινε το Destinator (επιλογή ταχύτερη διαδρομή) ήταν μέσω Αγ. Δημητρίου και παραλία, συνολικά 23 km !!
Κανονικά θα έπρεπε να επιλέξει μέσω Φρατζή, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Π. Ράλλη, Κηφισσό, Λ. Αθηνών, σύνολο 12-13 Km..
Με την επιλογή συντομότερης διαδρομής, επιλέγει σωστή διαδρομή..
Καμία ιδέα γι' αυτούς τους κύκλους?
Θα σου απαντησω σαν επαγγελματιας εσυ πιστευεις οτι η ταχυτερη διαδρομη ειναι αυτη? Φρατζή, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Π. Ράλλη, Κηφισσό, Λ. Αθηνών??? Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να κανω οχι 10 αλλα 20 χλμ παραπανω και να και να κινουμαι γρηγορα ελαχιστοποιοντας τον χρονο κατι που το κανω ολη την ωρα (μεγαλυτερες διαδρομες αλλα μικροτερος χρονος αφιξης) παρα 10 κολασμενα χιλιομετρα οπως θα ειναι αυτα των δρομων που αναφερεις :wink:
Επειδη κινουμαι αρκετα συχνα σε αυτην την διαδρομη εχω την εντυπωση οτι η ταχυτερη διαδρομη που σου εβγαλε ηταν σχεδον υποδειγματικη εν αντιθεση με την συντομοτερη που δεχεται βελτιωσεις αν οχι προς την αποσταση αλλα σιγουρα ως προς το χρονο :wink:
Επειδή μένω στον Υμηττό και πηγαίνω συχνά στα δυτικά προάστεια, έχω διαπιστώσει ότι αυτή όντως είναι η ταχύτερη διαδρομή (εκτός βέβαια αν η ώρα είναι 3 το πρωί και όλοι οι δρόμοι είναι άδειοι, οπότε δεν έχεις λόγο να κάνεις αυτόν τον κύκλο)
Θα σου απαντησω σαν επαγγελματιας εσυ πιστευεις οτι η ταχυτερη διαδρομη ειναι αυτη? Φρατζή, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Π. Ράλλη, Κηφισσό, Λ. Αθηνών??? Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να κανω οχι 10 αλλα 20 χλμ παραπανω και να και να κινουμαι γρηγορα ελαχιστοποιοντας τον χρονο κατι που το κανω ολη την ωρα (μεγαλυτερες διαδρομες αλλα μικροτερος χρονος αφιξης) παρα 10 κολασμενα χιλιομετρα οπως θα ειναι αυτα των δρομων που αναφερεις :wink:
Επειδη κινουμαι αρκετα συχνα σε αυτην την διαδρομη εχω την εντυπωση οτι η ταχυτερη διαδρομη που σου εβγαλε ηταν σχεδον υποδειγματικη εν αντιθεση με την συντομοτερη που δεχεται βελτιωσεις αν οχι προς την αποσταση αλλα σιγουρα ως προς το χρονο :wink:
Swstos...
Egw exw to spiti mou sthn argiroupoli kai kinoume apo ekei synexeia otan katevainw katw
Παιδιά άλλο Υμηττός (Δήμος Αθηναίων) κι άλλο Αργυρούπολη. Η πρόσβαση στην παραλία δεν είναι και τόσο εύκολη..
Έχω την εντύπωση πως κάποιο λάθος υπάρχει..
Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:
Ξεκινάω χθες από την οδό Δεινοστράτου (Ν. Κόσμος) με κατεύθυνση Χαιδάρι (είναι πολύ κοντά στη Φρατζή).
Με ταχύτερη διαδρομή, με βγάζει πάλι να κάνω 23 km μέσω παραλίας!!!!
Αγνοώ τη συμβουλή και κινούμαι για 20 μέτρα στην αντίθετη κατεύθυνση..
Κάνει νέο υπολογισμό και μου υποδεικνύει πλέον διαδρομή μέσω Φρατζή, Χαμοστέρνας κλπ. με μήκος 10 km λιγότερο!!!
Τι συμβαίνει?
Παιδιά άλλο Υμηττός (Δήμος Αθηναίων) κι άλλο Αργυρούπολη. Η πρόσβαση στην παραλία δεν είναι και τόσο εύκολη..
Έχω την εντύπωση πως κάποιο λάθος υπάρχει..
Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:
Ξεκινάω χθες από την οδό Δεινοστράτου (Ν. Κόσμος) με κατεύθυνση Χαιδάρι (είναι πολύ κοντά στη Φρατζή).
Με ταχύτερη διαδρομή, με βγάζει πάλι να κάνω 23 km μέσω παραλίας!!!!
Αγνοώ τη συμβουλή και κινούμαι για 20 μέτρα στην αντίθετη κατεύθυνση..
Κάνει νέο υπολογισμό και μου υποδεικνύει πλέον διαδρομή μέσω Φρατζή, Χαμοστέρνας κλπ. με μήκος 10 km λιγότερο!!!
Τι συμβαίνει?
Giati epeidh menw Sinora Argiroupolis Hlioupolis kobw mesa apo Hlioupoli pernaw thn plateia sta kanaria sinexizw apenanti kai prin bgw sthn Bouliagmenis strivw kai briskw meta apo 250 metra thn plateia tou Ymhtou me ta gnwsta ouzeri (karavidas rules)... :lol:
Προτιμάει τους δρόμους Α κατηγορίας, γιατί το κριτήριο είναι ο χρόνος κι όχι τα χιλιόμετρα. Αν βάλεις ελάχιστου μήκους θα σε πήγαινε σίγουρα από τη Χαμοστέρνας.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.