PDA

Επιστροφή στο Forum : Moov 200

kaneda
08-09-08, 01:45
Τελικά το Moov 200 σπάει ρε παιδιά. Θέλει ένας φίλος μου να του το παραγγείλω αλλά θέλει πρώτα να σιγουρευτώ αν γίνεται να το ξεκλειδώσω.

gadgetsgr
10-09-08, 12:13
Epidi agorasa & ego prosfata to mio moov 200 tha ithela na ksero pos kseklidoni & an yparxoyn kapies sinepies sto mixanima arnitikes meta to kseklidoma. blink1

kaneda
11-09-08, 00:58
Με το MioPocket πρέπει να γίνεται δουλειά. Γράφει στο readme ο τύπος που το έκανε. Το Moov 200 το περιμένω αύριο με 139 euro από το eshop. Θα το τσεκάρω να δω τί γίνεται και θα κάνω reply.

kaneda
11-09-08, 20:30
Το πήρα σήμερα τελικά το Moov και έκανα ότι λέει ο τύπος που έχει φτιάξει το MioPocket2 και δουλεύει. Έβαλα Destinator7 Igo8 και δουλεύουν κανονικά.
Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν κλείνει όταν το βάζεις στο Off και πρέπει να το βάζεις στο Reset. Την λύση κάπου την είχα δει στο internet αλλά δεν θυμάμαι που. Θα το ψάξω και θα ανεφέρω.

kaneda
11-09-08, 23:52
Τελικά η λύση είναι απλή. Πατάς πάνω δεξιά το "Χ" και μετά βάζεις το διακόπτη στη θέση "Off", μετά διαλέγεις στην οθόνη το "Standby" και αυτό ήταν.
Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Έχω ένα πρόβλημα μόνο. Πολλές φορές μου βγάζει ότι δεν έχει μνήμη. Ξέρει κανείς τίποτα;

bbbb
11-09-08, 23:56
Mπες στα windows στο control panel και στην καρτέλα system δες που βρίσκεται το slider της διαθέσιμης μνήμης.Για να έχεις περισσότερη μνήμη πρέπει να είναι προς τα αριστερά.

kaneda
12-09-08, 00:12
Ok. Το έκανα. Θα το τεστάρω αύριο, να δω αν όλα είναι καλά. Το slider ήταν ήδη στα αριστερά, αλλά όχι εντελώς.

ChrisAthens
12-09-08, 00:43
Όπως επίσης αν μπεις στο MioMap8 δεν μπορεις να βγεις, παρά μόνο με reset και στο Dest7 δεν μπορεί να βρει πόλεις και οδούς, παρότι υπάρχουν κανονικα σον χάρτη.

bbbb
12-09-08, 01:01
Στο mio c220 για να βρει το dest οδούς πρέπει να γράφεις το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά.Ισως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο moov

ChrisAthens
12-09-08, 01:20
Το ίδιο συμβαίνει και με το MioMoov, αλλά είναι σπαστικό κομάτι...

andreasp
15-09-08, 10:32
Χαρτες της NGI δεν έχει?
Γιατί να βάλεις Destinator ?

giannhs a
09-11-08, 20:11
Γεια χαρά σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω το Mio Moov 200 και θελω να βαλω Destinator7 τελικά δουλεύει κανονικά με Destinator7 και Igo8 γιατί διάβασα εδώ ότι δεν μπορεί να βρει πόλεις και οδούς.

stefos
27-11-08, 21:01
Diavasa poly kala ayto pou mou esteiles kai episis eida kapou edo sto side pou rotas kapion an exei provlima me ta Ellinika...Tha simfonousa apolita mazi sou me tin diafora oti xechnas oti yparxoun paidia pou megalonoun i megalosan sto exoteriko/..pola apo ayta den exoune pai se Elliniko sxoleio giati loipon na tous apagorevseis na seimetexoun kai ayti se ayto to side????Eimai enas apo aytous Sta ellinika eimai para polu anorthografos me apotelesma otan epichirisa mia fora na grapso sta ellinika i apantisi pou pira den itan epi tis ousias ala (Anorthografe)))Ean mou exasfalisis oti den tha me koroidevoune sto diko sou side tote poly eyxaristos na prospathiso na grafo Ellinika Elpizo na egina katanoitos Ienai poly krima na grafeis kati kai alos na sou to petai
Evxaristo
Stefanos

panosha
27-11-08, 21:09
Στέφανε προσπάθησε σε παρακαλώ στη συνέχεια να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σε κοροϊδέψει.

http://www.navimania.gr/announcement.php?f=182

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

stefos
27-11-08, 21:30
Για χαρα σε ολους!!!
Παρακαλω χριαζωμαι βοηθεια αν καπιος χερει να μου απαντησει παρακαλω¨¨"Προσπαθησα να βαλω στο μιο Destinator 7 και το εκανα με επιτιχια.....αλα με το διαβασμα που εκανα γενικος στο διαδικτιο εμαθα για καπιο αλο τις μιο που ελεγαν πολυ καλα λογια για αυτο προσπαθισα λοιπον να το περασω αλα δυστιχος με τα απο αυτο δεν σεινδεαιτε το μιο με τον υπολογιστη μου δεν το βλεπει καθολου μεσο τις usb Μιπος μπορει καπιος να μοθ γραψει τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω σε λειτουργια
Ευχαριστω
Στεφανος

NextWave
28-04-09, 22:51
φίλε kaneda σε ευχαριστώ πολύ. Αυτή πρέπει να ήταν το πιό γρήγορο και εντυπωσιακο σπάσιμο συσκευής που έχω κάνει ποτέ. το έσπασα πιό γρήγορα από όσο το χάζεψα για να δω τι φρούτο είναι τούτο. Πολύ καλή δουλειά, ανέπλιστη

off topic
στην έκπληξή μου συνέτεινε το γεγονός ότι αγόρασα πρόσφατα symbian τηλέφωνο - INNOV8 - το οποίο μου έχει βγάλει το λάδι για να κάνει σχετικά απλά πράγματα. signed & unsigned εφαρμογές expired certificates, παρακαλάμε τους κινέζους, το Garmin αφήνει ανοιχτά processes που τρώνε την μπαταρία κλπ ΜΠΛΙΑΧ!!!

ενώ με εδώ με 100€ αγοράζεις κουδουνίστρα και το κάνεις διαστημόπλοιο

Α ρε Μπιλάκο και σε βρίζουμε όλοι -

maskok06
12-05-09, 12:17
Γειά σας και από μένα.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το mio moov 200. Το ξεκλείδωσα και έχω βάλει ότι destinator 7 που έχω βρει από διάφορα site. Κάποια δεν μου δούλευαν και κάποια εκεί που δούλευαν κανονικά και του είχα ορίσει κάποια διαδρομή μου κολούσε στην μέση της διαδρομής και χρειαζόταν hard reset και ξανά προσδιορισμό της διαδρομής. Εντωμεταξύ σε κανένα destinator 7 δεν μου έμφανίζει στις ρυθμίσεις του σήματος GPS καθόλου ρυθμίσεις για το TMC. Έχω το μιο με 32 MB RAM λέτε να φταίει αυτό που κολάει?

Ευχαριστώ

ChrisAthens
12-05-09, 14:53
......έχω βάλει ότι destinator 7 που έχω βρει από διάφορα site.....

Το λες και μόνος σου. Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις το επίσημο πρόγραμμα???
Καλώς ήλθες

GG1962
09-06-09, 10:56
Γεια χαρά σε όλους<O:p></O:p>
<O:p></O:p>

Πήρα πρόσφατα (04/2009) το MIO 200 & έχω κάποιες απορίες σχετικά με τους χάρτες & τη συσκευή.<O:p></O:p>

Η συσκευή έχει χάρτη της Ελλάδος που όμως εμφανίζει τη γειτονιά μου όπως ήταν πριν από 1,5 χρόνια (μονοδρομήσεις, πεζοδρομήσεις, νησίδες κλπ). Μπορεί κάποιος να μου πεί πως ενημερώνω το χάρτη; Από τη μαμα εταιρεία δεν έβγαλα άκρη.<O:p></O:p>
Υπάρχουν free χάρτες στο internet & πως μπορώ να τους βρώ;<O:p></O:p>
Ψάχνοντας για τα παραπάνω διάβασα για σπασίματα συσκευών, φορτώματα destinator κλπ. Μπορεί κάποιος να πει και σε μένα τον άσχετο δυο πραγματάκια; <O:p></O:p>
<O:p></O:p>
Ευχαριστώ<O:p></O:p>

mӘiҚ0
27-08-09, 14:34
φίλε kaneda σε ευχαριστώ πολύ. Αυτή πρέπει να ήταν το πιό γρήγορο και εντυπωσιακο σπάσιμο συσκευής που έχω κάνει ποτέ. -

θα μπορουσα να εχω την διαδικασια παρακαλω ? worry1

kaneda
27-08-09, 17:13
http://gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303 εδώ φίλε μου είναι ότι χρειάζεσαι. Κατέβασέ το και μέσα έχει αρχείο txt και html. Με αναλυτικές πληροφορίες.

Έχει κανείς πρόβλημα με το Mio Moov 200, δηλαδή να χάνει το σήμα του, να υπολογίζει άλλα αντί άλλων διαδρομές. Και χωρίς το σπάσιμο και με το σπάσιμο! Κλαίει τα λεφτά του το φιλαράκι μου!

mӘiҚ0
27-08-09, 17:26
Σε ευχαριστω!! το ειχα ξαναβρει αυτο το σιτε αλλα με το μιο ποκετ 2.0 με το οποιο ειχα προσπαθησει να ξεκλειδωσω το μιο μου!! Αλλα ειχα ενα μεγαλο ατυχημα που ευτυχως βρηκα την λυση!!! yahoome

kostas laz
13-06-10, 16:50
μια βοηθεια. ξεκλειδωσς το μιο με το μιο ποκετ εβαλα το dest7 αλλα εχω ενα προβλημα.μολις κανει υπολογισμο διαδρομης κολλαει.τι φταιει δεν εκανα κατι καλα??ευχαριστω..