PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαγραφή προγραμμάτων.

kaneda
07-09-08, 10:08
Έχω το Mio C220 και το αγόρασα από ένα φίλο μου που το είχε έτοιμο σπασμένο. Το έκανε με το τρόπο που αντιγράφεις τα αρχεία στην SD και μετά απλώς την τοποθετείς και τρέχει από εκεί το Mio Pocket (από τα λίγα που έχω καταλάβει).
Καμιά φορά που τρώει κανά κόλλημα (αραιά) το σβήνω εντελώς βγάζω την κάρτα, το ανοίγω και μετά μου βγάζει "Fatal Error Initialization error: LoadLanguage Failed". με το που τοποθετώ την κάρτα μου λέει αν θέλω να τρέξω το DM Tool, πατάω "Yes" και μετά με ρωτάει να θέλω να κάνω εγκατάσταση το MioPocket και αυτό είναι. Μετά εμφανίζει κανονικά τα πάντα.
Θέλω να σβήσω μερικά προγράμματα που έχει. Και για πλοήγηση (Igo6, BeelineGPS) και παιχνίδια και προγράμματα που δεν τρέχουν (DOOM, Opera, κ.α). Πως γίνεται να τα διαγράψω αυτά και τις συντομεύσεις τους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

peterant
28-09-08, 00:50
Πες ότι θες να διαγράψεις το Doom.
Κάνεις τα παρακάτω:
α.Βάζεις την sd στο pc.
β.Πας στη διαδρομή MioAutoRun/Skin/Pages και ανοιγεις με το notepad το αρχείο .ini του θέματος που σε ενδιαφέρει (στην συγκεκριμένη περιπτωση Blue320x240_Games.ini).Εάν θέλεις να μην εμφανίζεται σε όλα τα skins θα κάνεις το παρακάτω βήμα και στα υπόλοιπα skins (Blue_Games.ini,Ice320x240_Games.ini,Ice_Games.ini , κ.τ.λ.π)
γ.Θα βρείς την γραμμή κειμένου που αφορά στο doom. Eίναι η παρακάτω:

ICONXPBUTTON
x = 204
y = 125
NewIni = ..\..\Programs\Games\gfDoom\gfDoom.mscr
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\doom.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\doom.ico

TEXT
x = 212
y = 175
Text = Doom
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 13
Weight = 700
CreateFont

δ.Θα βάλεις μπροστά από κάθε γραμμή το σύμβολο # και θα γινει έτσι:
#ICONXPBUTTON
#x = 204
#y = 125
#NewIni = ..\..\Programs\Games\gfDoom\gfDoom.mscr
#SizeNormal = 48
#SizePushed = 48
#ScaleAlpha = 100
#IconNormal = ..\Icons\doom.ico
#ScaleAlpha = 100
#IconPushed = ..\Icons\doom.ico

#TEXT
#x = 212
#y = 175
#Text = Doom
#Color = FFFFFF
#FrameColor = 000000
#Size = 13
#Weight = 700
#CreateFont
και αποθηκεύεις το αρχείο.

δ.Τώρα εάν βάλεις την sd στην συσκευή και εκκινήσης (και κάνοντας εναλλαγή μεταξύ των μενου) (Δηλ: θα πατήσεις Ναvigators και μετά Games), θα δείς ότι στη θέση του doom θα υπαρχει ένα κενό. Το κενό αυτό μπορείς να το γεμίσεις με το αμέσως επόμενο πρόγραμμα αλλάζοντας απλώς τις συντεταγμένες του και δίνοντάς του τις θέσεις που ήταν πριν το Doom.

ε.Θα βάλεις λοιπόν την sd πάλι στο pc και θα πας στο ίδιο αρχείο .ini που πριν τροποποίησες και στο επόμενο πρόγραμμα από το Doοm που είναι το Gamebox θα αλλάξεις το ICONXPBUTTON
x = 267 σε x = 204 (είναι το x του εικονιδίου του doom) και το TEXT
x = 263 σε x = 212 (είναι το x του text του doom)
ε. Με τον ίδιο τρόπο θα παραμετροποιήσεις τις θέσεις των υπόλοιπων προγραμμάτων για να τα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ!
Εννοείται ότι στην αρχή κάνουμε ένα backup των αρχείων που τροποποιούμε!!