PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιο είναι το λάθος ;

ahilleas
12-05-06, 08:32
Ποιο είναι το λάθος στο συγκεντρωτικό αρχείο csv των Radar, που βγάζει η κονσόλα κατά την μετατροπή του σε dat; :roll: :roll: :?:

ceftelos
12-05-06, 18:23
Και σε μενα το ιδιο λαθος βγαζει και δεν κανει την μετατροπη!!!!

Για να το δουμε λιγο βρε παιδια!!!!

grimak
12-05-06, 20:15
Ποιο είναι το λάθος στο συγκεντρωτικό αρχείο csv των Radar, που βγάζει η κονσόλα κατά την μετατροπή του σε dat; :roll: :roll: :?:Και σε μενα το ιδιο λαθος βγαζει και δεν κανει την μετατροπη!!!!
Για να το δουμε λιγο βρε παιδια!!!!
Στείλτε μου το αρχείο να το δώ.....

grimak
13-05-06, 01:43
ahillea έλαβα το email σου :wink:

Το λάθος είναι στο csv.
Στα σημεία R432-R553-R554-R555-R556-R557 είναι περασμένα ανάποδα τα στίγματα, αυτός που τα πέρασε στο anti-camera έκανε λάθος και αντί να βάλει πρώτα Lon και μετά Lat έκανε το αντίθετο...

ΛΑΘΟΣ: R432,RADAR,38.0408,23.7257,,ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,,,
ΣΩΣΤΟ : R432,RADAR,23.7257,38.0408,,ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,,,

Έχω ενημερώσει τον Ac-admin, και θα τα διορθώσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

ceftelos
13-05-06, 15:14
Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε να μας ειδοποιει με σειρηνα η αλλο ηχο γιατι τωρα μας ειδοποιει ως "Αγαπημενο"!!!! :wink:

Επισης παιζει ρολο αν εχουμε στα αγαπημενα και αλλα αρχεια csv με speed cameras και ενεργοποιημενα και εκεινα να μας ειδοποιουν???? :?:

grimak
13-05-06, 20:48
Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε να μας ειδοποιει με σειρηνα η αλλο ηχο γιατι τωρα μας ειδοποιει ως "Αγαπημενο"!!!! :wink:Φίλε ceftelo,
αν δεν έχεις την 5.1.172 έκδοση του PN δυστυχώς δεν γίνεται.
Αν έχεις την 5.1.172 μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ήχο θέλεις.
Επισης παιζει ρολο αν εχουμε στα αγαπημενα και αλλα αρχεια csv με speed cameras και ενεργοποιημενα και εκεινα να μας ειδοποιουν???? :?:
Μπορείς να έχεις στα αγαπημένα όσες κατηγορίες θέλεις με speedcameras, αρκεί να γνωρίζεις τον τρόπο....
Έχεις κατεβάσει τα dat αρχεία (speedcameras) με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης στο ppc?
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=729
Βλέποντας τις οδηγίες πιστεύω θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

ceftelos
13-05-06, 23:41
Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου εχω την 5.1.172 αλλα τον ηχο δεν ξερω πως να τον αλλαξω αν μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω!!! :)

grimak
14-05-06, 00:19
Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου εχω την 5.1.172 αλλα τον ηχο δεν ξερω πως να τον αλλαξω αν μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω!!! :)
κατέβασε το
PN_GR_SpeedCam_May06.rar (Με Οπτικές Ειδοποιήσεις στα Ελληνικά )
ή το
PN_EN_SpeedCam_May06.rar (Με Οπτικές Ειδοποιήσεις στα Αγγλικά)
από εδώ:
http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/Speed_camera_updates/May_06_Update/
και βάλε μία από τις 4 επιλογές ήχων που περιέχουν τα αρχεία, ακολουθώντας τις οδηγίες.

ahilleas
14-05-06, 01:10
ahillea έλαβα το email σου :wink:

Το λάθος είναι στο csv.
Στα σημεία R432-R553-R554-R555-R556-R557 είναι περασμένα ανάποδα τα στίγματα, αυτός που τα πέρασε στο anti-camera έκανε λάθος και αντί να βάλει πρώτα Lon και μετά Lat έκανε το αντίθετο...

ΛΑΘΟΣ: R432,RADAR,38.0408,23.7257,,ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,,,
ΣΩΣΤΟ : R432,RADAR,23.7257,38.0408,,ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,,,

Έχω ενημερώσει τον Ac-admin, και θα τα διορθώσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φίλε μου σ΄ευχαριστώ πολύ,
να είσαι καλά. :)

ceftelos
14-05-06, 03:04
Μακη στο PN_GR_SpeedCam_May06 με ειδοποιει με τους εν λογω ηχους οπως μουλες εκει δεν υπαρχει προβλημα αλλα στο συγκεντρωτικό αρχείο csv των Radar που περασα τελευταια στα αγαπημενα δεν χρησιμοποιει τους ιδιους ηχους!!!

Μπορω να το αλλαξω με καποιο τροπο ωστε να χρησιμοποιει και αυτο τους ιδιους ηχους ειδοποιησης???? :cry:

grimak
14-05-06, 12:38
Μακη στο PN_GR_SpeedCam_May06 με ειδοποιει με τους εν λογω ηχους οπως μουλες εκει δεν υπαρχει προβλημα αλλα στο συγκεντρωτικό αρχείο csv των Radar που περασα τελευταια στα αγαπημενα δεν χρησιμοποιει τους ιδιους ηχους!!!

Μπορω να το αλλαξω με καποιο τροπο ωστε να χρησιμοποιει και αυτο τους ιδιους ηχους ειδοποιησης???? :cry:
Δεν μπορείς να έχεις τους ίδιους ήχους γιατί το συγκεντρωτικό csv που κατεβάζεις από το anti-camera δημιουργεί μία κατηγορία μέσα στα αγαπημένα ενώ οι ήχοι είναι 5 και αντιστοιχούν σε 5 κατηγορίες.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μόνο έναν ήχο σε όλες τις κάμερες-μπλόκα, βάζοντας όποιον ήχο θέλεις μέσα στο ppc σου, στο φάκελο: \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\ Greek
Ο ήχος θα πρέπει να έχει ακριβώς την ίδια περιγραφή με το csv που πέρασες.

Αν θέλεις να έχεις 5 κατηγορίες θα πρέπει να περιμένεις το νέο update Ιουνίου,
ή να κάνεις μόνος σου την διαδικασία κατηγοριοποίησης του csv η οποία βέβαια χρειάζεται χρόνο και κάποια σχετική γνώση (αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ανεβάζουμε update κάθε μήνα και όχι νωρίτερα).

Ελπίζω να σε κάλυψα.....

ceftelos
14-05-06, 14:01
Σ'ευχαριστω παρα πολυ με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! :wink: