Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ
Στην διαδρομή ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ και με προεπιλογη "ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" υποδεικνύει να στρίψει κανείς από τον Αγ.Βασίλειο. σε δρόμο μικρό και δύσβατο, αντί του κανόνικου δρομολογίου που είναι ΣΠΑΡΤΗ-ΓΥΘΕΙΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗ
Στην διαδρομή ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ και με προεπιλογη "ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" υποδεικνύει να στρίψει κανείς από τον Αγ.Βασίλειο. σε δρόμο μικρό και δύσβατο, αντί του κανόνικου δρομολογίου που είναι ΣΠΑΡΤΗ-ΓΥΘΕΙΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗ
Σωστά γιατί είναι ο ταχύτερος.
Τον έχω κάνει και εγώ και γλυτώνεις το Γύθειο.
Σωστά γιατί είναι ο ταχύτερος.
Τον έχω κάνει και εγώ και γλυτώνεις το Γύθειο.
Αν δεν κάνω λάθος "η ταχύτερη" διαδρομή έχει να κάνει με μεγαλύτερους και πιο "επισημουσ" δρομους ενώ το "συντομότερη διαδρομή" έχει να κάνει με παρακάμψεις και στενα. Ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει.
Πάντως ακόμα και λίγο έξω από το Γύθειο επιμένει να γυρίσεις να πάς από άλλο δρόμο για Αρεόπολη.
Ταχύτερη σημαίνει φτάνεις πιο γρήγορα.
Συντομότερη σημαίνει κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα.
Στο 90% του οδικού δικτύου κινείσαι πιο γρήγορα σε δρόμους υψηλότερης κατηγορίας αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν εξαιρέσεις.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.