PDA

Επιστροφή στο Forum : Δέσμιος από NGI

Ελεύθερος
06-05-06, 20:17
Αγαπητό φόρουμ, σου γραφω και πάλι για ένα θέμα που με απασχολεί και θα ήθελα να πάρω και την άποψη της NGI. Χρησιμοποιώ όπως όλοι μας το υπέροχο PN όμως βρίσκομαι στην 3η άδεια και αισθάνομαι δέσμιος αφού δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή (ζαχαρώνω το Mio A 701). Στο D3 δεν είχα κάνει χρήση άλλων αδειών. Δεν θα έπρεπε αφού η εταιρία διασφαλίσει ότι δεν χρησιμοποιείς παράνομα τους χάρτες της , να σου δώσει το περιθώριο να κάνεις όποια γορά θέλεις χωρίς να σου ζητάει ξανά χρήματα για το προιό της? Ή έστω να σου έδινε μια σημαντική έκπτωση ώστε να μη σε κάνει να νιώθεις αυτή την εκμετάλευση. Θα ήθελα την άποψη σας και αν γίνεται μια λύση από την NGI.

Πάντοτε με εκτίμηση,
Ελεύθερος

kbantikos
06-05-06, 22:57
Ελευθερε κατι μου λεει οτι δεν μπηκες καν στον κοπο να επικοινωνησεις με τα παιδια στην NGI τηλεφωνικος πριν γραψεις αυτα εδω.
Κανω λαθος?????

maximi01
07-05-06, 09:55
Μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να εκμεταλλευθούμε νόμιμους χρήστες. Εφόσον ξεπεράσεις το όριο των προβλεπόμενων ενεργοποιήσεων θα επικοινωνήσεις μαζί μας και θα σου εξασφαλίσουμε την μεταφορά άδειας, ενδεχόμενα και με μηδενικό κόστος.

Ελεύθερος
07-05-06, 12:05
Μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να εκμεταλλευθούμε νόμιμους χρήστες. Εφόσον ξεπεράσεις το όριο των προβλεπόμενων ενεργοποιήσεων θα επικοινωνήσεις μαζί μας και θα σου εξασφαλίσουμε την μεταφορά άδειας, ενδεχόμενα και με μηδενικό κόστος.

Κι όμως αγαπητέ maxim επικοινώνησα με την NGI την Παρασκευή και μια κοπέλα στο τηλεφωνικό σας κέντρο, μου είπε ότι λυπάται αλλά έτσι είναι και δεν ορίζεται το πράγμα από εσάς, αλλά από τη Destinator Technologies. όπως και να χει ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μόλις αγοράσω το ... εργαλείο, θα επικοινωνήσω μαζί σας.

kbantikos
07-05-06, 12:41
Κι όμως αγαπητέ kvantike :lol: επικοινώνησα με την NGI την Παρασκευή και μια κοπέλα στο τηλεφωνικό σας κέντρο, μου είπε ότι λυπάται αλλά έτσι είναι και δεν ορίζεται το πράγμα από εσάς, αλλά από τη Destinator Technologies
Το forum σε καβαντζωσε :lol: :lol: :wink:

Ελεύθερος
07-05-06, 13:51
Κι όμως αγαπητέ kvantike :lol: επικοινώνησα με την NGI την Παρασκευή και μια κοπέλα στο τηλεφωνικό σας κέντρο, μου είπε ότι λυπάται αλλά έτσι είναι και δεν ορίζεται το πράγμα από εσάς, αλλά από τη Destinator Technologies
Το forum σε καβαντζωσε :lol: :lol: :wink:

Μήπως να κάνουμε και καμία καβάντζα για τη συσκευή (να την πάρω δωρεάν)?? :lol: :D