Επιστροφή στο Forum : Τι γίνεται με τα νησιά
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που έχετε κάνεΘαι.Επιτέλους νιώθω ότι αρχίζουμε να γινόμαστε ευρώπη.Γιατί Ευρώπη είμαστε μόνο εκεί που συμφέρει τους 300(ακατανόμαστους).
Λοιπόν είμαι καινούργιος στο foroum όπως και στο destinator.
Πρι από κανά μήνα περίπου αγόρασα το Μio 168 με το PN.
Aντιμετόπισα πρόβλημα με τον ήχο και σαν συνέπεια είχε να μήν ακούω τα μηνύματα.
Ευτυχώς θα μου αλλάξουν την συσκευή γιατί προφανώς κάποια σειρά είχε πρόβλημα,με τα ηχεία.
Τέλος πάτων,όλα καλά.Εκείνο που ήθελα να ρωτήσω είναι τι γίνεται με τα νησιά.Θα υπάρξη κάποια χαρτογράφηση?
Έχεις κάποια προτίμηση σε νησιά? Ποια θα ήθελες? :D
Στην καλοκαιρινή έκδοση θα υπάρχουν πολλές ευχάριστες "εκπλήξεις"!
Αναμένω λοιπόν.
Θα ήθελα όλα τα νησιά και κυρίως Κυκλάδες και βόρειο Αιγαίο
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με το Μιο μου όσον αφορά την αντικατάσταση θα σας το αναφέρω.
Έχεις κάποια προτίμηση σε νησιά? Ποια θα ήθελες? :D
Στην καλοκαιρινή έκδοση θα υπάρχουν πολλές ευχάριστες "εκπλήξεις"!
Κάντε κάτι και για την Σαλαμίνα.
Δίπλα στην Αθήνα είναι και την έχετε παρατημένη. :(
Όλα τα νησιά του Σαρωνικού έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά άρα και η Σαλαμίνα.
Ειδικότερα η Σαλαμίνα στην μεθεπόμενη έκδοση θα έχει και ονόματα δρόμων στις αστικές περιοχές αλλά και πιθανότατα πλήρη δεδομένα πλοήγησης μιας που σκεφτόμαστε να την αντιμετωπίσουμε σαν φυσική συνέχεια του Περάματος.
Όλα τα νησιά του Σαρωνικού έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά άρα και η Σαλαμίνα.
Ειδικότερα η Σαλαμίνα στην μεθεπόμενη έκδοση θα έχει και ονόματα δρόμων στις αστικές περιοχές αλλά και πιθανότατα πλήρη δεδομένα πλοήγησης μιας που σκεφτόμαστε να την αντιμετωπίσουμε σαν φυσική συνέχεια του Περάματος.
Άντε με το καλό! Και ελπίζω να μην μείνετε μόνο στις αστικές περιοχές αλλά και στο υπόλοιπο νησί, τουλάχιστον τους κεντρικούς δρόμους.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Αυτά θα υπάρχουν στη καλοκαιρινή έκδοση
Αυτά θα υπάρχουν στη καλοκαιρινή έκδοση
Ποτε με το καλο ειναι η καλοκαιρινη version στον "αερα"
Ο χαρτης κεφαλλονιας ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητος,ελαχιστα στοιχεια του ειναι σωστα.Ο χαρτης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30 χρονια πριν..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.