PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ!!

webarts
05-05-06, 15:21
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΑ CSV FILE ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ??? :roll: :roll:

webarts
08-05-06, 10:39
KAMIA ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ???

grimak
08-05-06, 11:06
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΑ CSV FILE ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ??? :roll: :roll:
φίλε webarts,
για να αλλάξεις τις ιδιότητες των ειδοποιήσεων στο PN μπαίνεις αγαπημένα-εργαλεία-ρυθμίσεις, εκεί μπορείς να επιλέξεις τις αποστάσεις που θέλεις για την πρώτη-δεύτερη ειδοποίηση. (αν θέλεις περισσότερες επιλογές για την απόσταση, δες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1119 )
Στο PN δεν μπορείς να ρυθμίσεις διαφορετική απόσταση για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, αλλά μόνο μία ρύθμιση που θα ισχύει για όλες τις κατηγορίες.

webarts
08-05-06, 11:07
φίλε webarts,
για να αλλάξεις τις ιδιότητες των ειδοποιήσεων στο PN μπαίνεις αγαπημένα-εργαλεία-ρυθμίσεις, εκεί μπορείς να επιλέξεις τις αποστάσεις που θέλεις για την πρώτη-δεύτερη ειδοποίηση. (αν θέλεις περισσότερες επιλογές για την απόσταση, δες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1119 )
Στο PN δεν μπορείς να ρυθμίσεις διαφορετική απόσταση για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, αλλά μόνο μία ρύθμιση που θα ισχύει για όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ PN, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ D3 :roll:

grimak
08-05-06, 11:20
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ PN, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ D3 :roll:

Εσύ στο σωστό σημείο το έγραψες, εγώ δεν είδα την κατηγορία ''NGi Forum Αρχική σελίδα -> Destinator 3''
ελπίζω κάποιος με d3 να σε βοηθήσει.........

webarts
09-05-06, 11:54
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?

ntisco
19-05-06, 16:31
Θα ηθελα να ρωτησω πως δουλευουν τα αγαπημενα στο D3 δηλαδη εκτος τις καμερες μπορει να εχω και αλλες ενεργοποιιμενες και να εχω φωνιτικη ειδοποιιση και αν ναι μπορω γενικα να βαλω δικες μου φωνες και πως????

ntisco
19-05-06, 23:00
Καμια απαντηση...Μαλλον δεν ξερει κανενας ετσι?????

ntisco
21-05-06, 20:13
Βρε παιδια συγνωμη ειναι δυνατον να μην ξερει και η Ngi???????Αν ειναι δυνατον....

zeppelin
22-05-06, 13:48
Περίμενα να απαντήσει ο Minotavrs που το έχει υλοποιήσει στις κάμερες του 3. Δες πως λειτουργούν και θα καταλάβεις!

ntisco
22-05-06, 18:59
Ναι ομως δεν απαντησες???Εαν βαλω και αλλη κατηγορια θα παιξει η οχι???

MinOtaVrS
22-05-06, 19:45

Paidia sorry twra to eida..

Pws kaneis thn eisagwgh tou csv kai giati apo thn stigmh pou yparxei etoimo sto update to dat ?

Periegrapse thn diadikasia...

To DestinatorVoiceManeuvers.inf to allaxes me afto poy exw mesa sto update ?

An nai pou to evales tsekare thn diadromh ..

Kane ena search sto ppc kai des an yparxoun 1 twn pleon arxeia DestinatorVoiceManeuvers.inf kai svise afto pou den xreiazetai ..

An kaneis ola afta kai pali den sou doulepsei xexna to csv sou kai dokimase na kaneis akrivws oti leei to readme tou update an sou doulepsoun tote ftaiei to csv ..

Pantws to vlepw apithano na ftaiei to update kati lathos sthn diadikasia prepei na kaneis akolouthise thn bhma pros bhma kai pes mas

Afta ta oliga